×
سیاسی
شناسه خبر : 155740
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 20:37
رسوایی تونلِ بیمارستان «الشفاء»

نورنیوز بررسی کرد؛

رسوایی تونلِ بیمارستان «الشفاء»

تل‌آویو برای القاء صحت ادعای خود، فیلمی از یک تونل در محوطه بیمارستان «الشفاء» منتشر کرد و مدعی شد این تونل 55 متر طول دارد و از سوی نیروی نظامی‌اش کشف شده است و حال ایهود باراک نه تنها این ادعا را رد کرد، بلکه از یکی از استراتژی‌های نظامی رژیم صهیونیستی پرده برداشت؛ ساخت تونل!

نورنیوز - گروه بین‌الملل: افشاگری « ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی درباره تونلی که زیر بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه وجود دارد، جهان را شوکه کرد.

شامگاه دوشنبه بود که او در گفتگو با «کریستین امانپور» مجری و خبرنگار CNN خبر داد زیرگذری که ارتش رژیم صهیونیستی عنوان می‌کند آن را کشف کرده و مرکز عملیات حماس بوده، ۵۰ سال پیش توسط اسرائیلی‌ها ساخته شده است!

این اطلاعات به‌حدی تکان‌دهنده بود که کریستین امانپور ابتدا فکر کرد که اشتباه شنیده است و مجددا جمله‌ای که از سوی باراک مطرح شد را به صورت سوالی تکرار کرد، اما نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی تأکید کرد که هیچ اشتباهی وجود نداشته است: «دهه‌های گذشته ما مدیریت این مکان را برعهده داشتیم؛ بنابراین آنها را نگه داشتیم. از چهار یا پنج دهه پیش ما به ساخت این تونل‌ها به خاطر وسعت بسیار محدود این بیمارستان کمک کردیم.»

افشاگری ایهود باراک که هم مجری CNN و هم ناظران بین‌المللی کشتار غزه را شوکه کرد، در شرایطی رخ داد که ارتش رژیم اسرائیل بیمارستان «الشفاء» را با طرح این ادعا که مرکز فرماندهی شاخه نظامی حماس است، محاصره و تیرباران کرده است.

تل‌آویو برای القاء صحت ادعای خود، فیلمی از یک تونل در محوطه بیمارستان «الشفاء» منتشر کرد و مدعی شد این تونل ۵۵ متر طول دارد و از سوی نیروی نظامی‌اش کشف شده است و حال ایهود باراک نه تنها این ادعا را رد کرد، بلکه از یکی از استراتژی‌های نظامی رژیم صهیونیستی پرده برداشت؛ ساخت تونل!

البته نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به جای «تونل» از کلمه «پناهگاه» استفاده کرد، اما فارغ از این که این شبکه زیرزمینی چه نام دارد، بمب خبری این بود که رژیم اسرائیل آنجا را کشف نکرده است، بلکه ساخته! به گواه تاریخ، رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ (۱۳۴۵) یعنی ۵ دهه پیش غزه را تصرف کرد و این سرزمین را تا سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۳) یعنی دو دهه پیش تحت اشغال کامل نظامی قرار داد و بعد حماس کنترل غزه را پس گرفت.

حال ایهود باراک اعتراف می‌کند آن سال‌ها زیر زمین برخی بیمارستان‌ها پناهگاه ساخته است. اعترافی که نشان می‌داد ادعای «ساخت مراکز فرماندهی زیر مناطق مسکونی یا حساس مانند بیمارستان‌ها از سوی حماس و استفاده از سپر انسانی» که بارها و بارها از سوی رژیم صهیونیستی عنوان و درنهایت دستمایه حمله به این مناطق شد، چه اندازه بی‌اساس بود. نخستین پس‌لرزه این افشاگری، واکنش خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد حماس بود که بر پایه این توضیحات از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و کابینه جنگی‌اش پاسخ خواسته‌اند.

این رسوایی در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای یافت و از آن به عنوان «کریسمس در نوامبر» برای مردم غزه و حماس یاد شد؛ چراکه باقی‌مانده اعتبار جعلی رژیم صهیونستی را نیز به باد داد و تل‌آویو را در معرض پرسش‌ها و نهیب‌های جدی‌تری از سوی افکار عمومی جهانی قرار می‌داد؛ اما آیا واقعا پرده‌براندازی باراک «کریسمس در نوامبر» بود؟

گزارش‌های محدودی که از بیمارستان «الشفاء» می‌رسد، نشان می‌دهد آنچه در این ساختمان نیمه‌ویران می‌گذرد، به برزخ شباهت بیشتری دارد. بر اساس گزارش «میدل ایست آی» صدها جسد در حیاط بیمارستان روی هم انباشته شده‌اند که حداقل در بیمارستان تجزیه نشوند. اما شب‌ها مورد حمله سگ‌ها و حیوانات دیگر قرار گرفته و خورده می‌شوند.

هرکس که بخواهد قدمی به سمت اجساد بردارد تا آنها را دفن کند، مورد اصابت گلوله صهیونیست‌ها قرار می‌گیرد و خودش به یک جسد دیگر تبدیل می‌شود و تلاش صلیب سرخ برای دفن دسته‌جمعی نیز به جایی نرسیده است.
 تانک‌ها، هواپیماهای جنگی و تک‌تیراندازهای رژیم صهیونیستی بیمارستان را محاصره کرده‌اند و برای تفنگداران فرقی نمی‌کند آنکه از بیمارستان خارج می‌شود یک زن، یک کودک، یک بیمار یا یک سالمند باشد؛ هر کس بیرون بیاید، کشته می‌شود و هر کس بیرون نیاید، زجرکش! چون ذخیره غذایی بیمارستان رو به اتمام است؛ برق از خیلی وقت پیش قطع شده و آب هم نیست. افشاگری « ایهود باراک» نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی درباره تونلی که زیر بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه وجود دارد، جهان را شوکه کرد.

هرکس که بخواهد قدمی به سمت اجساد بردارد تا آنها را دفن کند، مورد اصابت گلوله صهیونیست‌ها قرار می‌گیرد و خودش به یک جسد دیگر تبدیل می‌شود و تلاش صلیب سرخ برای دفن دسته‌جمعی نیز به جایی نرسیده است.

 تانک‌ها، هواپیماهای جنگی و تک‌تیراندازهای رژیم صهیونیستی بیمارستان را محاصره کرده‌اند و برای تفنگداران فرقی نمی‌کند آنکه از بیمارستان خارج می‌شود یک زن، یک کودک، یک بیمار یا یک سالمند باشد؛ هر کس بیرون بیاید، کشته می‌شود و هر کس بیرون نیاید، زجرکش! چون ذخیره غذایی بیمارستان رو به اتمام است؛ برق از خیلی وقت پیش قطع شده و آب هم نیست.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟