×
سیاسی
شناسه خبر : 154908
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/18 ساعت 14:54
تقلای دربار و دولت انگلیس برای پنهان کردن بحران مشروعیت

تقلای دربار و دولت انگلیس برای پنهان کردن بحران مشروعیت

خشم سران لندن از این تحولات چنان است که علاوه بر انتساب تظاهرات‌های گسترده مردم در لندن به جمهوری اسلامی، ریشی سوناک در اقدامی آشکار علیه آزادی بیان، «مارک رولی» رئیس پلیس لندن را به‌دلیل چراغ ‌سبز او برای برگزاری تظاهرات حامیان فلسطین احضار کرده است!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی یک ماه اخیر افکار عمومی جهان و بسیاری از دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی معطوف به دفاع مشروع ملت فلسطین در برابر اشغال‌گران صهیونیست، واکنش‌های متعددی داشته‌اند.

یکی از معنادارترین این موارد، تظاهرات‌های گسترده و متعدد در انگلیس و به ویژه خیابان‌های لندن بوده که گرچه رسانه‌ها و دولت‌مردان این کشور سعی در بایکوت و کم‌رنگ‌نمایی آن دارند، اما قادر به کتمان این حقیقت نیستند که رفتار و مواضع آنها هم‌جهت با خواست و اراده شهروندان انگلیسی نیست.

«چارلز سوم» پادشاه انگلیس روز سه‌شنبه اولین سخنرانی خود را در پارلمان این کشور ایراد کرد. این سخنرانی در حالی برگزار شد که بار دیگر رسانه‌های وابسته مانند بی‌بی‌سی با برجسته‌سازی چگونگی حضور چارلز در پارلمان، همان رفتاری را تکرار کردند که در تشییع ملکه و بعد تاج‌گذاری چارلز داشتند تا این‌گونه القاء کنند که مردم این کشور خواهان نظام پادشاهی بوده و بدان افتخار می‌کنند!

این رفتار رسانه‌ای در حالی است که هم‌زمان با این سخنرانی، صدها نفر از مخالفان نظام سلطنتی در انگلیس، تجمع اعتراضی برپا کردند. شرکت‌کنندگان در این حرکت اعتراضی در نزدیکی میدان پارلمان در لندن پلاکاردهای زرد رنگی با این مضامین در دست داشتند: «تو شاه من نیستی» و «نظام سلطنتی را منحل کنید»

آن‌ها هنگامی که چارلز با ارابه سلطنتی در حال حرکت به سمت پارلمان بود، او را هو کرده و شعارهای اعتراضی سردادند. خردادماه گذشته نیز در جریان مراسم تاج‌گذاری چارلز، تظاهرات گسترده‌ای علیه نظام سلطنتی به راه ‌افتاد.

«گراهام اسمیت» یکی از رهبران جنبش ضدسلطنتی و جمهوری‌خواهی، طی سخنانی آیین تاج‌گذاری را یک پانتومیم گران‌قیمت و سیلی به صورت میلیون‌ها نفری خواند که با بحران هزینه‌های زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

اکنون نیز با گذشت بیش از یک سال از مرگ الیزابت دوم، نه تنها اعتراض‌ها فروکش نکرده که طبق آمارها، بسیاری از مردم سلطنت را یک عنصر اضافه، پرخرج و منسوخ می‌دانند. آمارها نیز نشان می‌دهد که 70 درصد جامعه انگلیس، دیگر پذیرای نظام سلطنت نیستند.

از آن‌سو؛ وضعیت «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس هم چندان مطلوب نیست. او در حالی با سفر به تل‌آویو و بدون در نظر گرفتن جنایات صهیونیست‌ها در غزه، خود و دولتش را دوست همیشگی اسرائیل خوانده که رفتار شهروندان انگلیسی کاملا مغایر با آن است.

تظاهرات+ضد+صهیونیستی+در+لندن
تظاهرات نیم میلیونی شهروندان لندنی در حمایت از فلسطین

خشم سران لندن از این تحولات چنان است که علاوه بر انتساب تظاهرات‌های گسترده مردم در لندن به جمهوری اسلامی، ریشی سوناک در اقدامی آشکار علیه آزادی بیان، «مارک رولی» رئیس پلیس لندن را به‌دلیل چراغ ‌سبز او برای برگزاری تظاهرات حامیان فلسطین احضار کرده است!

او گفته؛ به‌نظر من این راهپیمایی‌ها بی‌احترامی است و من در این باره با رئیس پلیس صحبت خواهم کرد! سوناک پیشتر هم در توجیه سرکوب حامیان فلسطین مدعی شده بود؛ دولت به هر اقدام لازم برای مقابله با رفتارهای یهودستیزانه دست خواهد زد.

«سوئلا بریورمن» وزیر کشور انگلیس هم از سرکوب این تظاهرات‌ها حمایت کرده است. این سرکوب‌ها در حالی بوده که صدها تن از حامیان فلسطین در ادامه موج تحصن‌های خود در ایستگاه‌های قطار پایتخت انگلیس، ایستگاه دیگری در این شهر را به تسخیر خود درآوردند.

حامیان فلسطین و فعالان ضد صهیونیستی همچنین مصادف با یک‌صدوششمین سالگرد صدور بیانیه بالفور، ساختمان وزارت خارجه انگلیس را به رنگ قرمز آغشته کردند.

جالب اینکه؛ رسانه‌های وابسته به دربار از جمله بی‌بی‌سی، در حالی با اطلاق واژگانی همچون یهودستیزی، حمایت از تروریسم، حمایت از گروگان‌گیران و... به تظاهرکنندگان سعی در توجیه و حمایت از سرکوب‌ دولت‌مردان انگلیس علیه حامیان فلسطین دارند که مردم با تجمع مقابل دفتر بی‌بی‌سی ضمن دروغ‌گو خطاب کردن این شبکه، در و دیوارهای آن را در حمایت از فلسطین به رنگ قرمز آغشته کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترافیک صبحگاهی در برخی بزرگراه‌های تهران
موضع استقلال درباره سرنوشت لیگ؛ یا ادامه مسابقات یا قهرمانی
رئیس قوه قضاییه: احکام مجازات عوامل دشمن با سرعت بیشتری صادر شود
حمله به 25 واحد دارویی در جنگ اخیر؛ 2 داروساز شهید شدند
بیانیه سندیکای برق درباره حمله به زیرساخت‌های انرژی
هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت
حال و آینده این جنگ
درخواست ایران از عربستان و امارات برای رعایت اصول حسن همجواری
صندوق بین‌المللی پول: جنگ خاورمیانه رشد اقتصاد جهان را کاهش می‌دهد
سیاست نامه | خوش بینی اغراق آمیز، در فرمول مذاکره با دشمن متوهم
نماینده دموکرات: ترامپ بیشترین سوءاستفاده را از مقام ریاست‌جمهوری کرده است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به منطقه مسکونی درپردیس وفرودگاه های چندشهر
گزارش ساندی تایمز از تشدید نگرانی‌ها درباره رفتار ترامپ
وقتی رئیس‌جمهور آمریکا مرزهای عقل را پشت سر می‌گذارد
درخواست برکناری ترامپ و استیضاح و وزیر جنگ آمریکا کلید خورد
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 18 فروردین+ وضعیت استانها
وضعیت راه‌های کشور؛ برف و باران در جاده های 4 استان
برقراری 95 هزار تماس با 1480؛ اختصاص 6000 تماس به موضوعات جنگ
حملات هوایی به منافع آمریکا در امارات
پیشبرد راهبرد چندلایه ایران در مقابل تجاوز آمریکا و اسرائیل در لندن
بیش از 60 عملیات حزب الله در شبانه روز گذشته
دروغگویی ترامپ به مردم آمریکا در مورد جنگ با ایران
انتقاد از نحوه برخورد نهادهای بین‌المللی با تبعات زیست‌محیطی حمله به ایران
بلومبرگ: با مجوز ایران، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به بالاترین سطح هفته‌های اخیر رسید
چگونه از سالمندان و بیماران در شرایط جنگ مراقبت کنیم؟
واکنش محمد معتمدی به حمله به دانشگاه‌ها و انستیتو پاستور
هشدار صندوق بین‌المللی پول به آمریکا از تبعات جنگ با ایران
قدردانی وزیر جهاد کشاورزی از همراهی بخش خصوصی در تامین امنیت غذایی
هزینه جنگ‌افروزی ترامپ برای عربستان تا این لحظه چقدر است؟
بریتانیا درخواست‌ آمریکا برای استفاده از پایگاه‌های این کشور برای حمله به ایران را رد کرد
این بربریت در تاریخ معاصر بی‌سابقه است
طومار آلمانی‌ها درباره محکومیت جنگ علیه ایران
گاردین:ترامپ با دشمنی می‌جنگند که هیچ درکی از آن ندارد
فرود اضطراری سوخت‌رسان آمریکایی در تل‌آویو
سفیر ایران: اظهارات ترامپ تحریک مستقیم به تروریسم است
سی‌بی‌اس: حتی اگر تنگهٔ هرمز باز شود، جریان فروش نفت مختل خواهد ماند
عملیات علیه ایران کشورهای خلیج فارس را وادار به بازنگری در روابط با آمریکا کرد
«جبهه‌های متحد» ایران واشنگتن را برآشفته کرد
وزیر صمت: کمبود کالای اساسی در بازار احساس نمی‌شود
نفت ایران از شاخص جهانی نفت هم گران‌تر شد
الجزیره: نپال با تشدید بحران سوخت تعطیلات آخر هفته را به دو روز افزایش داد
اندیشکده شورای آتلانتیک: حمله ترامپ به زیرساخت‌های ایران باعث پیروزی او در جنگ نخواهد شد
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است
سردار سیدمجید موسوی: حیفا را شخم زدیم؛ خبری از رهگیرها نبود
شهرک‌نشینان در حال ترک مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی
زمان جدید امتحانات نهایی؛ برگزاری 15 روز پس از عادی شدن شرایط
منابع پاکستانی به هاآرتص خبر دادند: آمریکا بیش از ایران خواستار توافق است
روایت خبرنگار آسوشیتدپرس از تجمعات شبانه مردمی
تاکید بر ضرورت توقف فوری جنگ علیه ایران
امنیت غذایی بیش از یک میلیارد هندی به خطر افتاد