×
سیاسی
شناسه خبر : 154487
تاریخ انتشار : جمعه 1402/08/12 ساعت 16:51
سیدحسن نصرالله: تنها راه عدم گستردگی جنگ، توقف جنایت علیه غزه است

سیدحسن نصرالله: تنها راه عدم گستردگی جنگ، توقف جنایت علیه غزه است

دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای طریق القدس، گفت: نبرد طوفان الاقصی در بیش از یک جبهه و در بیش از یک عرصه گسترده شده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه نبرد با صهیونیست‌ها کاملا مشروع، اخلاقی، دینی و انسانی است، گفت: بر همه دولت‌ها، ملت‌ها، نهادها و گروه‌های مقاومت در عراق، یمن و کشورهای اسلامی که در حمایت از مردم فلسطین وارد نبرد شدند، سلام می‌فرستم.

نصرالله ضمن تاکید بر اینکه شرایط سال‌های اخیر به ویژه با این دولت تندرو، احمق و وحشی[نتانیاهو] در فلسطین بسیار سخت بوده است، افزود:  امروز موضع خود را در مورد رویدادهای جاری و آنچه در آینده خواهد آمد روشن خواهم کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: 20 سال است که غزه را محاصره کرده‌اند، هزاران زن و کودک در زندان‌های اسرائیل در رنج هستند و یک وزیر احمق هم دارند که می‌گوید باید به اینها سخت گرفت.

طوفان الاقصی یک نبرد کاملا فلسطینی بود

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که عملیات طوفان الاقصی 100 درصد فلسطینی بود و توسط فلسطینی‌ها نیز اجرا شد، محرمانه بودن مطلق چیزی است که موفقیت چشمگیر عملیات را از طریق عامل غافلگیری تضمین کرد. صاحبان عملیات طوفان الاقصی آن را حتی از جناح‌های فلسطینی و گروه‌های  محور مقاومت پنهان کردند.

نصرالله با تاکید بر اینکه باید رویدادی رخ می‌داد که موضوع فلسطین اشغالی را به عنوان اولین مسئله در جهان دوباره مطرح می‌کرد؛ گفت: آن عملیات «طوفان الاقصی» در 7 اکتبر بود.

او با اشاره به اینکه ایران از همه محور مقاومت علنا حمایت می‌کند، گفت: در عین حال، ایران هیچ گونه فشاری بر جنبش‌های مقاومت در منطقه اعمال نمی‌کند.

عجله آمریکا نشان داد که وضعیت اسرائیل تا چه میزان سست است

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما قبلا هم گفته بودیم اما طوفان الاقصی به خود اینها هم نشان داد که اسرائیل سست‌تر از لانه عنکبوت است.

سیدحسن نصرالله تاکید کرد که ایالات متحده برای به دست گرفتن کنترل این موجود متزلزل [عنکبوت] عجله کرد تا آن را دوباره روی پای خود نگهدارد اما اسرائیل هنوز نتوانسته است ابتکار عمل را به‌رغم کمک آمریکا به دست آورد.

او افزود: عجله آمریکا برای حمایت از اسرائیلی‌ها نشان داد که رژیم اسرائیل چقدر ضعیف است.

بزرگ‌ترین اشتباه صهیونیست‌ها انتخاب اهداف آن‌هاست

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد که آن‌‎ها گفته بودند هدف اصلی این است حماس را نابود کنیم. کسی که عقل دارد می‌فهمد نمی‌تواند چنین هدفی تعیین کند.

سیدحسن نصرالله افزود: بعدتر گفتند می‌خواهیم اسرا را آزاد کنیم. اگر ذره‌ای کسی شناخت داشته باشد می‌فهمد هیچ زمانی آن‌ها نمی‌توانند بدون پذیرش شروط، اسرایشان را آزاد کنند.

او گفت: بیشتر کسانی که گفتند غیرنظامی بودند و توسط حماس کشته شدند، در واقع با سلاح‌های اسرائیلی کشته شدند. بسیاری از شهرک‌نشینان به‌وسیلۀ تیراندازی دیوانه‌وار ارتش صهیونیستی کشته شدند.

آنچه در غزه اتفاق می‌افتد نشان از ضعف صهیونیست‌هاست

دبیرکل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه دشمن قبلا در سال ۲۰۰۶ اعلام کرد که هدفش نابودی حزب الله است که این هدف هرگز محقق نشد، گفت: آنها اشتباهات سال ۲۰۰۶ را تکرار می‌کند که اهدافی بسیار والا و دست نیافتنی برای خود تعیین کرده بودند.

سیدحسن نصرالله با اشاره به اینکه اتفاقات غزه گویای حماقت اسرائیل است، افزود: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، حماقت و عجز و ناتوانی صهیونیست‌ها را می‌رساند.

او گفت: از ساعات اولیه طوفان الاقصی مشخص بود که این دشمن سرگشته و فراری و گنگ است چرا که دولت‌های اسرائیل از تاریخ نبرد با گروه‌های لبنانی و فلسطینی درس نگرفته است.

دشمن در یک ماه کذشته، دستاوردی کسب نکرده است

سیدحسن نصرالله گفت: در شرایطی که رژیم صهیونیستی محله‌هایی را به طور کامل در مقابل دیدگان جهانیان بمباران و تخریب می‌کند، دیگر هیچ حرمتی برای هیچ چیزی باقی نمی‌ماند.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمن صهیونیستی از حمله زمینی به غزه وحشت دارد، زیرا عاجر و ناتوان است و اقدامات محدودی هم که انجام داده، با مقابله شجاعانه و قهرمانانه مبارزان مقاومت مواجه شده است. وقتی یک مجاهد فلسطینی به راحتی می‌رود و بمب به تانک اسرائیلی می‌بندد، چگونه ارتش دشمن با چنین مجاهدی می‌تواند مقابله کند؟

او تاکید کرد که تصمیم مقاومت عراق برای حمله به آمریکایی‌ها در عراق و سوریه، تصمیمی حکیمانه، شجاعانه و مبارک است.

نصرالله با انتقاد از سکوت جوامع غربی نسبت به جنایات اشغالگران، گفت: امروز امریکا به طور مستقیم در این جنایات نقش دارد؛ همانطور که امام خمینی فرمودند شیطان بزرگ آمریکا است.

آمریکا مسئول اصلی جنگ در غزه؛ اسرائیل تنها ابزار است

سیدحسن نصرالله از کشورهای اسلامی خواست که به صدور بیانیه بسنده نکنند بلکه سفرای خود را از اسرائیل فرا خوانند و گفت: برخی می‌گفتند سید امروز می‌خواهد اعلام کند که حزب الله وارد جنگ می‌شود، ما از 17 مهر وارد نبرد شده‌ایم. ما سه هفته است که وارد جنگ شدیم. البته ما هم مثل همه دنیا روز شنبه متوجه عملیات طوفان الاقصی شدیم.

دبیر کل حزب الله لبنان با تاکید بر اینکه به عملیات مرزی اکتفا نخواهیم کرد، افزود: حزب‌الله جنگ تمام عیار را شروع کرده است. آنچه در امتداد مرز بین اسرائیل و لبنان می‌گذرد، علی‌رغم آنچه ممکن است برخی بگویند، محدود نیست و تأثیر بسیار زیادی دارد.

او اذعان داشت: یک سوم ارتش اسرائیل به مرزهای لبنان منتقل شده اند و نصف نیروی دریایی اسرائیل نزدیک لبنان است؛ یک چهارم نیروی هوایی اسرائیل معطوف به لبنان شده است

حزب الله به حملات روزهای گذشته اکتفا نمی‌کند

 نصرالله تاکید کرد که آن چیز که در جبهۀ لبنان اتفاق می‌افتد بی‌سابقه است. ما تمام پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در مرز را شبانه‌روز و دقیق مورد هدف قرار دادیم.

 او افزود: ما از ۸ اکتبر تا امروز جنگی تمام‌عیار علیه رژیم صهیونیستی آغاز کردیم. کسی که در مرز باشد متوجه این موضوع می‌شود.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: آوارگی ده‌ها هزار نفر از ساکنان شهرک‌ها و تخلیه هزاران نفر دیگر در شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی و ۴۳ هزار تخلیه شدند و حاضران سرباز هستند نه غیرنظامی.

 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته