×
سیاسی
شناسه خبر : 155728
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 18:14
رئیسی: غزه نماد سقوط اخلاقی غرب است؛ پیشنهادات رئیسی برای توقف جنایت و کمک به مردم غزه

در نشست فوق‌العاده اعضای بریکس؛

رئیسی: غزه نماد سقوط اخلاقی غرب است؛ پیشنهادات رئیسی برای توقف جنایت و کمک به مردم غزه

رئیس جمهور در کنفرانس اضطراری ویدئویی سران کشورهای عضو بریکس درباره غزه: امروز کشورهای عضو بریکس مسئولیت تاریخی دارند که اثبات کنند ارزش‌های انسانی را نمی‌توان قربانی منافع سیاسی کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: در پی تشدید تنش‌ها در غرب آسیا، عصر امروز نشست فوق‌العاده اعضای بریکس با محوریت «توقف ماشین جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه» روز سه‌شنبه ۳۰ آبان برگزار شد و سران بریکس و اعضای بریکس پلاس در این نشست مواضع خود را پیرامون حمایت از مردم مظلوم غزه بیان کردند.

رئیس جمهور کشورمان با تأکید بر اینکه حمایت همه جانبه آمریکا و غرب از نسل‌کشی و کودک‌کشی در غزه از همه چیز بدتر است، عنوان کرد: تاکنون حدود ۵۵۰۰ کودک مظلوم به خاک و خون کشیده شدند و ۴۱ هزار واحد مسکونی آسیب دیده است.

او تأکید کرد: آمریکا، انگلیس آلمان و فرانسه روزانه به اسرائیل انواع تسلیحات و بمب‌ها را ارسال و با آتش‌بس مخالفت می‌کنند. آمریکا تمام مسیرهای کمک به غزه را بسته و شورای امینت سازمان ملل را فلج گرده است.

آیت‌الله رئیسی گفت: امروز غرب رسوا شده است و دروغین بودن شعارهای غرب آشکار شده است. امروز روز نقش آفرینی بریکس است.

رئیس جمهور در کنفرانس ویدئویی سران کشورهای عضو بریکس اظهار کرد: آمریکا تمام سازمان‌های بین‌المللی را بی‌خاصیت و بی‌هویت کرده است. ایران ازاعضای بریکس و دولت‌ها می‌خواهد برای حفظ امنیت و برپایی عدالت و مبارزه با تبعیض نژادی در جهان بپا خیزند و از تمام توان سیاسی و اقتصادی خود برای فشار بر رژیم صهیونیستی و حامیان غربی استفاده کنند.

او خاطرنشان کرد: آمریکا تمام سوخت این جنایت‌ها را تأمین می‌کند. آمریکا دیگر اعتباری بین مردم جهان ندارد.

پیشنهادات رئیسی برای توقف جنایت و کمک به مردم غزه

رئیس جمهور در کنفرانس اضطراری ویدئویی سران کشورهای عضو بریکس درباره غزه تأکید کرد: امروز کشور های عضو بریکس مسئولیت تاریخی دارند که اثبات کنند ارزش های انسانی را نمی توان قربانی منافع سیاسی کرد.

او عنوان کرد: برای توقف جنایت و کمک به مردم عزه پیشنهاداتی را ارائه می‌کنم:

۱. با توجه به ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در اجرای مأموریت خود برای ایجاد صلح و امینت و کارشکنی برای صدور  قطنامه الزام آور جهت آتش‌بس، لازم‌ است کشور های عضو بریکس در چهارچوب مکانیزم اتحاد برای صلح‌، بانی قطعنامه الزام‌آور در مجمع عمومی سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی و باهدف توقف جنایت علیه مردم غزه شوند.

۲. حملات مستمر رژیم صهیونیستی  به بیمارستان و مراکز درمانی و اماکن‌مذهبی و کشتار زنان و کودکان پزشکان و پرستاران و خبرنگاران همگی اقدام تروریستی است و لازم است این رژیم جعلی به عنوان رژیم تروریستی و ارتش آن به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی شود.

۳. ایران از اقدام برخی کشورها در اجرای جنایت اسرائیل غاصب در غزه به دیوان کیفری بین‌المللی حمایت می‌کند و اعتقاد دارد که علاوه بر اسرائیل، آمریکا نیز باید در دادگاه بین‌المللی به جرم‌ جنایت علیه بشریت و کودک‌کشی محاکمه شود.

۴. لزوم اقدام جمعی اعضای بریکس برای شکستن‌ محاصره غزه و ایحاد مسیر دائمی و امن برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه است.

۵. با توجه به جنایات بی‌سابقه و بمباران چندین هزار تن تسلیحات و استفاده از تسلیحات ممنوعه مانند فسفر سفید لازم است اعضای بریکس با ایجاد یک مأموریت ویژه بین‌المللی این جنایت را سریعاً بررسی و گزارش آن را به صورت عمومی‌منتشر کنند تا زمینه کیفر عامران و مباشران این رژیم فراهم شود.

۶. با توجه به جنایت‌های مستمر و ماهیت نژادپرستانه رژیم جعلی اسرائیل انتظار ملت‌های آزاده از تمام دولت‌ها ویژه اعضای بریکس آن است که قطع کامل روابط سیاسی، اقتصادی و نظامی خود را رژیم صهیونیستی سریعاً در دستور کار قرار دهند، تداوم تعاملات با این رژیم در حوزه نظامی و اقتصادی به معنی کمک به تداوم جنایت و کشتار زنان و کودکان است که مورد مزمت و سرزنش همه ملت هاست.

۷. شناسایی حق ملت فلسطین در دفاع از خود و مجاهدت آنها برای آزادسازی مناطق اشغالی مورد حمایت دولت و ملت های آزاده است. حمایت قاطعانه بریکس از این‌حق نشان می‌دهد که ما به وطیفه اخلاقی و انسانی خود عمل کردیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ایران براین بار است که راه‌حل نهایی که منجر به صلح و ثبات پایدار در غرب آسیا و جهان خواهد شد تشکیل دولت واحد فلسطینی پی از برگزاری یک همه پرسی مبتنی بر اصل دموکراتیک هر فلسطینی یک رأی است. حمایت قاطعانه بریکس از فلسطین نشان می‌دهد ما به حق انسان دوستانه خود عمل کرده‌ایم..

 


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیس‌جمهور به دعوت رسمی پوتین پنجشنبه راهی مسکو می‌شود
سه‌شنبه 1402/09/14 ساعت 11:43
رئیس‌جمهور به دعوت رسمی پوتین پنجشنبه راهی مسکو می‌شود
رئیس‌جمهور کشورمان به دعوت همتای روسی خود روز پنجشنبه عازم مسکو می‌شود.
رئیسی: حمایت از غزه مبتنی بر قانون اساسی است؛ قانون اساسی نباید گزینشی اجرا شود
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 10:29
در همایش مسئولیت اجرای قانون اساسی؛
رئیسی: حمایت از غزه مبتنی بر قانون اساسی است؛ قانون اساسی نباید گزینشی اجرا شود
رئیس‌جمهور در دومین همایش مسئولیت اجرای قانون اساسی تأکید کرد: اجرای قانون اساسی باید به صورت جامع دیده شود و از اجرای گزینشی آن خودداری شود.
امیرعبداللهیان: هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم
سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 17:32
امیرعبداللهیان: هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم
وزیر امور خارجه با بیان اینکه هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم، گفت که کاخ سفید به طور علنی و آشکار در کنار رژیم اشغالگر قرار دارد و تاکنون اراده‌ خود را برای توقف جنگ نشان نداده، بلکه شدت جنگ را افزایش داده است.
مرور زمان برای رژیم صهیونیستی مشروعیت و حق مالکیت ایجاد نمی‌کند
یکشنبه 1402/08/21 ساعت 10:35
رئیس جمهور در بازگشت از عربستان:
مرور زمان برای رژیم صهیونیستی مشروعیت و حق مالکیت ایجاد نمی‌کند
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران درباره موضوع فلسطین حرف‌های متقنی برای گفتن دارد، گفت: ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نظر صریح و روشنی درباره حق مردم فلسطین داشته و متقابلا رژیم صهیونیستی را همواره رژیمی جعلی، غاصب و بی‌هویت می‌دانسته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پاکپور: بسیج الگوی قدرت‌سازی و بن‌بست‌شکنی انقلاب است
تعداد قربانیان سیل در تایلند به 25 نفر رسید
جنجال در فرانسه پس از هشدار ژنرال درباره جنگ احتمالی با روسیه
چرا بازار داخلی طلا بر خلاف روند جهانی رشد کرد؟
یونیسف: از زمان آتش‌بس غزه، روزانه 2 کودک کشته می‌شوند
پیام عراقچی وزیر امور خارجه در خصوص خاتمه توافق قاهره
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران امشب تشکیل می‌شود
وزیر علوم: حذف دانشگاه پیام نور در برنامه دولت نیست
حمایت رسمی شاباک و ارتش اسرائیل از اعدام اسرای فلسطینی!
آیین سنتی نماز باران در اصفهان برگزار شد
وزیر صهیونیست: هر یهودی که با ایران همکاری کند، اعدام می‌شود
زلزله 6.1 ریشتری اندونزی را لرزاند
زلزله‌ مهیب بنگلادش را لرزاند!/6 کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند
کلیک نکنید؛ صفحات وام جعلی هستند
هفت نفر از اعضای کمیته صلح طرفدار دولتی پاکستان ترور شدند
گفت‌وگوهای مقام لبنانی با دولت جدید سوریه
مالزی خواستار توقف فوری درگیری‌ها و حل سیاسی بحران در سودان شد
پرواز گسترده پهپادهای جاسوسی اسرائیل بر فراز سوریه
آزادکاران ایران با نمایش عالی به مرحله پایانی کشتی رسیدند
نمایندگی‌های ایران در جهان به سامانه «فواد 128» متصل شدند
جوایز بزرگ ایدفا به نام ایرانی‌ها ثبت شد
شکست غیرمنتظره کامران قاسم‌پور
روسیه در 9 نقطه سوریه پایگاه می زند
امیرحسین زارع فینالیست شد
سنگاپور چهار شهرک‌نشین افراطی اسرائیلی را تحریم کرد
ترافیک سنگین در چالوس و آزادراه تهران–شمال
جزئیات طرح پیشنهادی ترامپ برای اوکراین/امتیازات ارضی به روسیه و مرزهای جدید
بیت‌کوین به زیر 90 هزار دلار سقوط کرد
پزشکیان: بازداشت‌های ناگهانی کارآفرینان با همکاری قوه قضائیه متوقف شد
نتایج انتخابات عراق برای واشنگتن ناامید کننده است
انفجار دیگ بخار در پاکستان جان 12 نفر را گرفت
عملیات موفقیت آمیز مهار آتش‌سوزی جنگل چالوس با هواپیمای ایلوشن
نقشه جدید اتحادیه اروپا با ایجاد شنگن نظامی
از بمباران تا قطعنامه؛ دومینوی فشار علیه ایران
رانش زمین در اندونزی 51 نفر را بلعید
پیام رهبر معظم انقلاب به دختر نقره‌ای ایران در بازی‌های اسلامی
مصاف استقلال تهران با کشت و صنعت پادیاب خلخال + اعلام ترکیب
روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است
چرا طلای جهانی ارزان‌ شد؟
سویه جدید آنفلوآنزا در اروپا/توصیه واکسیناسیون فوری
پرواز مرگبار خودروها در دل شب /تصادف مرگبار پراید با دو تریلی در اتوبان زرندیه
قالیباف: به موشکی‌مان افتخار می کنیم ولی توان اصلی ما قلب مردم است
بنزین آذرماه بامداد شنبه به کارت‌های سوخت واریز می‌شود
گروسی بار دیگر اعتراف کرد: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
کاهش قیمت نفت ادامه دارد
عراقچی : برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل بیش از قبل آمادگی داریم
خشم ریاض از سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
ترامپ : کشورمان شما را دوست دارد
بقایی: قطعنامه شورای حکام استقلال آژانس را زیر سوال برد
پوتین: عقب‌نشینی از اهداف نظامی در اوکراین غیرممکن است
X
آگهی تبلیغاتی