×
سیاسی
شناسه خبر : 154440
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 15:07
رئیسی: آمریکا بانی جنایات در غزه است

رئیسی: آمریکا بانی جنایات در غزه است

رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا بانی جنایات در غزه است، گفت: مدافعان دروغین حقوق بشر بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند.

نورنیوز ـ گروه سیاست: آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور که به استان کردستان سفر کرده است، با حضور در جمع مردم سنندج اظهار کرد: کردستان، استان صفا و وفا با مردمانی سخت کوش است و خداوند متعال را سپاسگزارم از اینکه در جمع باشکوه شما زنان و مردان، دختران و پسران و جوانان و نوجوانان این مرز و بوم هستم.

رئیسی افزود: امروز شرایطی را می گذارنیم که برای شما مردم و همه مسلمانان و مردم عالم رنج‌آور است، شرایطی که دشمنان اسلام برای مردم غزه پیش آورده اند، مردمی که می خواهند از خانه و کاشانه و وطن خود دفاع کنند و در این راستا مقاومت و ایستادگی را برگزیدند.

او اضافه کرد: امروز ما ۲ صحنه را می بینیم، آنچه که در غزه می گذرد، صحنه‌ای کریه، زشت، سیاه و ظلمانی و صحنه استکبار، خود بزرگ بینی، ظلم، تعدی و تجاوز است که انسان کراهت دارد بگوید این‌ها انسان هستند، این‌ها انسان نیستند بلکه حیوان‌هایی هستند که خود را در قالب انسان نشان می‌دهند.

 

جوانان و نوجوانان فلسطینی زمینه بیداری در عالم را فراهم کردند

رئیس جمهور ادامه داد: با وجود تمام این مشکلات که دشمنان برای فلسطینی‌ها ایجاد کرده اند، جوانان و نوجوانان فلسطینی راه ایستادگی، شرف، عزت و تسلیم نشدن در مقابل دشمنان را طی می‌کنند و باید به این رشادت‌ها و ایثارگری‌ها افتخار کرد، چرا که حرکت آنان و خون شهدا، در عالم، بیداری ایجاد کرد؛ بسیاری‌ها بیدار شدند و فهمیدند آمریکایی ها جز منافع خودشان به هیچ چیزی فکر نمی‌کنند و ارزشی برای شرف و انسانیت قایل نیستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دنیا امروز متوجه شده که آمریکایی‌ها عامل این جنایت در فلسطین هستند، حقوق انسان‌ها را پایمال می کنند و مدعیان حقوق بشر ناقصان حقوق بشر هستند، تاکید کرد: جمهوری اسلامی به برکت خون شهیدان و راهنمایی‌های امام امت و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال‌ها است این موضوع را فریاد می‌زند که رژیم صهونیستی غاصب و حقوق انسانها را لگد مال می‌کند. 


 

دنیا به حقانیت جمهوری اسلامی پی برده است

او با بیان اینکه رژیم غاصب صهونیسم، رژیمی است که اساس آن بر کشتار و تجاوز قرار گرفته و جعلی است، اضافه کرد: بسیاری از ملت‌ها و کشورهای جهان به حقانیت مواضع جمهوری اسلام ایران پی بردند و به برکت خون شهدای فلسطین و شهدای ایران اسلامی بیدار شدند و فهمیدند دوست و دشمن کدام است.

آیت الله رئیسی ادامه داد: مردم بیدار و با بصیرت کردستان، پیشمرگان کُرد مسلمان و زنان و مردان سلحشور این دیار همواره در مقابل شعارهای توخالی و تجزیه طلبان و معاندان ایستادگی کرده و می کنند.

او اضافه کرد: مردم شهرها و روستاهای استان کردستان افتخار دارند که این مرز و بوم را در مقابل دشمنان حفظ کرده اند، ضمن اینکه امنیت این سرزمین، مرهون خون شهدا است و وحدت و انسجام سنی و شیعه مدیون مجاهدت مجاهدان و ایستادگی مردان و زنان با بصیرت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه این وحدت و امنیت بسیار ارزشمند است، گفت: کار و فعالیت در این استان به خوبی در حال انجام است و وضعیت و شرایط در شهر و روستا به برکت انقلاب متفاوت از پیش شده است و دانش آموزان و دانشجویان و دانش پژوهان می‌توانند به پدران، مادران و پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ هایشان مراجعه کنند و وضعیت شهرها و روستاها قبل از انقلاب و امروز را جویا شوند.

 

امروز ملت ایران امیدوار به آینده است

آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امروز ملت ایران امیدوار به آینده است و جوانان آینده را بسیار درخشان می‌بینند، گفت: جوانان ما کارها و کوشش‌‎های بسیاری در حوزه‌های مختلف علم و فناوری، صنعت، معدن و کشاورزی انجام داده‌اند و علم افزایی و معرفت افزایی را پیشه کردند و اکنون شرایط برای کار، فعالیت و تلاش آماده است.

رئیس جمهور با اشاره به سفر به کردستان و کوشش برای رفع مشکلات مردمان این کردستان، افزود: در دور نخست سفر مشکلاتی که مردم سنندج و برخی از شهرهای کردستان با آن مواجه بودند، بررسی شد و با کوشش‌های مدیران در سفر دوم شاهد بهره برداری از برخی از این طرح‌ها از جمله راه آهن همدان - سنندج بودیم که گام بسیار خوبی بود و باید از دست‌اندرکاران آن قدردانی کرد.

او با اشاره به مساله مسکن به عنوان یکی از مشکلات موجود، اعلام کرد: با اقدامات انجام شده، بیش از پنج هزار مسکن در استان کردستان افتتاح می‌شود و در این سفر ۲۵ هزار قطعه زمینی که واگذار شده است، عملیات ساخت در آن آغاز و تسهیلات در برای رفع مشکل مسکن پرداخت می‌شود.

اولویت ما در کردستان بومی‌گزینی است

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه مشکل کردستان بیکاری است و در این زمینه اولویت ما در استان بومی‌گزینی است، تاکید کرد: باید از نیروهای بومی استفاده شود و باید کوشش کرد در وضعیتی که شرایط مساوی است، نیروی تحصیل کرده و دانش آموخته بومی دانشگاهی جذب شود.

او ادامه داد: نگاه مردم به ادارات و کارآمدی دستگاه‌های استانی است و جاهای دیگر را در پایتخت نمی‌بینند، لذا از مدیران استان می‌خواهم با همه وجود بدون روابط ناسالم و پارتی بازی به رفع مشکلات مردم بپردازند و همه تلاش آنها رضایت ارباب رجوع باشد.

 

گره گشایی از مسائل و مشکلات مردم

آیت الله رئیسی اضافه کرد: مساله بیکاری بسیار مهم است و در کشور ظرفیت و زمینه اشتغال فراوانی داریم، کارخانه و کارگاه های نیمه تعطیل زیادی داریم و باید تلاش کنیم بیش از پنج هزار کارگاه و کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل را به چرخه تولید بازگرداندیم.

او با اشاره به کارهای دانش بنیان جوانان افزود: در آغاز به کار دولت برخی از وزارتخانه ها با ۱۰۰ شرکت ارتباط داشتند و اکنون این تعداد به ۶۰۰ شرکت افزایش یافته و این مهم با فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان محقق شده است.

کاهش آمار بیکاری در کردستان

رئیس جمهور افزود: تابستان امسال آمار بیکاری نسبت به یک دهه گذشته کاهشی شده است و امیدواریم مسئولان استانی برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری حتی یک روز را هم غنیمت بشمارند.

او ادامه داد: در این سفر ۳۵ هزار میلیارد تومان برای کار توسعه‌ای و طرح‌هایی که در استان انجام شده هزینه شده است و اعتبارهای بیشتری هم برای طرح‌های نیمه تمام اختصاص می یابد و مسکن، بیکاری و معیشت مردم از نکات مهم و مورد توجه دولت است.

آیت الله رئیسی اضافه کرد: دولت مساله معیشت و زندگی مردم را در اولویت قرارداده است و با وجود همه تهدیدها و تحریم‌ها، شیطنت‌ها و اقدام‌های دشمنان شبانه‌روز در تلاش هستیم تا مشکلات کاهش یابد.

او گفت: یقین داریم مردم کردستان همچنان که تاکنون درخشیده‌اند پس از این نیز با تلاش جوانان غیور این راه همچنان پیموده خواهد شد.

رئیس جمهور تاکید کرد: بسیار خوشحالم که امروز در جمع مردم کردستان هستم و تمایل داشتم در همه شهرهای استان حضور پیدا می کردم اما امکان رفتن به همه شهرها نیست و امروز زمینه برای دیدار با مردم و دیدن مشکلات آنها فراهم شده است و باید از نزدیک مسائل را دید و دنبال کرد و برای رفع آنها تلاش کرد.
 


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
توانیر: برق مشترکان پرمصرف بدون اغماض قطع می‌شود
تغییرات جدید در کنکور؛آزمون جامع جایگزین امتحانات تأثیرگذار می‌شود؟
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجار کنترل‌شده در محدوده مبارکه
وزش باد شدید و گردوخاک در تهران تا کی ادامه دارد؟
تابلوی سبز بورس تهران؛ ثبت رکورد جدید در بازار سهام
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 23 خرداد؛ سقوط 7 هزار تومانی دلار در سایه توافق
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405