×
سیاسی
شناسه خبر : 155560
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/28 ساعت 12:03
رئیسی: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تا پایان دولت تکمیل می‌شود

در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار؛

رئیسی: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تا پایان دولت تکمیل می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس از 12 سال تاخیر، در دولت سیزدهم آغاز شده و اکنون با تخصیص اعتباراتی در حال تکمیل است، گفت: نواقص این کار از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برطرف می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار پس از ۳۴ سال، با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، اظهار کرد: این روزها ما و ملت‌های جهان از حوادث تلخ غزه محزون هستیم. باید از همه پرستاران، پزشکان و کادر درمان شهید در غزه تجلیل و تکریم کنم. کادر درمانی در غزه یک مجاهدت ویژه داشتند که حتما این مجاهدت نزد خداوند و در تاریخ مجاهدت فلسطین ثبت خواهد شد. مقاومت کادر درمانی در غزه مثال زدنی و الگویی برای جامعه پرستاری در دنیا است. همچینین  از همه مجاهدیان و مردم فلسطین تجلییل می کنیم.


او ادامه داد: پرستاران ما هم در کشورمان خوش درخشیدند. در صحنه‌های مختلف کار آنها جلوه دارد. پرستاران به بیماران آرامش و امید به زندگی می‌دهند و این کار بزرگ و در خور تقدیر است. زحمت پرستار زیاد است و در شب و روز و در روز  تعطیل در کنار بیمار است و این کار ساده‌ای نیست. کمیل بن زیاد می‌گوید دنبال امیر مومنان راه افتادم و به بیرون شهر رفتم که امیر مومنان فرمود قلب‌های ما ظرف‌هاست و بهترین قلوب، قلوبی است که بهترین ظرفیت دارد. ما با سختی مواجه هستیم و برخی مشاغل مثل پرستاری ظرفیت خاص می‌طلبد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در برابر سختی‌ها نباید میدان را خالی کرد و بلکه با ظرفیت وارد شد. زینب الگویی برای آرامش بخشی به جامعه معرفی شده است. زینب کبری هم به خود و هم به دیگران آرامش می‌داد.

رئیس‌جهور با بیان اینکه در کرونا پرستاران خوش درخشیدند، افزود: در دوران کرونا پرستاران و کادر درمان، میدان را ترک نکردند. کادر درمانی در کرونا بسیار خوش درخشیدند و باید به صورت خاص از آنها تقدیر کرد. باید یاد شهدای خدمت را گرامی داشت. همواره نام آنها در کشور باقی است.


رئیسی همچنین گفت: تمام همت دولت این است که امکانات سلامت را در کشور در نظر بگیرد. ما از ابتدا اعلام کردیم نهضت به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام را آغاز کرده‌ایم. ۳۴ سال قبل ساخت یک بیمارستان آغاز شده است. ۲ سال پیش از مسئولان خواستم با سرعت ساخت این بیمارستان را تکمیل کنند. بالاخره بنا یک عمری دارد و گذشت زمان موجب خسارات به همین پروژه نیمه تمام می‌شود. در این ۱۴ ماه مجاهدانه کار شد. تجهیز بیمارستان از احداث سخت‌تر بود و باید کار به روزی انجام می‌شد که امروز بالاخره بهره‌برداری از این بیمارستان آغاز می‌شود. البته دعا نمی‌کنم این بیمارستان مشتری زیادی داشته باشد. باید کاری کنیم که کار به درمان نرسد و هرچه در بهداشت بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم، کار کمتر به درمان می‌رسد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، خاطرنشان کرد: این امر سال‌ها به تأخیر افتاده بود. حداقل ۱۲ سال اجرای نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به تأخیر افتاده بود. ما در سال اول دولت گفتیم باید کار آغاز شود که اعتباراتی در نظر گرفته شد و در سال‌های بعد این اعتبار را تکمیل می کنیم. این کار نواقصی دارد که وزیر بهداشت و همکاران او در حال تکمیل آن هستند.

او همچنین با اشاره به اینکه پرستاران کار شریف و مهمی دارند و باید به خدمات آنها ارج نهاده شود، گفت: وظیفه دولت این است که حقوق، مزایا و سختی کار برای پرستاران در نظر بگیرد که این کار طبق نظام تعرفه‌گذاری در حال انجام است. حتما به خواسته‌های پرستاران به ویژه نظام تعرفه گذاری خدمات پرستاری توجه می‌شود.


رئیسی افزود: تأکید دارم مهدکودک برای بچه‌ها در همه ادارات و بیمارستان‌ها در نظر گرفته شود تا خانم‌های کارمند دچار زحمت نشوند. این کار به افزایش جمعیت کمک می‌کند. باید این امکان در همه سازمان‌ها و ادارت فراهم شود تا مادران کارمند در ضمن خدمت رسانی به مردم، در کنار فرزندان خود باشند. در هر اداره و سازمانی که مهدکودک وجود ندارد، باید این امکان فراهم شود تا مادران دچار دغدغه نباشند.

رئیس جمهور همچنین گفت: از کسانی که این بنا را احداث کردند قدردانی می‌کنم. روح خیری که این زمین را وقف کرد، شاد باشد البته اگر او می‌دانست که ساخت این بیمارستان ۳۴ سال طول می‌کشد، دق می‌کرد. من از پیمارنکاران، مشاوران و مجریان و کسانی که در این دو سال زحمت کشیدند از جمله استاندار و فرماندار صمیمانه تشکر می‌کنم.

او در پایان اظهار کرد: امیدوارم خداوند فلسطین را هرچه زودتر آزاد کند و ما شاهد لحظات پایانی عمر  رژیم صهیونیستی باشیم و آن را جشن بگیریم و بدانیم که ظلم ماندگار نیست، بلکه حق و عدل ماندگار است.

رئیس جمهور همچنین در جمع مردم شهریار گفت: به‌زودی در تقسیمات استان تهران تغییراتی خو‌اهیم داد و تشکیل چند استان جدید را در برنامه داریم. در حال حاضر کارشناسان در حال بررسی این موضوع هستند و به زودی نتیجه را به مردم اعلام خواهیم کرد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
باشه‌آهنگر: گلزار شهدای آبادان نورباران خواهد شد
سفیر ایران در مسکو: تمایلی به گسترش دامنه درگیری‌ها نداریم
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حملهٔ مجدد دشمن به پل B1 در کرج
سخنان ترامپ قیمت نفت را صعودی کرد
ارائه بسته جامع حمایتی برای ایرانیان مقیم امارات
نحوه فعالیت ادارات از روز شنبه اعلام شد
غریب‌آبادی: در حال تدوین پروتکل برای نظارت بر تنگه هرمز هستیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان کشور هستند
دلخراش، بی‌رحمانه، تنفرانگیز و به شدت غیرانسانی
فراخوان ویژه برای ساخت فیلم با موضوع «وطن»
ثبت 378 میلیون تردد در 17 روز
در خانواده فوتبال هیچ ملتی تنها نمی‌ماند
طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟
دموکرات‌های آمریکا به دنبال کاهش نفوذ لابی صهیونیستی در انتخابات
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
مرحله دوم موج 90/ انهدام زیرساخت‌های جنایت وترور /هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان
معاون دفتر رئیس‌جمهور به تهدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
شناسایی و دستگیری 3 عنصر مرتبط با موساد و 4 عامل تکفیری