×
سیاسی
شناسه خبر : 155603
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/28 ساعت 19:45
مدارای سازمان ملل با بانیان جنایت الفاخوره؛ گوترش پاسخ دهد

مدارای سازمان ملل با بانیان جنایت الفاخوره؛ گوترش پاسخ دهد

به نظر می‌رسد در این معادله نوعی تقسیم نقش میان سازمان ملل، آمریکا، اتحادیه اروپا و رژیم اشغال‌گر قدس صورت گرفته که خروجی آن افزایش تصاعدی تعداد شهدای کودک و دانش‌آموز در نوار غزه است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: ارتکاب جنایت تمام عیار رژیم کودک‌کش صهیونیستی در مدرسه الفاخوره واقع در نوار غزه، بار دیگر ملت‌های جهان را اندوهگین و خشمناک ساخت، اما در این میان نمی‌توان از موضع‌گیری وقیحانه و منفعلانه مقامات ارشد سازمان ملل متحد به سادگی گذشت. 

«فیلیپه لازارینی» کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا)، در واکنش به حمله به مدرسه الفاخوره در غزه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: این حملات نباید «عادی» شوند و هر چه زودتر باید جلوی این حملات گرفته شود.
این اظهارات نمایشی و بدون فایده عملی از سوی یک مقام سازمان ملل در حالی است که؛ بدون شک بمباران مدرسه الفاخوره، معلول مدارای مطلق سازمان ملل متحد با دیگر جنایات رژیم اشغال‌گر قدس در نوار غزه از جمله حمله به اردوگاه جبالیا و دو بیمارستان المعمدانی و الشفاء است. 

همگان به یاد دارند، در حالی که چند روز از فاجعه کشتار دسته‌جمعی کودکان و زنان فلسطینی در اردوگاه جبالیا گذشته بود، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد حاضر به تشکیل جلسه‌ای اضطراری در حمایت واقعی از فلسطینیان نشد و حتی جان نیروهای سازمان ملل متحد در غزه، برای او ارزشی نداشت. 

از سوی دیگر؛ کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای خشم‌برانگیز درباره این جنایت جنگی عریان و قطعی صهیونیست‌ها اعلام کرد: بمباران اردوگاه آوارگان فلسطینی در جبالیا در نوار غزه «می‌تواند» جنایت جنگی باشد!! 

در تحلیل ماجرا همین بس که امروز مقامات سازمان ملل متحد در حال مخابره علائم وقیحانه‌تری به صهونیست‌ها در خصوص استمرار جنایت در نوار غزه هستند و بدون اشاره به عمق فاجعه، تنها می‌گویند نباید چنین مواردی تبدیل به روندی عادی در فلسطین تبدیل شود! 

به عبارت بهتر، اصل ماجرا برای مدعیان حقوق بشر محلی از اعراب ندارد و آنچه آنها را (صرفا در ظاهر) نگران می‌سازد، تبدیل شدن بمباران مراکز سازمان ملل به یک عرف جنگی در نوار غزه است! 

در واقع؛ میان انفعال سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین‌المللی و اقدامات تروریستی رژیم جعلی اسرائیل، ارتباط مستقیمی وجود دارد، چه، در شرایطی که مقامات ارشد سازمان ملل به بیانیه‌نویس‌هایی بی‌خاصیت تبدیل شده‌اند، تسلسل جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان تبدیل به یک عادت شده است! 

با این تفاسیر؛ به نظر می‌رسد در این معادله نوعی تقسیم نقش میان سازمان ملل، آمریکا، اتحادیه اروپا و رژیم اشغال‌گر قدس صورت گرفته که خروجی آن افزایش تصاعدی تعداد شهدای کودک و دانش‌آموز در نوار غزه است. 

این همان پدیده‌ای است که باید از آن با عنوان نسل‌کشی سیستماتیک یاد کرد، جنایت نظام‌مندی که در آن سازمان ملل صرفا یک تماشاگر نیست، بلکه یکی از بازیگران اصلی آن محسوب می‌شود و باید در قبال آن به افکار عمومی جهان پاسخ‌گو باشد. 

اکنون یک گزاره عینی در برابر دیدگان بشریت تثبیت شده و آن اینکه؛ سازمان ملل در جنگ غزه حتی حساسیتی واقعی نسبت به اماکن تحت پوشش خود ندارد و به همین دلیل است که تل‌آویو بدون کمترین نگرانی و ترسی همچنان به نسل‌کشی در غزه ادامه می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی