×
سیاسی
شناسه خبر : 154444
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 15:38
تهدیداتی که میان اخبار جنگ غزه نباید فراموش شوند!

نورنیوز بررسی کرد؛

تهدیداتی که میان اخبار جنگ غزه نباید فراموش شوند!

دو جنگ‌ اوکراین و غزه نشان می‌دهد که همچنان استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی محور سیاست‌های آمریکاست و هیچ تغییری در تفکرات ضد بشری سران این کشور ایجاد نشده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طوفان الاقصی و دفاع مشروع ملت فلسطین در حالی بار دیگر افکار عمومی جهان را به خود مشغول ساخته که در کنار تقلای غربی‌ها برای نجات رژیم صهیونیستی از فروپاشی و گسترش دامنه شکست‌هایش، رفتارهای آمریکا نشان از سوء استفاده از جنگ غزه برای پنهان‌سازی تهدیدات جدید خویش علیه امنیت جهان دارد.

پنتاگون روز دوشنبه اعلام کرد که در صورت تصویب کنگره و تخصیص بودجه، بمب اتمی گرانشی جدیدی خواهد ساخت که 24 برابر قوی‌تر از بمب‌هایی است که در جنگ جهانی دوم بر سر ژاپنی‌ها فرود آمده است.

گزارش تحقیقاتی مشترک دو موسسه «آسان» برای مطالعات سیاسی و «رند کورپ» (Rand Corp) نیز که دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد؛ کره جنوبی و ایالات متحده باید حدود ۱۰۰ سلاح هسته‌ای تاکتیکی آمریکا را برای حمایت از امنیت سئول در برابر تهدیدات رو به رشد کره شمالی مدرن کنند.

در گزارش مذکور همچنین آمده؛ روند متوالی چهار مرحله‌ای برای ارسال تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده به کره جنوبی و تحت فشار قرار دادن پیونگ یانگ برای متوقف کردن برنامه تسلیحات هسته‌ای خود همچنین شامل ساخت انبار جدید تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی آمریکا در کره جنوبی و استقرار تمام یا بخشی از این تسلیحات روی زیردریایی مجهز به موشک بالستیک آمریکاست که در اقیانوس آرام برای هدف قرار دادن کره شمالی عمل می‌کند.

از آن سو؛ در ادامه افشای برنامه‌های بیولوژیک آمریکا، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه که به چین سفر کرده، ‌طی سخنرانی در دهمین نشست «انجمن شیانگشان پکن» گفت: دولت و ارتش آمریکا در حال تسریع فعالیت‌های بیولوژیک نظامی در بخش‌های مختلفی از جهان، شامل اوکراین هستند.

وزیر دفاع روسیه توضیح داد: «فعالیت‌های بیولوژیکی نظامی آمریکا در حال افزایش است که در آن شبکه کاملی از آزمایشگاه‌ها در سنگاپور، تایلند، کامبوج و کره جنوبی مستقر شده‌اند و چنین آزمایشگاه‌های آمریکایی در اوکراین با کمک کشورهای اروپایی که امروز به دنبال پیوستن به سازوکارهای آسه‌آن پلاس هستند، فعالیت کرده و می‌کنند.»

مجموع تحرکات هسته‌ای و بیولوژیک آمریکا در شرق آسیا با ادعای حمایت از متحدان در برابر چین و کره جنوبی در حالی صورت می‌گیرد که نگاهی به کارنامه آمریکا از جنگ جهانی دوم و جنگ ویتنام گرفته تا جنگ بوسنی و اشغال افغانستان و عراق بیانگر استفاده آمریکا از سلاح‌های بیولوژیک و هسته‌ای است که به نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت منجر شده است.

هر چند سران آمریکا مدعی هستند که این اقدامات در گذشته صورت گرفته و نباید گذشته را به حال و آینده نسبت داد، اما رفتارهای عملی آمریکا در عصر حاضر واهی بودن این ادعا را نشان می‌دهد.

در جنگ اوکرین علاوه بر اینکه آزمایشگاه‌های آمریکا در حال تولید ویروس‌ها و تسلیحات بیولوژیک هستند، آمریکا و انگلیس اقدام به ارسال تسلیحات آغشته به اورانیوم ضعیف شده کرده‌اند که بر اساس گزارش‌های رسمی، فاجعه انسانی و زیست محیطی را رقم خواهد زد.

در جنگ اخیر غزه نیز آمریکایی‌ها در حالی تمام قد در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفته و جنایات وحشیانه آنها در غزه را دفاع از خود عنوان می‌کنند که گزارش‌های نهادهای بین‌المللی بیانگر استفاده این رژیم از بمب‌های فسفری و گازهای سمی علیه ساکنان غیر نظامی غزه است.

به عبارت دقیق‌تر؛ می‌توان گفت که دو جنگ‌ اوکراین و غزه نشان می‌دهد که همچنان استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی محور سیاست‌های آمریکاست و هیچ تغییری در تفکرات ضد بشری سران این کشور ایجاد نشده است.

در این میان نکته قابل توجه نوع رفتار نهادهای نظارتی همچون سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدعیان امنیت بین‌الملل همچون اتحادیه اروپاست که در برابر توسعه‌طلبی و تهدیدات هسته‌ای و بیولوژیک آمریکا سکوت کرده‌اند.

بر اساس مفاد ان‌پی‌تی، خلع سلاح هسته‌ای و مقابله با تکثیر و تولید تسلیحات هسته‌ای و شیمیایی از وظایف آژانس است، حال آنکه استانداردهای دوگانه و رفتار سیاسی آژانس موجب افزایش این تسلیحات شده است.

رفتارهای آمریکا در اوکراین و غزه و نیز پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به هیچ کدام از قوانین جهانی که در جنگ غزه بار دیگر نمود عینی آن آشکار شد، لزوم اجماع جهانی برای خلع سلاح هسته‌ای دارندگان سلاح اتمی را نشان می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
پاکستان: به نیروی بین‌المللی غزه نمی‌پیوندیم؛ مسائل کارائیب باید مسالمت‌آمیز حل شود
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی +ترکیب دو تیم
قالیباف: نحوه اجرای کالابرگ هفته آینده بررسی می‌شود
احزاب مخالف، نخست‌وزیر ژاپن را در مورد تایوان تحت فشار گذاشتند
دیدار مقامات واشنگتن و مسکو در خاک آمریکا در جهت پایان یافتن جنگ اوکراین
آماده‌باش بیش از 25 هزار نیروی عملیاتی هلال‌احمر برای زمستان
رژیم صهیونیستی جنوب و شرق لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد
نبرد میلیاردی برای چند دقیقه توجه نوجوان
پنج سد تامین کننده آب شرب تهران 165 میلیون مترمکعب آب دارند
اعزام نیروهای آمریکا به اکوادور؛ ونزوئلا خواستار نشست شورای امنیت شد
بن‌بست واشنگتن در تشکیل نیروی «تثبیت‌کننده» غزه
رایزنی وزیران خارجه چین و ونزوئلا و محکومیت «تاکتیک‌های قلدرمآبانه»
معاون آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد
خالد مشعل: حماس هرگز خلع سلاح نمی‌شود
خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان
بارش برف در محورهای کشور؛ ممنوعیت تردد بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی
برف شدید عامل لغو بازی دوستانه آلومینیوم و تیم امید شد
دستیار ترامپ: نبوغ و زحمت آمریکایی‌ها صنعت نفت ونزوئلا را ایجاد کرد
کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
X
آگهی تبلیغاتی