×
سیاسی
شناسه خبر : 155306
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 18:53
الحوثی: غزه در محاصره عربی ـ اسرائیلی قرار دارد؛ در حمله به کشتی‌های اسرائیلی تردید نخواهیم کرد

الحوثی: غزه در محاصره عربی ـ اسرائیلی قرار دارد؛ در حمله به کشتی‌های اسرائیلی تردید نخواهیم کرد

رهبر جنبش انصارالله یمن ضمن انتقاد شدید از عملکرد ضعیف شمار زیادی از کشورهای مسلمان در قبال غزه، گفت که کشورهای عربی هیچ اراده جدی برای کمک به مردم فلسطین ندارند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که در برابر مشکلات ملت فلسطین که بیش از 70 سال با آن مواجه هستند، موضع‌گیری بیش از یک میلیارد مسلمان، بسیار ضعیف است.

الحوثی با اشاره به اینکه غزه با کشتار جمعی و قتل مردم در مساجد، مدارس و بیمارستان‌ها روبروست، گفت: رخدادهای غزه، نشانگر میزان مظلومیت ملت فلسطین است .

او با بیان اینکه غزه در معرض محاصره عربی-اسرائیلی قرار دارد، تصریح کرد: کشورهای همسایه به صورت جدی تلاش نمی‌کنند غذا و دارو [به مردم غزه] برسانند.

رهبر انقلاب یمن با اشاره به اینکه «رژیم‌های عربی هیچ اراده جدی ندارند که برای غزه وارد عمل شوند»، خاطر نشان کرد: در نشست اخیر سران عربی و اسلامی هم هیچ موضع‌گیری یا اقدام عملی صورت نگرفت که این مسئله، مایه اندوه و شرمساری است.

الحوثی در ادامه انتقاد از کشورهای عربی گفت: این کشورها می‌خواهند غزه از کنترل مجاهدان خارج شود و به کنترل رژیم صهیونیستی یا تشکیلات خودگردان [فلسطین] در بیاید که حتی قادر به تسلط بر کرانه باختری نیست، چه برسد به غزه.

او ضمن اظهار خشم از اعلام زمان برگزاری مراسم رقص در ریاض که همزمان با مشکلات مردم غزه است، تأکید کرد: در حالی که غزه با تجاوز و محاصره روبروست، نظام سعودی میزبان گروه‌های غربی است که ترویج‌دهنده همجنس‌بازی هستند.

رهبر انقلاب یمن تصریح کرد: همه عنوان‌ها از جمله عربیت، پرچم عربی و آغوش عربی، فروپاشیده است و هیچ اقدامی در قبال ملت غزه انجام ندادند. آمریکا و اسرائیل، دو روی سکه تجاوز، جنایتکاری، تحقیر ملت‌ها و گرایشات ضد بشری هستند.

الحوثی با اشاره به حمایت‌های نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی، خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها با میلیاردها دلار به اسرائیل کمک کردند. انگلیس، فرانسه، آلمان و سایر کشورهای غربی نیز همین اقدام را انجام دادند، ولی چرا امت اسلام، حامی مظلومان خود نیست؟ ما به عنون ملت یمن، از روز نخست حمایت خود را از ملت و مقاومت فلسطین اعلام کردیم.

رهبر انصارالله با بیان اینکه کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ جرأت ندارند از پرچم‌های این رژیم استفاده کنند، گفت: ما در پی کشتی‌های اسرائیلی هستیم و در هدف قرار دادن آن کوتاهی نخواهیم داد.

او با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی از تردد در دریای سرخ واهمه دارد، عنوان کرد: کشتی‌های اسرائیلی را هدف قرار خواهیم داد و در این مسئله هیچ تردیدی نخواهیم داشت.

الحوثی در پایان تأکید کرد: از زمان آغاز رخدادهای فلسطین، آمریکا پیام‌هایی برای تهدید و تطمیع ما فرستاد، ولی هیچ اهمیتی به آن ندادیم.


المسیره
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
X
آگهی تبلیغاتی