×
سیاسی
شناسه خبر : 155379
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 17:25
امیرعبداللهیان: شورای حقوق بشر سازمان ملل، جنایات صهیونیست‌ها را مستندسازی کند

دیدار امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل؛

امیرعبداللهیان: شورای حقوق بشر سازمان ملل، جنایات صهیونیست‌ها را مستندسازی کند

وزیر امور خارجه کشورمان که برای پیگیری موضوع رفع محاصره و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه سفر کرده است با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران که به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی در ارتباط با مسئله فلسطین به ویژه پیگیری موضوع رفع محاصره و ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه برای مردم مظلوم غزه به ژنو سفر کرده است، با «ولکر ترک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از سفر اخیر «ولکر ترک» به منطقه و مرز رفح، گفت هدف از سفر من به ژنو و این  گفت‌وگوها، بررسی راه‌های پایان بخشیدن به تراژدی انسانی در غزه است.

او افزود: اکنون علاوه بر حمله به مناطق مسکونی غزه، حمله به بیمارستان‌ها نیز در اولویت رژیم صهیونیستی قرار دارد و شورای امنیت سازمان ملل نیز در سایه نفوذ برخی اعضا در حمایت از رژیم صهیونیستی، نتوانست به نقش خود در توقف جنگ و پایان بخشیدن به این تراژدی عمل کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اهمیت نقش کمیسر عالی حقوق بشر در کمک به پایان دادن به تراژدی جاری در غزه و با اشاره به ناتوانی شورای امنیت در ایفای نقش خود، پیشنهاد کرد شورای حقوق بشر جلسه فوق العاده‌ای را برای گفت‌وگو و تبادل نظر کشورهای عضو سازمان ملل برای کمک به یافتن یک راه‌حل برگزار کند.

او همچنین پیشنهاد کرد شورای حقوق بشر تیمی از متخصصان را تشکیل دهد تا  آنچه را که رژیم صهیونیستی در غزه انجام داده و می دهد، مستندسازی کند.

وزیر امور خارجه کشورمان به تلاش‌های فشرده و مستمر جمهوری اسلامی ایران در مسیر پایان بخشیدن به تجاوز رژیم صهیونیستی و نیز کمک به اهداف انسان‌دوستانه در ارتباط با بحران جاری غزه اشاره کرد و گفت: زمینه‌های شیوع بیشتر جنگ و از کنترل خارج شدن اوضاع منطقه هر لحظه وجود دارد و تنها چیزی که می‌تواند این وضعیت را کنترل کند، توقف تجاوز به غزه، ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و ممانعت از کوچاندن مردم غزه است.

امیرعبداللهیان گفت: به نفع همه طرف‌هاست که برای پایان تجاوز، رفع محاصره، ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و ممانعت از کوچاندن مردم غزه تلاش کنند. 

«ولکر ترک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و با اشاره به سفر اخیر خود به منطقه و مرز رفح، شرایط انسانی در غزه و حتی کرانه غربی را بسیار نگران کننده توصیف کرد و با تبیین تلاش‌های خود و دبیرکل سازمان ملل در جهت کمک به خروج از وضعیت جاری گفت: روشن است که اقدام برای توقف جنگ بسیار ضروری است.

او افزود: ما باید حداکثر تلاش را داشته باشیم تا راه حلی برای این شرایط پیچیده و اسفناک بیابیم و مانع گسترده شدن جنگ و پیچیده‌تر شدن شرایط شویم.


وزارت امور خارجه
نظرات

آخرین اخبار
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید