×
سیاسی
شناسه خبر : 155677
تاریخ انتشار :

آغاز رزمایش تاکتیکی نیروی زمینی سپاه؛

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز با «هوشیاری، اقتدار و در میدان بودن نیروهای مسلح» امنیت پایدار در کشور حاکم است، اظهار کرد: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: صبح امروز و با حضور سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح نمایش اقتدار و رزمایش تاکتیکی نیروی زمینی سپاه پاسداران مستقر در استان کرمان آغاز شد و توان رزمی، دفاعی و عملیاتی دلاورمردان نیروی زمینی سپاه مستقر در استان، تیپ مکانیزه ۳۸ ذوالفقار، تیپ تکاوری صاحب‌الزمان (عج)، گروه توپخانه و موشکی ۶۵ صاعقه، لشکر عملیاتی ۴۱ ثارالله از قرارگاه مرکزی امام حسین علیه السلام مورد بررسی قرار گرفت.

سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح به‌منظور ارزیابی و بررسی میدانی از یگان‌های نظامی و انتظامی مستقر در استان کرمان روز گذشته وارد استان کرمان شد و مورد استقبال رسمی مقامات و مسئولان ارشد کشوری و لشکری در کرمان قرار گرفت.

کرمان دومین مقصد سفر استانی سرلشکر باقری در سال جاری است که به‌منظور ارزیابی و بررسی میدانی از یگان‌های نظامی و انتظامی انجام می‌شود و روز گذشته و در نخستین برنامه ‌رئیس ستادکل نیروهای مسلح با همراهی جمعی از فرماندهان و مسئولان توان بالگردی، رزمی، دفاعی و عملیاتی پایگاه سوم رزمی هوانیروز کرمان مورد ارزیابی قرار گرفت.

سرلشکر محمد باقری صبح امروز نیز با حضور در گلزار شهدای بین‌المللی کرمان به مقام شامخ شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای جبهه مقاومت و دیگر شهئای آرمیده در این مکان مقدس ادای احترام کرد.

سرلشکر باقری در جریان سفر به استان کرمان با حضور در یگان‌ها و مراکز ارتش، سپاه و فراجا آخرین وضعیت توان رزمی و آمادگی دفاعی نیروهای مسلح را مورد بررسی قرار داد.

دشمنان به اقتدار نیروهای مسلح ایران آگاهی کامل دارند

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در ادامه با تجلیل از آمادگی نیروی زمینی سپاه در این رزمایش افزود: این رزمایش بخشی کوچکی از اقتدار نیروهای مسلح بود که به نمایش گذاشته شد؛ امروز اقتدار نیروهای مسلح ایران زبانزد است و دشمنان به این اقتدار آگاهی کامل دارند.‌

رئیس ستادکل نیروهای مسلح ‌با ابراز اینکه "از خداوند می‌خواهیم نصرت خود را بر جنود خویش و بر جبهه حق نازل بفرماید"، گفت: آنچه امروز در تیپ زرهی ۳۸ ذوالفقار دیدیم، حضور ارزشمند و آمادگی کامل و پابه‌کاری بی‌نظیر یگان‌های نیروی زمینی اعم از زرهی، مکانیزه، پیاده، بیمارستان صحرایی، توپخانه، تکاوران و سایر ابعاد نیروی زمینی سپاه پاسداران و سپاه استان کرمان بود.

نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند

او با بیان اینکه امروز با «هوشیاری، اقتدار و در میدان بودن نیروهای مسلح» امنیت پایدار در کشور حاکم است"، اضافه کرد: نیروهای مسلح ایران واقعیت خود را در صحنه رزم به نمایش می‌گذارند؛ مردم ایران مطمئن باشند نیروهای مسلح در تأمین امنیت کشور ذره‌ای کوتاهی و غفلت نخواهند کرد، مطمئن باشید دشمنان اگر بدانند ‌اگر ذره‌ای در انجام وظایفمان‌کوتاهی کرده‌ایم‌ در حمله به ایران و چکاندن ماشه ذره‌ای غفلت و کوتاهی نخواهند کرد و اگر بازدارندگی پایدار در کشور ما وجود دارد به‌برکت حضور و پایمردی و ایستادگی یکایک نیروهای مسلح در کشور است.

نیروهای مسلح ‌ایران امروز در لبه فناوری حرکت می‌کنند

‌‌سرلشکر باقری با تصریح به اینکه "نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امروز در لبه فناوری حرکت می‌کنند"، تصریح کرد: در نیروهای مسلح مسئولیت حیاتی به‌عهده داریم و ثانیه‌ای را برای امنیت مردم نباید به هدر بدهیم. این بازدارندگی به‌برکت آخرین دستاوردهای علمی، تاکتیکی و تجهیزات به‌روز و در لبه فناوری جهانی است که به‌دست دانشمندان و جوانان این کشور ساخته می‌شود.

سرلشکر باقری ادامه داد: اهمیت نیروهای مسلح در این گونه حوادث که در جهان و منطقه اتفاقاتی می‌افتد بیش از گذشته آشکار می‌شود و نشان می‌دهد که ما به‌عنوان نیروهای مسلح به‌نیابت از مردم مسئولیت سنگین و حیاتی را در دفاع و امنیت کشور به‌عهده داریم و لحظه‌ای نباید غفلت کنیم.

دشمنان ‌در غزه کودکان را به خاک و خون می‌کشند و نسل‌کشی به‌راه انداخته‌اند

او با تأکید به اینکه "ما با عنوان نیروهای مسلح باید با تدبیر و هوشیاری و با آموزش و تمرین و اشراف اطلاعاتی کشور را امن، آرام و مطمئن قرار دهیم و بستری را برای پیشرفت کشور فراهم کنیم"، افزود: امروز با "هوشیاری، اقتدار و در میدان بودن نیروهای مسلح" امنیت پایدار در کشور حاکم است.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینکه "دشمنان امروز در غزه کودکان را به خاک و خون می‌کشند و نسل‌کشی به‌راه انداخته‌اند"، خاطرنشان کرد: کشتن مردم بیگناه نشانه پیروزی صهیونیست‌های شکست‌خورده در عملیات بی‌نظیر و غافلگیرانه 15 مهرماه نخواهد بود، قطعاً با ایستادگی مردم و اقتدار رزمندگان جبهه مقاومت، پیروزی ملت فلسطین نزدیک است.

قطعاً پیروزی ملت فلسطین نزدیک است

او با بیان اینکه هر چه این جنایت توسعه پیدا کند موجبات آشکار شدن واقعیت صهیونیست‌ها و واقعیت آمریکای جنایتکار حامی آنها و همچنین اروپای ریاکار و دیگر حامیان اسرائیل غاصب و کودک‌کش خواهد بود، اضافه کرد: قطعاً پیروزی ملت فلسطین نزدیک است. دشمنان ما ماهیت و وحشی‌گری خود را در فلسطین به نمایش گذاشتند و هیچ عاملی از جمله حقوق بشر دروغین آنها مانع جنایت و ظلم آنها نخواهد بود.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی