×
سیاسی
شناسه خبر : 155255
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/23 ساعت 10:22
اذعان بلینکن به اختلاف در وزارت خارجه آمریکا

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند؛

اذعان بلینکن به اختلاف در وزارت خارجه آمریکا

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که وزیر خارجه آمریکا در نامه‌ای به کارکنان این وزارتخانه اعتراف کرد که در مورد مناقشه کنونی بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس در داخل وزارت خارجه اختلاف‌هایی وجود دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: سی‌ان‌ان گزارش داد که بلینکن روز دوشنبه ایمیلی برای کارکنان وزارتخانه ارسال کرد. ایمیل او به کارکنان، که در پی سفرهای اخیرش به منطقه ارسال شد، در بحبوحه خشم و مخالفت فزاینده، نه تنها از سوی کارکنان وزارت امور خارجه، بلکه در کل دولت بایدن، منتشر شد.

سی‌ان‌ان هفته گذشته گزارش داد که صدها کارمند در آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده نامه‌ای سرگشاده را امضاء کردند که خواستار آتش‌بس شدند و گزارش‌هایی از یادداشت مخالفت در وزارت امور خارجه وجود دارد. ماه گذشته، یکی از مقامات وزارت خارجه در اعتراض به سیاست دولت آمریکا در قبال جنگ صهیونیست‌ها در غزه، علناً استعفا داد.

به گزارش سی‌ان‌ان که می‌گوید پیام را دیده‌است، در آن آمده‌است: «می‌دانم که برای بسیاری از شما، رنج ناشی از این بحران شخصی است.»

او افزود: دردی که با دیدن تصاویر روزانه از نوزادان، کودکان، سالمندان، زنان و غیرنظامیان که در نتیجه این بحران رنج می‌برند بسیار طاقت‌فرسا است. من خودم نیز آن را احساس می‌کنم.

بلینکن در پیام خود ادامه داد: «ما برای شنیدن سخنان شما انجمن‌هایی را در واشنگتن ترتیب دادیم و از مدیران و تیم‌ها خواستیم تا در نقاط مختلف جهان گفت‌وگوهای صریح داشته باشند تا بتوانیم واکنش‌ها و ایده‌های شما را بشنویم. من از مدیریت ارشد خود خواستم به این کار ادامه دهند.»

بلینکن اشاره کرد که هدف ایالات متحده همان باقی می‌ماند و آن «پایان دادن به این درگیری وحشتناک در سریع‌ترین زمان ممکن است در حالیکه بر حق و وظیفه رژیم صهیونیستی، مطابق با حقوق بشردوستانه بین‌المللی، برای اطمینان از جلوگیری از تکرار حمله‌ای مشابه آنچه در هفت اکتبر رخ داد، تاکید دارد.

او اذعان کرد که «تعداد بسیار زیادی از غیرنظامیان فلسطینی کشته شدند... و کارهای بیشتری می‌توان و باید برای کاهش رنج آنها انجام داد».

بلینکن در نامه خود نوشت: «همانطور که به طور خصوصی و علنی گفتم، ما معتقدیم که صداهای مردم فلسطین باید رهبری مدیریت پس از بحران غزه را بر عهده بگیرد. بازسازی غزه باید توسط یک مکانیزم پایدار حمایت شود.

در کنفرانس مطبوعاتی وزارت امور خارجه در روز دوشنبه، «متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: این وزارتخانه شامل افرادی با دیدگاه‌های متفاوت است و یکی از نقاط قوت ما به عنوان یک سازمان این است که این تنوع دیدگاه‌ها را داریم و از مردم برای بیان دیدگاه‌هایشان استقبال می‌کنیم.

او فاش کرد: بلینکن با تعدادی از افراد از همه رده‌ها و از دفاتر مختلف در وزارتخانه ملاقات کرد تا دقیقاً نظر آنها را در مورد سیاست ما، چه در مورد اسرائیل و درگیری آن با (جنبش مقاومت اسلامی) حماس و چه با با توجه به سایر سازمان‌ها بداند.

سی‌ان‌ان گفت که این ایمیل در پاسخ به انتقاد بسیاری از کارمندان وزارتخانه از موضع دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در مورد درگیری بین اشغالگران و فلسطینی‌ها، از جمله استعفای علنی یکی از مقامات در ماه گذشته در اعتراض به سیاست‌های دولت منتشر شده‌است.

سیاست‌های واشنگتن با انتقادهایی از داخل وزارت خارجه و به طور کلی از داخل دولت آمریکا مواجه است. هفته گذشته صدها کارمند آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده نامه‌ای را امضا کردند که در آن خواستار آتش‌بس در نوار غزه شدند.

آکسیوس یک یادداشت داخلی در وزارت امور خارجه آمریکا در مخالفت با بایدن را افشا کرد و او را به «اشاعه اطلاعات گمراه کننده» در مورد جنگ غزه با توجه به ارتکاب «جنایات جنگی» توسط اسرائیل در نوار غزه متهم کرد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
X
آگهی تبلیغاتی