×
سیاسی
شناسه خبر : 155359
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 14:16
دیدار امیرعبداللهیان با معاون دبیرکل سازمان ملل در سوئیس

دیدار امیرعبداللهیان با معاون دبیرکل سازمان ملل در سوئیس

وزیر امور خارجه کشورمان با «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در مقر این سازمان در ژنو دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر با اشاره به تحولات اسفناک انسانی در غزه در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی، گفت: متأسفانه دامنه حملات رژیم صهیونیستی به غزه در حال گسترش است و لازم است برای توقف حملات رژیم صهیونیستی اقدامات فوری و مؤثر صورت گیرد.

او با اشاره به دیدارهای خود با مقامات حماس و دولت قطر در دوحه، اظهار کرد: حماس برای اقدام در خصوص اسرای غیرنظامی آمادگی دارد و چنانچه رژیم اسرائیل دست از نسل کشی در غزه بردارد، گروههای مقاومت نیز دست از حمله متقابل برخواهند داشت.

امیرعبداللهیان افزود: ادامه این شرایط قابل تحمل نیست و لازم است حملات رژیم صهیونیستی فورا متوقف شود. امیرعبداللهیان بر ضرورت ارسال فوری کمک‌های انسان‌دوستانه به اندازه کافی تاکید کرد و گفت حملات رژیم صهیونیستی به مردم و شهروندان غزه انتقاجویانه است و هیچ شانسی برای پیروزی رژیم صهیونیستی در جنگ وجود ندارد و صرفا هزینه های دولت آمریکا بعنوان بزرگترین حامی رزیم صهیونیستی و مسئول تداوم جنگ را افزایش می دهد، فلذا لازمست تلاش‌ها بر آتش بس و توقف فوری جنگ متمرکز شود.

امیرعبداللهیان به نشست اخیر سران سازمان همکاری اسلامی در ریاض اشاره و اظهار کرد: در چارچوب کارگروه ایجاد شده در این نشست، آماده ایم برای تحقق اهداف نشست ریاض برای کمک به مردم غزه و کارگروه ایجاد شده، هرگونه کمک لازم را انجام دهیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت: برخلاف ادعای طرف آمریکایی، میزان ارسال کمک های انسانی به غزه بسیار ناچیز و در حد صفر است و لازم است سازمان ملل در این زمینه به‌طور فوری و جدی اقدام‌ نماید.

امیرعبداللهیان خواستار مدیریت قوی و فوری سازمان ملل برای رفع کامل انسداد مرز رفح و ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطر نشان کرد: برای تحقق صلح و امنیت در منطقه سازمان ملل می تواند روی ظرفیت جمهوری اسلامی ایران حساب باز کند.

مارتین گریفیتس نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به تلاش‌های سازمان ملل، دبیرکل این سازمان و شخص خود در ارتباط با موضوعات انسانی، ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و مسئله اسرا پرداخت.

او مسئله اسرا را مهم خواند و بر ضرورت یافتن راه حلی برای این موضوع تأکید کرد. گریفیتس همچنین تأمین نیازهای اساسی مردم در غزه بویژه مسئله سوخت را مهم دانست. 

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر همچنین نسبت به وضعیت وحشتناک  بیمارستان الشفاء ابراز نگرانی کرد و آن را یک تراژدی توصیف کرد.

گریفیتس افزود: نگرانی بزرگتر مرتبط با افزایش دامنه جنگ در غزه است و از تلاش‌های بازدارنده جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه قدردانی کرد و بر ضرورت تقویت تلاش‌ها برای توقف جنگ و پایان دادن به شرایط نگران کننده جاری تأکید کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
امیرعبداللهیان: شورای حقوق بشر سازمان ملل، جنایات صهیونیست‌ها را مستندسازی کند
چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 17:25
دیدار امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل؛
امیرعبداللهیان: شورای حقوق بشر سازمان ملل، جنایات صهیونیست‌ها را مستندسازی کند
وزیر امور خارجه کشورمان که برای پیگیری موضوع رفع محاصره و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه سفر کرده است با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار کرد.
لاوروف: ایران و لبنان دخالتی در جنگ غزه ندارند؛ آمریکا قصد دارد بحران را به ورای منطقه بکشاند
چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 15:44
لاوروف: ایران و لبنان دخالتی در جنگ غزه ندارند؛ آمریکا قصد دارد بحران را به ورای منطقه بکشاند
وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با راشاتودی صراحتاً اعلام کرد که ایران، لبنان و حزب‌الله خواستار جلوگیری از یک جنگ گسترده در منطقه هستند و در عوض آمریکا صرفاً با «توقف‌های بشردوستانه» موافقت می‌کند.
امیرعبداللهیان: پیشنهادات مهم رئیسی در نشست ریاض ارائه می‌شود
شنبه 1402/08/20 ساعت 09:56
امیرعبداللهیان: پیشنهادات مهم رئیسی در نشست ریاض ارائه می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان از ارائه پیشنهادات مهم رئیس جمهور در نشست سران کشورهای اسلامی در ریاض خبر داد.
امیرعبداللهیان: آژانس انرژی‌ اتمی برای خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی بدون وقفه اقدام کند
دوشنبه 1402/08/15 ساعت 09:56
امیرعبداللهیان: آژانس انرژی‌ اتمی برای خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی بدون وقفه اقدام کند
وزیر خارجه کشورمان کاخ سفید را مسئول کامل نسل‌کشی در غزه عنوان کرد.
تبعات گسترش جنگ در منطقه برعهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 20:45
امیرعبداللهیان در دیدار با اردوغان:
تبعات گسترش جنگ در منطقه برعهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است
وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که جریان‌های مقاومت در منطقه به طور مستقل تصمیم می‌گیرند و در صورت عدم توقف فوری جنگ علیه مردم بی دفاع غزه، هر لحظه خطر گسترش دامنه جنگ و درگیری در منطقه وجود دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش سفارت ایران در مکزیک به دروغ بزرگ رسانه آمریکایی
رمزگشایی اعتراف ترامپ
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
X
آگهی تبلیغاتی