×
سیاسی
شناسه خبر : 154470
تاریخ انتشار : جمعه 1402/08/12 ساعت 12:24
رمزگشایی از همزمانی سفر بلینکن به تل آویو با سخنرانی مهم سید حسن نصرالله

نورنیوز بررسی کرد؛

رمزگشایی از همزمانی سفر بلینکن به تل آویو با سخنرانی مهم سید حسن نصرالله

هنوز خبری رسمی در خصوص اهداف سفر بلینکن به تل آویو و همچنین محتوای سخنرانی مهم سید حسن نصرالله و ارتباط این دو رخداد با یکدیگر منتشر نشده اما اوج‌گیری حملات نیروهای مقاومت در لبنان، عراق، سوریه و یمن علیه مواضع رژیم صهیونیستی و آمریکا از اراده جدی جبهه مقاومت برای مقابله همه جانبه با جنایت‌های اسراییل خبر می‌دهد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا بامداد امروز جمعه برای سومین بار پس از دور جدید درگیری‌ها میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی که از ۱۵ مهرماه با انجام عملیات طوفان الاقصی از سوی حماس آغاز شد به تل آویو سفر کرد.

سفر وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو در حالی انجام می‌شود که قرار است بعد از ظهر امروز  سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله لبنان نیز طی سخنرانی مهمی مواضع مقاومت لبنان در قبال تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی را اعلام کند. با توجه به نقش ویژه حزب الله لبنان و رهبر این جریان در جبهه مقاومت، طی چند روز گذشته بخش مهمی از اخبار و تحلیل‌های منتشر شده از سوی کارشناسان و رسانه‌های جریان اصلی در جهان به گمانه زنی در خصوص محتوای اظهارات سید حسن نصرالله اختصاص داشته است.

با توجه به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، مدارس، بیمارستان‌ها و مراکز امدادی در غزه که تاکنون شهادت نزدیک به 10هزار نفر غیر نظامی و هزاران مجروح  را بدنبال داشته است یکی از مهمترین محورهایی که از سوی کشورها، گروه‌های مردمی و فعالان حقوق بشر در سراسر جهان پیگیری می‌شود برقراری آتش بس و رفع محاصره غزه برای امداد رسانی فوری به آسیب دیدگان است.

رژیم صهیونیستی و اصلی‌ترین حامی آن ایالات متحده آمریکا تاکنون ضمن مخالفت با هرگونه آتش بس، شکل گیری آن را فرصتی برای بازسازی توان و قدرت عملیاتی حماس عنوان کرده‌اند.

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه با تغییر رویکرد قبلی خود با اشاره به اینکه زمان کافی برای آزاد کردن اسرای صهیونیست وجود ندارد گفت که به آتش‌بس در نوار غزه نیاز است. 

«جو بایدن» گفت: «من حس آنچه در حال رخ دادن است را درک می‌کنم، این برای جهان اسلام فوق‌العاده پیچیده است».

بایدن ضمن ادعای اینکه از ابتدا از راهکار دو دولتی برای پایان بحران فلسطین حمایت کرده، افزود: «من فکر می‌کنم که ما به آتش‌بس در غزه نیاز داریم»

همزمان خبرگزاری امریکایی «آسوشیتدپرس» نیز گزارش داد که بایدن در مباحثات داخلی دولت آمریکا خواستار آتش‌بس بشردوستانه در غزه برای آزادی اسرای صهیونیست شده است.

پس از اعلام نظر روز پنج شنبه جوبایدن، رسانه‌های آمریکایی پیش بینی کردند که بلینکن در سفر  به تلاویو تلاش دارد مقامات رژیم صهیونیستی را به توقف جنگ متقاعد کند.

رسانه‌های عبری زبان نیز هم زمان با ورود آنتونی بلینکن به تل آویو اعلام کردند که وی حامل یک طرح پیشنهادی آمریکا برای آتش‌بس موقت در غزه است.

پیشنهاد آتش بس در شرایطی که ارتش رژیم صهیونیستی با ورود زمینی به غزه بنا به اعتراف مقامات سیاسی و نظامی رژیم با تلفات سنگین روبرو شده ،می تواند راه فراری نسبتا آبرومندانه برای خارج شدن از باتلاق غزه باشد.

اگرچه هنوز خبری رسمی در خصوص اهداف سفر بلینکن به تل آویو و همچنین محتوای سخنرانی مهم سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و ارتباط این دو رخداد با یکدیگر منتشر نشده اما افزایش موج مخالفت‌های مردمی در سراسر جهان نسبت به تداوم جنایت صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اوج گیری حملات نیروهای مقاومت در لبنان، عراق، سوریه و یمن علیه مواضع رژیم صهیونیستی و آمریکا که از اراده جدی جبهه مقاومت برای مقابله همه جانبه با جنایت‌های اسرائیل خبر می‌دهد به طور قطع در اتخاذ مواضع جدید کاخ سفید و اظهار تمایل به برقراری آتش بس موثر بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند