×
سیاسی
شناسه خبر : 155312
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 20:04
آلمان‌ها در غزه به دنبال چه می‌گردند؟

نورنیوز بررسی کرد؛

آلمان‌ها در غزه به دنبال چه می‌گردند؟

بدیهی است که دولت‌مردان آلمان به دلیل وابستگی به لابی صهیونیستی، التزام خود به پیروی بی‌چون‌وچرا از آمریکا و برخی اهداف جاه‌طلبانه شخصی، چشم به روی نسل‌کُشی فلسطینی‌ها در غزه بسته و به حمایت از استمرار جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دفاع مشروع ملت فلسطین در برابر جنایات وحشیانه رژیم جعلی اسرائیل در حالی دومین ماه خود را سپری می‌کند که مقامات غربی همچنان حاضر به عقب‌نشینی از حمایت‌های بی‌چون‌وچرای خود از صهیونیست‌ها نیستند.

در همین رابطه؛ «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان در قامت یکی از مخالفان سرسخت آتش‌بس فوری در باریکه غزه به روزنامه آلمانی «هایلبرونر اشتیمه» گفته است: آزادانه اعلام می‌کنم که فکر نمی‌کنم درخواست آتش‌بس فوری یا وقفه طولانی در جنگ، درست باشد!

با توجه به حجم بالای تلفات جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه که به آماری بالای 11 هزار شهید و چند ده‌هزار زخمی رسیده و با عنایت به مطالبات گسترده جهانی از جمله مردم آلمان مبنی بر برقراری آتش‌بس و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی، این سوال مطرح است که چرا سران برلین با آتش‌بس اعلام مخالفت می‌کنند؟

در پاسخ به این پرسش چند نکته قابل توجه است:

نخست؛ دولت‌مردان آلمانی مانند همتایان آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی خود برخلاف ادعاهای دموکراتیک، همچنان بر این تصورند که این خواست و حمایت لابی صهیونیستی است که می‌تواند آنها را به قدرت رسانده یا در قدرت حفظ نماید نه رأی مردم.

به عبارت دقیق‌تر؛ جاه‌طلبی‌ و خودخواهی‌های انحصارگرایانه و قدرت‌طلبانه سیاست‌مداران آلمان موجب شده تا نه تنها چشم به روی جنایات صهیونیست‌ها در غزه ببندند و مطالبات ملت آلمان مبنی بر پایان جنگ را برنتابند بلکه هم‌نوا با صهیونیست‌های جنایت‌کار، مخالفت آشکار خود با آتش‌بس را اعلام کنند.

دوم؛ کشورهای اروپایی به‌ویژه آلمان، انگلیس، فرانسه و حتی اتحادیه اروپایی عملا استقلالی از آمریکا ندارند، چنانچه پیشتر، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صراحتا گفته بود؛ اتحادیه اروپا تبدیل به ماشین صدور بیانیه بدون قدرت تصمیم‌گیری مستقل شده است.

جنگ اوکراین و ورود اروپا به بازی آمریکا علیه روسیه که هزینه‌های سنگین اقتصادی، سیاسی و امنیتی برای اروپایی‌ها به همراه داشته نمودی از این وابستگی است.

سوم؛ رفتار آلمان‌ها در قبال غزه و اوکراین بیان‌گر طراحی آنها برای بازگشت به دوران نظامی‌گری‌ گذشته به بهانه تهدیدات امنیتی است. آلمان‌ها که برای تسلط بر اروپا و تبدیل شدن به بازیگر اول آمریکا در رقابت با فرانسه و انگلیس هستند، تنها گزینه خود در این مسیر را حمایت کور از سیاست‌های مشترک واشینگتن و تل‌آویو می‌دانند.

نکته اینکه؛ بنابر گزارش خبرگزاری DPA آلمان، برلین در سال 2023 حدود 303 میلیون یورو سلاح و تولیدات نظامی به اسرائیل ارسال کرده که تقریبا 10 برابر سال 2022 بوده است. همچنین نشریه بیلد به نقل از وزارت دفاع آلمان گزارش داده؛ در حالی که ابتدا در پیش‌نویس بودجه سال ۲۰۲۴ دولت آلمان، ۴ میلیارد یورو (۴.۳ میلیارد دلار) برای کمک‌های نظامی به اوکراین اختصاص داده شده بود، دولت این کشور تصمیم گرفت تا این رقم را به ۸ میلیارد یورو (۸.۶ میلیارد دلار) افزایش دهد.

با این تفاسیر؛ بدیهی است که دولت‌مردان آلمان به دلیل وابستگی به لابی صهیونیستی، التزام خود به پیروی بی‌چون‌وچرا از آمریکا و برخی اهداف جاه‌طلبانه شخصی، چشم به روی نسل‌کُشی فلسطینی‌ها در غزه بسته و به حمایت از استمرار جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند.

البته تجربه‌های اخیر در سایر کشورهای اروپایی و حتی در انتخابات محلی آلمان نشان داده  که این روند نمی‌تواند گره‌گشای اهداف سران غرب باشد و بلکه می‌تواند به سقوط آنها منجر شود.

در همین خصوص؛ نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد که حمایت‌های بایدن از رژیم صهیونیستی چیزی جز کاهش اعتبار مردمی او به زیر 40 درصد به دنبال نداشته است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت