×
اقتصادی
شناسه خبر : 154910
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/18 ساعت 15:15
درخشش غول‌های صنایع غذایی ایران در بزرگترین همایش بین‌المللی صنعت غذا

نورنیوز بررسی کرد؛

درخشش غول‌های صنایع غذایی ایران در بزرگترین همایش بین‌المللی صنعت غذا

گلفود 2023 به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا در حالی به ایستگاه پایانی رسید که شرکت‌های برتر صنایع غذایی ایران با حضوری موفق در این رویداد، درخششی قابل توجه داشتند.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد:  گلفود ۲۰۲۳ به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا در حالی به ایستگاه پایانی رسید که شرکت‌های برتر صنایع غذایی ایران با حضوری موفق در این رویداد، درخششی قابل توجه داشتند.

اینجا در نمایشگاه صنایع غذایی «گلفود» دوبی هم مثل هر نمایشگاه دیگری، روز پایانی پرشورتر و شلوغ‌تر از روزهای قبل است.

بازدیدکنندگانی که خود را از اقصی نقاط جهان برای برقراری ارتباطات جدید و بازاریابی محصولاتشان  به شهر بندری دوبی رسانده‌اند با چمدان‌های کوچک، در راهروهای نمایشگاه می‌چرخند، کارت ویزیت و اطلاعات رد و بدل می‌کنند، از محصولات مختلف می‌چشند، سوالات خود را مطرح می‌کنند و به امید ادامه روابطی که شروعش در دوبی و پایانش در شهر‌های مختلف جهان است، غرفه‌ها را ترک می‌کنند.

غرفه‌ها بر اساس عرصه و ابعاد فعالیت شرکت‌ها و ملیتشان در ۱۷ سالن توزیع شده و شرکت کنندگان با ارائه نمونه محصولات در حوزه‌های مواد اولیه، فرآوری و بسته‌بندی سعی در جذب بازدیدکنندگان داشته و اولین آجرهای همکاری‌های بین‌المللی و طولانی‌مدت خود را بنا می‌کنند.

هم‌زمان با فعالیت غرفه‌داران و حضور انبوه بازدیدکنندگان، مجموعه گلفود کنفرانس‌هایی در رابطه با زنجیره تامین، بسته‌بندی با مواد بازیافتی، چگونگی ارائه محصول «show case»، نقش هوش مصنوعی در پیش‌بینی آینده تولیدات خوراک و نوشیدنی و محصولات با منشأ گیاهی برگزار کرده است.

حضور برندهای برتر ایرانی در گلفود ۲۰۲۳ بسیار چشم‌گیر و قابل توجه است. گرچه شرکت‌های متعدد ایرانی حاضر در نمایشگاه با ارائه محصولات خود، توجه و تحسین بیشتر بازدیدکنندگان را برانگیختند اما «گروه صنعتی و پژوهشی زر» که با نشان‌های تجاری «زرگرین»، «زر فارما»، «زر فروکتوز» و «زرکام» در این نمایشگاه حاضر شده، از نقطه‌نظر تنوع، کیفیت، بسته‌بندی، شیوه عرضه و تعامل با مخاطبین، تفاوت قابل ملاحظه‌ای با شرکت‌های داخلی و بخش زیادی از شرکت‌های خارجی داشت.

مدیران و کارشناسان گروه زر در دوره سه روزه برگزاری نمایشگاه، ساعت‌های بسیار شلوغی را چه از نظر حجم بازدیدکنندگان و چه از نظر برگزاری جلسات کاری با مدیران صنایع غذایی سایر کشورها پشت سر گذاشتند.

شرکت‌های ایرانی از حدود ۱۵ سال پیش در این نمایشگاه حضوری فعال داشته و هر ساله به‌دلیل استقبال بازدیدکنندگان از محصولات ایرانی، میزان مشارکت افزایش یافته است.

علاوه بر کیفیت محصولات ایرانی و شیوه ارائه آن که در مقایسه با سایر کشورها جایگاه برجسته‌ای دارد، معماری جذاب غرفه‌ها و حضور کارشناسان زبده و آشنا به زبان‌های مختلف در برقراری ارتباط موثر نمایندگان شرکت‌های ایرانی با مخاطبان مختلف کاملا تاثیرگذار بوده است.

مجموعه عوامل فوق نشان می‌دهد که شرکت‌های ایرانی فعال در بخش خصوصی در کنار پیشرفت‌های تکنولوژیک و افزایش کیفیت محصولات خود در زمینه تسلط بر ادبیات بین‌المللی در حوزه تجارت نیز ارتقاء قابل توجهی داشته‌اند.

در حالی که شرکت‌های ایرانی فعال در صنعت غذا بخش مهمی از نیازمندی‌های ضروری برای حضور و رقابت در بازارهای جهانی را با تلاش و پشتکار و صرف هزینه‌های سنگین تامین کرده‌اند اما همچنان اصلی‌ترین دغدغه مشترک مجموعه شرکت‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه، محدودیت‌های حاصل از تحریم‌های ظالمانه در حوزه تبادلات مالی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
X
آگهی تبلیغاتی