×
سیاسی
شناسه خبر : 154483
تاریخ انتشار : جمعه 1402/08/12 ساعت 16:14
پتک لبنانی‌ها بر سر اسرائیل؛ نظرسنجی که واشینگتن و تل‌آویو را شوکه کرد!

پتک لبنانی‌ها بر سر اسرائیل؛ نظرسنجی که واشینگتن و تل‌آویو را شوکه کرد!

نتایج نظرسنجی روزنامه الاخبار، بدترین شوک ممکن را به تل‌آویو وارد ساخته، زیرا نتانیاهو و همراهانش طی روزهای اخیر مدعی بودند شهروندان لبنانی حاضر به پرداخت بهای حمایت از حماس نبوده و ورود حزب‌الله لبنان به جنگ میدانی با رژیم اسرائیل را بر نمی‌تابند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در حالی که جهان در انتظار سخنرانی مهم «سیدحسن نصرالله» قهرمان جهان عرب و رهبر مقاومت اسلامی لبنان است، انتشار نتایج یک نظرسنجی توسط نشریه «تایمز آو اسرائیل» شوک بسیار سختی را به سران رژیم اشغال‌گر قدس و آمریکا وارد ساخته است.

در این نظرسنجی، پیش‌فرض آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها مبنی بر عدم آمادگی جامعه لبنان جهت ایجاد یک جبهه درگیری جدید کاملا ابطال شده و در مقابل، بر عزم لبنانی‌ها جهت حمایت از ساکنان غزه تاکید شده است.

نظرسنجی «روزنامه الاخبار» لبنان نشان می‌دهد که 80 درصد لبنانی‌ها از عملیات «طوفان الاقصی» حمایت کرده و تنها 5 درصد از آنها، حماس را مقصر تحولات اخیر در منطقه قلمداد می‌کنند.

به عبارت بهتر؛ حتی تعداد قابل توجهی از غرب‌گرایان در بیروت نیز حمایت خود از رژیم صهیونیستی را در جریان تحولات اخیر پس گرفته‌اند.

در این پژوهش که توسط مرکز مشاوره مطالعات و اسناد لبنان و به سفارش روزنامه الاخبار صورت گرفته است، شرکت‌کنندگان از چندین گروه قومی انتخاب شده و پاسخ‌هایی از مسلمانان شیعه و سنی، مسیحیان و دروزی‌ها ارائه شده است.

نکته قابل توجه اینکه حمایت از حماس در میان شیعیان لبنان 98 درصد، در میان سنی‌ها و دروزی‌ها 86 درصد و در میان مسیحیان نیز حدود 60 درصد بوده، یعنی کلیت این نظرسنجی نشان‌ از حمایت گروه‌ها و قومیت‌های مختلف لبنانی از حماس و عملیات طوفان الاقصی دارد.

الاخبار در پاسخ به این سوال که مشارکت لبنان در جنگ را چگونه می‌بینید، گزارش داده که 75 درصد از شرکت‌کنندگان گزینه بی‌طرف ماندن لبنان را رد کرده و خواستار حمایت بیروت از حماس هستند.

بدون شک نتایج این نظرسنجی بدترین شوک ممکن را به تل‌آویو وارد ساخته، زیرا نتانیاهو و همراهانش طی روزهای اخیر مدعی بودند شهروندان لبنانی حاضر به پرداخت بهای حمایت از حماس نبوده و ورود حزب‌الله لبنان به جنگ میدانی با رژیم اسرائیل را بر نمی‌تابند.

به عبارت بهتر؛ نه تنها ساکنان لبنان از جنگ با رژیم اشغال‌گر قدس روی‌گردان نیستند، بلکه در انتظار مواجهه موثر حزب‌الله با این رژیم جعلی و متعلقات آن هستند.

به‌نظر می‌رسد این بار نیز نهادهای اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل خبط بزرگ دیگری را صورت داده و نسبت به شناخت جامعه لبنان و احتمال‌سنجی واکنش آنها نسبت به جنگ زمینی در غزه دچار خطایی راهبردی و سخت شده‌اند.

اکنون در آستانه سخنرانی تعیین‌کننده سید مقاومت، همگان شاهد حمایت گسترده شهروندان لبنانی از ورود عملیاتی جبهه مقاومت علیه رژیم اشغال‌گر و کودک‌کش صهیونیستی هستند، حمایتی گسترده که پشتوانه بسیار محکمی برای عملیات موثر و قاطعانه احتمالی مقاومت لبنان علیه رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

حزب‌الله لبنان که تجربه در هم شکستن ارتش اسرائیل در جنگ 33 روزه سال 2006 میلادی را دارد، اکنون با اتکاء به درایت مثال‌زدنی خود در شناخت و به کارگیری تاکتیک‌های نبرد، آماده است ضربات بسیار سنگین‌تری را به صهیونیست‌ها وارد سازد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سیگنال‌های آشکار سیدحسن نصرالله به واشنگتن و تل‌آویو
یکشنبه 1402/08/14 ساعت 14:26
نورنیوز بررسی کرد؛
سیگنال‌های آشکار سیدحسن نصرالله به واشنگتن و تل‌آویو
دبیرکل حزب‌الله لبنان به‌جای صحبت کردن از ضرورت گسترش جنگ، برای پایان‌دادن به جنگ راه‌حل ارائه کرد و به تعبیر دقیق‌تر اظهارات خود را در چارچوب اخطار بازدارنده مطرح کرد!
گزارش تصویری | تجمع مردمی در تهران در هنگام پخش سخنان سید حسن نصرالله
جمعه 1402/08/12 ساعت 21:24
گزارش تصویری | تجمع مردمی در تهران در هنگام پخش سخنان سید حسن نصرالله
نورنیوز ـ گروه عکس: نخستین سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان از آغاز عملیات مقاومت موسوم به طوفان الاقصی درنقاط مختلف تهران عصر امروز پنجشنبه با حضور و استقبال مردم تهران بصورت زنده پخش شد.
رمزگشایی از همزمانی سفر بلینکن به تل آویو با سخنرانی مهم سید حسن نصرالله
جمعه 1402/08/12 ساعت 12:24
نورنیوز بررسی کرد؛
رمزگشایی از همزمانی سفر بلینکن به تل آویو با سخنرانی مهم سید حسن نصرالله
هنوز خبری رسمی در خصوص اهداف سفر بلینکن به تل آویو و همچنین محتوای سخنرانی مهم سید حسن نصرالله و ارتباط این دو رخداد با یکدیگر منتشر نشده اما اوج‌گیری حملات نیروهای مقاومت در لبنان، عراق، سوریه و یمن علیه مواضع رژیم صهیونیستی و آمریکا از اراده جدی جبهه مقاومت برای مقابله همه جانبه با جنایت‌های اسراییل خبر می‌دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
پرداخت سود سهام عدالت 1403 منوط به پرداخت شرکت‌های سرمایه‌پذیر
ورود سامانه بارشی جدید از فردا/ هوای پایتخت 5 درجه سرد می‌شود
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد/مثله‌ شدن جسد کودک صحت ندارد
انفجار پهپادی در لبنان؛ خودرویی هدف قرار گرفت
نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
نشست تهران و بازتعریف نقش همسایگان افغانستان
آماده‌باش تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر/اسکان اضطراری هزار حادثه‌دیده در برف و سیلاب
آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه
جزئیات فروش 12 محصول ایران خودرو/ اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار چقدر است؟
تل‌آویو استرالیا را به تشویق حملات ضدیهودی متهم کرد
ارتش لبنان ادعای تل‌آویو درباره وجود سلاح در یانوح را تکذیب کرد
ترامپ نوکر پوتین است
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است/بازداشت 11 عنصر شورشیان سوریه
خشکسالی‌ کل و قوچ‌ها را به معابر شهری کشاند
نمایان شدن «شن زرد» پس از خاکبرداری در نزدیکی حرم امام حسین(ع)
خشم تل‌آویو از استرالیا پس از تیراندازی مرگبار در سیدنی
توقیف 2 لنج غیرمجاز عمانی و کشف 100 کیلوگرم مارماهی
اخراج استاد ایرانی از دانشگاه آرکانزاس، رسوایی دیگری برای آمریکا است
تیراندازی مرگبار در جشن مذهبی یهودیان در سیدنی + کشته شدن خاخام اسرائیلی + فیلم تیراندازی
دستور وزیر کشور برای آماده‌باش کامل استانداران 4 استان
انسداد محور پونل- خلخال در پی کولاک شدید
مشکل خاکسپاری کامران فانی حل شد
X
آگهی تبلیغاتی