×
سیاسی
شناسه خبر : 155740
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 20:37

نورنیوز بررسی کرد؛

رسوایی تونلِ بیمارستان «الشفاء»

تل‌آویو برای القاء صحت ادعای خود، فیلمی از یک تونل در محوطه بیمارستان «الشفاء» منتشر کرد و مدعی شد این تونل 55 متر طول دارد و از سوی نیروی نظامی‌اش کشف شده است و حال ایهود باراک نه تنها این ادعا را رد کرد، بلکه از یکی از استراتژی‌های نظامی رژیم صهیونیستی پرده برداشت؛ ساخت تونل!

نورنیوز - گروه بین‌الملل: افشاگری « ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی درباره تونلی که زیر بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه وجود دارد، جهان را شوکه کرد.

شامگاه دوشنبه بود که او در گفتگو با «کریستین امانپور» مجری و خبرنگار CNN خبر داد زیرگذری که ارتش رژیم صهیونیستی عنوان می‌کند آن را کشف کرده و مرکز عملیات حماس بوده، ۵۰ سال پیش توسط اسرائیلی‌ها ساخته شده است!

این اطلاعات به‌حدی تکان‌دهنده بود که کریستین امانپور ابتدا فکر کرد که اشتباه شنیده است و مجددا جمله‌ای که از سوی باراک مطرح شد را به صورت سوالی تکرار کرد، اما نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی تأکید کرد که هیچ اشتباهی وجود نداشته است: «دهه‌های گذشته ما مدیریت این مکان را برعهده داشتیم؛ بنابراین آنها را نگه داشتیم. از چهار یا پنج دهه پیش ما به ساخت این تونل‌ها به خاطر وسعت بسیار محدود این بیمارستان کمک کردیم.»

افشاگری ایهود باراک که هم مجری CNN و هم ناظران بین‌المللی کشتار غزه را شوکه کرد، در شرایطی رخ داد که ارتش رژیم اسرائیل بیمارستان «الشفاء» را با طرح این ادعا که مرکز فرماندهی شاخه نظامی حماس است، محاصره و تیرباران کرده است.

تل‌آویو برای القاء صحت ادعای خود، فیلمی از یک تونل در محوطه بیمارستان «الشفاء» منتشر کرد و مدعی شد این تونل ۵۵ متر طول دارد و از سوی نیروی نظامی‌اش کشف شده است و حال ایهود باراک نه تنها این ادعا را رد کرد، بلکه از یکی از استراتژی‌های نظامی رژیم صهیونیستی پرده برداشت؛ ساخت تونل!

البته نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به جای «تونل» از کلمه «پناهگاه» استفاده کرد، اما فارغ از این که این شبکه زیرزمینی چه نام دارد، بمب خبری این بود که رژیم اسرائیل آنجا را کشف نکرده است، بلکه ساخته! به گواه تاریخ، رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ (۱۳۴۵) یعنی ۵ دهه پیش غزه را تصرف کرد و این سرزمین را تا سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۳) یعنی دو دهه پیش تحت اشغال کامل نظامی قرار داد و بعد حماس کنترل غزه را پس گرفت.

حال ایهود باراک اعتراف می‌کند آن سال‌ها زیر زمین برخی بیمارستان‌ها پناهگاه ساخته است. اعترافی که نشان می‌داد ادعای «ساخت مراکز فرماندهی زیر مناطق مسکونی یا حساس مانند بیمارستان‌ها از سوی حماس و استفاده از سپر انسانی» که بارها و بارها از سوی رژیم صهیونیستی عنوان و درنهایت دستمایه حمله به این مناطق شد، چه اندازه بی‌اساس بود. نخستین پس‌لرزه این افشاگری، واکنش خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد حماس بود که بر پایه این توضیحات از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و کابینه جنگی‌اش پاسخ خواسته‌اند.

این رسوایی در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای یافت و از آن به عنوان «کریسمس در نوامبر» برای مردم غزه و حماس یاد شد؛ چراکه باقی‌مانده اعتبار جعلی رژیم صهیونستی را نیز به باد داد و تل‌آویو را در معرض پرسش‌ها و نهیب‌های جدی‌تری از سوی افکار عمومی جهانی قرار می‌داد؛ اما آیا واقعا پرده‌براندازی باراک «کریسمس در نوامبر» بود؟

گزارش‌های محدودی که از بیمارستان «الشفاء» می‌رسد، نشان می‌دهد آنچه در این ساختمان نیمه‌ویران می‌گذرد، به برزخ شباهت بیشتری دارد. بر اساس گزارش «میدل ایست آی» صدها جسد در حیاط بیمارستان روی هم انباشته شده‌اند که حداقل در بیمارستان تجزیه نشوند. اما شب‌ها مورد حمله سگ‌ها و حیوانات دیگر قرار گرفته و خورده می‌شوند.

هرکس که بخواهد قدمی به سمت اجساد بردارد تا آنها را دفن کند، مورد اصابت گلوله صهیونیست‌ها قرار می‌گیرد و خودش به یک جسد دیگر تبدیل می‌شود و تلاش صلیب سرخ برای دفن دسته‌جمعی نیز به جایی نرسیده است.
 تانک‌ها، هواپیماهای جنگی و تک‌تیراندازهای رژیم صهیونیستی بیمارستان را محاصره کرده‌اند و برای تفنگداران فرقی نمی‌کند آنکه از بیمارستان خارج می‌شود یک زن، یک کودک، یک بیمار یا یک سالمند باشد؛ هر کس بیرون بیاید، کشته می‌شود و هر کس بیرون نیاید، زجرکش! چون ذخیره غذایی بیمارستان رو به اتمام است؛ برق از خیلی وقت پیش قطع شده و آب هم نیست. افشاگری « ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی درباره تونلی که زیر بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه وجود دارد، جهان را شوکه کرد.

هرکس که بخواهد قدمی به سمت اجساد بردارد تا آنها را دفن کند، مورد اصابت گلوله صهیونیست‌ها قرار می‌گیرد و خودش به یک جسد دیگر تبدیل می‌شود و تلاش صلیب سرخ برای دفن دسته‌جمعی نیز به جایی نرسیده است.

 تانک‌ها، هواپیماهای جنگی و تک‌تیراندازهای رژیم صهیونیستی بیمارستان را محاصره کرده‌اند و برای تفنگداران فرقی نمی‌کند آنکه از بیمارستان خارج می‌شود یک زن، یک کودک، یک بیمار یا یک سالمند باشد؛ هر کس بیرون بیاید، کشته می‌شود و هر کس بیرون نیاید، زجرکش! چون ذخیره غذایی بیمارستان رو به اتمام است؛ برق از خیلی وقت پیش قطع شده و آب هم نیست.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبط شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
X
آگهی تبلیغاتی