×
سیاسی
شناسه خبر : 155032
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/20 ساعت 15:41
پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه

تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شب گذشته و پس از گذشت سی‌وپنج روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی»، هم‌زمان با بمباران سنگین مراکز درمانی به ویژه بیمارستان الشفاء از سوی جنگنده‌های ارتش اسرائیل، شهر غزه شاهد مجموعه عملیات‌های پیروزمندانه گروه‌های مقاومت علیه اشغال‌گران صهیونیست بود.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص اعلام کرد؛ شب گذشته برای اسرائیل سخت‌تر از حمله هفتم اکتبر بود، زیرا ده‌ها نفر از نیروهای آن در درگیری با مقاومت کشته شدند و جنازه‌های آن‌ها در خیابان‌ها رها شده است.

وب‌سایت المانیتور نیز اعلام کرد؛ با وجود جنگ و حملات شدید رژیم صهیونیستی علیه غزه از هفتم اکتبر گذشته، سران این رژیم اذعان دارند که شکست و فروپاشی حماس همچنان بعید و دور از انتظار است.

شدت درگیری‌های شب گذشته چنان بود که یک خبرنگار در داخل بیمارستان الشفا در گفتگو با الجزیره اعلام کرد؛ هزاران نفر بیمار، مجروح، کادر پزشکی و درمانی و نیروهای امداد و نجات در داخل این بیمارستان محاصره شدند و ارتباط با کادر پزشکی، خبرنگاران و شهروندان فلسطینی حاضر در بیمارستان شفا به کلی قطع شده است.

این خبرنگار افزوده است؛ تقابل بسیار شدیدی در فاصله ۲۰۰ تا ۵۰۰ متری بیمارستان در جریان است، به‌گونه‌ای که تمامی ساختمان‌های اطراف بیمارستان بمباران شده و هر کسی در داخل بیمارستان حرکتی داشته باشد، هدف قرار می‌گیرد.

یکی از اعضای کادر پزشکی بیمارستان الشفا نیز با ارسال ویدئویی اظهار کرد؛ بمباران و حملات به محدوده پیرامونی و دروازه‌های بیمارستان ادامه دارد و آمبولانس‌ها قادر به حرکت نبوده و بمب‌های فسفری به اطراف بیمارستان الشفا به شکل گسترده شلیک می‌شود و هیچ فضایی برای پذیرش مجروحان جدید در بیمارستان وجود ندارد. 

گرچه ارتش صهیونیستی به زعم خود می‌خواست با بمباران گسترده مراکز بیمارستانی، فرصت ابتکار عمل را از مقاومت بگیرد، اما بزرگترین حمله سازمان‌یافته گردان‌های نظامی القسام، سرایا القدس و شهدای الاقصی به اشغال‌گران صهیونیست که قصد ورود به غزه را داشتند رقم خورد.

منابع محلی تحولات شب گذشته را این‌گونه روایت کردند که؛ صهیونیست‌ها پس از آنکه مقاومت به آنها اجازه داد در طول روز بدون مقاومت در مناطقی پیشروی کنند، پس از آنکه به مناطقی که در آن کمین آماده شده بود رسیدند، به دام افتادند که در همه کمین‌ها و در یک لحظه هماهنگ، آتش جهنم در همه محورها به روی آنها گشوده شد.

کمین بزرگ در غرب تل الهوا، کمین در اطراف بیمارستان الشفاء، کمین در غرب قرارگاه الشاطی که شاهد بیشترین تعداد کشته شدگان دشمن بود، کمین در غرب بیت لاهیا در شمال نوار غزه و... از جمله این موارد بودند، چنانچه رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ارتباط ارتش رژیم صهیونیستی با بیشتر نیروهایش در اردوگاه الشاطئ در غرب غزه قطع شده است.

نکته آنکه؛ سرهنگ «شلداگ زیعور» فرمانده یگان زرهی ارتش رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته در غزه کشته شد و پیش از او نیز مشاورش «آنی عویدان» در همین منطقه کشته شد. شلداگ تا این لحظه عالی‌ترین رتبه در ارتش رژیم صهیونیستی است که در حمله زمینی به غزه کشته شده است.

در همین خصوص سرلشکر «فایز الدویری» تحلیلگر نظامی معتقد است: نبرد حقیقی هنوز شروع نشده، تانک‌ها و نظامیان اسرائیلی اهدافی ساده و آسان خواهند بود، در صورت ادامه پیشروی اشغالگران به داخل غزه، خسارت و تلفات انسانی این رژیم چند برابر خواهد شد، نبرد در غزه و دیگر مناطق جهان قابل مقایسه نیست، زیرا مبارزان حماس فرزندان این منطقه هستند و از حمایت و پشتوانه مردمی برخوردارند.

این حجم از تلفات و خسارات وارده به نفرات و تجهیزات ارتش متجاوز اسرائیل آن هم بعد از ۳۵ روز و با وجود وارد شدن خسارت‌های سنگین به زیرساخت‌های غزه، نشان می‌دهد این توان در گروه‌های مقاومت وجود دارد که جدی‌ترین حملات را علیه ارتش رژیم انجام بدهند.

تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.

«باتلاق غزه» کلیدواژه‌ای است که بسیاری از تحلیل‌گران نظامی و امنیتی حتی در داخل اراضی اشغالی، از همان ابتدای تصمیم‌گیری کابینه جنگی نتانیاهو برای ورود زمینی به غزه نسبت به آن هشدار داده بودند، موضوعی که به‌ویژه شب گذشته شمه‌ای از آن هویدا شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بیمارستان یا مرکز عملیات حماس!؟
یکشنبه 1402/08/21 ساعت 14:55
نور ویدئو؛
بیمارستان یا مرکز عملیات حماس!؟
رژیم جنایت‌کار اسرائیل گرچه در روزهای ابتدایی درگیری، می‌خواست واپسین پس‌‍مانده وجهه‌اش را حفظ کند، اما با حمله به بیمارستان‌ها، پناهگاه‌ها، مدارس، مساجد و کلیساها با صدایی بلند اعتراف کرد که؛ نه به قواعد جنگ که به ابتدایی‌ترین اصول انسانی هم پای‌بند نیست.
خیال خام نتانیاهو برای اشغال غزه و مخالفت صریح کاخ سفید!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 18:51
نورنیوز بررسی کرد؛
خیال خام نتانیاهو برای اشغال غزه و مخالفت صریح کاخ سفید!
در حالی که نتانیاهو رویای تسلط بر نوار غزه را در سر می‌پروراند، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا امروز چهارشنبه تاکید کرد که غزه نمی‌تواند توسط اسرائیل اداره شود.
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.
نظرات

آخرین اخبار
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن
نواف سلام در چه شرایطی رأی اعتماد گرفت؟
عیادت پزشکیان از موسوی گرمارودی در آستانه روز شعر و ادب فارسی
وزیر دارایی ترکیه: جنگ علیه ایران تورم را افزایش داده است
حملات توپخانه‌ای و پهپادی سعودی علیه یمنی‌ها
دور جدید پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز شد
پوتین: رای دادن در انتخابات، سهم مشترک همه در پیروزی روسیه خواهد بود
سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است
رکوردشکنی ناتوانی شرکت‌های آمریکایی در بازپرداخت وام‌ها
انصارالله: سقوط جنگنده سعودی پرده از واقعیت‌ها برداشت
قائم‌پناه: حتی در شرایط جنگی، سازندگی کشور متوقف نشد
ترفند جانسون برای نجات هگست از استیضاح
رضایی: به هیچ وجه به آمریکا اعتماد نداریم
نتانیاهو اتهام آزار مسیحیان توسط صهیونیست‌ها را رد کرد
یارانه شهریور دهک‌های اول تا سوم واریز شد
«نغمه‌های خواف» وارد تقویم گردشگری کشور شد
دست بردار «رافائل»!
بقایی: آلمان نمی‌تواند حامی جنگ و مدعی صلح باشد
چرا دماوند دود داشت؟
شهریار؛ شاعری که غزل فارسی را با نگاهی تازه روایت کرد
قالیباف: انتظارات تورمی آمریکا به تنگه هرمز و باب المندب وابسته شده است
کاهش تنش؛ اولویت اول، دوم و سوم در خاورمیانه
نتایج اعتراضات امتحان نهایی اعلام شد