×
سیاسی
شناسه خبر : 155618
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/29 ساعت 09:58
آخرین تحولات غزه به روایت فرمانده برجسته میدانی مقاومت

در گفتگوی اختصاصی با نورنیوز بررسی شد؛

آخرین تحولات غزه به روایت فرمانده برجسته میدانی مقاومت

فرمانده نیروهای العاصفه: دشمن جنایت‌کار صهیونیستی که به قیمت خون کودکان و زنان تلاش می‌کند به تصویر یک پیروزی تخیلی دست یابد، در مقابل مقاومت، ارتشی شکست خورده است که از دستیابی به کمترین پیروزی عاجز است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: با گذشت چهل و چهار روز از عملیات طوفان الاقصی که شکست سنگین و چندبعدی را به رژیم جعلی، غاصب و جنایت‌کار اسرائیل وارد کرد، ارتش این رژیم همچنان ناتوان از مقابله با نیروهای مقاومت، با کشتار زنان و کودکان به دنبال انتقام و ترمیم وجهه خود است.

در همین خصوص؛ «ابو صهیب» فرمانده نیروهای «العاصفه» شاخه نظامی جنبش انتفاضه فتح در غزه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار «نورنیوز» در غزه گفت: در نوار غزه همه گروه‌های مقاومت فلسطین متحد هستند و ما در نیروهای العاصفه همراه با همه گروه‌های مقاومت فلسطین، با دشمن صهیونیستی مقابله می‌کنیم.

او تصریح کرد: گرچه ارتش اشغال‌گر تلاش می‌کند با تمام قدرت و قساوت در نبرد زمینی پیشروی کند، ولی ما خساراتی سنگین بر آنها وارد کردیم که البته دشمن از ترس تشدید اختلافات داخلی، آن را پنهان می‌کند.

این فرمانده میدانی در مقاومت فلسطین در غزه افزود: دشمن صهیونیستی از روحیه بالای مقاومت هراسان است، اما همه رزمندگان مقاومت به چشم خود می‌بینند که دشمن چگونه در کمین‌های محکم مقاومت گیر می‌افتد و با ناامیدی تانک‌های منهدمش را رها کرده و فرار می‌کند. مطمئنا در روزهای پیش رو آنها ناگزیر می‌شوند تعداد زیادی از کشته‌شدگان خود را آشکار کنند.

ابوصهیب گفت: دشمن صهیونیستی در این سرزمین جایی ندارد و ما صاحبان این سرزمین هستیم و به همه آزادگان جهان تأکید می‌کنیم که مقاومت، میدان نبرد را به خوبی مدیریت می‌کند و ما با تمام قوا و قدرت در مقابل دشمن صهیونیستی از آرمان خود دفاع می‌کنیم.

فرمانده نیروهای العاصفه ادامه داد: این دشمن جنایت‌کار که به قیمت خون کودکان و زنان تلاش می‌کند به تصویر یک پیروزی تخیلی دست یابد، در مقابل مقاومت، ارتشی شکست خورده است که از دستیابی به کمترین پیروزی عاجز است. 

این فرمانده میدانی مقاومت گفت: اشغالگران با بمباران و اشغال بیمارستان‌ها و مدارس و تخریب منازل، تلاش می‌کنند با فشار بر مردم فلسطین و ایجاد فجایعی دیگر، آنها را از سرزمین خود آواره کنند، اما با وجود این همه کشتار و ویرانی، ما ثابت قدم هستیم و سرزمین خود را رها نمی‌کنیم و با تمام توان از آن دفاع می‌کنیم و یا با عزت زندگی می‌کنیم و یا شهید می‌شویم.

او ادامه داد: ما در نیروهای العاصفه به همراه برادرانمان در گردان‌های القسام، سرایا القدس و همه گروه‌های مقاومت فلسطین با این دشمن اشغالگر مقابله کرده و از مردم خود دفاع می‌کنیم و تایید می‌کنیم که تاکنون بیش از ۲۰۰ تانک اشغالگران صهیونیستی را منفجر و یا تصرف کرده و از دور خارج کرده‌ایم.

ابوصهیب افزود: رزمندگان مقاومت و مجاهدان ما درگیری شدید با دشمن صهیونیستی دارند و مانع پیشروی دشمن در چند منطقه از نوار غزه شدند و خسارات زیادی به آنها وارد کردیم.

او گفت: ما به مردم ثابت قدم خود درود می‌فرستیم و به آنان می‌گوییم که پیروزی نزدیک است انشاءالله و با صبر و شکیبایی بیشتر به عزیزانمان در حزب‌الله، جمهوری اسلامی ایران، برادرانمان در یمن و عراق و همه عزیزان درود می‌فرستیم، محور مقاومتی که هرگز در حمایت از فلسطین و آرمان آن تردیدی نداشته است.

این فرمانده نیروهای العاصفه در پایان گفت: ما از همه مردم فلسطین در کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی سال ۱۹۴۸ و امت اسلامی و عربی خواستار همبستگی بیشتر از سوی آنها با مردم در نوار غزه هستیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
پایان خونین یک بحث خانوادگی؛ جاده کاشان قربانگاه پدر و مادر شد
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد
بازتاب گسترده‌ حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های آسیایی
نگرانی کانادا و انگلیس از بالا رفتن درگیری در منطقه
تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با ایران و عربستان برای مهار تنش در منطقه
دولت مجوز صادرات تخم‌مرغ را صادر کرد
اعتراف مقام سابق صهیونیستی: قدرت نظامی ایران همچنان در اوج است
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 3 استان
وقوع حمله با سلاح سرد در قدس
اسرائیل از شناسایی یک شبکه جاسوسی ایرانی خبر داد
خوزستان به رنگ قرمز درآمد؛ هشدار جدی به ساکنان کارون و بهبهان
لیست رسمی تیم‌های مجاز ایران در آسیا اعلام شد؛ چه کسی جای سپاهان را گرفت؟
بازگشت نفت به اوج؛ برنت 96 دلاری شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
ممنوعیت دریانوردی رژیم اسرائیل در دریای سرخ/تل‌آویو:یمن تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد