×
سیاسی
شناسه خبر : 154615
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/14 ساعت 14:53
مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است!

نورنیوز بررسی کرد؛

مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است!

ارتش اسرائیل برای نجات سربازان خود، پروتکلی دارد که به «دستورالعمل هانیبال» معروف است که بر اساس آن، آنچه در میدان جنگ برای فرماندهان ارتش موضوعیت دارد، «باقی نماندن نیروها در دست طرف مقابل» است، لذا اگر توان آزادسازی آنان وجود نداشته باشد، بهتر است کشته شوند!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سی روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی در سرزمین‌های اشغالی می‌گذرد و رژیم غاصب صهیونیستی، ناتوان از مقابله با گروه‌های مقاومت فلسطینی، همچنان به بمباران‌های کور و کشتار مردم عادی ادامه می‌دهد. 

آمار بی‌سابقه‌ شهدای زن و کودک در غزه شاهدی روشن بر خباثت رژیمی است که رسماً و علناً از تمام قوانین بین‌المللی و مرزهای اخلاقی عبور کرده و هیچ ابایی از توحش و جنایت علیه مردم بی‌گناه ندارد.

ابعاد این خباثت البته لحظه به لحظه گسترده‌تر شده و هر روز چشمه‌های جدیدی از آن رونمایی می‌شود، چنانچه امروز وقتی در مصاحبه‌ای از «عمیخای الیاهو» وزیر میراث فرهنگی اسرائیل پرسیده شد که آیا ما باید بمب اتمی را روی تمام غزه بیاندازیم؟ او پاسخ داد که این یکی از احتمالات است!  

او سپس در پاسخ به این سوال که؛ در این صورت تکلیف اسرای اسرائیلی که نزد نیروهای مقاومت در غزه هستند چه خواهد شد، گفت: من دعا می‌کنم و برای بازگشت آنها امیدوارم، اما در جنگ تاوان‌هایی نیز وجود دارد!
شبکه ۱۱ اسرائیل اعلام کرده؛ پس‌ از این اظهارات جنجالیِ وزیر میراث فرهنگی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو تا اطلاع ثانوی ورود او به جلسات دولت را ممنوع کرد.

در همین حال؛ سخنگوی حماس نیز درباره اظهارات این وزیر صهیونیست گفت: این اظهارات نشان‌دهنده تروریسم دولت اسرائیل علیه مردم ما و نتیجه حمایت‌های آمریکاست.

گرچه از خوی جنایت‌کارانه مقامات رژیم اسرائیل چنین اظهارنظرهایی بعید نیست و آنها هم مانند حامی اصلی خودشان یعنی ایالات متحده آمریکا برای تحقق منافع خود هیچ ابایی از نسل‌کشی جوامع بشری حتی با سلاح‌های ممنوعه‌ای چون بمب اتمی ندارند، اما در این مورد خاص، ماجرا وجه دیگری نیز دارد!

وجه دیگر این ماجرا، چشم بستن مقامات کابینه نتانیاهو بر وضعیت اسرای اسرائیلی است که طی عملیات طوفان الاقصی گرفتار نیروهای حماس شده‌اند و نشان می‌دهد که در قاموس جنایت‌کارانی چون نتانیاهو و کابینه افراطی‌اش، حتی حیات و ممات اتباع اسرائیلی نیز محلی از اِعراب ندارد.

این موضوع که از اواسط درگیری‌های یک‌ماه گذشته میان مقاومت فلسطین و متجاوزین اسرائیلی به دغدغه اصلی خانواده‌های این اسرا در داخل اراضی اشغالی تبدیل شده و آنها را به تظاهرات در مقابل دفتر نتانیاهو وادار کرده، به پیوست خود یک نگرانی بالاتری هم دارد.

این نگرانی بالاتر از این منظر است؛ ارتش اسرائیل برای نجات سربازان خود، چه مرده یا زنده، پروتکلی دارد که به «دستورالعمل هانیبال» معروف است و واحدهای نظامی را وادار می‌کند تا هر کاری که از دستشان بر می‌آید برای بازگرداندن همرزمان ربوده شده خود انجام دهند و اطمینان حاصل کنند که حماس نخواهد توانست از آن‌ها به عنوان گروگان استفاده کند.

دستورالعمل هانیبال در سال ۱۹۸۶ پس از گروگان‌گرفته‌شدن سه سرباز اسرائیلی از تیپ گیواتی به دست لبنان، تدوین شد. هم‌رزمان این سربازان در حالی که خودروی حامل آن‌ها را در حال دور شدن می‌دیدند ولی با این حال به سمت آن شلیک نکردند و شاهد دور شدن خودروی آن‌ها بودند. هدف از این دستورالعمل اطمینان از عدم تکرار چنین مواردی است.

به عبارت دقیق‌تر؛ آنچه در میدان جنگ برای فرماندهان ارتش اسرائیل موضوعیت و اولویت دارد، «باقی نماندن نیروها در دست طرف مقابل» است، لذا اگر توان آزادسازی آنان وجود نداشته باشد، بهتر است که کشته شوند.

این همان منطق اظهارنظر امروز وزیر میراث فرهنگی کابینه نتانیاهو است که علاوه بر محتمل دانستن استفاده از بمب اتم، کشته شدن اسرای اسرائیلی در صورت وقوع چنین مسئله‌ای را صرفاً تابعی حتمی از تبعات جنگ اعلام می‌کند! 

اتفاقا خانواده‌های اسرای اسرائیلی نیز چون از دستورالعمل هانیبال آگاه هستند و می‌دانند که اسرایشان مطابق منطق هانیبال از همان لحظه اسیر شدن، در ذهن ارتش و دولت اسرائیل «مُرده» محسوب شده‌اند، اعتراضات خود را بالا گرفته‌اند تا شاید فرجی برایشان حاصل شود.

با این تفاسیر؛ این دنیاست که باید تکلیف خود را با چنین پدیده شوم و پلیدی روشن کند، چه، صهیونیست‌ها بر اساس توصیه‌های بنیان‌گذاران خود مطابق آنچه در مجموعه پروتکل‌های دانش‌وران صهیون آمده، هیچ محدودیتی برای انجام هرگونه جنایتی علیه بشریت ندارند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.
مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:01
نور ویدئو؛
مطابق دستورالعمل هانیبال در ارتش اسرائیل؛ اسیر خوب اسیر مُرده است!
ارتش اسرائیل برای نجات سربازان خود، پروتکلی دارد که به «دستورالعمل هانیبال» معروف است که بر اساس آن، آنچه در میدان جنگ برای فرماندهان ارتش موضوعیت دارد، «باقی نماندن نیروها در دست طرف مقابل» است، لذا اگر توان آزادسازی آنان وجود نداشته باشد، بهتر است کشته شوند!
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
سه‌شنبه 1402/08/16 ساعت 14:05
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
بایدن به بهای کسب حمایت لابی آیپک در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، مشغول مدیریت صحنه جنگ و حتی خط‌دهی به رژیم اشغال‌گر قدس در شیوه بمباران و نسل‌کشی در غزه است.
امیرعبداللهیان: آژانس انرژی‌ اتمی برای خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی بدون وقفه اقدام کند
دوشنبه 1402/08/15 ساعت 09:56
امیرعبداللهیان: آژانس انرژی‌ اتمی برای خلع سلاح اتمی رژیم صهیونیستی بدون وقفه اقدام کند
وزیر خارجه کشورمان کاخ سفید را مسئول کامل نسل‌کشی در غزه عنوان کرد.
بی‌بی‌سی انگلیسی: چرایی و دلایل شکست محتوم حمله زمینی اسرائیل به غزه!
یکشنبه 1402/08/14 ساعت 11:47
بی‌بی‌سی انگلیسی: چرایی و دلایل شکست محتوم حمله زمینی اسرائیل به غزه!
بی‌بی‌سی در گزارشی درباره «احتمال موفقیت عملیات زمینی اسرائیل در غزه»؛ با اشاره به این واقعیت آماری که «ارتش اسرائیل برای جنگ با حماس بیشترین تعداد نیروهای ذخیره تمام تاریخ جنگ‌هایش را فراخوانده»، وعده‌های رهبران اسرائیل درباره محو کامل حماس از روی زمین را یادآوری کرده و البته عمل به چنین وعده‌هایی را در آینده نزدیک محال عنوان کرده است.
تهدیداتی که میان اخبار جنگ غزه نباید فراموش شوند!
پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 15:38
نورنیوز بررسی کرد؛
تهدیداتی که میان اخبار جنگ غزه نباید فراموش شوند!
دو جنگ‌ اوکراین و غزه نشان می‌دهد که همچنان استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی محور سیاست‌های آمریکاست و هیچ تغییری در تفکرات ضد بشری سران این کشور ایجاد نشده است.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران