×
سیاسی
شناسه خبر : 154487
تاریخ انتشار : جمعه 1402/08/12 ساعت 16:51
سیدحسن نصرالله: تنها راه عدم گستردگی جنگ، توقف جنایت علیه غزه است

سیدحسن نصرالله: تنها راه عدم گستردگی جنگ، توقف جنایت علیه غزه است

دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای طریق القدس، گفت: نبرد طوفان الاقصی در بیش از یک جبهه و در بیش از یک عرصه گسترده شده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه نبرد با صهیونیست‌ها کاملا مشروع، اخلاقی، دینی و انسانی است، گفت: بر همه دولت‌ها، ملت‌ها، نهادها و گروه‌های مقاومت در عراق، یمن و کشورهای اسلامی که در حمایت از مردم فلسطین وارد نبرد شدند، سلام می‌فرستم.

نصرالله ضمن تاکید بر اینکه شرایط سال‌های اخیر به ویژه با این دولت تندرو، احمق و وحشی[نتانیاهو] در فلسطین بسیار سخت بوده است، افزود:  امروز موضع خود را در مورد رویدادهای جاری و آنچه در آینده خواهد آمد روشن خواهم کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: 20 سال است که غزه را محاصره کرده‌اند، هزاران زن و کودک در زندان‌های اسرائیل در رنج هستند و یک وزیر احمق هم دارند که می‌گوید باید به اینها سخت گرفت.

طوفان الاقصی یک نبرد کاملا فلسطینی بود

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که عملیات طوفان الاقصی 100 درصد فلسطینی بود و توسط فلسطینی‌ها نیز اجرا شد، محرمانه بودن مطلق چیزی است که موفقیت چشمگیر عملیات را از طریق عامل غافلگیری تضمین کرد. صاحبان عملیات طوفان الاقصی آن را حتی از جناح‌های فلسطینی و گروه‌های  محور مقاومت پنهان کردند.

نصرالله با تاکید بر اینکه باید رویدادی رخ می‌داد که موضوع فلسطین اشغالی را به عنوان اولین مسئله در جهان دوباره مطرح می‌کرد؛ گفت: آن عملیات «طوفان الاقصی» در 7 اکتبر بود.

او با اشاره به اینکه ایران از همه محور مقاومت علنا حمایت می‌کند، گفت: در عین حال، ایران هیچ گونه فشاری بر جنبش‌های مقاومت در منطقه اعمال نمی‌کند.

عجله آمریکا نشان داد که وضعیت اسرائیل تا چه میزان سست است

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما قبلا هم گفته بودیم اما طوفان الاقصی به خود اینها هم نشان داد که اسرائیل سست‌تر از لانه عنکبوت است.

سیدحسن نصرالله تاکید کرد که ایالات متحده برای به دست گرفتن کنترل این موجود متزلزل [عنکبوت] عجله کرد تا آن را دوباره روی پای خود نگهدارد اما اسرائیل هنوز نتوانسته است ابتکار عمل را به‌رغم کمک آمریکا به دست آورد.

او افزود: عجله آمریکا برای حمایت از اسرائیلی‌ها نشان داد که رژیم اسرائیل چقدر ضعیف است.

بزرگ‌ترین اشتباه صهیونیست‌ها انتخاب اهداف آن‌هاست

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که آن‌‎ها گفته بودند هدف اصلی این است حماس را نابود کنیم. کسی که عقل دارد می‌فهمد نمی‌تواند چنین هدفی تعیین کند.

سیدحسن نصرالله افزود: بعدتر گفتند می‌خواهیم اسرا را آزاد کنیم. اگر ذره‌ای کسی شناخت داشته باشد می‌فهمد هیچ زمانی آن‌ها نمی‌توانند بدون پذیرش شروط، اسرایشان را آزاد کنند.

او گفت: بیشتر کسانی که گفتند غیرنظامی بودند و توسط حماس کشته شدند، در واقع با سلاح‌های اسرائیلی کشته شدند. بسیاری از شهرک‌نشینان به‌وسیلۀ تیراندازی دیوانه‌وار ارتش صهیونیستی کشته شدند.

آنچه در غزه اتفاق می‌افتد نشان از ضعف صهیونیست‌هاست

دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه دشمن قبلا در سال ۲۰۰۶ اعلام کرد که هدفش نابودی حزب الله است که این هدف هرگز محقق نشد، گفت: آنها اشتباهات سال ۲۰۰۶ را تکرار می‌کند که اهدافی بسیار والا و دست نیافتنی برای خود تعیین کرده بودند.

سیدحسن نصرالله با اشاره به اینکه اتفاقات غزه گویای حماقت اسرائیل است، افزود: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، حماقت و عجز و ناتوانی صهیونیست‌ها را می‌رساند.

او گفت: از ساعات اولیه طوفان الاقصی مشخص بود که این دشمن سرگشته و فراری و گنگ است چرا که دولت‌های اسرائیل از تاریخ نبرد با گروه‌های لبنانی و فلسطینی درس نگرفته است.

دشمن در یک ماه کذشته، دستاوردی کسب نکرده است

سیدحسن نصرالله گفت: در شرایطی که رژیم صهیونیستی محله‌هایی را به طور کامل در مقابل دیدگان جهانیان بمباران و تخریب می‌کند، دیگر هیچ حرمتی برای هیچ چیزی باقی نمی‌ماند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمن صهیونیستی از حمله زمینی به غزه وحشت دارد، زیرا عاجر و ناتوان است و اقدامات محدودی هم که انجام داده، با مقابله شجاعانه و قهرمانانه مبارزان مقاومت مواجه شده است. وقتی یک مجاهد فلسطینی به راحتی می‌رود و بمب به تانک اسرائیلی می‌بندد، چگونه ارتش دشمن با چنین مجاهدی می‌تواند مقابله کند؟

او تاکید کرد که تصمیم مقاومت عراق برای حمله به آمریکایی‌ها در عراق و سوریه، تصمیمی حکیمانه، شجاعانه و مبارک است.

نصرالله با انتقاد از سکوت جوامع غربی نسبت به جنایات اشغالگران، گفت: امروز امریکا به طور مستقیم در این جنایات نقش دارد؛ همانطور که امام خمینی فرمودند شیطان بزرگ آمریکا است.

آمریکا مسئول اصلی جنگ در غزه؛ اسرائیل تنها ابزار است

سیدحسن نصرالله از کشورهای اسلامی خواست که به صدور بیانیه بسنده نکنند بلکه سفرای خود را از اسرائیل فرا خوانند و گفت: برخی می‌گفتند سید امروز می‌خواهد اعلام کند که حزب الله وارد جنگ می‌شود، ما از 17 مهر وارد نبرد شده‌ایم. ما سه هفته است که وارد جنگ شدیم. البته ما هم مثل همه دنیا روز شنبه متوجه عملیات طوفان الاقصی شدیم.

دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه به عملیات مرزی اکتفا نخواهیم کرد، افزود: حزب‌الله جنگ تمام عیار را شروع کرده است. آنچه در امتداد مرز بین اسرائیل و لبنان می‌گذرد، علی‌رغم آنچه ممکن است برخی بگویند، محدود نیست و تأثیر بسیار زیادی دارد.

او اذعان داشت: یک سوم ارتش اسرائیل به مرزهای لبنان منتقل شده اند و نصف نیروی دریایی اسرائیل نزدیک لبنان است؛ یک چهارم نیروی هوایی اسرائیل معطوف به لبنان شده است

حزب الله به حملات روزهای گذشته اکتفا نمی‌کند

 نصرالله تاکید کرد که آن چیز که در جبهۀ لبنان اتفاق می‌افتد بی‌سابقه است. ما تمام پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در مرز را شبانه‌روز و دقیق مورد هدف قرار دادیم.

 او افزود: ما از ۸ اکتبر تا امروز جنگی تمام‌عیار علیه رژیم صهیونیستی آغاز کردیم. کسی که در مرز باشد متوجه این موضوع می‌شود.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: آوارگی ده‌ها هزار نفر از ساکنان شهرک‌ها و تخلیه هزاران نفر دیگر در شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی و ۴۳ هزار تخلیه شدند و حاضران سرباز هستند نه غیرنظامی.

 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد