×
سیاسی
شناسه خبر : 155773
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/09/01 ساعت 10:52
رهبر انقلاب: دنیا فهمید چرا ورزشکار ایرانی با صهیونیست‌ها روبه‌رو نمی‌شود/ رژیم صهیونیستی در طوفان‌الاقصی ضربه فنی شد

در دیدار قهرمانان ورزش کشور و مدال آوران مسابقات آسیایی و پاراآسیایی؛

رهبر انقلاب: دنیا فهمید چرا ورزشکار ایرانی با صهیونیست‌ها روبه‌رو نمی‌شود/ رژیم صهیونیستی در طوفان‌الاقصی ضربه فنی شد

رهبر انقلاب عنوان کردند: اگر بخواهم به شما ورزشکارها درباره این حوادث اخیر یک جمع‌بندی ارائه بدهم، آن جمله این است؛ رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی ضربه فنی شد.

نورنیوز - گروه سیاست: رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار صمیمانه مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی هانگژو و جمع دیگری از قهرمانان، ورزشکاران، پیشکسوتان و فعالان عرصه‌های ورزشی، با تشکر عمیق از ورزشکاران و مربیان افتخارآفرین کشور، رفتار‌های احترام برانگیز آنان در میدان‌های ورزشی را تجلی دهنده چهره برجسته ملت ایران خواندند و با تاکید بر ضرورت رسیدگی مسئولان به زندگی قهرمانان ورزشی افزودند: رژیم صهیونیستی در حادثه طوفان‌الاقصی به دست حماس ضربه فنی شد و با همه جنایاتش نتوانسته این شکست سنگین را جبران کند و در آینده هم نخواهد توانست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای جلسه امروز را بسیار شیرین دانستند و با قدردانی از عزم و اراده و سخت‌کوشی مدال‌آوران گفتند: هم‌چنین از آن بانوی محترمی که با حجاب کامل پرچمدار کاروان ایران در بازی‌های آسیایی شد و آن بانوی ورزشکاری که هنگام اهدای مدال حاضر نشد با مرد نامحرم دست بدهد و نیز آن بانویی که با کودک خود روی سکوی مدال‌آوری رفت و با حرکت نمادین خود، احترام به خانواده و مادر را در دنیا برجسته کرد، صمیمانه تشکر می‌کنم.

ایشان اینگونه رفتار‌ها را دارای ارزشی معادل خود ورزش خواندند و افزودند: سجده کردن، دست به دعا برداشتن، بوسه بر پرچم و کار‌های دیگری که تشخص ورزشکار ایرانی – اسلامی و چهره «شاخص دارای منطق و اعتماد به نفس» ملت ایران را به جهانیان نشان می‌دهد، شایسته قدردانی حقیقی است.

رهبر انقلاب با تشکر از تیم ملی فوتبال که به نشانه دفاع از مظلوم در مسابقات چهارجانبه فوتبال در اردن با چفیه به میدان رفت گفتند: هم‌چنین از ورزشکارانی که مدال‌های خود را به کودکان غزه و شهیدان فاجعه‌آفرینی صهیونیست‌ها در یک بیمارستان اهدا کردند و ورزشکارانی که از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی خودداری می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اینگونه رفتار‌های تحسین برانگیز را بخشی از قدرت ملی ایران برشمردند و گفتند: ورزشکاران اغلب کشور‌ها برای ملت خود افتخارآفرینی می‌کنند، اما این رفتار‌های زیبا و پرمعنا بالاتر از افتخارات ورزشی است چرا که افتخارات انسانی است.

رهبر انقلاب به خاطر شاد کردن دل ملت نیز از قهرمانان تشکر ویژه کردند و گفتند: برای من خیلی مهم است که شما با مدال‌های رنگارنگ خود ملت را شاد و سرافراز می‌کنید.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد به توصیه‌های خود در جلسات عمومی و یا خصوصی با مسئولان ورزش اشاره کردند و افزودند: آن مسائل و نکاتی که وزیر ورزش در این جلسه گفت باید یک به یک پیگیری جدی شوند.

رهبر انقلاب اتخاذ تدابیر درست در انتخاب مربی و ترکیب تیم‌های ملی و مراقبت برای جلوگیری از بروز آفاتی نظیر «فساد اقتصادی، تشکل مافیای داخلی و مشکلات اخلاقی» را از وظایف مسئولان ورزشی کشور خواندند.

ایشان افزودند: رفع مشکلات ورزشی و پاسخ به سوالات قدیمی مانند نقش دولت در ورزش، خصوصی سازی، قرارداد‌های ورزشی و مربی خارجی، به برنامه‌ریزی مبتنی بر اصول حرفه‌ای نیاز دارد تا یکبار برای همیشه پاسخ این سوالات مشخص شود.

رسیدگی به وضع زندگی ورزشکاران نکته دیگر مورد تأکید رهبر انقلاب در این دیدار بود.

ایشان گفتند: نمی‌شود که از ورزشکاران، برای افتخار آفرینی در مسابقات جهانی توقع داشت، اما با نیاز‌های آنان رفتار مناسبی نداشت بنابراین مسئولان به گونه‌ای عمل کنند که ورزشکاران در سطح قابل قبولی درباره زندگی خود اطمینان خاطر داشته باشند که مهم‌ترین آن‌ها مسکن و اشتغال است.

نشست و برخاست صمیمانه با ورزشکاران رشته‌های مختلف، شنیدن درد دل‌ها و پاسخگویی به آنان توصیه دیگر رهبری به مسئولان ورزشی کشور بود.

رهبر انقلاب در ادامه، ورزشکاران را مخاطب توصیه‌های خود قرار دادند و با تأکید بر اینکه محبوبیت و شهرت، مسئولیت سنگینی به دنبال می‌آورد، گفتند: گفتار، رفتار و نوع زندگی چهره‌های ورزشی برای بسیاری از جوانان الگو است و می‌تواند بر آنان تأثیر سازنده‌ای بگذارد، اگرچه عکس آن هم ممکن است، بنابراین ورزشکاران باید در این زمینه کاملاً مراقبت کنند.

ایشان در توصیه‌ای دیگر، ورزشکاران را به قدردانی و شکر نعمت خدادادی توانایی جسمی و قدرت عزم و اراده، فراخواندند و گفتند: شکر این نعمت‌های الهی موجب افزایش آن‌ها خواهد شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش پایانی سخنانشان، به بیان نوعی جمع‌بندی از حوادث اخیر غزه در قالب یک تعبیر ورزشی پرداختند و گفتند: رژیم صهیونیستی در حادثه طوفان‌الاقصی ضربه فنی شد و حماس نه به‌عنوان یک دولت و کشورِ با امکانات زیاد، بلکه به‌عنوان یک گروه مبارز توانست رژیم غاصب صهیونیست را با آن‌همه امکانات ضربه فنی کند.

ایشان با اشاره به ناتوانی صهیونیست‌ها برای خارج شدن از زیر بار فشار و ننگ این شکست مفتضحانه، افزودند: آن‌ها برای جبران، در بیمارستان‌ها و مدارس غزه قدرت‌نمایی می‌کنند، اما این کار مشابه کار ورزشکاری است که در میدان شکست خورده، اما برای تلافی با حمله به طرفداران تیم مقابل، به آن‌ها فحاشی و کتک‌کاری می‌کند.

رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه باخت سنگین رژیم صهیونیستی با این جنایات جبران نخواهد شد، گفتند: بدانند که این ظلم و بی‌رحمی‌ها بی‌پاسخ نخواهد ماند و بمباران‌ها عمر رژیم غاصب را کوتاه‌تر خواهد کرد.

ایشان با اشاره به خودداری تحسین‌برانگیز ورزشکاران ایرانی از مسابقه با نمایندگان رژیم صهیونیستی، افزودند: امروز همه دنیا علت این کار ورزشکاران ما را فهمیده‌اند، چون آن افراد برای یک رژیم جنایتکار و تروریست و جنایتکار به میدان می‌آیند.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان با انتقاد شدید از مسئولان مراکز جهانی ورزش که تحت تسلط قدرت‌های مستکبر قرار دارند افزودند: آنان که در اقدامی سیاسی به بهانه جنگ، یک کشور را از حضور در همه میدان‌های ورزشی محروم می‌کنند، اکنون حدود ۵ هزار کودک شهید فلسطینی را نادیده می‌گیرند و به بهانه پرهیز از دخالت سیاست در ورزش، رژیم صهیونیستی را به علت نسل‌کشی و جنایات جنگی محکوم و محروم نمی‌کنند که امیدواریم روزی به این اقدامات تبعیض‌آمیز رسیدگی عادلانه شود.

ایشان هم‌چنین با تشکر از ورزش باستانی زیبای تعدادی از نوجوانان و جوانان در آغاز این دیدار گفتند: همان‌گونه که سال‌های قبل به مسئولان ورزشی گفته شد، ورزش باستانی ظرفیت تبدیل به یک ورزش بین‌المللی را دارد و باید در این مسیر تلاش شود.

در ابتدای این دیدار، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به جلوه‌هایی از دفاع ورزشکاران کشورمان در میادین جهانی از مظلومان غزه و همچنین نمونه‌هایی از اقدامات نمادین و معنوی آنها، گزارشی از مدال‌آوری کاروان‌های ایران بیان کرد و دستیابی به جایگاه دوم در بازی‌های پاراآسیایی با کسب ۱۳۱ مدال را کار کارستان ورزشکاران جانباز و توان‌یاب کشورمان دانست.

«کیومرث هاشمی» هم‌چنین از برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت رفاه و معیشت قهرمانان، گسترش ورزش همگانی، توسعه عدالت‌محور امکانات و تجهیزات ورزشی و تدوین سند ملی ورزش کشور خبر داد.

در این دیدار هم‌چنین معصومه زارعی کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران و امیرحسین زارع قهرمان ملی‌پوش کشتی آزاد، به بیان دغدغه‌هایی در خصوص حل مشکل مسکن ورزشکاران، توسعه زیرساخت‌های ورزشی و افزایش اعتبارات حوزه ورزش پرداختند.








 عکس یادگاری امروز نوجوانان باستانی‌کار با رهبر انقلاب اسلامی


 


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب
اخبار مرتبط
رهبر انقلاب: منطق بسیج حداکثرسازی امکان مقاومت کشور در مقابل تهدیدها و خطرهاست
چهارشنبه 1402/09/08 ساعت 10:32
در دیدار با هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور؛
رهبر انقلاب: منطق بسیج حداکثرسازی امکان مقاومت کشور در مقابل تهدیدها و خطرهاست
رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه بسیج برای حداکثرسازی امکان مقاومت کشور در مقابل هر خطر و هر تهدیدی است، بیان کردند: این منطق در ایجاد بسیج عامل اصلی بود. امروز هم همین منطق وجود دارد و این منطق به‌روز است.
فرمانده کل قوا: باید تلاش شود تا نیروی دریایی ارتش یک نیروی راهبردی، به صورت جامع باشد
سه‌شنبه 1402/09/07 ساعت 14:03
در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش؛
فرمانده کل قوا: باید تلاش شود تا نیروی دریایی ارتش یک نیروی راهبردی، به صورت جامع باشد
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر ارتقای بیش از پیش توان و آمادگی‌های رزمی نیروی دریایی ارتش با استفاده از ظرفیت‌های این نیرو خاطرنشان کردند: یکی از ظرفیت‌های نیروی دریایی ارتش که می‌تواند موجب ایجاد امید و نشاط در میان جوانان شود، زمینه سازی برای امکان بازدید اردوهای راهیان پیشرفت از کارخانه‌ها و توانمندی‌های این نیرو است.
رهبر انقلاب: جوان‌های ما در بخش نظامی معجزه می‌کنند
یکشنبه 1402/08/28 ساعت 12:54
با حضور در دانشگاه علوم و فنون هوافضای عاشورا؛
رهبر انقلاب: جوان‌های ما در بخش نظامی معجزه می‌کنند
رهبر انقلاب اسلامی پس از بازدید از نمایشگاه هوافضای سپاه بیان کردند: برادران خوب تلاش می‌کنند، نیروی ایمان و توانایی علمی پشت سرشان است، این دو نیرو وقتی با هم همراه باشند معجزه می‌کنند.
رهبر انقلاب: همه موظفند زمینه انتخاباتی پرشور را فراهم کنند
پنج‌شنبه 1402/08/25 ساعت 18:30
در دیدار اعضای شورای نگهبان؛
رهبر انقلاب: همه موظفند زمینه انتخاباتی پرشور را فراهم کنند
فقها و حقوقدانان شورای نگهبان، با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند و به بیان توصیه‌هایی برای برگزاری پرشور انتخابات در اسفند ماه پرداختند.
نظرات

آخرین اخبار
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد