×
سیاسی
شناسه خبر : 155705
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 14:08
پیام‌هایی که از دریای سرخ به جهان مخابره شد

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام‌هایی که از دریای سرخ به جهان مخابره شد

واکنش صهیونیست‌ها به عملیات یمنی‌ها بار دیگر نشانگر سراسیمگی و تزلزل شدید آنهاست که نتیجه آن نیز تکرار توهمات و تخیلات گذشته مبنی بر متهم سازی ایران به دخالت در این عملیات است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در میانه تحولات داخل غزه و تقابل مقاومت همه‌جانبه فلسطینی‌ها با جنایات رژیم صهیونیستی، ابتکار عمل یمنی‌ها در دریای سرخ، بمب خبری بود که همگان را شوکه کرد.

دو روز پیش بود که جنبش انصارالله یمن با هلی‌برن نیروهای خود توسط بالگرد و پیاده کردن آنها بر روی عرشه کشتی اسرائیلی «گلکسی لیدر»، کنترل این کشتی را در دست گرفتند.

سرتیپ «یحیی سریع» با اعلام این خبر گفت: انصارالله یمن عملیات علیه دشمن صهیونیستی را تا پایان تجاوز به غزه ادامه خواهد داد. در همین چارچوب شبکه المیادین به نقل از منابع موثق اعلام کرد: نیروهای دریایی یمن موفق شدند یک کشتی اسرائیلی را در اعماق دریای سرخ توقیف کرده و ۵۲ نفر حاضر در آن را بازداشت کنند.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی نیز ضمن تأیید این خبر، با ادعای دخالت جمهوری اسلامی ایران در این ماجرا اعلام کرد: تهران پشت توقیف یک فروند کشتی در جنوب دریای سرخ و در نزدیکی آب‌های سرزمینی یمن قرار دارد.

این عملیات و واکنش‌ها به آن از چند منظر قابل توجه است: 

نخست؛ این عملیات همچون طوفان‌الاقصی غافل‌گیری نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن را آشکار ساخت، حال آنکه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مدعی اشراف کامل اطلاعاتی و امنیتی بر آب راه‌های بین‌المللی هستند و حتی رزم ناوهای آمریکایی برای حراست از رژیم صهیونیستی که اقتصادش به دریا وابسته است به منطقه آمده‌اند. 

دوم؛ این اقدام یمنی‌ها ورود به فاز جدید مقابله با جنایات صهیونیست‌ها از اعتراض و تظاهرات و عملیات‌های پهپادی و موشکی به عرصه قطع شریان حیاتی رژیم صهیونیستی بود و با توجه به اینکه ۸۵ درصد تجارت صهیونیست‌ها از طریق دریا صورت می‌گیرد و سران این رژیم دریای سرخ را شاه‌راهی برای بقای اقتصادی خود می‌دانند، استمرار آن از سوی سایر کشورهای اسلامی می‌تواند ضربات سنگینی بر پیکره رژیم اسرائیل وارد سازد.

سوم؛ این عملیات نشان داد که حرف و عمل مقاومت یکی است و زمانی که تهدیدی را مطرح می‌سازد توان و اقتدار اجرا و مسئولیت‌پذیری آن را نیز دارد، چنانچه یمنی‌ها به صهیونیست‌ها و حامیان آنها هشدار داده بودند که  کشتی‌‌هایی که پرچم رژیم صهیونیستی دارند یا مورد استفاده شرکت‌های اسرائیلی هستند و یا مالکیت آنها متعلق به شرکت‌های اسرائیلی است از حضور در دریای سرخ خودداری کنند.

مقاومت منطقه بارها هشدار داده است که سطح عملیات‌های آنها علیه رژیم صهیونیستی و حامیانش بر اساس میزان حملات و جنایات صهیونیست‌ها در غزه طرحی و اجرا می‌شود چنانچه در طول چهل و پنج روز جنگ غزه حزب‌الله لبنان در مرزهای شمالی اراضی اشغالی علیه مواضع رژیم صهیونیستی و مقاومت عراق در عراق و سوریه علیه پایگاه‌های آمریکا عملیات پهپادی و موشکی اجرا کرده‌اند. 

این عملیات‌ها و اقدام اخیر یمنی‌ها نشان می‌دهد که برخلاف گذشته که آمریکایی‌ها تعیین کننده سرنوشت تحولات غرب آسیا بوده‌اند اما اکنون این مقاومت است که با پشتوانه مردمی، روند تحولات را رقم می‌زند در حالی که آمریکا و غده سرطانی آن (رژیم صهیونیستی) جرات و توان مقابله با آن را ندارند.

چهارم؛ واکنش صهیونیست‌ها به عملیات یمنی‌ها بار دیگر نشانگر سراسیمگی و تزلزل شدید آنهاست که نتیجه آن نیز تکرار توهمات و تخیلات گذشته مبنی بر متهم سازی ایران به دخالت در این عملیات است. صهیونیست‌ها همزمان با طوفان الاقصی نیز برای کم رنگ سازی اهمیت این عملیات و شکسته شدن هیمنه اطلاعاتی و نظامیشان در برابر گروه حماس، مدعی طراحی و اجرای عملیات از سوی ایران شده که البته با واکنش منفی حامیان صهیونیست‌ها از جمله آمریکا همراه و به یک رسوایی برای این رژیم مبدل شد.

اتهام‌زنی صهیونیست‌ها در حالی صورت گرفته است که از یک سو ایران ضمن تاکید بر حمایت از فلسطین و مقاومت بر مستقل بودن این گروه‌ها تأکید کرده و از سوی دیگر  گروه‌های متعدد مقاومت در منطقه از همان ابتدا به صراحت اعلام کردند که تمام پایگاه‌های آمریکایی و صهیونیستی در منطقه را هدف قرار خواهند داد و راهکار گسترش نیافتن دامنه جنگ اقدام عملی غرب در بازداشتن رژیم صهیونیستی از جنگ است. 

نکته پایانی آنکه عملیات یمنی‌ها پیامی به سازمان ملل و نهادهای حقوق بشر است مبنی بر اینکه ملت‌های منطقه دیگر حاضر به انتظار کشیدن برای تحقق وعده‌های توخالی و مسئولیت پذیر شدن این سازمان‌ها نیستند و با قاطعیت در برابر متجاوزان و جنایتکاران خواهند ایستاد.

امروز مقاومت به عنوان نمادی از خواست و اراده ملت‌های منطقه، با کنار نهادن رویکرد سارشکارانه برخی سران منطقه، به صورت یکپارچه و هماهنگ و بر اساس ظرفیت‌ها و شرایط موجود واکنشی سخت و سنگین به هر تهدیدی خواهند داد و رزم‌ناوها و ادوات نظامی آمریکایی نیز ترسی در دل آنها ایجاد نخواهد کرد چرا که مقاومت با تکیه بر روحیه ایمان و اقتدار درون زا توانسته موازنه قدرت را بر اساس اصول و مبانی خویش طراحی و برقرار سازد و غرب نیز با حمایت از غذه سرطانی صهیونیستی جز تنفر جهانی توشه‌ای به دست نخواهد آورد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند