×
سیاسی
شناسه خبر : 155008
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/20 ساعت 12:17
نه بزرگ صهیونیست‌ها به نخست‌وزیر جنگ‌طلب!

نورنیوز نتایج سنجش افکار صهیونیست‌ها درباره پایان جنگ را بررسی کرد؛

نه بزرگ صهیونیست‌ها به نخست‌وزیر جنگ‌طلب!

در حالی که نگرانی‌ اسرائیلی‌ها نسبت به چشم‌اندازه تیره ادامه جنگ به رهبری «بنیامین نتانیاهو» روز به روز در سرزمین‌های اشغالی قوت می‌گیرد؛ براساس آخرین سنجش افکار در سرزمین‌های اشغالی، اگرهم اکنون انتخابات کنست برگزار شود، احزاب مخالف دولت، 77 کرسی در مقابل 43 کرسی احزاب ائتلافی دولت فعلی را به دست می‌آورد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نگرانی از آینده مبهم و تاریک جنگ در غزه و اختلافات داخلی صهیونیست‌ها در خصوص ادامه جنایات جنگی و نسل‌کشی در نوار غزه که می‌تواند تبعات داخلی و بین‌المللی غیر قابل پیش‌بینی برای آنها داشته باشد، روز به روز افزایش می‌یابد؛ تحلیلگر سیاسی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، نوشت: «متاسفانه، هیچ چشم‌اندازی از پیروزی مشاهده نمی‌شود؛ اظهارات نتانیاهو برای ادامه جنگ طولانی مدت، یک فضاسازی جایگزین برای پیروزی است که اساسا امکان آن وجود ندارد.»

نتایج سنجش افکار عمومی اسرائیل در بعد داخلی نشان از کاهش شدید مقبولیت نتانیاهو دارد به صورتی که ۵۲ درصد شرکت‌کنندگان در نظر سنجی، بنی گانتز را فرد مناسبت‌تری برای تصدی پست نخست‌وزیری می‌دانند، این در حالی است که تنها ۲۶ درصد موافق ادامه فعالیت نتانیاهو در پست نخست‌وزیری هستند.

نکته جالب توجه این است که ۲۴ درصد از افرادی که در دور قبلی انتخابات به حزب لیکود (حزب نتانیاهو) رای داده بودند، اکنون خواهان نخست‌وزیری بنی‌گانتز هستند و فقط ۵۳ درصد از رای‌دهندگان به لیکود، ادامه کار نتانیاهو را تایید می‌کنند.

شکست سنگین نتانیاهو و تغییر نظر رای‌دهندگان نسبت به لیکود، در حالی است که این وضعیت در ائتلاف گانتز مشاهده نمی‌شود و ۹۸ درصد رای‌دهندگان به ائتلاف گانتز همچنان از او حمایت می‌کنند، همچنین ۹۰ درصد رای‌دهندگان به «یئش عتید» نیز از گانتز حمایت می‌کنند و فقط یک درصد از این گروه موافق نتانیاهو هستند.

اشتباهات پی‌درپی «نتانیاهو» از آغاز حمله وحشیانه به نوار غزه و کشتار تا کنون بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ انسان بیگناه که اغلب آنان زن و کودکان هستند، نه تنها در بعد داخلی نفرت از او را به شرایط کم سابقه‌ای رسانده بلکه موجب موضع‌گیری صریح موافقان و طرفدارانش همچون بایدن و مکرون نیز شده است.

نارضایتی‌ها از نتانیاهو تا آنجا پیش رفته که براساس آخرین سنجش افکار در سرزمین‌های اشغالی، اگرهم اکنون انتخابات کنست برگزار شود، احزاب مخالف دولت، ۷۷ کرسی در مقابل ۴۳ کرسی احزاب ائتلافی دولت فعلی را به دست می‌آورد.

در این میان نظر سنجی‌های انجام شده نشان می‌دهد که رویکرد ساکنان اراضی اشغال شده فلسطین نیز نسبت به تداوم جنگ بدلیل شرایط روحی ناپایدار، بسیار مبهم و شکننده است.

نتایج آخرین نظرسنجی‌ها که توسط روزنامه معاریو انجام شده نشان می‌دهد که  ۵۹ درصد ساکنین مناطق اشغال شده فلسطین از «آتش‌بس بشردوستانه مشروط» حمایت می‌کنند؛ اکثر شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اعلام کرده‌اند که در صورت آزادی تمام اسرا موافق آتش‌بس هستند، این در حالی است که برخی نیز آتش‌بس به شرط آزادی بعضی از اسرا را نیز تایید کردند.

در این نظر سنجی سه درصد از پاسخ دهندگان هم خواستار آتش‌بس بی قید و شرط هستند.

بررسی دیدگاه‌های ارایه شده در این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۴۱ درصد از شرکت‌کنندگان، موافق خروج نیروهای اسرائیلی از نوار غزه پس از پایان جنگ هستند و ۳۹ درصد نیز خروج نیروهای صهیونیست را مشروط به واگذاری کنترل نوار غزه به نهادهای بین‌المللی دانستند.

اشغال نوار غزه و کنترل آن از سوی دولت رژیم صهیونیستی یا  دولت سلطه در کرانه باختری از اهداف اصلی اعلام شده از سوی نتانیاهو نخست وزیر  رژیم صهیونیستی است. در حالی که تصمیم نتانیاهو برای اشغال و مدیریت نوار غزه با واکنش منفی جامعه بین‌الملل حتی طرفداران این رژیم مواجه شده است. هفته گذشته پس از اینکه نتانیاهو ادعاهایی مبنی بر تامین امنیت نوار غزه پس از جنگ را مطرح کرد، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا صراحتا اعلام کرد که « غزه نمی‌تواند توسط اسرائیل و یا حماس اداره شود».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد
مرحله جدید کالابرگ آغاز شد؛ شارژ اعتبار کدهای ملی 3 تا 6 از امروز
وزارت خارجه: در دفاع از خود برای هدف قرار دادن پایگاه‌های متجاوز درنگ نمی‌کنیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 خرداد 1405+ زمان پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + وضعیت استانها
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت