×
سیاسی
شناسه خبر : 154830
تاریخ انتشار :

پروژه نجات اسرائیل با طرح پنج ماده‌ای اروپا درباره جنگ غزه

حماس در ژانویه 2006 در انتخاباتی کاملا آزاد و قانونی در غزه به پیروزی رسید و عدم به رسمیت شناختن این روند دموکراتیک از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا، به دست‌مایه‌ای برای محاصره نوار غزه تبدیل شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: رئیس کمیسیون اروپا برای آینده نوار غزه پس از پایان جنگ اخیر، پنج اصل را بر پایه راه حل تشکیل دو کشور پیشنهاد کرده است.

«اورزولا فون‌درلاین» مدعی شده است که در ازای پایان رسمی تسلط  حماس بر نوار غزه، رفع محاصره این منطقه در دسترس خواهد بود.

طرح فون‌درلاین دارای پنج مولفه اساسی است:

ـ هیچ پناه‌گاه امنی نباید برای حماس وجود داشته باشد.

ـ هیچ دولتی به رهبری حماس نباید وجود داشته باشد.

ـ محاصره پایداری در نوار غزه وجود نخواهد داشت.

ـ حضور امنیتی طولانی مدت اسرائیل در نوار غزه وجود نخواهد داشت.

ـ کوچ اجباری فلسطینیان وجود نخواهد داشت.

مروری بر این مولفه‌های پنج‌گانه به وضوح نشان می‌دهد که فون‌درلاین و همراهانش تنها در صدد تئوریزه کردن مواضع اشغال‌گرایانه صهیونیست‌ها و تثبیت سلطه تل‌آویو، واشینگتن و اتحادیه اروپا بر نوار غزه بر آمده‌اند.

بنابراین، برخلاف تبلیغات صورت گرفته در رسانه‌های غربی، این یک طرح جدید و مستقل محسوب نمی‌شود و چنانچه محرز است، مفاد اول و دوم این طرح، دارای اطلاق و ضمانت اجرایی و مفاد سوم تا پنجم آن گرچه ظاهرا به سود فلسطینیان است اما کاملا تفسیرپذیر و به دور از هرگونه ضمانت اجرایی است.

نیم‌نگاهی به سرنوشت قطع‌نامه‌های سازمان ملل متحد در خصوص ممنوعیت شهرک‌سازی‌های غیر قانونی در کرانه باختری، نیت واقعی فون‌در‌لاین از ارائه طرح کنونی را کاملا روشن می‌سازد.

نکته دیگر اینکه؛ حماس در ژانویه ۲۰۰۶ در انتخاباتی کاملا آزاد و قانونی در غزه به پیروزی رسید و عدم به رسمیت شناختن این روند دموکراتیک از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا، به دست‌مایه‌ای برای محاصره نوار غزه تبدیل شد.

اکنون در سال 2023 میلادی فون‌درلاین و دیگر مقامات اروپایی به جای اعتراف به جنایاتی که طی 17 سال اخیر علیه ساکنان غزه صورت داده‌اند، در صدد بازگشت به نقطه آغاز منازعه و تحمیل همان ادعای غیر دموکراتیک و دیکتاتورمآبانه خود به نوار غزه، منطقه و نظام بین‌الملل هستند.

نکته آخر اینکه؛ اساسا این طرح از سوی اتحادیه اروپا تهیه و تنظیم نشده و محصول همکاری مشترک اتاق‌های فکر در آمریکا، اراضی اشغالی و بروکسل (مقر اتحادیه اروپا) است و فون‌درلاین تنها مسئولیت اعلام این طرح و انتساب آن به اتحادیه اروپا را بر عهده گرفته است.

تکلیف این بازی تکراری و نخ‌نما البته سال‌هاست مشخص شده و در آینده نیز فرجامی جز شکست و تباهی به ضرر دشمنان غربی و صهیونیستی نخواهد داشت.

اتحادیه اروپا و آمریکا پس از شکست اطلاعاتی و میدانی اخیر رژیم اشغال‌گر صهیونیستی، قصد دارند موازنه نبرد را از مسیرهای غیر نظامی به سود تل‌آویو تغیر دهند.

با این حال جبهه مقاومت به خوبی نسبت به نیت و هدف اتحادیه اروپا از ارائه این طرح نیابتی آگاه بوده و تسلیم فریب‌کاری همیشگی آنها در پرونده فلسطین و راه‌کار موهوم دو دولتی نخواهد شد.

در چنین شرایطی فون‌درلاین و همراهانش، صرفا جرم بزرگ خود در همراهی با نسل‌کُشی ساکنان غزه و حمایت تمام‌عیار از جنایات صهیونیست‌ها را سنگین‌تر کرده‌اند. 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا غدیر مهم‌ترین عید اسلام است؟
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیلم
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
X
آگهی تبلیغاتی