×
سیاسی
شناسه خبر : 155603
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/28 ساعت 19:45
مدارای سازمان ملل با بانیان جنایت الفاخوره؛ گوترش پاسخ دهد

مدارای سازمان ملل با بانیان جنایت الفاخوره؛ گوترش پاسخ دهد

به نظر می‌رسد در این معادله نوعی تقسیم نقش میان سازمان ملل، آمریکا، اتحادیه اروپا و رژیم اشغال‌گر قدس صورت گرفته که خروجی آن افزایش تصاعدی تعداد شهدای کودک و دانش‌آموز در نوار غزه است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: ارتکاب جنایت تمام عیار رژیم کودک‌کش صهیونیستی در مدرسه الفاخوره واقع در نوار غزه، بار دیگر ملت‌های جهان را اندوهگین و خشمناک ساخت، اما در این میان نمی‌توان از موضع‌گیری وقیحانه و منفعلانه مقامات ارشد سازمان ملل متحد به سادگی گذشت. 

«فیلیپه لازارینی» کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا)، در واکنش به حمله به مدرسه الفاخوره در غزه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: این حملات نباید «عادی» شوند و هر چه زودتر باید جلوی این حملات گرفته شود.
این اظهارات نمایشی و بدون فایده عملی از سوی یک مقام سازمان ملل در حالی است که؛ بدون شک بمباران مدرسه الفاخوره، معلول مدارای مطلق سازمان ملل متحد با دیگر جنایات رژیم اشغال‌گر قدس در نوار غزه از جمله حمله به اردوگاه جبالیا و دو بیمارستان المعمدانی و الشفاء است. 

همگان به یاد دارند، در حالی که چند روز از فاجعه کشتار دسته‌جمعی کودکان و زنان فلسطینی در اردوگاه جبالیا گذشته بود، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد حاضر به تشکیل جلسه‌ای اضطراری در حمایت واقعی از فلسطینیان نشد و حتی جان نیروهای سازمان ملل متحد در غزه، برای او ارزشی نداشت. 

از سوی دیگر؛ کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای خشم‌برانگیز درباره این جنایت جنگی عریان و قطعی صهیونیست‌ها اعلام کرد: بمباران اردوگاه آوارگان فلسطینی در جبالیا در نوار غزه «می‌تواند» جنایت جنگی باشد!! 

در تحلیل ماجرا همین بس که امروز مقامات سازمان ملل متحد در حال مخابره علائم وقیحانه‌تری به صهونیست‌ها در خصوص استمرار جنایت در نوار غزه هستند و بدون اشاره به عمق فاجعه، تنها می‌گویند نباید چنین مواردی تبدیل به روندی عادی در فلسطین تبدیل شود! 

به عبارت بهتر، اصل ماجرا برای مدعیان حقوق بشر محلی از اعراب ندارد و آنچه آنها را (صرفا در ظاهر) نگران می‌سازد، تبدیل شدن بمباران مراکز سازمان ملل به یک عرف جنگی در نوار غزه است! 

در واقع؛ میان انفعال سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین‌المللی و اقدامات تروریستی رژیم جعلی اسرائیل، ارتباط مستقیمی وجود دارد، چه، در شرایطی که مقامات ارشد سازمان ملل به بیانیه‌نویس‌هایی بی‌خاصیت تبدیل شده‌اند، تسلسل جنایات صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان تبدیل به یک عادت شده است! 

با این تفاسیر؛ به نظر می‌رسد در این معادله نوعی تقسیم نقش میان سازمان ملل، آمریکا، اتحادیه اروپا و رژیم اشغال‌گر قدس صورت گرفته که خروجی آن افزایش تصاعدی تعداد شهدای کودک و دانش‌آموز در نوار غزه است. 

این همان پدیده‌ای است که باید از آن با عنوان نسل‌کشی سیستماتیک یاد کرد، جنایت نظام‌مندی که در آن سازمان ملل صرفا یک تماشاگر نیست، بلکه یکی از بازیگران اصلی آن محسوب می‌شود و باید در قبال آن به افکار عمومی جهان پاسخ‌گو باشد. 

اکنون یک گزاره عینی در برابر دیدگان بشریت تثبیت شده و آن اینکه؛ سازمان ملل در جنگ غزه حتی حساسیتی واقعی نسبت به اماکن تحت پوشش خود ندارد و به همین دلیل است که تل‌آویو بدون کمترین نگرانی و ترسی همچنان به نسل‌کشی در غزه ادامه می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر صمت: برنامه ویژه ای برای کنترل بازار و مقابله با احتکار تدوین شد
حمله جنگنده‌های صهیونیستی به «نبطیه» و «سحمر»
نشان افتخار واتیکان بر سینه سفیر ایران نشست
ضربات سنگین سپاه تهران به 5 شبکه قاچاق سلاح وابسته به رژیم صهیونی
عبور نفتکش قطری از تنگه هرمز پس از تغییر مسیر اولیه
توضیحات فرهادی درباره حقوق معلمان باسابقه/ رتبه‌بندی ملاک نهایی دریافتی است
هشدار قاطع سخنگوی وزارت دفاع: هرگونه تعرض با پاسخ «تمام‌کننده» مواجه می‌شود
نورنما | خطاطی روی ماشین
ارزش معامله 62 کیلوگرم طلا در حراج امروز چقدر بود؟
چگونه «اینترنت پرو» را به نماد تبعیض تبدیل کردیم؟
لفاظی‌های جدید هگست/ از ادعای پیروزی در جنگ تا تهدید به تشدید تنش
عراقچی پنجشنبه میهمان هندی‌ها خواهد بود
گزارش تصویری | رزمایش سپاه تهران بزرگ
مأموریت ویژه پزشکیان به عارف در حوزه اینترنت
جنایت جنگی جدید اشغالگران در راه است
پیوستن احتمالی دوحه و آنکارا به پیمان دفاعی پاکستان-عربستان
میدان انقلاب آماده خداحافظی با شاگردان قلعه‌نویی
رقابت داوطلبان دکتری داروسازی به تعویق افتاد
آغاز ثبت‌سفارش بدون انتقال ارز برای محصولات پتروشیمی
زمان‌بندی دقیق لیگ نخبگان آسیا و سطح دو اعلام شد
کرملین: توقف جنگ در اوکراین به اراده زلنسکی بستگی دارد
ادعاهای نمایشی جدید ترامپ برای تهران
غرق شدن مشکوک کشتی اتمی روسیه در نزدیکی اسپانیا
ضربه اطلاعاتی به شبکه منافقین در ازنا
لبخند در پکن، زلزله در نظم جهانی
عدم تمایل پکن به میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن
پخش زنده تقابل جذاب سفید و قرمزهای تیم ملی از شبکه سوم
آمریکا به دنبال ایجاد پایگاه نظامی در جزیره گرینلند
مهلت AFC و بن‌بست فدراسیون برای تعیین سرنوشت لیگ نیمه‌تمام
ترامپ کوبا را «کشوری شکست‌خورده» نامید/ احتمال حمله قریب‌الوقوع نظامی آمریکا
گزارش گوگل از تهدید تازه هوش مصنوعی برای امنیت سایبری جهان
چرا کشورهای بزرگ روی الیاف طبیعی سرمایه‌گذاری می‌کنند؟
دستورالعمل اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره مهار هانتاویروس
تاثیر غیرمنتظره قهوه بر واکنش قشر حرکتی مغز
شکایت رسمی ایران از آمریکا در دیوان داوری لاهه
امکان بخشودگی 100 درصدی برخی جرایم مالیاتی برای فعالان بازار طلا
تعیین تکلیف ساعات کاری بر اساس مصوبه هیئت وزیران
جزئیات تمدید بخشودگی جرایم مالیاتی در سال 1405
ادامه حاشیه در پرونده فساد نتانیاهو با ترک ناگهانی جلسه دادگاه
شوک به رئال مادرید ؛ امباپه در آستانه جدایی
تشکیل قرارگاه مشترک پلیس و تعزیرات برای کنترل بازار
تحلیل نخست‌وزیر اسبق عراق از اقتصاد مقاومتی ایران
بحرین 3 نفر را به اتهام همکاری با ایران به حبس ابد محکوم کرد
ادعای سفیر آمریکا: امارات به «گنبد آهنین» مجهز شد
آلن ایر: ادعای ترامپ درباره ایران یا سوءتفاهم است یا دروغ
والدین مهم‌ترین عامل اضطراب کودکان هستند
ترس عجیب رئیس جمهور آمریکا ؛ ترامپ پرندگان را با پهپاد اشتباه گرفت
هشدار درباره پیامدهای ادامه بسته ماندن بورس
انتقاد بولتون از مدیریت ترامپ در بحران ایران و تنگه هرمز
وزیر کار: عدالت در دسترسی، شرط رونق مشاغل خانگی است