×
اقتصادی
شناسه خبر : 154910
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/18 ساعت 15:15
درخشش غول‌های صنایع غذایی ایران در بزرگترین همایش بین‌المللی صنعت غذا

نورنیوز بررسی کرد؛

درخشش غول‌های صنایع غذایی ایران در بزرگترین همایش بین‌المللی صنعت غذا

گلفود 2023 به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا در حالی به ایستگاه پایانی رسید که شرکت‌های برتر صنایع غذایی ایران با حضوری موفق در این رویداد، درخششی قابل توجه داشتند.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد:  گلفود ۲۰۲۳ به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا در حالی به ایستگاه پایانی رسید که شرکت‌های برتر صنایع غذایی ایران با حضوری موفق در این رویداد، درخششی قابل توجه داشتند.

اینجا در نمایشگاه صنایع غذایی «گلفود» دوبی هم مثل هر نمایشگاه دیگری، روز پایانی پرشورتر و شلوغ‌تر از روزهای قبل است.

بازدیدکنندگانی که خود را از اقصی نقاط جهان برای برقراری ارتباطات جدید و بازاریابی محصولاتشان  به شهر بندری دوبی رسانده‌اند با چمدان‌های کوچک، در راهروهای نمایشگاه می‌چرخند، کارت ویزیت و اطلاعات رد و بدل می‌کنند، از محصولات مختلف می‌چشند، سوالات خود را مطرح می‌کنند و به امید ادامه روابطی که شروعش در دوبی و پایانش در شهر‌های مختلف جهان است، غرفه‌ها را ترک می‌کنند.

غرفه‌ها بر اساس عرصه و ابعاد فعالیت شرکت‌ها و ملیتشان در ۱۷ سالن توزیع شده و شرکت کنندگان با ارائه نمونه محصولات در حوزه‌های مواد اولیه، فرآوری و بسته‌بندی سعی در جذب بازدیدکنندگان داشته و اولین آجرهای همکاری‌های بین‌المللی و طولانی‌مدت خود را بنا می‌کنند.

هم‌زمان با فعالیت غرفه‌داران و حضور انبوه بازدیدکنندگان، مجموعه گلفود کنفرانس‌هایی در رابطه با زنجیره تامین، بسته‌بندی با مواد بازیافتی، چگونگی ارائه محصول «show case»، نقش هوش مصنوعی در پیش‌بینی آینده تولیدات خوراک و نوشیدنی و محصولات با منشأ گیاهی برگزار کرده است.

حضور برندهای برتر ایرانی در گلفود ۲۰۲۳ بسیار چشم‌گیر و قابل توجه است. گرچه شرکت‌های متعدد ایرانی حاضر در نمایشگاه با ارائه محصولات خود، توجه و تحسین بیشتر بازدیدکنندگان را برانگیختند اما «گروه صنعتی و پژوهشی زر» که با نشان‌های تجاری «زرگرین»، «زر فارما»، «زر فروکتوز» و «زرکام» در این نمایشگاه حاضر شده، از نقطه‌نظر تنوع، کیفیت، بسته‌بندی، شیوه عرضه و تعامل با مخاطبین، تفاوت قابل ملاحظه‌ای با شرکت‌های داخلی و بخش زیادی از شرکت‌های خارجی داشت.

مدیران و کارشناسان گروه زر در دوره سه روزه برگزاری نمایشگاه، ساعت‌های بسیار شلوغی را چه از نظر حجم بازدیدکنندگان و چه از نظر برگزاری جلسات کاری با مدیران صنایع غذایی سایر کشورها پشت سر گذاشتند.

شرکت‌های ایرانی از حدود ۱۵ سال پیش در این نمایشگاه حضوری فعال داشته و هر ساله به‌دلیل استقبال بازدیدکنندگان از محصولات ایرانی، میزان مشارکت افزایش یافته است.

علاوه بر کیفیت محصولات ایرانی و شیوه ارائه آن که در مقایسه با سایر کشورها جایگاه برجسته‌ای دارد، معماری جذاب غرفه‌ها و حضور کارشناسان زبده و آشنا به زبان‌های مختلف در برقراری ارتباط موثر نمایندگان شرکت‌های ایرانی با مخاطبان مختلف کاملا تاثیرگذار بوده است.

مجموعه عوامل فوق نشان می‌دهد که شرکت‌های ایرانی فعال در بخش خصوصی در کنار پیشرفت‌های تکنولوژیک و افزایش کیفیت محصولات خود در زمینه تسلط بر ادبیات بین‌المللی در حوزه تجارت نیز ارتقاء قابل توجهی داشته‌اند.

در حالی که شرکت‌های ایرانی فعال در صنعت غذا بخش مهمی از نیازمندی‌های ضروری برای حضور و رقابت در بازارهای جهانی را با تلاش و پشتکار و صرف هزینه‌های سنگین تامین کرده‌اند اما همچنان اصلی‌ترین دغدغه مشترک مجموعه شرکت‌های ایرانی حاضر در نمایشگاه، محدودیت‌های حاصل از تحریم‌های ظالمانه در حوزه تبادلات مالی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
X
آگهی تبلیغاتی