×
سیاسی
شناسه خبر : 154783
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/16 ساعت 14:56
هشدار قاضی دادگاه منهتن نسبت به هذیان گویی‌های آقای دروغ!

نورنیوز به بهانه دروغگویی‌های مکرر انتخاباتی ترامپ بررسی کرد؛

هشدار قاضی دادگاه منهتن نسبت به هذیان گویی‌های آقای دروغ!

دونالد ترامپ که به گفتن بیش از 3 هزار دروغ در دوران 4 ساله ریاست جمهوری خود شهره است در جریان پاسخگویی به سوالات دادستان‌های دادگاه منهتن در ارتباط با پرونده «فساد مالی» بنگاه تجاری خود، سعی کرد با شانتاژ تبلیغاتی و حملات لفظی نسبت به قاضی، مسیر دادگاه را از رسیدگی به پروند فساد منحرف کند که قاضی «آرتور انگورون» به او هشدار داد و گفت؛ این جلسه «یک میتینگ سیاسی» نیست!

نورنیوزـ گروه بین‌الملل: هنوز چند روز از مطرح شدن ادعاهای کذب ترامپ درباره هماهنگی میان تهران و واشنگتن در موضوع حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد نمی‌گذرد که شانتاژهای رایج او در دادگاه رسیدگی به پرونده های فسادهای مالی اش،حاشیه های جدیدی برای رئیس جمهور سابق آمریکا ایجاد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا که برای پاسخگویی به سوالات دادستان‌ها در ارتباط با پرونده «فساد مالی» بنگاه تجاری خود به دادگاه منهتن نیویورک رفته بود، سعی کرد با شانتاژ تبلیغاتی و حملات لفظی نسبت به قاضی، مسیر دادگاه را از رسیدگی به پروند فساد منحرف کند که قاضی «آرتور انگورون» به او هشدار داد و گفت؛ این جلسه «یک میتینگ سیاسی» نیست!

ترامپ چند روز قبل در جریان یک میتینگ انتخاباتی  با بکارگیری روش‌های رایج خود که ترکیبی از دروغ، خیال پردازی و شانتاژ است ادعا کرد که «تهران پیش از حمله به عین‌الاسد، من را در جریان قرار داد»!  این اظهارات دروغ بلافاصله از سوی مقامات جمهوری اسلامی ایران تکذیب شد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حالی مدعی شد که از آسیب ندیدن پایگاه عین‌الاسد مطمئن بودم، لذا اضطرابی نداشتم! که تهدید التماس گونه او در شب حمله ایران به عین الاسد برای جلوگیری از انجام عملیات انتقام‌جویانه تهران در آن سوژه رسانه‌های بین‌المللی شد.

انتشار تصاویر انهدام اهداف مختلف در پایگاه عین الاسد از سوی فاکس نیوز و گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام رسمی پنتاگون در خصوص ضربه مغزی شدن دستِ‌کم ۱۰۹ نظامی در جریان این حمله شواهد روشنی از دروغگویی ترامپ به شمار می‌آید.

ترامپ که به غیرواقعی جلوه دادن ارزش دارایی‌های خود برای دریافت وام‌های کلان با بهره‌ پایین و به جیب زدن صدها میلیون دلار متهم است و به گفته دادستان نیویورک ممکن است مجبور به پرداخت ۲۵۰ میلیون دلار جریمه شود؛ اکنون تلاش می‌کند با شانتاژ خبری نه تنها افکار عمومی را از اتهامات سنگین «فساد مالی» خود منحرف کند بلکه  با در پیش گرفتن شگرد دیرینه خود و پرداختن به «دروغ‌های بزرگ» نقش یک قهرمان که قربانی ضدوبندهای سیاسی شده را بازی کند و راه خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا هموار کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
درخواست ترامپ از حامیانش: از آراء در انتخابات 2024 محافظت کنید
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 10:13
درخواست ترامپ از حامیانش: از آراء در انتخابات 2024 محافظت کنید
دونالد ترامپ در جمع هوادارانش گفت به شهرهای ایالت‌های فیلادلفیا و دو ایالت دیگر تحت کنترل دموکرات‌ها بروند و از آراء در انتخابات 2024 محافظت کنند.
دادگاه آمریکا حکم لغو مصونیت قضایی ترامپ را صادر کرد
شنبه 1402/09/11 ساعت 09:51
دادگاه آمریکا حکم لغو مصونیت قضایی ترامپ را صادر کرد
دادگاه تجدیدنظر در واشنگتن رأی داد که رئیس‌جمهوری سابق ایالات متحده بابت ایفای نقش در تحریک شورش کنگره در شش ژانویه 2021 مصونیتی بابت پیگرد قضایی ندارد. دموکرات‌ها و پلیس کنگره آمریکا در پی این اعتراض خشونت‌آمیز علیه ترامپ اقدام قانونی کردند.
دروغ‌های شب انتخاباتی ترامپ درباره شب جهنمی عین‌الاسد!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 15:51
نور ویدئو؛
دروغ‌های شب انتخاباتی ترامپ درباره شب جهنمی عین‌الاسد!
دونالد ترامپ که به گفتن بیش از 3 هزار دروغ در دوران 4 ساله ریاست جمهوری خود شهره است در جریان پاسخگویی به سوالات دادستان‌های دادگاه منهتن در ارتباط با پرونده «فساد مالی» بنگاه تجاری خود، سعی کرد با شانتاژ تبلیغاتی و حملات لفظی نسبت به قاضی، مسیر دادگاه را از رسیدگی به پروند فساد منحرف کند که قاضی «آرتور انگورون» به او هشدار داد و گفت؛ این جلسه «یک میتینگ سیاسی» نیست!
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405