×
سیاسی
شناسه خبر : 154709
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/15 ساعت 16:36
آمبولانس‌هایی که دروغ‌ صهیونیست‌ها درباره «المعمدانی» را برملا کردند!

آمبولانس‌هایی که دروغ‌ صهیونیست‌ها درباره «المعمدانی» را برملا کردند!

هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نکته قابل توجه در جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها طی یک‌ماه گذشته در غزه، اصرار آنها بر بمباران بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی است که بسیاری از آنها نیز تحت مدیریت سازمان ملل و نهادهای بشردوستانه مدیریت می‌شوند.

در یکی از این موارد، هواپیماهای ارتش رژیم صهیونیستی چند شب پیش کاروان امدادی و گروهی از آمبولانس‌ها را که از مجتمع پزشکی الشفا در نوار غزه خارج شده و در حال انتقال مجروحان به گذرگاه رفح بودند، هدف قرار دادند.

اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه نیز گفت: رژیم صهیونیستی آمبولانس‌های حامل مجروحان را به عمد هدف قرار داد. از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم به مسئولیت خود در این زمینه عمل کند. دشمن اشغالگر اگر راست می‌گوید چرا تصاویر و اسنادی منتشر نمی‌کند که ادعایش در مورد آمبولانس‌ها را ثابت کند؟

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دروازه ورودی بیمارستان الشفاء در غزه را نیز بمباران کردند که این اقدام ۶۰ شهید و زخمی برجای گذاشت. آنها پیشتر نیز بیمارستان کودکان «النصر» را هدف حملات خود قرار دادند که منجر به برجای ماندن شهدا و مجروحانی شد.

این جنایت‌ها در حالی رقم خورده که «مارک رگو» مشاور نتانیاهو رسما مدعی شده که بیمارستان الشفا یک هدف مشروع است! ادعایی که از سوی سخنگوی ارتش صهیونیستی تکرار و گفته شده: «تأکید می‌کنیم اینجا منطقه جنگی است. بارها از شهروندان خواسته شده برای ایمنی خودشان به منطقه جنوب بروند!»

این ادعا در حالی است که اتفاقا آمبولانس‌های مذکور در مسیر رفح یعنی نیمه جنوبی غزه مورد حمله قرار گرفتند.

صهیونیست‌ها در حالی این جنایات را با ادعای حضور مقرهای حماس در این مراکز مرتکب می‌شوند که نه تنها سند و مدرکی در تایید ادعاهای خود ارائه نمی‌کنند، بلکه بیشتر قربانیان آن را زنان و کودکان زخمی تشکیل می‌دهند.

در همین حال نهادهای حقوق بشری و سازمان ملل که گردانندگان این بیمارستان هستند نیز رسما بر واهی بودن ادعاهای صهیونیست‌ها و هدف قرار گرفتن غیر نظامیان اذعان دارند.  

رئیس سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای گفته که از حمله به آمبولانس در غزه شوکه شده است. «تدروس آدهانوم» در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بیماران، کارکنان سلامت، تأسیسات سلامت و آمبولانس‌ها باید در هر شرایطی مورد محافظت قرار بگیرند.»

از سویی؛ هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، خود سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.

پس از جنایت المعمدانی، محور غربی-صهیونیستی‌ با هوچی‌گری رسانه‌ای تلاش کردند موضوع را به گروه‌های مقاومت فلسطینی نسبت دهند حال آنکه اسناد غیر قابل انکار نقش صهیونیست‌ها و آمریکا در این جنایت چنان بود که رسانه‌های آمریکایی نیز بدان اذعان کردند.

با توجه به این شرایط می‌توان دریافت که هدف قرار دادن بیمارستان و مراکز درمانی از سوی صهیونیست‌ها و آمریکا امری کامل تعمدی است که با چند هدف صورت می‌گیرد:

نخست؛ رژیم صهیونیستی از پس هر شکستی، برای سرپوش نهادن بر آن به کشتار و ویران‌سازی‌های گسترده‌تر روی می‌آورد و در این راستا نیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مدارس و مساجد که دارای جمعیت بالایی هستند اهداف اصلی را تشکیل می‌دهند.

دوم؛ هدف قرار دادن این مراکز و آمبولانس‌ها نشان می‌دهد که هدف نهایی صهیونیست‌ها نه فقط حذف حماس که نسل‌کشی سراسری در غزه است.

مجموع این جنایات بیان‌گر ماهیت و خوی ضد انسانی اسرائیل و آمریکاست که نه تنها برای قوانین و مقررات بین‌المللی هیچ ارزشی قائل نیستند بلکه به اولیات اصول انسانی و بشری حتی درباره زخمی‌ها نیز وقعی نمی‌نهند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مهر 1402 | 7 دلیل که ثابت می‌کند اسرائیل به بیمارستان المعمدانی حمله کرد
جمعه 1403/01/10 ساعت 15:00
نورنیوز بررسی کرد؛
مهر 1402 | 7 دلیل که ثابت می‌کند اسرائیل به بیمارستان المعمدانی حمله کرد
اعتراف صریح مشاور نتانیاهو به حمله به بیمارستان، تماس با بیمارستان‌ها و شلیک دو توپ برای هشدار به بیمارستان «المعمدانی» قبل از پرتاب موشک، حمله به 51 مرکز بهداشتی و درمانی غزه در دو هفته اخیر، قطع برق غزه برای زدن تیر خلاص به مصدومان و مجروحان، توسل به دروغ بریدن سر 40 نوزاد از سوی حماس و غائله ابوعاقله تنها بخشی از استدلال‌هایی است که نشان می‌دهد اسرائیل سعی دارد رد پای خود را از جنایت حمله به بیمارستان پاک کند.
صهیونیست‌ها می‌گویند؛ بیمارستان‌ها اهداف مشروع هستند
دوشنبه 1402/08/22 ساعت 14:55
نور ویدئو؛
صهیونیست‌ها می‌گویند؛ بیمارستان‌ها اهداف مشروع هستند
هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
سه‌شنبه 1402/08/16 ساعت 14:05
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
بایدن به بهای کسب حمایت لابی آیپک در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، مشغول مدیریت صحنه جنگ و حتی خط‌دهی به رژیم اشغال‌گر قدس در شیوه بمباران و نسل‌کشی در غزه است.
نیویورک تایمز: هدف قرار دادن المعمدانی کار اسرائیل است
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 18:10
نیویورک تایمز: هدف قرار دادن المعمدانی کار اسرائیل است
روزنامه نیویورک تایمز تحقیقاتی در مورد بمباران بیمارستان معمدانی در شهر غزه انجام داده که نشان می‌دهد این حمله کار رژیم صهیونیستی بوده است.
شواهد قطعی حماس در خصوص مسئولیت اسرائیل در جنایت المعمدانی
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 10:44
شواهد قطعی حماس در خصوص مسئولیت اسرائیل در جنایت المعمدانی
جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با انتشار بیانیه‌ای ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر انکار مسئولیت کشتار بیمارستان المعمدانی را که در آن بیش از 500 نفر شهید و صدها نفر زخمی شدند، تکذیب کرد.
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 09:12
دوازدهمین روز طوفان الاقصی؛
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
جنایات صهیونیست‌ها در غزه در حالی وارد دوازدهمین روز خود شده که دیشب یک نمونه دیگر از حقوق بشر صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیده شدن مجروحان بستری و مردم پناه برده به آنجا دوباره به نمایش درآمد، جنایتی که به پشتوانه کشورهای غربی و در راس آنان آمریکا، انگلیس و فرانسه انجام شد.
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره بمباران بیمارستان غزه
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 01:39
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره بمباران بیمارستان غزه
جنبش مقاومت «حزب‌الله» لبنان در بیانیه‌ای به حمله تروریستی و وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه واکنش نشان داد.
آخرین واکنش‌ها به حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به بیمارستان المعمدانی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 01:23
آخرین واکنش‌ها به حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به بیمارستان المعمدانی
سران کشورهای مختلف جهان به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه واکنش نشان داده و آنرا محکوم کردند.
بدنبال جنایت رژیم صهیونیستی در بیمارستان غزه فردا در کشور عزای عمومی اعلام شد
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 00:35
بدنبال جنایت رژیم صهیونیستی در بیمارستان غزه فردا در کشور عزای عمومی اعلام شد
دولت جمهوری اسلامی ایران طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در قتل عام بیماران بویژه کودکان و زنان بی پناه در بیمارستان المعمدانی غزه، فردا چهارشنبه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.
قصاب خون‌خوار غزه: ما نزدیم!
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 00:28
قصاب خون‌خوار غزه: ما نزدیم!
نتانیاهو لحظاتی پیش ادعا کرد که حمله امشب به بیمارستان‌ المعمدانی را گروه‌های فلسطینی انجام دادند نه ما!
رئیسی: شعله آتش بیمارستان المعمدانی صهیونیست‌ها را خواهد بلعید
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 00:22
رئیسی: شعله آتش بیمارستان المعمدانی صهیونیست‌ها را خواهد بلعید
رئیس‌جمهور گفت: شعله‌ آتش بمب‌های آمریکایی-اسرائیلی که امشب در بیمارستان ‌ المعمدانی غزه بر سر مجروحان مظلوم فلسطینی ریخته شد، به‌زودی صهیونیست‌ها را خواهد بلعید.
قتل‌عامل صدها انسان بیگناه توسط اسرائیل در بیمارستان المعمدانی غزه
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 22:17
این خبر تکمیل می‌شود ...
قتل‌عامل صدها انسان بیگناه توسط اسرائیل در بیمارستان المعمدانی غزه
خبرنگار الجزیره گزارش داده اسرائیل در حمله به بیمارستان المعمدانی از نوع خاصی بمب استفاده کرده که قادر به ایجاد هزاران ترکش است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
X
آگهی تبلیغاتی