×
سیاسی
شناسه خبر : 155560
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/28 ساعت 12:03
رئیسی: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تا پایان دولت تکمیل می‌شود

در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار؛

رئیسی: نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تا پایان دولت تکمیل می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه نظام‌ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری پس از 12 سال تاخیر، در دولت سیزدهم آغاز شده و اکنون با تخصیص اعتباراتی در حال تکمیل است، گفت: نواقص این کار از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برطرف می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در مراسم افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار پس از ۳۴ سال، با تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، اظهار کرد: این روزها ما و ملت‌های جهان از حوادث تلخ غزه محزون هستیم. باید از همه پرستاران، پزشکان و کادر درمان شهید در غزه تجلیل و تکریم کنم. کادر درمانی در غزه یک مجاهدت ویژه داشتند که حتما این مجاهدت نزد خداوند و در تاریخ مجاهدت فلسطین ثبت خواهد شد. مقاومت کادر درمانی در غزه مثال زدنی و الگویی برای جامعه پرستاری در دنیا است. همچینین  از همه مجاهدیان و مردم فلسطین تجلییل می کنیم.


او ادامه داد: پرستاران ما هم در کشورمان خوش درخشیدند. در صحنه‌های مختلف کار آنها جلوه دارد. پرستاران به بیماران آرامش و امید به زندگی می‌دهند و این کار بزرگ و در خور تقدیر است. زحمت پرستار زیاد است و در شب و روز و در روز  تعطیل در کنار بیمار است و این کار ساده‌ای نیست. کمیل بن زیاد می‌گوید دنبال امیر مومنان راه افتادم و به بیرون شهر رفتم که امیر مومنان فرمود قلب‌های ما ظرف‌هاست و بهترین قلوب، قلوبی است که بهترین ظرفیت دارد. ما با سختی مواجه هستیم و برخی مشاغل مثل پرستاری ظرفیت خاص می‌طلبد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در برابر سختی‌ها نباید میدان را خالی کرد و بلکه با ظرفیت وارد شد. زینب الگویی برای آرامش بخشی به جامعه معرفی شده است. زینب کبری هم به خود و هم به دیگران آرامش می‌داد.

رئیس‌جهور با بیان اینکه در کرونا پرستاران خوش درخشیدند، افزود: در دوران کرونا پرستاران و کادر درمان، میدان را ترک نکردند. کادر درمانی در کرونا بسیار خوش درخشیدند و باید به صورت خاص از آنها تقدیر کرد. باید یاد شهدای خدمت را گرامی داشت. همواره نام آنها در کشور باقی است.


رئیسی همچنین گفت: تمام همت دولت این است که امکانات سلامت را در کشور در نظر بگیرد. ما از ابتدا اعلام کردیم نهضت به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام را آغاز کرده‌ایم. ۳۴ سال قبل ساخت یک بیمارستان آغاز شده است. ۲ سال پیش از مسئولان خواستم با سرعت ساخت این بیمارستان را تکمیل کنند. بالاخره بنا یک عمری دارد و گذشت زمان موجب خسارات به همین پروژه نیمه تمام می‌شود. در این ۱۴ ماه مجاهدانه کار شد. تجهیز بیمارستان از احداث سخت‌تر بود و باید کار به روزی انجام می‌شد که امروز بالاخره بهره‌برداری از این بیمارستان آغاز می‌شود. البته دعا نمی‌کنم این بیمارستان مشتری زیادی داشته باشد. باید کاری کنیم که کار به درمان نرسد و هرچه در بهداشت بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم، کار کمتر به درمان می‌رسد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری، خاطرنشان کرد: این امر سال‌ها به تأخیر افتاده بود. حداقل ۱۲ سال اجرای نظام تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری به تأخیر افتاده بود. ما در سال اول دولت گفتیم باید کار آغاز شود که اعتباراتی در نظر گرفته شد و در سال‌های بعد این اعتبار را تکمیل می کنیم. این کار نواقصی دارد که وزیر بهداشت و همکاران او در حال تکمیل آن هستند.

او همچنین با اشاره به اینکه پرستاران کار شریف و مهمی دارند و باید به خدمات آنها ارج نهاده شود، گفت: وظیفه دولت این است که حقوق، مزایا و سختی کار برای پرستاران در نظر بگیرد که این کار طبق نظام تعرفه‌گذاری در حال انجام است. حتما به خواسته‌های پرستاران به ویژه نظام تعرفه گذاری خدمات پرستاری توجه می‌شود.


رئیسی افزود: تأکید دارم مهدکودک برای بچه‌ها در همه ادارات و بیمارستان‌ها در نظر گرفته شود تا خانم‌های کارمند دچار زحمت نشوند. این کار به افزایش جمعیت کمک می‌کند. باید این امکان در همه سازمان‌ها و ادارت فراهم شود تا مادران کارمند در ضمن خدمت رسانی به مردم، در کنار فرزندان خود باشند. در هر اداره و سازمانی که مهدکودک وجود ندارد، باید این امکان فراهم شود تا مادران دچار دغدغه نباشند.

رئیس جمهور همچنین گفت: از کسانی که این بنا را احداث کردند قدردانی می‌کنم. روح خیری که این زمین را وقف کرد، شاد باشد البته اگر او می‌دانست که ساخت این بیمارستان ۳۴ سال طول می‌کشد، دق می‌کرد. من از پیمارنکاران، مشاوران و مجریان و کسانی که در این دو سال زحمت کشیدند از جمله استاندار و فرماندار صمیمانه تشکر می‌کنم.

او در پایان اظهار کرد: امیدوارم خداوند فلسطین را هرچه زودتر آزاد کند و ما شاهد لحظات پایانی عمر  رژیم صهیونیستی باشیم و آن را جشن بگیریم و بدانیم که ظلم ماندگار نیست، بلکه حق و عدل ماندگار است.

رئیس جمهور همچنین در جمع مردم شهریار گفت: به‌زودی در تقسیمات استان تهران تغییراتی خو‌اهیم داد و تشکیل چند استان جدید را در برنامه داریم. در حال حاضر کارشناسان در حال بررسی این موضوع هستند و به زودی نتیجه را به مردم اعلام خواهیم کرد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پایان تلخ ستاره مسترشف دنیا؛ جزئیات مرگ «ریش‌قرمز»
روایت تکان دهنده از قتل زن 47 ساله؛ سومین حکم قصاص برای قاتل
آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ تردد روان در محورهای شمالی
شیراز در سوگ خلبان شهید سوخو 24؛ مراسم استقبال از پیکر شهید مجید کاظمی برگزار شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مرداد 1405+ جدول کامل قیمت ها
هیئت وزیران مهلت مجوزهای ویژه را تمدید کرد؛ جزئیات ابلاغیه جدید
واقعیت ماجرای حمله پهپادی به بندر بارگیری گاز طبیعی مصر چه بود؟
بلاگر منتشرکننده لایو ضرب‌وجرح زنان در تهران بازداشت شد
تناقض تحریم‌ها
به راه‌حل بیندیشیم
تحلیل واکنش گروه های شیعی به حمله آمریکا- سعودی به عراق
خط و نشان جنگی نتانیاهو برای فرار از حکم بازداشت بین‌المللی
وضعیت نگران‌کننده ایمنی هتل‌های تهران؛ ثبت 90 آتش‌سوزی در سال‌های اخیر
آغاز دومین آزمون ملی علوم پزشکی با رقابت بیش از 10 هزار داوطلب
خلیج فارس و کابوس امنیتی؛ وقتی ناجی خود بحران‌ساز است
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح با حملات موشکی آغاز شد
پنتاگون بزرگ‌ترین قرارداد تسلیحاتی خود را امضا کرد
خیز بلند تهران و اسلام‌آباد برای تجارت 10 میلیارد دلاری
بیشترین سفرها به شمال کشور از کدام مسیرها انجام شد؟
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405+ وضعیت استانها
واکنش سفارت ایران در غنا به توییت ترامپ: شجاعت جان می‌بخشد،ریاست‌جمهوری آمریکا جان می گیرد
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند