×
سیاسی
شناسه خبر : 154840
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!

آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!

فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: با آشکار شدن نشانه‌های محرز شکست اسرائیل در نبرد اخیر غزه، انتقادات داخلی علیه نتانیاهو و کابینه جنگی رژیم اسرائیل شدیدا بالا گرفته و انتقادات صریح نتانیاهو از دستگاه‌های امنیتی و ارتش رژیم صهیونیستی، با واکنش تند لاپید، بنی‌گانتز و لیبرمن مواجه شده است.

به بیان دقیق‌تر؛ فروپاشی کابینه اضطراری رژیم صهیونیستی عملا کلید خورده و بازی مقصرسازی در تل‌آویو آغاز شده است.

نتانیاهو البته در کلید زدن این بازی پیش‌دستی کرده تا شاید بتواند بخشی از حجم انباشته شده نارضایتی و خشم عمومی در اراضی اشغالی علیه خود را بکاهد.

به گفته کارشناسان، نقص‌های امنیتی آشکار شده پس از عملیات طوفان الاقصی می‌تواند بزرگ‌ترین و احتمالاً مهلک‌ترین ضربه را به باسابقه‌ترین نخست‌وزیر اسرائیل وارد کند که در حال حاضر با مشکلات حقوقی و سیاسی بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند.

«توبی گرین» پژوهشگر دانشکده اقتصاد لندن، در گفتگو با شبکه یورونیوز در این خصوص می‌گوید: «حمایت از نتانیاهو و دولت ائتلافی او حتی قبل از ۷ اکتبر رو به افول بود و از زمان شروع جنگ نیز بسیار کاهش یافته است.»

در گزارش فرانس پرس نیز با استناد به نتایج آخرین نظرسنجی‌ها آمده است که «حمایت از نتانیاهو و حزب راست‌گرای لیکود، به شدت کاهش یافته است.»

هم‌زمان، بسیاری از افراد به‌ویژه شهرک‌نشینانی که در نزدیکی مرز غزه زندگی می‌کنند، از فقدان توانایی نتانیاهو و همراهانش در پیش‌بینی بزنگاه‌ها و مواجهه با آنها به صورت کامل ناامید شده‌اند.

اعضای حزب لیکود نیز از خط قرمز قبلی خود مبنی بر اتحاد حول نتانیاهو عبور کرده و کودتای نرم اما محسوسی را علیه نخست وزیر شکست خورده رژیم صهونیستی کلید زده و قصد دارند از گره خوردن نام لیکود و نتانیاهو، پس از تحقق شکست سنگین اخیر جلوگیری کنند.

فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی اما، بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است.

به عبارت بهتر؛ نتانیاهو به وضوح دریافته که اهداف اعلامی او از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.

از سویی؛ در حالی که سازمان‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیل پس از عملیات غافل‌گیرکننده هفت اکتبر  به شکست‌های امنیتی اعتراف کرده‌اند، نتانیاهو تا این لحظه هیچ مسئولیتی را در این خصوص نپذیرفته است و از همین رو؛ حتی متحدان نتانیاهو در خفا مشغول ترسیم دوران پسانتانیاهو و پساجنگ غزه هستند.

نتانیاهو به وضوح می‌داند که پایان جنگ غزه مترادف با پایان حیات سیاسی و باز شدن چهار پرونده قضایی علیه اوست، لذا دامنه جنگ را به مثابه سپری دفاعی برای بقای حداقلی و کوتاه مدت خود در قدرت گسترش می‌دهد.

اصرار او بر بقاء در قدرت و ادامه جنایت در غزه آنچنان است که اخیراً در یک نشست مطبوعاتی در پاسخ به این سوال که آیا استعفا می‌دهد یا خیر؟ گفت: «تنها چیزی که قصد دارم آن‌را کنار بگذارم حماس است!»

با این حال به‌نظر می‌رسد؛ ساکنان اراضی اشغالی و حتی برخی همراهان نتانیاهو توان همراهی با او در این بازی خونین را از دست داده‌اند، به ویژه اینکه بر اساس شواهد و قرائن میدانی، در هم شکستن نتانیاهو و اسرائیل بسیار نزدیک‌تر از آن چیزی است که استراتژیست‌های حزب لیکود تصور می‌کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه
شنبه 1402/08/20 ساعت 15:41
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام‌ واضح شب سخت و پر تلفات صهیونیست‌ها در غزه
تحولات شب گذشته در غزه این پیام واضح را داشت که گروه‌های مقاومت فلسطینی چنانچه وعده داده بودند، توان و ظرفیت خود را برای عملیات اصلی حفظ کرده و رژیم اسرائیل همچنان از وارد کردن ضربات تأثیرگذار به آنها عاجز است.
پیام‌هایی که سفر بلینکن به عراق به جهان مخابره کرد!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 12:40
پیام‌هایی که سفر بلینکن به عراق به جهان مخابره کرد!
هر چند سفر بلینکن به عراق ظاهرا در چارچوب جنگ غزه و دیپلماسی به اصطلاح فراگیر آمریکا بود اما در عمل پیام نهایی که از این سفر به جهان مخابره شد ضمن حقارت و سرافکندگی شدید وزیر خارجه آمریکا، زوال یک‌جانبه‌گرایی آمریکا را به رخ کشید.
پروژه نجات اسرائیل با طرح پنج ماده‌ای اروپا درباره جنگ غزه
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 12:04
پروژه نجات اسرائیل با طرح پنج ماده‌ای اروپا درباره جنگ غزه
حماس در ژانویه 2006 در انتخاباتی کاملا آزاد و قانونی در غزه به پیروزی رسید و عدم به رسمیت شناختن این روند دموکراتیک از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا، به دست‌مایه‌ای برای محاصره نوار غزه تبدیل شد.
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
سه‌شنبه 1402/08/16 ساعت 14:05
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
بایدن به بهای کسب حمایت لابی آیپک در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، مشغول مدیریت صحنه جنگ و حتی خط‌دهی به رژیم اشغال‌گر قدس در شیوه بمباران و نسل‌کشی در غزه است.
آمبولانس‌هایی که دروغ‌ صهیونیست‌ها درباره «المعمدانی» را برملا کردند!
دوشنبه 1402/08/15 ساعت 16:36
آمبولانس‌هایی که دروغ‌ صهیونیست‌ها درباره «المعمدانی» را برملا کردند!
هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.
مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است!
یکشنبه 1402/08/14 ساعت 14:53
نورنیوز بررسی کرد؛
مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است!
ارتش اسرائیل برای نجات سربازان خود، پروتکلی دارد که به «دستورالعمل هانیبال» معروف است که بر اساس آن، آنچه در میدان جنگ برای فرماندهان ارتش موضوعیت دارد، «باقی نماندن نیروها در دست طرف مقابل» است، لذا اگر توان آزادسازی آنان وجود نداشته باشد، بهتر است کشته شوند!
نظرات

آخرین اخبار
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد