×
سیاسی
شناسه خبر : 155032
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/20 ساعت 15:41
پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه

تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شب گذشته و پس از گذشت سی‌وپنج روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی»، هم‌زمان با بمباران سنگین مراکز درمانی به ویژه بیمارستان الشفاء از سوی جنگنده‌های ارتش اسرائیل، شهر غزه شاهد مجموعه عملیات‌های پیروزمندانه گروه‌های مقاومت علیه اشغال‌گران صهیونیست بود.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص اعلام کرد؛ شب گذشته برای اسرائیل سخت‌تر از حمله هفتم اکتبر بود، زیرا ده‌ها نفر از نیروهای آن در درگیری با مقاومت کشته شدند و جنازه‌های آن‌ها در خیابان‌ها رها شده است.

وب‌سایت المانیتور نیز اعلام کرد؛ با وجود جنگ و حملات شدید رژیم صهیونیستی علیه غزه از هفتم اکتبر گذشته، سران این رژیم اذعان دارند که شکست و فروپاشی حماس همچنان بعید و دور از انتظار است.

شدت درگیری‌های شب گذشته چنان بود که یک خبرنگار در داخل بیمارستان الشفا در گفتگو با الجزیره اعلام کرد؛ هزاران نفر بیمار، مجروح، کادر پزشکی و درمانی و نیروهای امداد و نجات در داخل این بیمارستان محاصره شدند و ارتباط با کادر پزشکی، خبرنگاران و شهروندان فلسطینی حاضر در بیمارستان شفا به کلی قطع شده است.

این خبرنگار افزوده است؛ تقابل بسیار شدیدی در فاصله ۲۰۰ تا ۵۰۰ متری بیمارستان در جریان است، به‌گونه‌ای که تمامی ساختمان‌های اطراف بیمارستان بمباران شده و هر کسی در داخل بیمارستان حرکتی داشته باشد، هدف قرار می‌گیرد.

یکی از اعضای کادر پزشکی بیمارستان الشفا نیز با ارسال ویدئویی اظهار کرد؛ بمباران و حملات به محدوده پیرامونی و دروازه‌های بیمارستان ادامه دارد و آمبولانس‌ها قادر به حرکت نبوده و بمب‌های فسفری به اطراف بیمارستان الشفا به شکل گسترده شلیک می‌شود و هیچ فضایی برای پذیرش مجروحان جدید در بیمارستان وجود ندارد. 

گرچه ارتش صهیونیستی به زعم خود می‌خواست با بمباران گسترده مراکز بیمارستانی، فرصت ابتکار عمل را از مقاومت بگیرد، اما بزرگترین حمله سازمان‌یافته گردان‌های نظامی القسام، سرایا القدس و شهدای الاقصی به اشغال‌گران صهیونیست که قصد ورود به غزه را داشتند رقم خورد.

منابع محلی تحولات شب گذشته را این‌گونه روایت کردند که؛ صهیونیست‌ها پس از آنکه مقاومت به آنها اجازه داد در طول روز بدون مقاومت در مناطقی پیشروی کنند، پس از آنکه به مناطقی که در آن کمین آماده شده بود رسیدند، به دام افتادند که در همه کمین‌ها و در یک لحظه هماهنگ، آتش جهنم در همه محورها به روی آنها گشوده شد.

کمین بزرگ در غرب تل الهوا، کمین در اطراف بیمارستان الشفاء، کمین در غرب قرارگاه الشاطی که شاهد بیشترین تعداد کشته شدگان دشمن بود، کمین در غرب بیت لاهیا در شمال نوار غزه و... از جمله این موارد بودند، چنانچه رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ارتباط ارتش رژیم صهیونیستی با بیشتر نیروهایش در اردوگاه الشاطئ در غرب غزه قطع شده است.

نکته آنکه؛ سرهنگ «شلداگ زیعور» فرمانده یگان زرهی ارتش رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته در غزه کشته شد و پیش از او نیز مشاورش «آنی عویدان» در همین منطقه کشته شد. شلداگ تا این لحظه عالی‌ترین رتبه در ارتش رژیم صهیونیستی است که در حمله زمینی به غزه کشته شده است.

در همین خصوص سرلشکر «فایز الدویری» تحلیلگر نظامی معتقد است: نبرد حقیقی هنوز شروع نشده، تانک‌ها و نظامیان اسرائیلی اهدافی ساده و آسان خواهند بود، در صورت ادامه پیشروی اشغالگران به داخل غزه، خسارت و تلفات انسانی این رژیم چند برابر خواهد شد، نبرد در غزه و دیگر مناطق جهان قابل مقایسه نیست، زیرا مبارزان حماس فرزندان این منطقه هستند و از حمایت و پشتوانه مردمی برخوردارند.

این حجم از تلفات و خسارات وارده به نفرات و تجهیزات ارتش متجاوز اسرائیل آن هم بعد از ۳۵ روز و با وجود وارد شدن خسارت‌های سنگین به زیرساخت‌های غزه، نشان می‌دهد این توان در گروه‌های مقاومت وجود دارد که جدی‌ترین حملات را علیه ارتش رژیم انجام بدهند.

تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.

«باتلاق غزه» کلیدواژه‌ای است که بسیاری از تحلیل‌گران نظامی و امنیتی حتی در داخل اراضی اشغالی، از همان ابتدای تصمیم‌گیری کابینه جنگی نتانیاهو برای ورود زمینی به غزه نسبت به آن هشدار داده بودند، موضوعی که به‌ویژه شب گذشته شمه‌ای از آن هویدا شد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بیمارستان یا مرکز عملیات حماس!؟
یکشنبه 1402/08/21 ساعت 14:55
نور ویدئو؛
بیمارستان یا مرکز عملیات حماس!؟
رژیم جنایت‌کار اسرائیل گرچه در روزهای ابتدایی درگیری، می‌خواست واپسین پس‌‍مانده وجهه‌اش را حفظ کند، اما با حمله به بیمارستان‌ها، پناهگاه‌ها، مدارس، مساجد و کلیساها با صدایی بلند اعتراف کرد که؛ نه به قواعد جنگ که به ابتدایی‌ترین اصول انسانی هم پای‌بند نیست.
خیال خام نتانیاهو برای اشغال غزه و مخالفت صریح کاخ سفید!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 18:51
نورنیوز بررسی کرد؛
خیال خام نتانیاهو برای اشغال غزه و مخالفت صریح کاخ سفید!
در حالی که نتانیاهو رویای تسلط بر نوار غزه را در سر می‌پروراند، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا امروز چهارشنبه تاکید کرد که غزه نمی‌تواند توسط اسرائیل اداره شود.
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ان‌بی‌سی نیوز: آمریکا نیرو و افسر اطلاعاتی به مکزیک اعزام می کند
پایان باتری و آغاز ایمپلنت‌های بی‌سیم در جراحی پزشکی
نقش امگا3 از کنترل قند خون تا سلامت چشم و مفاصل
سلامت قلب از چه سنی به خطر می‌افتد؟
هوش مصنوعی هرچه باهوش‌تر، خودخواه‌تر
کشف شبه‌ذره‌ ضد الکتریسیته
آمریکا: توطئه بزرگ تروریستی مرتبط با داعش در میشیگان خنثی شد
با وجود ناراحتی، روانخواه استعفا نداده است؛ ملاقات سرنوشت‌ساز سرمربی تیم امید با تاج
درخواست انگلیس برای گشایش همه گذرگاه‌های غزه
ساعت مدارس و ادارات 6 شهرستان خوزستان به‌دلیل آلودگی هوا تغییر کرد
بیرانوند بازیکن برتر دیدار تراکتور-الشرطه شد
تعطیلی مدارس برخی شهرهای هرمزگان فردا سه‌شنبه
انجام دو مرحله از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
تاکید گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین
زاخارووا: ایتالیا به‌طور کامل فرو می‌پاشد
مسکو و پکن؛ از تقویت همکاری راهبردی تا کاهش سهم دلار در مبادلات دوجانبه
غفوری: برای حضور در استقلال هزاران بار شکرگزارم
جزئیات تمهیدات ترافیکی پلیس همزمان با راهپیمایی 13 آبان+فیلم
«داریوش ارجمند» خادم افتخاری مسجد جمکران شد
حمله پهپادی نیروهای پشتیبانی سریع به شمال دارفور کشته و زخمی برجای گذاشت
السودانی: گروه‌های مسلح فقط با خروج آمریکا خلع سلاح می‌شوند
ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین فعلا منتفی است
سوئیس: شرایط لازم برای به ‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هنوز فراهم نشده است
ائتلاف احزاب لبنان: قانون اعدام اسرای فلسطینی هرگز مقاومت را متوقف نخواهد کرد
رئیس ستاد راهبری اصلاح نظام بنگاه‌داری صندوق‌های بازنشستگی منصوب شد
رونالدو: مسی بهتر از من نیست
فیدان: فلسطینی‌ها باید به دست خودشان اداره شوند
مواد مخدر؛ بهانه آمریکا برای «ماموریت نظامی جدید» در مکزیک
تراکتور 1-0 الشرطه ؛گام بلند تراکتور برای صعود به مرحله حذفی+ جدول لیگ نخبگان
ایران، امپراتوری بی‌رقیب طلای سرخ
پیشروی تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
عون: لبنان ناگزیر به انتخاب گفتگو با دشمن است
ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده ایم
زمان اولین آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا مشخص شد
ثبت رکورد جدید در تولید گاز از پارس جنوبی
چرا پرسپولیس از باشگاه شمس آذر شکایت کرد
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
برای رویارویی با الوحدات؛ استقلال راهی اردن شد
کیفیت هوا در کرج خطرناک شد
تمامی مدارس منطقه سیستان غیر حضوری شد
نورنما | 13آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز گرامی‌باد
عارف: اقدامات ضربتی برای کاهش مصرف را از همین امروز شروع کنیم
فیک‌نیوزها والقای جنگ قریب‌الوقوع برای ایران/ماجرای هشدارامریکا و سخن وزیر دفاع عراق چیست؟
بلومبرگ: انگلیس موشک‌های بیشتری را برای اوکراین ارسال کرد
گسل البرز–مارمول و زلزله مزار شریف به روایت استاد زلزله‌شناسی
بازی جدید واشنگتن - تل‌آویو در بزنگاه انتخابات عراق
ارتش رژیم صهیونیستی محور «فیلادلفیا» را بست
یک مربی به کادر فنی استقلال اضافه شد
شهادت یک نفر در حمله پهپادی جدید اسرائیلی به جنوب لبنان
ساخت «پایتخت 8» قطعی است
X
آگهی تبلیغاتی