×
سیاسی
شناسه خبر : 155560
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/28 ساعت 12:03
رئیسی: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تا پایان دولت تکمیل می‌شود

در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار؛

رئیسی: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تا پایان دولت تکمیل می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس از 12 سال تاخیر، در دولت سیزدهم آغاز شده و اکنون با تخصیص اعتباراتی در حال تکمیل است، گفت: نواقص این کار از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برطرف می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار پس از ۳۴ سال، با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، اظهار کرد: این روزها ما و ملت‌های جهان از حوادث تلخ غزه محزون هستیم. باید از همه پرستاران، پزشکان و کادر درمان شهید در غزه تجلیل و تکریم کنم. کادر درمانی در غزه یک مجاهدت ویژه داشتند که حتما این مجاهدت نزد خداوند و در تاریخ مجاهدت فلسطین ثبت خواهد شد. مقاومت کادر درمانی در غزه مثال زدنی و الگویی برای جامعه پرستاری در دنیا است. همچینین  از همه مجاهدیان و مردم فلسطین تجلییل می کنیم.


او ادامه داد: پرستاران ما هم در کشورمان خوش درخشیدند. در صحنه‌های مختلف کار آنها جلوه دارد. پرستاران به بیماران آرامش و امید به زندگی می‌دهند و این کار بزرگ و در خور تقدیر است. زحمت پرستار زیاد است و در شب و روز و در روز  تعطیل در کنار بیمار است و این کار ساده‌ای نیست. کمیل بن زیاد می‌گوید دنبال امیر مومنان راه افتادم و به بیرون شهر رفتم که امیر مومنان فرمود قلب‌های ما ظرف‌هاست و بهترین قلوب، قلوبی است که بهترین ظرفیت دارد. ما با سختی مواجه هستیم و برخی مشاغل مثل پرستاری ظرفیت خاص می‌طلبد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در برابر سختی‌ها نباید میدان را خالی کرد و بلکه با ظرفیت وارد شد. زینب الگویی برای آرامش بخشی به جامعه معرفی شده است. زینب کبری هم به خود و هم به دیگران آرامش می‌داد.

رئیس‌جهور با بیان اینکه در کرونا پرستاران خوش درخشیدند، افزود: در دوران کرونا پرستاران و کادر درمان، میدان را ترک نکردند. کادر درمانی در کرونا بسیار خوش درخشیدند و باید به صورت خاص از آنها تقدیر کرد. باید یاد شهدای خدمت را گرامی داشت. همواره نام آنها در کشور باقی است.


رئیسی همچنین گفت: تمام همت دولت این است که امکانات سلامت را در کشور در نظر بگیرد. ما از ابتدا اعلام کردیم نهضت به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام را آغاز کرده‌ایم. ۳۴ سال قبل ساخت یک بیمارستان آغاز شده است. ۲ سال پیش از مسئولان خواستم با سرعت ساخت این بیمارستان را تکمیل کنند. بالاخره بنا یک عمری دارد و گذشت زمان موجب خسارات به همین پروژه نیمه تمام می‌شود. در این ۱۴ ماه مجاهدانه کار شد. تجهیز بیمارستان از احداث سخت‌تر بود و باید کار به روزی انجام می‌شد که امروز بالاخره بهره‌برداری از این بیمارستان آغاز می‌شود. البته دعا نمی‌کنم این بیمارستان مشتری زیادی داشته باشد. باید کاری کنیم که کار به درمان نرسد و هرچه در بهداشت بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم، کار کمتر به درمان می‌رسد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، خاطرنشان کرد: این امر سال‌ها به تأخیر افتاده بود. حداقل ۱۲ سال اجرای نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به تأخیر افتاده بود. ما در سال اول دولت گفتیم باید کار آغاز شود که اعتباراتی در نظر گرفته شد و در سال‌های بعد این اعتبار را تکمیل می کنیم. این کار نواقصی دارد که وزیر بهداشت و همکاران او در حال تکمیل آن هستند.

او همچنین با اشاره به اینکه پرستاران کار شریف و مهمی دارند و باید به خدمات آنها ارج نهاده شود، گفت: وظیفه دولت این است که حقوق، مزایا و سختی کار برای پرستاران در نظر بگیرد که این کار طبق نظام تعرفه‌گذاری در حال انجام است. حتما به خواسته‌های پرستاران به ویژه نظام تعرفه گذاری خدمات پرستاری توجه می‌شود.


رئیسی افزود: تأکید دارم مهدکودک برای بچه‌ها در همه ادارات و بیمارستان‌ها در نظر گرفته شود تا خانم‌های کارمند دچار زحمت نشوند. این کار به افزایش جمعیت کمک می‌کند. باید این امکان در همه سازمان‌ها و ادارت فراهم شود تا مادران کارمند در ضمن خدمت رسانی به مردم، در کنار فرزندان خود باشند. در هر اداره و سازمانی که مهدکودک وجود ندارد، باید این امکان فراهم شود تا مادران دچار دغدغه نباشند.

رئیس جمهور همچنین گفت: از کسانی که این بنا را احداث کردند قدردانی می‌کنم. روح خیری که این زمین را وقف کرد، شاد باشد البته اگر او می‌دانست که ساخت این بیمارستان ۳۴ سال طول می‌کشد، دق می‌کرد. من از پیمارنکاران، مشاوران و مجریان و کسانی که در این دو سال زحمت کشیدند از جمله استاندار و فرماندار صمیمانه تشکر می‌کنم.

او در پایان اظهار کرد: امیدوارم خداوند فلسطین را هرچه زودتر آزاد کند و ما شاهد لحظات پایانی عمر  رژیم صهیونیستی باشیم و آن را جشن بگیریم و بدانیم که ظلم ماندگار نیست، بلکه حق و عدل ماندگار است.

رئیس جمهور همچنین در جمع مردم شهریار گفت: به‌زودی در تقسیمات استان تهران تغییراتی خو‌اهیم داد و تشکیل چند استان جدید را در برنامه داریم. در حال حاضر کارشناسان در حال بررسی این موضوع هستند و به زودی نتیجه را به مردم اعلام خواهیم کرد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تلگراف: عزاداران ایرانی خواستار انتقام از دشمنان شدند
انتقاد مقام نروژی از سکوت در برابر جنایات آمریکا
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
هلال احمر قم با 10هزار و 500 نیرو آماده مراسم تشییع رهبر شهید
قیمت بلیت اتوبوس تهران - قم چقدر است؟
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از مصلی تهران | دل سوختگان
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از مصلی تهران | ردّ اشک، نقش وفاداری
تجلی وحدت ملی در وداع با رهبر شهید؛ حضور میلیونی در نماز بر پیکر مطهر
سلطه جهانی آمریکا در حال فروپاشی است
گزارش لوموند از دومین روز تشییع رهبر شهید
گزارش تصویری برگزاری نماز بر پیکر رهبر شهید
تأکید وزارت امور خارجه بر تداوم مسیر رهبری شهید و صیانت از دستاوردهای ملی
گزارش تصویری شب اول وداع
سردار قاآنی: عاقبت به خیری امام شهید، نتیجه مجاهدت خالصانه‌اش است
ارائه خدمات بیمه‌ سلامت علیرغم اختلال در سامانه
سفیر ایران در چین: عبور از تنگه هرمز مشمول هزینه‌های جدید می‌شود
امباپه: بلدیم فوتبال فیزیکی هم بازی کنیم
گزارش تصویری بعد از ظهر روز اول وداع
پایان سناریوی ربایش در کوهستان‌های زنجان؛ لحظه نجات کودک از صندوق خودرو
میراث زشت در مستطیل سبز؛ پاراگوئه مقابل فرانسه چگونه اخلاق را باخت؟
دریادار ایرانی: مقاومت ایران فراتر از مرزهاست
سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد؛ تارتار روی نیمکت سرخ‌ها
هشتگ «باید برخاست» غوغا کرد
«رژه پیروزی» در میدان مصلی
قالیباف: ملت سربلند ایران، حق‌طلبانه در سوگ رهبر خود ایستاد
مراسم بدرقه میلیونی رهبر شهید در آرامش کامل ادامه دارد
میدری: کارگر و کارفرما در نگاه رهبر شهید دو بالِ یک پیکره بودند
کدام فرودگاه‌ها فردا تعطیل هستند؟
تعطیلی پارکینگ‌های حرم امام رضا (ع)
نگاه تمدن‌ساز به خانواده؛ روایت از اندیشه‌های اجتماعی رهبر شهید
نشت اطلاعات 70 هزار نفر در فضای ابری آی‌بی‌ام
گسترش شهرک‌سازی و تهدید معیشت ساکنان جنوب سوریه
چرا بن گویر نمی تواند از مرزهای اسرائیل خارج شود؟
تغییر مسیر کشتی‌ها در تنگه هرمز
آخرین نماز؛ آنجا که اشک، آمین گفت
سوخت کشور پایدار است؛ مردم نگران نباشند
عادل عبدالمهدی: نقش رهبر شهید در مقابله با نظام سلطه تاریخی است
قیمت گوشت قرمز امروز 14 تیر 1405 + جدول
مراکز اسکان زائران در نزدیکی مصلی تهران کجا هستند؟
جنایت هولناک در تهران؛ قاتل 7 روز با جسد همسرش زندگی کرد
آیاجنگ بعدی نزدیک است؟ رمزگشایی از نحوه شکل گیری پازل جدید ترامپ_ نتانیاهو
بغداد زیر فشار سیاسی واشنگتن؛ هشدار درباره باج‌گیری آمریکا
ثبت بیش از 6.4 میلیون سفر با مترو تهران
آمادگی 17 بقعه متبرک قم برای اسکان رایگان بیش از 11 هزار زائر
از نگاه مردم آمریکا چه کشوری دشمن اصلی است؟
بازتاب جهانی نماز بر پیکر رهبر شهید؛ وقتی تهران به اتاق خبر دنیا تبدیل شد
تداوم فعالیت داروخانه‌های کشور در ایام مراسم تشییع رهبر شهید
آتش‌نشانی تهران: مراسم وداع بدون هیچ حادثه‌ای در حال برگزاری است
بزرگ‌ترین مراسم تشییع قبل از انقلاب ایران برای چه کسی بود؟
پیام آیت‌الله مکارم شیرازی در پی تشییع رهبر شهید؛ جنگ تمام نشده است