×
سیاسی
شناسه خبر : 155306
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 18:53
الحوثی: غزه در محاصره عربی ـ اسرائیلی قرار دارد؛ در حمله به کشتی‌های اسرائیلی تردید نخواهیم کرد

الحوثی: غزه در محاصره عربی ـ اسرائیلی قرار دارد؛ در حمله به کشتی‌های اسرائیلی تردید نخواهیم کرد

رهبر جنبش انصارالله یمن ضمن انتقاد شدید از عملکرد ضعیف شمار زیادی از کشورهای مسلمان در قبال غزه، گفت که کشورهای عربی هیچ اراده جدی برای کمک به مردم فلسطین ندارند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که در برابر مشکلات ملت فلسطین که بیش از 70 سال با آن مواجه هستند، موضع‌گیری بیش از یک میلیارد مسلمان، بسیار ضعیف است.

الحوثی با اشاره به اینکه غزه با کشتار جمعی و قتل مردم در مساجد، مدارس و بیمارستان‌ها روبروست، گفت: رخدادهای غزه، نشانگر میزان مظلومیت ملت فلسطین است .

او با بیان اینکه غزه در معرض محاصره عربی-اسرائیلی قرار دارد، تصریح کرد: کشورهای همسایه به صورت جدی تلاش نمی‌کنند غذا و دارو [به مردم غزه] برسانند.

رهبر انقلاب یمن با اشاره به اینکه «رژیم‌های عربی هیچ اراده جدی ندارند که برای غزه وارد عمل شوند»، خاطر نشان کرد: در نشست اخیر سران عربی و اسلامی هم هیچ موضع‌گیری یا اقدام عملی صورت نگرفت که این مسئله، مایه اندوه و شرمساری است.

الحوثی در ادامه انتقاد از کشورهای عربی گفت: این کشورها می‌خواهند غزه از کنترل مجاهدان خارج شود و به کنترل رژیم صهیونیستی یا تشکیلات خودگردان [فلسطین] در بیاید که حتی قادر به تسلط بر کرانه باختری نیست، چه برسد به غزه.

او ضمن اظهار خشم از اعلام زمان برگزاری مراسم رقص در ریاض که همزمان با مشکلات مردم غزه است، تأکید کرد: در حالی که غزه با تجاوز و محاصره روبروست، نظام سعودی میزبان گروه‌های غربی است که ترویج‌دهنده همجنس‌بازی هستند.

رهبر انقلاب یمن تصریح کرد: همه عنوان‌ها از جمله عربیت، پرچم عربی و آغوش عربی، فروپاشیده است و هیچ اقدامی در قبال ملت غزه انجام ندادند. آمریکا و اسرائیل، دو روی سکه تجاوز، جنایتکاری، تحقیر ملت‌ها و گرایشات ضد بشری هستند.

الحوثی با اشاره به حمایت‌های نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی، خاطر نشان کرد: آمریکایی‌ها با میلیاردها دلار به اسرائیل کمک کردند. انگلیس، فرانسه، آلمان و سایر کشورهای غربی نیز همین اقدام را انجام دادند، ولی چرا امت اسلام، حامی مظلومان خود نیست؟ ما به عنون ملت یمن، از روز نخست حمایت خود را از ملت و مقاومت فلسطین اعلام کردیم.

رهبر انصارالله با بیان اینکه کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ جرأت ندارند از پرچم‌های این رژیم استفاده کنند، گفت: ما در پی کشتی‌های اسرائیلی هستیم و در هدف قرار دادن آن کوتاهی نخواهیم داد.

او با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی از تردد در دریای سرخ واهمه دارد، عنوان کرد: کشتی‌های اسرائیلی را هدف قرار خواهیم داد و در این مسئله هیچ تردیدی نخواهیم داشت.

الحوثی در پایان تأکید کرد: از زمان آغاز رخدادهای فلسطین، آمریکا پیام‌هایی برای تهدید و تطمیع ما فرستاد، ولی هیچ اهمیتی به آن ندادیم.


المسیره
نظرات

آخرین اخبار
مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل
نتایج اولیه کنکور 1405 اواخر شهریور اعلام می‌شود
قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
جنگ با ایران را متوقف کنید
هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
بنزین 80 هزار تومانی تکذیب شد
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در آلاسکا با 8کشته
جاده چالوس از ساعت 16 امروز یک‌طرفه می‌شود
رایزنی عراق و سوئیس برای کاهش تنش ایران و آمریکا
اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکا در تنگه هرمز
«بهار دلشکسته»؛ قطعه تازه حسام‌الدین سراج برای رهبر شهید
قالیباف: ایران و عراق به نقشه راه اقتصادی نیاز دارند
برنامه قطعی برق قزوین امروز جمعه 30 مرداد + لینک
کاهش شدید تردد در هرمز؛ تنها 7 شناور عبور کردند
جدول خاموشی برق در کهگیلویه و بویراحمد امروز جمعه 30 مرداد
قیمت نفت امروز جمعه 30 مرداد چقدر افزایش یافت؟
صعود دوباره قیمت نفت
موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل
برنامه قطعی برق کرمان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد
پل B1 کرج در مسیر بازسازی
طرح حمله به کنگره نیویورک خنثی شد
دلالان به دنبال بازیکنان جوان استقلال
بازگشت رئیس‌جمهور 93 ساله کامرون پس از 10 هفته غیبت
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز جمعه 30 مرداد
نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
ظهور شگفتانه‌های قدرت ملی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 مرداد 1405 +جدول پخش
توهم محدودیت
برد تاریخی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا؛ ایران وارد جمع 100 امتیازی‌های جهان شد
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 30 مرداد
بروزترین قیمت محصولات سایپا امروز جمعه 30 مرداد + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون30 مرداد 1405+جدول پخش
برنامه قطعی برق ایلام امروز جمعه 30 مرداد+لینک
رقابت کنکور انسانی و ریاضی کلید خورد
قیمت دلار امروز جمعه 30 مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد + قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق تهران امروز جمعه 30 مرداد+ لینک
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 30 مرداد + جدول
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 30 مرداد + جدول
واکسن شخصی‌سازی‌شده سرطان منطبق بر تومورها و جهش‌ها
جمینای در نقش دستیار دانش‌آموزان و دانشجویان
افشاگری علیه متا؛ ایمنی کودکان فدای افزایش تعامل کاربران
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان