×
سیاسی
شناسه خبر : 155312
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 20:04
آلمان‌ها در غزه به دنبال چه می‌گردند؟

نورنیوز بررسی کرد؛

آلمان‌ها در غزه به دنبال چه می‌گردند؟

بدیهی است که دولت‌مردان آلمان به دلیل وابستگی به لابی صهیونیستی، التزام خود به پیروی بی‌چون‌وچرا از آمریکا و برخی اهداف جاه‌طلبانه شخصی، چشم به روی نسل‌کُشی فلسطینی‌ها در غزه بسته و به حمایت از استمرار جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دفاع مشروع ملت فلسطین در برابر جنایات وحشیانه رژیم جعلی اسرائیل در حالی دومین ماه خود را سپری می‌کند که مقامات غربی همچنان حاضر به عقب‌نشینی از حمایت‌های بی‌چون‌وچرای خود از صهیونیست‌ها نیستند.

در همین رابطه؛ «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان در قامت یکی از مخالفان سرسخت آتش‌بس فوری در باریکه غزه به روزنامه آلمانی «هایلبرونر اشتیمه» گفته است: آزادانه اعلام می‌کنم که فکر نمی‌کنم درخواست آتش‌بس فوری یا وقفه طولانی در جنگ، درست باشد!

با توجه به حجم بالای تلفات جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه که به آماری بالای 11 هزار شهید و چند ده‌هزار زخمی رسیده و با عنایت به مطالبات گسترده جهانی از جمله مردم آلمان مبنی بر برقراری آتش‌بس و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی، این سوال مطرح است که چرا سران برلین با آتش‌بس اعلام مخالفت می‌کنند؟

در پاسخ به این پرسش چند نکته قابل توجه است:

نخست؛ دولت‌مردان آلمانی مانند همتایان آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی خود برخلاف ادعاهای دموکراتیک، همچنان بر این تصورند که این خواست و حمایت لابی صهیونیستی است که می‌تواند آنها را به قدرت رسانده یا در قدرت حفظ نماید نه رأی مردم.

به عبارت دقیق‌تر؛ جاه‌طلبی‌ و خودخواهی‌های انحصارگرایانه و قدرت‌طلبانه سیاست‌مداران آلمان موجب شده تا نه تنها چشم به روی جنایات صهیونیست‌ها در غزه ببندند و مطالبات ملت آلمان مبنی بر پایان جنگ را برنتابند بلکه هم‌نوا با صهیونیست‌های جنایت‌کار، مخالفت آشکار خود با آتش‌بس را اعلام کنند.

دوم؛ کشورهای اروپایی به‌ویژه آلمان، انگلیس، فرانسه و حتی اتحادیه اروپایی عملا استقلالی از آمریکا ندارند، چنانچه پیشتر، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صراحتا گفته بود؛ اتحادیه اروپا تبدیل به ماشین صدور بیانیه بدون قدرت تصمیم‌گیری مستقل شده است.

جنگ اوکراین و ورود اروپا به بازی آمریکا علیه روسیه که هزینه‌های سنگین اقتصادی، سیاسی و امنیتی برای اروپایی‌ها به همراه داشته نمودی از این وابستگی است.

سوم؛ رفتار آلمان‌ها در قبال غزه و اوکراین بیان‌گر طراحی آنها برای بازگشت به دوران نظامی‌گری‌ گذشته به بهانه تهدیدات امنیتی است. آلمان‌ها که برای تسلط بر اروپا و تبدیل شدن به بازیگر اول آمریکا در رقابت با فرانسه و انگلیس هستند، تنها گزینه خود در این مسیر را حمایت کور از سیاست‌های مشترک واشینگتن و تل‌آویو می‌دانند.

نکته اینکه؛ بنابر گزارش خبرگزاری DPA آلمان، برلین در سال 2023 حدود 303 میلیون یورو سلاح و تولیدات نظامی به اسرائیل ارسال کرده که تقریبا 10 برابر سال 2022 بوده است. همچنین نشریه بیلد به نقل از وزارت دفاع آلمان گزارش داده؛ در حالی که ابتدا در پیش‌نویس بودجه سال ۲۰۲۴ دولت آلمان، ۴ میلیارد یورو (۴.۳ میلیارد دلار) برای کمک‌های نظامی به اوکراین اختصاص داده شده بود، دولت این کشور تصمیم گرفت تا این رقم را به ۸ میلیارد یورو (۸.۶ میلیارد دلار) افزایش دهد.

با این تفاسیر؛ بدیهی است که دولت‌مردان آلمان به دلیل وابستگی به لابی صهیونیستی، التزام خود به پیروی بی‌چون‌وچرا از آمریکا و برخی اهداف جاه‌طلبانه شخصی، چشم به روی نسل‌کُشی فلسطینی‌ها در غزه بسته و به حمایت از استمرار جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند.

البته تجربه‌های اخیر در سایر کشورهای اروپایی و حتی در انتخابات محلی آلمان نشان داده  که این روند نمی‌تواند گره‌گشای اهداف سران غرب باشد و بلکه می‌تواند به سقوط آنها منجر شود.

در همین خصوص؛ نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد که حمایت‌های بایدن از رژیم صهیونیستی چیزی جز کاهش اعتبار مردمی او به زیر 40 درصد به دنبال نداشته است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
اسپانیا در نیمه نخست عربستان را درهم کوبید
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس
سرمربی ساحل‌عاج: از آلمان چنین رفتاری انتظار نداشتیم