×
سیاسی
شناسه خبر : 155705
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 14:08
پیام‌هایی که از دریای سرخ به جهان مخابره شد

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام‌هایی که از دریای سرخ به جهان مخابره شد

واکنش صهیونیست‌ها به عملیات یمنی‌ها بار دیگر نشانگر سراسیمگی و تزلزل شدید آنهاست که نتیجه آن نیز تکرار توهمات و تخیلات گذشته مبنی بر متهم سازی ایران به دخالت در این عملیات است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در میانه تحولات داخل غزه و تقابل مقاومت همه‌جانبه فلسطینی‌ها با جنایات رژیم صهیونیستی، ابتکار عمل یمنی‌ها در دریای سرخ، بمب خبری بود که همگان را شوکه کرد.

دو روز پیش بود که جنبش انصارالله یمن با هلی‌برن نیروهای خود توسط بالگرد و پیاده کردن آنها بر روی عرشه کشتی اسرائیلی «گلکسی لیدر»، کنترل این کشتی را در دست گرفتند.

سرتیپ «یحیی سریع» با اعلام این خبر گفت: انصارالله یمن عملیات علیه دشمن صهیونیستی را تا پایان تجاوز به غزه ادامه خواهد داد. در همین چارچوب شبکه المیادین به نقل از منابع موثق اعلام کرد: نیروهای دریایی یمن موفق شدند یک کشتی اسرائیلی را در اعماق دریای سرخ توقیف کرده و ۵۲ نفر حاضر در آن را بازداشت کنند.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی نیز ضمن تأیید این خبر، با ادعای دخالت جمهوری اسلامی ایران در این ماجرا اعلام کرد: تهران پشت توقیف یک فروند کشتی در جنوب دریای سرخ و در نزدیکی آب‌های سرزمینی یمن قرار دارد.

این عملیات و واکنش‌ها به آن از چند منظر قابل توجه است: 

نخست؛ این عملیات همچون طوفان‌الاقصی غافل‌گیری نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن را آشکار ساخت، حال آنکه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مدعی اشراف کامل اطلاعاتی و امنیتی بر آب راه‌های بین‌المللی هستند و حتی رزم ناوهای آمریکایی برای حراست از رژیم صهیونیستی که اقتصادش به دریا وابسته است به منطقه آمده‌اند. 

دوم؛ این اقدام یمنی‌ها ورود به فاز جدید مقابله با جنایات صهیونیست‌ها از اعتراض و تظاهرات و عملیات‌های پهپادی و موشکی به عرصه قطع شریان حیاتی رژیم صهیونیستی بود و با توجه به اینکه ۸۵ درصد تجارت صهیونیست‌ها از طریق دریا صورت می‌گیرد و سران این رژیم دریای سرخ را شاه‌راهی برای بقای اقتصادی خود می‌دانند، استمرار آن از سوی سایر کشورهای اسلامی می‌تواند ضربات سنگینی بر پیکره رژیم اسرائیل وارد سازد.

سوم؛ این عملیات نشان داد که حرف و عمل مقاومت یکی است و زمانی که تهدیدی را مطرح می‌سازد توان و اقتدار اجرا و مسئولیت‌پذیری آن را نیز دارد، چنانچه یمنی‌ها به صهیونیست‌ها و حامیان آنها هشدار داده بودند که  کشتی‌‌هایی که پرچم رژیم صهیونیستی دارند یا مورد استفاده شرکت‌های اسرائیلی هستند و یا مالکیت آنها متعلق به شرکت‌های اسرائیلی است از حضور در دریای سرخ خودداری کنند.

مقاومت منطقه بارها هشدار داده است که سطح عملیات‌های آنها علیه رژیم صهیونیستی و حامیانش بر اساس میزان حملات و جنایات صهیونیست‌ها در غزه طرحی و اجرا می‌شود چنانچه در طول چهل و پنج روز جنگ غزه حزب‌الله لبنان در مرزهای شمالی اراضی اشغالی علیه مواضع رژیم صهیونیستی و مقاومت عراق در عراق و سوریه علیه پایگاه‌های آمریکا عملیات پهپادی و موشکی اجرا کرده‌اند. 

این عملیات‌ها و اقدام اخیر یمنی‌ها نشان می‌دهد که برخلاف گذشته که آمریکایی‌ها تعیین کننده سرنوشت تحولات غرب آسیا بوده‌اند اما اکنون این مقاومت است که با پشتوانه مردمی، روند تحولات را رقم می‌زند در حالی که آمریکا و غده سرطانی آن (رژیم صهیونیستی) جرات و توان مقابله با آن را ندارند.

چهارم؛ واکنش صهیونیست‌ها به عملیات یمنی‌ها بار دیگر نشانگر سراسیمگی و تزلزل شدید آنهاست که نتیجه آن نیز تکرار توهمات و تخیلات گذشته مبنی بر متهم سازی ایران به دخالت در این عملیات است. صهیونیست‌ها همزمان با طوفان الاقصی نیز برای کم رنگ سازی اهمیت این عملیات و شکسته شدن هیمنه اطلاعاتی و نظامیشان در برابر گروه حماس، مدعی طراحی و اجرای عملیات از سوی ایران شده که البته با واکنش منفی حامیان صهیونیست‌ها از جمله آمریکا همراه و به یک رسوایی برای این رژیم مبدل شد.

اتهام‌زنی صهیونیست‌ها در حالی صورت گرفته است که از یک سو ایران ضمن تاکید بر حمایت از فلسطین و مقاومت بر مستقل بودن این گروه‌ها تأکید کرده و از سوی دیگر  گروه‌های متعدد مقاومت در منطقه از همان ابتدا به صراحت اعلام کردند که تمام پایگاه‌های آمریکایی و صهیونیستی در منطقه را هدف قرار خواهند داد و راهکار گسترش نیافتن دامنه جنگ اقدام عملی غرب در بازداشتن رژیم صهیونیستی از جنگ است. 

نکته پایانی آنکه عملیات یمنی‌ها پیامی به سازمان ملل و نهادهای حقوق بشر است مبنی بر اینکه ملت‌های منطقه دیگر حاضر به انتظار کشیدن برای تحقق وعده‌های توخالی و مسئولیت پذیر شدن این سازمان‌ها نیستند و با قاطعیت در برابر متجاوزان و جنایتکاران خواهند ایستاد.

امروز مقاومت به عنوان نمادی از خواست و اراده ملت‌های منطقه، با کنار نهادن رویکرد سارشکارانه برخی سران منطقه، به صورت یکپارچه و هماهنگ و بر اساس ظرفیت‌ها و شرایط موجود واکنشی سخت و سنگین به هر تهدیدی خواهند داد و رزم‌ناوها و ادوات نظامی آمریکایی نیز ترسی در دل آنها ایجاد نخواهد کرد چرا که مقاومت با تکیه بر روحیه ایمان و اقتدار درون زا توانسته موازنه قدرت را بر اساس اصول و مبانی خویش طراحی و برقرار سازد و غرب نیز با حمایت از غذه سرطانی صهیونیستی جز تنفر جهانی توشه‌ای به دست نخواهد آورد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دنیای VR چگونه درک مغز از «بدن» را دگرگون می‌کند؟
زنگ خطر برای جوانان/چرا ایست قلبی در بازه 25 تا 44 سال افزایش یافت؟
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید
10 کشته و زخمی در حمله مهاجم 17 ساله به رستورانی در ترکیه