×
سیاسی
شناسه خبر : 155359
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 14:16
دیدار امیرعبداللهیان با معاون دبیرکل سازمان ملل در سوئیس

دیدار امیرعبداللهیان با معاون دبیرکل سازمان ملل در سوئیس

وزیر امور خارجه کشورمان با «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در مقر این سازمان در ژنو دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر با اشاره به تحولات اسفناک انسانی در غزه در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی، گفت: متأسفانه دامنه حملات رژیم صهیونیستی به غزه در حال گسترش است و لازم است برای توقف حملات رژیم صهیونیستی اقدامات فوری و مؤثر صورت گیرد.

او با اشاره به دیدارهای خود با مقامات حماس و دولت قطر در دوحه، اظهار کرد: حماس برای اقدام در خصوص اسرای غیرنظامی آمادگی دارد و چنانچه رژیم اسرائیل دست از نسل کشی در غزه بردارد، گروههای مقاومت نیز دست از حمله متقابل برخواهند داشت.

امیرعبداللهیان افزود: ادامه این شرایط قابل تحمل نیست و لازم است حملات رژیم صهیونیستی فورا متوقف شود. امیرعبداللهیان بر ضرورت ارسال فوری کمک‌های انسان‌دوستانه به اندازه کافی تاکید کرد و گفت حملات رژیم صهیونیستی به مردم و شهروندان غزه انتقاجویانه است و هیچ شانسی برای پیروزی رژیم صهیونیستی در جنگ وجود ندارد و صرفا هزینه های دولت آمریکا بعنوان بزرگترین حامی رزیم صهیونیستی و مسئول تداوم جنگ را افزایش می دهد، فلذا لازمست تلاش‌ها بر آتش بس و توقف فوری جنگ متمرکز شود.

امیرعبداللهیان به نشست اخیر سران سازمان همکاری اسلامی در ریاض اشاره و اظهار کرد: در چارچوب کارگروه ایجاد شده در این نشست، آماده ایم برای تحقق اهداف نشست ریاض برای کمک به مردم غزه و کارگروه ایجاد شده، هرگونه کمک لازم را انجام دهیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت: برخلاف ادعای طرف آمریکایی، میزان ارسال کمک های انسانی به غزه بسیار ناچیز و در حد صفر است و لازم است سازمان ملل در این زمینه به‌طور فوری و جدی اقدام‌ نماید.

امیرعبداللهیان خواستار مدیریت قوی و فوری سازمان ملل برای رفع کامل انسداد مرز رفح و ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطر نشان کرد: برای تحقق صلح و امنیت در منطقه سازمان ملل می تواند روی ظرفیت جمهوری اسلامی ایران حساب باز کند.

مارتین گریفیتس نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، به تلاش‌های سازمان ملل، دبیرکل این سازمان و شخص خود در ارتباط با موضوعات انسانی، ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و مسئله اسرا پرداخت.

او مسئله اسرا را مهم خواند و بر ضرورت یافتن راه حلی برای این موضوع تأکید کرد. گریفیتس همچنین تأمین نیازهای اساسی مردم در غزه بویژه مسئله سوخت را مهم دانست. 

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر همچنین نسبت به وضعیت وحشتناک  بیمارستان الشفاء ابراز نگرانی کرد و آن را یک تراژدی توصیف کرد.

گریفیتس افزود: نگرانی بزرگتر مرتبط با افزایش دامنه جنگ در غزه است و از تلاش‌های بازدارنده جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه قدردانی کرد و بر ضرورت تقویت تلاش‌ها برای توقف جنگ و پایان دادن به شرایط نگران کننده جاری تأکید کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
امیرعبداللهیان: شورای حقوق بشر سازمان ملل، جنایات صهیونیست‌ها را مستندسازی کند
چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 17:25
دیدار امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل؛
امیرعبداللهیان: شورای حقوق بشر سازمان ملل، جنایات صهیونیست‌ها را مستندسازی کند
وزیر امور خارجه کشورمان که برای پیگیری موضوع رفع محاصره و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه سفر کرده است با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار کرد.
لاوروف: ایران و لبنان دخالتی در جنگ غزه ندارند؛ آمریکا قصد دارد بحران را به ورای منطقه بکشاند
چهارشنبه 1402/08/24 ساعت 15:44
لاوروف: ایران و لبنان دخالتی در جنگ غزه ندارند؛ آمریکا قصد دارد بحران را به ورای منطقه بکشاند
وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با راشاتودی صراحتاً اعلام کرد که ایران، لبنان و حزب‌الله خواستار جلوگیری از یک جنگ گسترده در منطقه هستند و در عوض آمریکا صرفاً با «توقف‌های بشردوستانه» موافقت می‌کند.
امیرعبداللهیان: پیشنهادات مهم رئیسی در نشست ریاض ارائه می‌شود
شنبه 1402/08/20 ساعت 09:56
امیرعبداللهیان: پیشنهادات مهم رئیسی در نشست ریاض ارائه می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان از ارائه پیشنهادات مهم رئیس جمهور در نشست سران کشورهای اسلامی در ریاض خبر داد.
امیرعبداللهیان: آژانس انرژی‌ اتمی برای خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی بدون وقفه اقدام کند
دوشنبه 1402/08/15 ساعت 09:56
امیرعبداللهیان: آژانس انرژی‌ اتمی برای خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی بدون وقفه اقدام کند
وزیر خارجه کشورمان کاخ سفید را مسئول کامل نسل‌کشی در غزه عنوان کرد.
تبعات گسترش جنگ در منطقه برعهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 20:45
امیرعبداللهیان در دیدار با اردوغان:
تبعات گسترش جنگ در منطقه برعهده آمریکا و رژیم صهیونیستی است
وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد که جریان‌های مقاومت در منطقه به طور مستقل تصمیم می‌گیرند و در صورت عدم توقف فوری جنگ علیه مردم بی دفاع غزه، هر لحظه خطر گسترش دامنه جنگ و درگیری در منطقه وجود دارد.
نظرات

آخرین اخبار
رویترز: مذاکرات فنی غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه آغاز شد
حضور مقامات هند در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
دیوان محاسبات: فقط 2 شرکت از 74 شرکت صندوق‌های بازنشستگی واگذار شد
حضور معاون اردوغان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران
وضعیت فعالیت میادین میوه و تره‌بار تهران در 13، 14 و 15 تیر اعلام شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 10 تیر 1405 +جدول
مرگ مرموز تفنگدار 21 ساله آمریکایی در آب‌های کالیفرنیا
انگلیس رئیس دوره‌ای FATF شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 10 تیر 1405
ماجرای 23 انگشتر اهدایی رهبر شهید چه بود؟
استقرار صدها نظامی آمریکا در ونزوئلا
حق سرانه درمان تامین اجتماعی افزایش یافت؛ مبلغ جدید اعلام شد
ماجرای 23 انگشتری اهدایی رهبر شهید چه بود؟
بازدید 32 هزار گردشگر از تخت سلیمان
آزادی 850 زندانی غیرعمد همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید
تهران گرم‌تر می‌شود؛ افزایش دما از جمعه آغاز می‌شود
سازمان بازرسی صدرنشین شفافیت شد؛ رتبه نخست دسترسی آزاد به اطلاعات
مونسون به اوج رسید؛ بارش شدید و سیلاب در راه سیستان‌ و بلوچستان
اتابک: نوسازی صنایع ایران با توان داخلی آغاز شد
فرودگاه مهرآباد جمعه تعطیل است؛ جزئیات محدودیت پروازها برای مراسم تشییع رهبرشهید
حضور رئیس‌جمهور و رئیس مجلس عراق در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
کشتی خارجی متخلف در تنگه هرمز به گل نشست
نورنما | آتش سوزی جنگلی در جنوب یوتا
رئیس فیفا از جنگندگی یوزها گفت؛ «باعث شدید همه احساس غرور کنند»
پرونده خونین در کرمان؛ رفیق‌کشی با طراحی یک دختر جوان
بانک جهانی وام‌دهی به چین را تا 2031 متوقف می‌کند
درخشش جوانان ایران در آسیا؛ سه فرنگی‌کار فینالیست شدند
ستاره بی‌رقیب ایران در لیگ ملت‌ها؛ حاجی‌پور درخشید
نتایج ارزیابی عملکرد آموزش‌وپرورش تا پایان شهریور اعلام می‌شود
اجاره‌نامه‌ها خودکار تمدید می‌شوند؛ سقف افزایش اجاره‌بها تعیین شد
طرح ویژه ترافیکی قم برای مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
لغو طرح ترافیک تهران در ایام تشییع رهبر شهید
کری جنجالی امباپه برای مسی: آقای گلی مهم نیست، جام را می‌خواهم
سدهای کشور 65 درصد پر شد
این زن عامل حذف آلمان از جام جهانی شد !
آمریکا، 250 کیلومتر از سواحل هرمزگان را آلوده کرد
برنامه حرکت قطارهای ویژه مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی اعلام شد
ابن‌الرضا: توان موشکی و پهپادی ایران قابل مذاکره نیست
وزارت کار: تعطیلات هفته آینده شامل کارگران بخش خصوصی هم می‌شود
جدول گلزنان جام جهانی 2026؛ هالند در تعقیب مسی و امباپه
موعد جدید دیدار با ملی‌پوشان در مهرآباد
حضور مقامات 40 کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
عاشورا؛ رسالت بیداری انسان
ترافیک پرحجم در محورهای پرتردد البرز و قزوین + جزئیات
نوراینفو| پیامدهای جسمانی استفاده مفرط از تلفن همراه
علت صدای انفجار در بندرعباس مشخص شد
افزایش سهمیه سوخت ناوگان عمومی در ایام تشییع رهبر شهید انقلاب
نوراینفو |موج استعفا و برکناری پس از ناکامی در جام جهانی
عارف: آموزش هوش مصنوعی و امنیت سایبری در مدارس ضروری است