×
اقتصادی
شناسه خبر : 154494
تاریخ انتشار : جمعه 1402/08/12 ساعت 19:26
دستاوردهای پانزدهمین همایش و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین‌آلات

دستاوردهای پانزدهمین همایش و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین‌آلات

سالانه ده‌ها همایش و نمایشگاه با موضوعات مختلف برگزار می‌‌شود که فاقد دستاورد و اثرگذاری لازم است. دست‌اندرکاران پانزدهمین همایش «قیر، آسفالت و ماشین‌آلات» نشست اخیر را به محملی تخصصی برای طرح موضوعات و معضلات این صنعت و دستیابی به راه‌حل‌های موثر، ممکن و اجرایی تبدیل نمایند.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: به گزارش روابط عمومی انجمن قیر ایران در پانزدهمین همایش «قیر، آسفالت و ماشین‌آلات» که به همت مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی در تاریخ نهم تا یازدهم آبان‌ماه سال جاری و با حضور وزیر راه، مسکن و شهرسازی برگزار شد، مدیران ارشد اجرایی این وزارتخانه و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط، طیف وسیعی از اساتید و محققان دانشگاهی همچنین تولیدکنندگان ماشین‌آلات صنعتی حضور داشتند. این نمیاشگاه فرصتی شد تا ارکان تصمیم‌گیر، تصمیم‌ساز و لایه‌های مختلف اجرایی بدون واسطه فرصت گفت‌وگو و تبادل نظری ناظر به رفع مشکلات و خلق فرصت‌های جدید داشته باشند. 

«طرح صریح مسائل و مشکلات قیر و آسفالت جاده‌های کشور»، «ارائه آخرین یافته‌های علمی توسط محققان و اساتید برجسته بین‌المللی» و «تحلیل و تفسیر دغدغه‌های مدیران ارشد حوزه راه با رویکرد حل مسئله در چارچوب مقدورات مالی دولت» ازجمله موارد مطروحه در این هم‌اندیشی تخصصی بود.

 «مهرداد بذرپاش» وزیر راه، مسکن و شهرسازی که به‌عنوان سخنران افتتاحیه این همایش این مجال را برای تشریح راهبردها و دغدغه‌های دولت در خصوص مسکن ملی غنیمت شمرد و با تأکید بر ضرورت توجه به همه عوامل موثر در این مقوله از جمله معابر و راه‌های دسترسی، خواستار توجه و اهتمام بیشتر به این مهم شد.

او در بخش دیگری از سخنانش اهمیت قیر به‌عنوان محصولی راهبردی را یادآور شده و بر ارتقاء کیفیت این محصول و لزوم ارائه روش‌های علمی برای کاهش مصرف آن تاکید کرد.

وزیر مسکن، راه و شهرسازی با اشاره به طرح برخی ادعاها در خصوص قیر تهاتری اظهار داشت: «مجمع تشخیص مصلحت نظام به‌طور قاطع از بند کاف تبصره یک قانون بودجه ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی  دفاع کرد و بهترین راهکار برای خروج از بحران مالی در پروژه‌های زیرساختی را مدل پیشنهادی پارلمان که بر مبنای قیر تهاتری است، اعلام کرد.»

معاونین و روسای سازمان‌های اجرایی وزارت راه، مسکن و شهرسازی نیز دراظهارات جداگانه با پیش چشم قراردادن اهمیت و ارزش قیر به عنوان محصولی مهم و راهبردی ، وجود ۳۰۰ هزار کیلومتر راه در کشور و عدم تخصیص و تامین منابع لازم برای نگهداری و آسفالت راه‌ها را از مهم‌ترین مسائل و مشکلات این حوزه بر شمرده و بر مدل قیر تهاتری به‌عنوان بهترین روش مالی برای رفع بن‌بست اجرای طرح‌های جاده‌ای کشور تاکید کردند.

 در بخش دیگر این همایش که هر ساله به همت رئیس، مدیران و اندیشمندان مرکز تحقیقات وزارت راه برگزار می‌شود، مدیران ارشد اجرایی استانی و کارشناسان حوزه راه کشور به تبیین مشکلات این حوزه پرداختند.

به‌موازات طرح موضوعات از سوی صاحبان صنعت و مدیران اجرایی، اساتید و محققان هم در چارچوب پنل‌های تخصصی، مسائل و مشکلات اساسی این صنعت را با رویکرد علمی و ناظر بر حل مساله ،مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و همزمان مجریان و مسئولان این بخش با حضور در کارگاه‌های تخصصی از آخرین یافته‌های صنعتی که شرکت‌های تولیدی در نمایشگاه ارائه می‌‌کنند، مطلع شدند. تعامل علمی، اجرایی و صنعتی فعالان این حوزه از دیگر دستاوردهای مورد انتظار در این همایش و نمایشگاه جانبی آن بود که حاصل شد.

تقدیر ویژه از دکتر سید نادر طباطبایی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف، چهره برجسته و ماندگار صنعت راه و آسفالت کشور به خاطر دستاوردهای علمی و تلاش‌های موثر وی در این حوزه وهمچنین آقای داوود محمدی، رئیس هیات‌مدیره انجمن قیر ایران به‌نمایندگی از تولیدکنندگان بخش خصوصی صنعت قیر کشور از سوی وزیر راه، مسکن و شهرسازی  از دیگر برنامه های این همایش بود.

حاضران در پایان این همایش با صدور بیانیه‌ای در ۶ ماده بر لزوم توجه بیشتر به توسعه پایدار در فرایند طراحی نگهداری وساخت راه‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین و آموزش‌های کاربردی در تمامی سطوح اجرایی، استفاده از آسفالت‌های حفاظتی با هدف صرفه‌جویی منابع، توجه ویژه به بخش خصوصی در تامین سرمایه و ورود به حوزه اجرا و نگهداری راه‌ها، همچنین حمایت و استمرار قانون قیر تهاتری تاکید کردند.

انجمن قیر ایران در پایان به‌نمایندگی از فعالان بخش خصوصی در صنعت قیر، از وزیر راه، مسکن و شهرسازی، پیشکسوتان این حوزه، اندیشمندان، تولیدکنندگان، تامین‌کنندگان تجهیزات به‌ویژه دکتر حیدری، سرپرست مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی جناب و همکاران ایشان در برگزاری این رویداد راه‌گشا قدردانی کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
X
آگهی تبلیغاتی