×
سیاسی
شناسه خبر : 155032
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/20 ساعت 15:41
پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه

تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شب گذشته و پس از گذشت سی‌وپنج روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی»، هم‌زمان با بمباران سنگین مراکز درمانی به ویژه بیمارستان الشفاء از سوی جنگنده‌های ارتش اسرائیل، شهر غزه شاهد مجموعه عملیات‌های پیروزمندانه گروه‌های مقاومت علیه اشغال‌گران صهیونیست بود.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص اعلام کرد؛ شب گذشته برای اسرائیل سخت‌تر از حمله هفتم اکتبر بود، زیرا ده‌ها نفر از نیروهای آن در درگیری با مقاومت کشته شدند و جنازه‌های آن‌ها در خیابان‌ها رها شده است.

وب‌سایت المانیتور نیز اعلام کرد؛ با وجود جنگ و حملات شدید رژیم صهیونیستی علیه غزه از هفتم اکتبر گذشته، سران این رژیم اذعان دارند که شکست و فروپاشی حماس همچنان بعید و دور از انتظار است.

شدت درگیری‌های شب گذشته چنان بود که یک خبرنگار در داخل بیمارستان الشفا در گفتگو با الجزیره اعلام کرد؛ هزاران نفر بیمار، مجروح، کادر پزشکی و درمانی و نیروهای امداد و نجات در داخل این بیمارستان محاصره شدند و ارتباط با کادر پزشکی، خبرنگاران و شهروندان فلسطینی حاضر در بیمارستان شفا به کلی قطع شده است.

این خبرنگار افزوده است؛ تقابل بسیار شدیدی در فاصله ۲۰۰ تا ۵۰۰ متری بیمارستان در جریان است، به‌گونه‌ای که تمامی ساختمان‌های اطراف بیمارستان بمباران شده و هر کسی در داخل بیمارستان حرکتی داشته باشد، هدف قرار می‌گیرد.

یکی از اعضای کادر پزشکی بیمارستان الشفا نیز با ارسال ویدئویی اظهار کرد؛ بمباران و حملات به محدوده پیرامونی و دروازه‌های بیمارستان ادامه دارد و آمبولانس‌ها قادر به حرکت نبوده و بمب‌های فسفری به اطراف بیمارستان الشفا به شکل گسترده شلیک می‌شود و هیچ فضایی برای پذیرش مجروحان جدید در بیمارستان وجود ندارد. 

گرچه ارتش صهیونیستی به زعم خود می‌خواست با بمباران گسترده مراکز بیمارستانی، فرصت ابتکار عمل را از مقاومت بگیرد، اما بزرگترین حمله سازمان‌یافته گردان‌های نظامی القسام، سرایا القدس و شهدای الاقصی به اشغال‌گران صهیونیست که قصد ورود به غزه را داشتند رقم خورد.

منابع محلی تحولات شب گذشته را این‌گونه روایت کردند که؛ صهیونیست‌ها پس از آنکه مقاومت به آنها اجازه داد در طول روز بدون مقاومت در مناطقی پیشروی کنند، پس از آنکه به مناطقی که در آن کمین آماده شده بود رسیدند، به دام افتادند که در همه کمین‌ها و در یک لحظه هماهنگ، آتش جهنم در همه محورها به روی آنها گشوده شد.

کمین بزرگ در غرب تل الهوا، کمین در اطراف بیمارستان الشفاء، کمین در غرب قرارگاه الشاطی که شاهد بیشترین تعداد کشته شدگان دشمن بود، کمین در غرب بیت لاهیا در شمال نوار غزه و... از جمله این موارد بودند، چنانچه رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ارتباط ارتش رژیم صهیونیستی با بیشتر نیروهایش در اردوگاه الشاطئ در غرب غزه قطع شده است.

نکته آنکه؛ سرهنگ «شلداگ زیعور» فرمانده یگان زرهی ارتش رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته در غزه کشته شد و پیش از او نیز مشاورش «آنی عویدان» در همین منطقه کشته شد. شلداگ تا این لحظه عالی‌ترین رتبه در ارتش رژیم صهیونیستی است که در حمله زمینی به غزه کشته شده است.

در همین خصوص سرلشکر «فایز الدویری» تحلیلگر نظامی معتقد است: نبرد حقیقی هنوز شروع نشده، تانک‌ها و نظامیان اسرائیلی اهدافی ساده و آسان خواهند بود، در صورت ادامه پیشروی اشغالگران به داخل غزه، خسارت و تلفات انسانی این رژیم چند برابر خواهد شد، نبرد در غزه و دیگر مناطق جهان قابل مقایسه نیست، زیرا مبارزان حماس فرزندان این منطقه هستند و از حمایت و پشتوانه مردمی برخوردارند.

این حجم از تلفات و خسارات وارده به نفرات و تجهیزات ارتش متجاوز اسرائیل آن هم بعد از ۳۵ روز و با وجود وارد شدن خسارت‌های سنگین به زیرساخت‌های غزه، نشان می‌دهد این توان در گروه‌های مقاومت وجود دارد که جدی‌ترین حملات را علیه ارتش رژیم انجام بدهند.

تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.

«باتلاق غزه» کلیدواژه‌ای است که بسیاری از تحلیل‌گران نظامی و امنیتی حتی در داخل اراضی اشغالی، از همان ابتدای تصمیم‌گیری کابینه جنگی نتانیاهو برای ورود زمینی به غزه نسبت به آن هشدار داده بودند، موضوعی که به‌ویژه شب گذشته شمه‌ای از آن هویدا شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بیمارستان یا مرکز عملیات حماس!؟
یکشنبه 1402/08/21 ساعت 14:55
نور ویدئو؛
بیمارستان یا مرکز عملیات حماس!؟
رژیم جنایت‌کار اسرائیل گرچه در روزهای ابتدایی درگیری، می‌خواست واپسین پس‌‍مانده وجهه‌اش را حفظ کند، اما با حمله به بیمارستان‌ها، پناهگاه‌ها، مدارس، مساجد و کلیساها با صدایی بلند اعتراف کرد که؛ نه به قواعد جنگ که به ابتدایی‌ترین اصول انسانی هم پای‌بند نیست.
خیال خام نتانیاهو برای اشغال غزه و مخالفت صریح کاخ سفید!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 18:51
نورنیوز بررسی کرد؛
خیال خام نتانیاهو برای اشغال غزه و مخالفت صریح کاخ سفید!
در حالی که نتانیاهو رویای تسلط بر نوار غزه را در سر می‌پروراند، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا امروز چهارشنبه تاکید کرد که غزه نمی‌تواند توسط اسرائیل اداره شود.
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.
نظرات

آخرین اخبار
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا