×
سیاسی
شناسه خبر : 155643
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/29 ساعت 14:17
اسرائیل ذیل فصل 7!

محمدکاظم انبارلویی*

اسرائیل ذیل فصل 7!

اعضای شورای امنیت سازمان ملل تحت فشارهای آمریکا و انگلیس از انجام وظایف خود در اجرایی کردن فصل 7 منشور ملل متحد تاکنون تخطی کرده‌اند، لذا ملت‌های جهان مجبور شدند شنبه یکصدا به خیابان‌ها بریزند و با اعلام موجودیت جامعه جهانی بیزاری خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند و از نیروی مقاومت در منطقه بخواهند وظایف بر زمین مانده مواد 41 و 42 فصل 7 منشور ملل متحد را به اجرا بگذارند.


نورنیوز- گروه سیاست: فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد اختیارات شورای امنیت را برای حفظ صلح بیان می‌کند و به این شورا اجازه می‌دهد «وجوه هرگونه تهدیدی برای صلح، نقض صلح یا اقدام تجاوزگرانه» را تعیین کند و اقدامات نظامی و غیرنظامی را برای «برقراری صلح و امنیت بین‌المللی» انجام دهد.
۱ ـ طبق ماده 41 فصل ۷ منشور ملل متحد، شورای امنیت قدرت زیاد و گسترده‌ای برای ارزیابی تصمیم‌های گرفته شده در وضعیت‌های «تهدید صلح جهانی، تخطی از رویه‌های صلح یا اعمال خشونت و زور» در سطح جهانی دارد. در چنین وضعیت‌هایی، کار شورا محدود به توصیه نمی‌شود و می‌تواند اقدامات جدی مانند استفاده از نیروهای مسلح نظامی برای نگهداری یا بازگرداندن صلح و امنیت جهانی انجام دهد. شورای امنیت پس از بیان دقیق کیفیت حقوقی یک وضعیت و قبول آن به عنوان تهدیدی برای صلح یا نقض صلح یا عملی تجاوزگرانه، ابتدا تصمیمات موقت اخذ می‌کند (تصمیم‌هایی که جنبه غیرنظامی دارد) تا از پیچیده‌تر شدن اوضاع جلوگیری کند. سپس در صورت نیاز، می‌تواند مجازات‌هایی از قبیل قطع کامل یا جزئی روابط اقتصادی، ارتباطات زمینی، هوایی، دریایی، پستی، تلگرافی، بی‌سیمی و دیگر وسایل ارتباطی و همچنین قطع روابط دیپلماتیک را در نظر بگیرد و تمام دولت‌های عضو سازمان موظفند آنها را اجرا کنند.
چنانچه شورای امنیت تشخیص دهد اقدامات پیش‌بینی شده در ماده 41 (مجازات‌های دیپلماتیک و اقتصادی) در حد کافی نبوده، می‌تواند از نیروهای نظامی، هوایی و دریایی یا هر وسیله دیگری که برای حفظ یا برقراری صلح و امنیت بین‌المللی لازم است (تصمیمات نظامی)، علیه دولت یا دولت‌های تهدیدکننده صلح، یا ناقض صلح، یا متجاوز استفاده کند.
2- روز شنبه مردم جهان به وسعت همه کشورها به خیابان‌ها ریختند و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند. رژیم صهیونیستی از دیدگاه مردم جهان، تهدیدی برای صلح، نقض صلح و اقدامات تجاوزگرانه است. از دیدگاه بشر امروز، رژیم اشغالگر قدس مرتکب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت شده و طی ۷۵ سال گذشته سرزمین ملتی را اشغال، مردم آن را آواره، خانه‌های آنها را ویران و زنان و کودکان و مردان آن را به فجیع‌ترین شکل ممکن به قتل رسانده است. کارنامه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل حکایت از سرکشی و عصیان و نافرمانی از ده‌ها قطعنامه‌ای دارد که علیه این رژیم صادر شده و حکام جلاد و زورگوی آن برای اجرای قطعنامه‌ها پشیزی ارزش قائل نشدند و آنها را رعایت نکرده‌اند.
3- اعضای شورای امنیت سازمان ملل تحت فشارهای آمریکا و انگلیس از انجام وظایف خود در اجرایی کردن فصل ۷ منشور ملل متحد تاکنون تخطی کرده‌اند، لذا ملت‌های جهان مجبور شدند شنبه یکصدا به خیابان‌ها بریزند و با اعلام موجودیت جامعه جهانی بیزاری خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کنند و از نیروی مقاومت در منطقه بخواهند وظایف بر زمین مانده مواد 41 و 42 فصل ۷ منشور ملل متحد را به اجرا بگذارند. حضور میلیون‌ها انسان در تظاهرات روز شنبه که نماد وجدان جریحه‌دار بشری است بنا به اعلام صریح قطعنامه‌های راهپیمایی، هرگونه اقدام تعریف شده در مفاد فصل ۷ منشور ملل متحد علیه رژیم اشغالگر قدس را مشروعیت می‌بخشد.
مردم جهان به خیابان‌ها آمدند تا کشتار هزاران کودک بی‌گناه و زنان و مردان بی‌دفاع را محکوم و رژیم اشغالگر قدس را به عنوان یک کشور جعلی و یاغی معرفی کنند و هرگونه اقدام نظامی علیه تبهکاران و جنایتکاران صهیونیست را مشروع اعلام کنند.
مردم جهان به خیابان‌ها آمدند تا بگویند قطعنامه‌های سازمان ملل با وتوی آمریکا و انگلیس از حیّز انتفاع ساقط است، لذا این قطعنامه‌های بی‌خاصیت باید کنار گذاشته شود و قطعنامه راهپیمایی و تظاهرات «ملل متحد» در 5 قاره جهان و مفاد فصل ۷ منشور ملل متحد با اراده ملت‌ها عملیاتی شود.

*روزنامه نگار
 


روزنامه وطن امروز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چین: دولت ترامپ اشتباهات تعرفه ای خود را اصلاح کند
عارف: صادرات به کشورهای همسایه و منطقه در اولویت دولت قرار دارد
زخم‌های عمیق غزه؛ وقتی آتش‌بس پایان کابوس نیست
النخاله: آزادی اسرای فلسطینی با جانفشانی مردان مقاومت حاصل شده است
«بچه مردم» از 30 مهر اکران می‌شود
کاهش 85 میلی‌متی بارش در کشور
سرلشکر حاتمی: جنگ 12 روزه به اندازه 12 سال برای ما درس آموخته داشت
معرفی سه بانک متخلف در پرداخت «وام ازدواج» به سازمان بازرسی
اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه/ اسرا آزاد شدند
پرواز همدان - تهران پس از 6 سال دوباره فعال شد
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
ترامپ به دامادش در مورد ایران مأموریت داد
هشدار ورود سرمای شدید به 7 استان
دستگیری 181 مالخر در عملیات پلیس فراجا
الشرع: اسرائیل از خاک سوریه عقب‌نشینی کند
نتانیاهو به شرم الشیخ نخواهد رفت
تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت محمود روحانی
قطع سخنان ترامپ در کنست اسرائیل
تشکر نتانیاهو از ترامپ برای کمک‌های در جنگ 12 روزه علیه ایران
اظهارات ضد ایرانی رئیس کنست در حضور ترامپ
پزشکیان: مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم نکنیم
پیروزی طلایی فرجی مقابل قهرمان چین
گوترش احترام به آتش‌بس و پایان کابوس غزه را خواستار شد
استقبال حماس از اظهارات ترامپ درباره غزه
پیام عراقچی در پی انتخاب دیپلمات ایرانی در شورای حقوق بشر
تلویزیون در ایران؛ مخاطب زیاد یا نفوذ واقعی؟
طوفان الاقصی؛ ضربه تاریخی جبهه مقاومت به اسرائیل یا اشتباه محاسباتی؟
نتانیاهو خطاب به ترامپ: شما به صلح پایبندی من نیز هستم
از جنگ ادراکی تا موازنه بازدارندگی مقاومت
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 مهر + جدول
قاتل مجری تلویزیون به‌زودی محاکمه می‌شود
برندگان جایزه نوبل اقتصاد 2025 معرفی شدند
استان‌ها سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کنند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 مهر 1404
نورنما | جاده موسیقی، شنیدن صدای آهنگ با عبور ماشین‌ها بر روی جاده‌ها
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
میزبانی بغداد برای «ایران در چند دقیقه»
دشمن درصدد فتنه‌انگیزی، فریبکاری و حق جلوه دادن باطل است
قتل مادر در پی اختلافات مالی
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
رهبر انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت به «پالرمو و CFT» نداشته‌اند
برتری اخلاقی حماس در تبادل اسرا
آزادی همه اسرای زنده اسرائیلی در غزه
پایان نزاع مرگبار کبابی‌ها
انسداد جاده چالوس به دلیل تردد احشام
وزیر صمت: حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را دنبال می‌کنیم
2 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی سخنرانی ترامپ را تحریم کردند
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(99) « بوکان»
بازسازی غزه؛ تجارت اشک و آوار
تردید ترامپ در مورد پذیرش «تونی بلر» از سوی کشورهای جهان برای اداره غزه
X
آگهی تبلیغاتی