×
سیاسی
شناسه خبر : 155257
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 10:56

نورنیوز بررسی کرد؛

شکست نمایش مشترک مکرون و صهیونیست‌ها در پاریس

همان گونه که مشخص است، مکرون تلاش کرد با تاکتیک نخ‌نمای مترادف‌سازی صهیونیسم‌ستیزی و یهودی ستیزی، قشر خاکستری فرانسه را به سود منافع کابینه جنگ طلب نتانیاهو به خیابان‌های پاریس و مارسی بکشاند اما عدم استقبال از این تظاهرات ساختگی، رسوایی دیگری را برای جریان طرفدار صهیونیسم در غرب رقم زد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: تلاش خاص کاخ الیزه و رئیس جمهور فرانسه با هدف حمایت از جنایات رژیم اشغالگر قدس در قالب یک تظاهرات سازماندهی شده خیابانی با شکست مواجه شده است.

عموم تحلیل‌گران متفق القول هستند که وسعت این راهپیمایی در حد و اندازه حمایت‌های گسترده و خودجوش مردمی در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی که در حمایت از مرد غزه برگزار شده نیست. 

به عبارت بهتر، وزنه معادلات عمومی در غرب به سود صهیونیسم‌ستیزی سنگین‌تر شده و گریزی از این واقعیت برای مقامات غربی وجود ندارد.

«امانوئل مکرون» نیز نهایت تلاش خود را طی روزهای منتهی به برگزاری راهپیمایی حمایت از رژیم صهیونیستی صورت داد و  در آستانه برگزاری راهپیمایی علیه آنچه یهودستیزی در این کشور خوانده بود، گفت: «فرانسه‌ای که هم‌وطنان یهودی ما در آن در ترس باشند دیگر فرانسه نیست.»

همان گونه که مشخص است، مکرون تلاش کرد با تاکتیک نخ‌نمای مترادف‌سازی صهیونیسم‌ستیزی و یهودی ستیزی، قشر خاکستری فرانسه را به سود منافع کابینه جنگ طلب نتانیاهو به خیابان‌های پاریس و مارسی بکشاند اما عدم استقبال از این تظاهرات ساختگی، رسوایی دیگری را برای جریان طرفدار صهیونیسم در غرب رقم زد.

فرانسه مانند شماری دیگر از کشورهای اروپایی پس از آغاز جنگ اسرائیل با گروه‌های مقاومت فلسطینی با افزایش قابل توجه تحرکات ضد صهیونیستی ( درحمایت از ملت فلسطین و ساکنان نوار غزه ) رو به روست. 

در چنین شرایطی هم‌افزایی و تجمیع ظرفیت‌های دولتی و سازمانی فرانسوی‌ها نیز نتوانسته به داد لابی‌های صهیونیستی در این کشور برسد.

کاخ الیزه در صدد بود این تجمع زمینه‌ساز  اتحاد احزاب و تشکل‌ها در برابر فلسطینیان شود. راهپیمایی پاریس اما طی روزهای اخیر تحت تاثیر بحث‌هایی قرار گرفت که پیرامون شرکت یا عدم شرکت رهبران سیاسی و در رأس آنها «ژان لوک ملانشون» (رهبر جریان چپ)  مطرح شد.

بسیاری از سیاستمداران حزب چپگرای وابسته به ملانشون یکی از دلایل عدم شرکت خود در راهپیمایی روز یکشنبه را حضور مارین لوپن و دیگر رهبران حزب «اتحاد ملی» عنوان کرده‌اند.

ملانشون که حزب متبوعش به واسطه ابراز مواضع ضد صهیونیستی در قبال جنگ غزه تحت فشار گروه‌های سیاسی و نهادهای امنیتی داخلی و بین‌المللی فرانسه قرار گرفته، در این تجمع اعلام حضور نکرد.

رسانه‌های فرانسوی در تحلیل تظاهرات برگزار شده در پاریس به نکته اساسی و مهمی اشاره کرده‌اند و آن اینکه راهپیمایی فرمایشی پاریس درحمایت از صهیونیسم، به جای نقطه اتحاد، تبدیل به نقطه آشکارساز اختلاف گروه‌های اجتماعی این کشور در قبال بحران جاری در غزه شده است. 

در این میان، توئیت خاص ملانشون در قبال این تظاهرات، شوک دیگری را به مکرون و لوپن وارد ساخت.

نامزد پیشین انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «دوستان برای حمایت بی‌قید و شرط از کشتار، قرار ملاقات دارند.» 

صورت مسئله مشخص است! ملانشون برپایی تظاهراتی که در ظاهر علیه یهودستیزی صورت گرفته است را مترادف با حمایت از جنگ اسرائیل با حماس و اقدام‌های دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر کودک کش رژیم اشغالگر قدس  در نوار غزه می‌داند.

در این میان، هزاران مأمور پلیس و شهرداری پاریس که وظیفه تأمین امنیت راهپیمایی روز یکشنبه را برعهده داشتند، روزی بی‌روح را سپری کردند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آلمان‌ها در غزه به دنبال چه می‌گردند؟
سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 20:04
نورنیوز بررسی کرد؛
آلمان‌ها در غزه به دنبال چه می‌گردند؟
بدیهی است که دولت‌مردان آلمان به دلیل وابستگی به لابی صهیونیستی، التزام خود به پیروی بی‌چون‌وچرا از آمریکا و برخی اهداف جاه‌طلبانه شخصی، چشم به روی نسل‌کُشی فلسطینی‌ها در غزه بسته و به حمایت از استمرار جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند.
ماجرای نامه مکرون به مردم فرانسه چه بود؟
دوشنبه 1402/08/22 ساعت 15:26
نور ویدئو؛
ماجرای نامه مکرون به مردم فرانسه چه بود؟
مکرون باید پیش از جوسازی‌های نخ‌نما برای مظلوم‌نمایی فرقه ضدبشری صهیونیسم، به این سوال پاسخ روشن دهد که آیا از نظر او «اسلام» دین نیست و مسلمانان فرانسه اگر بابت دین و مذهبشان بترسند به «فرانسه» لطمه‌ای وارد نمی‌شود؟
اما و اگرهای نامه مکرون خطاب به مردم فرانسه
یکشنبه 1402/08/21 ساعت 12:16
نورنیوز بررسی کرد؛
اما و اگرهای نامه مکرون خطاب به مردم فرانسه
مکرون باید پیش از جوسازی‌های نخ‌نما برای مظلوم‌نمایی فرقه ضدبشری صهیونیسم، به این سوال پاسخ روشن دهد که آیا از نظر او «اسلام» دین نیست و مسلمانان فرانسه اگر بابت دین و مذهبشان بترسند به «فرانسه» لطمه‌ای وارد نمی‌شود؟
نه بزرگ صهیونیست‌ها به نخست‌وزیر جنگ‌طلب!
شنبه 1402/08/20 ساعت 12:17
نورنیوز نتایج سنجش افکار صهیونیست‌ها درباره پایان جنگ را بررسی کرد؛
نه بزرگ صهیونیست‌ها به نخست‌وزیر جنگ‌طلب!
در حالی که نگرانی‌ اسرائیلی‌ها نسبت به چشم‌اندازه تیره ادامه جنگ به رهبری «بنیامین نتانیاهو» روز به روز در سرزمین‌های اشغالی قوت می‌گیرد؛ براساس آخرین سنجش افکار در سرزمین‌های اشغالی، اگرهم اکنون انتخابات کنست برگزار شود، احزاب مخالف دولت، 77 کرسی در مقابل 43 کرسی احزاب ائتلافی دولت فعلی را به دست می‌آورد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بورس سبط شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
X
آگهی تبلیغاتی