×
سیاسی
شناسه خبر : 154657
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/15 ساعت 09:20
شمشیر تیز در دست زنگی مَست

نورنیوز به بهانه تهدید هسته‌ای وزیر کابینه نتانیاهو علیه مردم غزه بررسی کرد؛

شمشیر تیز در دست زنگی مَست

تهدید استفاده از بمب اتمی علیه مردم بی‌دفاع غزه در حالی از سوی مقامات ارشد رژیم صهیونیستی بیان می‌شود که این رژیم نشان داده با در اختیار داشتن یکی از بزرگترین زرادخانه‌های هسته‌ای جهان، هیچگونه مسئولیت‌پذیری نسبت به اظهارات و اقدامات مغایر قوانین بین‌المللی خود ندارد و به پشتوانه هم‌پیمانان غربی خود، بی‌پروا روزبه‌روز خوی تجاوزگری خود را آشکارتر می‌سازد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: پس از تهدید «آمیخای الیاهو»، وزیر میراث فرهنگی کابینه بنیامین نتانیاهو به بمباران هسته‌ای غزه، دفتر نخست وزیر اسرائیل صبح امروز اعلام کرد که او را تا اطلاع ثانوی و به مدت «نامحدودی» از حضور در جلسات دولت  تعلیق کرده است.

تعلیقی که وب سایت وای‌نت، آنرا یک حرکت نمایشی و «شبیه یک شوخی» شمرد، چرا که به گفته این رسانه صهیونیستی جلسات کابینه به ندرت تشکیل می‌شود و این اقدام نتانیاهو در عمل کاملا «بی معنا» است.

ماجرا از اینجا شروع شد که الیاهو که اکنون رسانه‌ها از او به عنوان «دیوانه غیرمسئول» نام می‌برند، ایده «بمباران اتمی» غزه را مطرح کرد و البته دیری نپایید که از این اظهارات به عنوان یک سخن «استعاری» نام برد و از آن عقب‌نشینی کرد.

الیاهو همچنین در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت اسرای اسرائیلی در نوار غزه، گفت که «من برای آنها دعا می‌کنم و به بازگشت آنها امیدوارم اما جنگ تاوان‌هایی نیز دارد.» 

‎ این اظهارات مورد حمله یائیرلاپید رهبر اپوزیسیون اسرائیل نیز قرار گرفت و آنرا «اظهارات هولناک و دیوانه‌کننده یک وزیر غیرمسئول» خواند و مدعی شد که  او با اینگونه ادعاها «به خانواده‌های گروگان‌های در غزه توهین کرده و به جایگاه بین‌المللی رژیم آسیب رسانده است»، اما شواهد نشان می‌دهد که بیان اینگونه مواضع از سوی مقامات رژیم صهیونیستی تازگی ندارد و مسبوق به سابقه است، پیشتر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی سالانه خود در مجمع عمومی سازمان ملل همچون گذشته به لفاظی‌ علیه ایران پرداخته و گفته بود: «بیش از هر چیز ایران باید با یک تهدید هسته‌ای معتبر روبرو شود.»

در آن هنگام دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی بلافاصله پس از این سخنرانی، اعلام کرد که نتانیاهو عبارت تهدید معتبر هسته‌ای را به اشتباه بیان کرده و در متن سخنرانی از پیش آماده شده برای او به جای «تهدید هسته‌ای معتبر» عبارت «تهدید نظامی معتبر» نوشته شده بود.

اما بیان این اظهارات آن هم از سوی عالی‌ترین مقامات رژیمی که تا کنون با تولید و انبار سلاح‌های هسته‌ای بیشترین تهدیدات هسته‌ای علیه دولت‌های همسایه و منطقه را شکل داده است، تنها یک موضوع را روشن می‌کند؛ ذات و خوی تجاوزکارانه رژیمی کودک‌کش که از انجام هرگونه اقدام نظامی نامتعارف و جنایت جنگی بر علیه کشورهای دیگر هیچ ابایی ندارد.

تاکنون تلاش‌های متعددی برای خلع سلاح هسته‌ای این رژیم از سوی دولت‌ها و نهادهای جهانی انجام شده که البته نتیجه‌ای بدنبال نداشته است؛ در آخرین مورد، در دسامبر ۲۰۱۴ مجمع عمومی سازمان ملل با اکثریت قاطع، قطعنامه‌ای در مورد خطرات اشاعه تسلیحات هسته‌ای در غرب آسیا تصویب کرد که سه محور اصلی آن، حول خلع سلاح هسته‌ای اسرائیل می‌گردید:

۱-  تقاضا از رژیم اشغالگر برای چشم‌پوشی از داشتن تسلیحات هسته‌ای
۲-  پیوستن سریع و بدون تأخیر به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان.پی.تی)
۳-  قرار دادن تمامی تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان‌های جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

البته از ابتدا روشن بود که رژیم صهیونیستی، نه تنها وقعی به هیچ یک از این مصوبات نمی‌نهد بلکه مسیر خود برای تهدید و ارعاب همسایگان را با این سلاح‌های مرگبار که همچون شمشیری در دست زنگی مست هستند، ادامه خواهد داد.

تهدید هسته‌ای مقامات ارشد اسرائیل علیه کشورها درحالی اتفاق می‌افتد که این رویکرد مغایر با قوانین و مقررات حقوق بین‌الملل است. دیوان بین‌المللی دادگستری در هشتم ژوئیه ۱۹۹۶ نظر مشورتی خود را در مورد تهدید هسته‌ای دولت‌ها اعلام کرد. طبق نظر دیوان در حقوق بین‌الملل عرفی یا قراردادی، هیچ قاعده‌ای صراحتاً تهدید به استفاده یا استفاده از سلاح هسته‌ای را مجاز ندانسته است.

سال‌هاست که اسرائیل با همراهی غرب با اتهام زنی به ایران در مورد قصد تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای داستان‌پردازی می‌کنند و شدیدترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرده‌اند؛ این در حالی است که بیشترین بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی در طول تاریخ از تاسیسات هسته‌ای ایران انجام شده و هیچگونه مدرکی دال بر اثبات این ادعاها نیز یافت نشده است.

در مقابل، اسرائیل با در اختیار داشتن بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای نه تنها عضویت در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را نپذیرفته  بلکه آشکارا کشورهای دیگر را به انجام اقدام جنایت‌کارانه حمله هسته‌ای تهدید می‌کند؛ تهدیداتی که اگرچه در ابتدا یک بلوف رسانه‌ای می‌نماید اما نشان از خوی وحشیانه و  جنگ طلبانه صهیونیست‌ها دارد.

بدون شک سکوت مجامع بین المللی و حمایت قاطع قدرت‌های غربی از بی توجهی رژیم صهیونیستی به مبانی حقوق بین الملل و اتخاذ رویه های غیر قانونی که این روزها جهانیان شاهد جلوه هایی بسیار فجیع و غیر انسانی از آن در کشتار زنان و کودکان و شهروندان غیر نظامی در غزه است اصلی ترین مشوق این رژیم برای ادامه شرارت و کشتار بی‌گناهان  است


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»