×
سیاسی
شناسه خبر : 154407
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 08:19
مقاومت در برابر نسل‌کشی

ابوالقاسم قاسم‌زاده*

مقاومت در برابر نسل‌کشی

طبق همه کنوانسیون‌های جنگ، این بمباران‌ها با هدف «غزه ـ زمین سوخته»، جنایت جنگی خوانده می‌شود.

به روایت مسئولان بهداشت و درمان غزه، از زمان آغاز یورش نظامی اسرائیل به این منطقه، دست‌کم 8306 نفر از جمله 3457 کودک کشته شده‌اند. این آمار شامل 2136 زن و 480 سالمند می‌شود. همزمان سازمان بهداشت جهانی هم هشدار داد که بیمارستان‌های غزه با کمبود برق و تجهیزات اولیه بهداشتی ـ درمانی به دلیل بمباران‌های ممتد ارتش اسرائیل مواجهند. 
فرماندهی ارتش اسرائیل در اطلاعیه رسمی خود از اجرای طرح سه مرحله‌ای در سراسر غزه با هدف‌«زمین سوخته» خبرداده است تا در نهایت با حمله زمینی، سراسر غزه را به اشغال خود درآورد. بر این اساس ارتش رژیم صهیونیستی چندین یورش «نظامی ـ زمینی» ناموفق را اجرا کرده است. واقعیت میدانی در غزه نشان می دهد ارتش رژیم صهیونیستی بجز ویرانی و تخریب و کشتار شهروندان عادی ناشی از بمباران‌های هوایی مستمر دستاوردی نداشته است؛ بمباران‌هایی که بیمارستان‌ها، منازل شهروندان عادی را هدف می‌گیرد و موجب کشتار بیماران، زنان و کودکان شده است. 
طبق همه کنوانسیون‌های جنگ، این بمباران‌ها با هدف «غزه ـ زمین سوخته»، جنایت جنگی خوانده می‌شود.
از سوی دیگر علیرغم سانسوری که برخی از رسانه‌های غربی وابسته به شبکه‌های رسانه‌ای صهیونیسم اعمال می‌کنند، در سراسر جهان امواج نفرت و انزجار مردمی از «نسل‌کشی» در غزه چنان فراگیر شده است که دولت‌های حامی «نتانیاهو» هم دچار مخمصه شده‌اند. موج این نفرت و انزجار در داخل اسرائیل از سوی شهروندان آن هم علنی شده است. تا آنجا که فرار شهروندان اسرائیلی به خارج از کشور، پیامد دیگر بحران داخلی شده است. 
برخی از گزارشگران غربی در گزارش‌های خود این جمله را تکرار می‌کنند که «شهروندان اسرائیلی احساس امنیت زیستن در کشور خود را از دست داده‌اند.» واقعیت این است، اگر چه شعار ارتش اسرائیل نابودی حماس است، اما در غزه نسل‌کشی فراگیر ادامه دارد. نتانیاهو و ارتش صهیونیستی همان الگوی ژنرال «شارون» در اشغال سراسری لبنان و تکرار فاجعه قتل‌عام در دو اردوگاه پناهندگان فلسطینی «صبرا و شتیلا» را دنبال می‌کنند؛ اما این بار در وسعت گسترده‌تر در سراسر غزه! و جهانیان اکنون شاهد تقابل معادله «مقاومت در برابر نسل‌کشی»‌اند. 
ارتش اسرائیل تا اینجا چند حمله زمینی با هدف دسترسی به سنگرهای رزمندگان حماس انجام داده که ناموفق بوده است. ارتش صهیونیستی با بمباران‌های مکرّر سراسر غزه، که شامل بیمارستان و مراکز درمانی  هم می‌شود روش زمین سوخته، ارتش آمریکا را در ویتنام تکرار می کند. ارتش آمریکا این روش جنایتکارانه را در ویتنام به کار گرفت، اما سرانجام شکست خورد، زیرا در جنگ نابرابر ویتنام نیز معادله مقاومت در برابر نسل کشی نتیجه داد. اکنون و به ناچار نتانیاهو و فرماندهان ارتش صهیونیستی اعلام کرده اند که طراحی سه مرحله ای از یورش نظامی را در غزه اجرا خواهند کرد. 
مرحله اول، سراسر غزه زمین سوخته و ناامن می شود. سپس نیروهای زمینی در چند مرحله خود را به مراکز استقرار نظامیان حماس می رسانند تا همه آنها را نابود سازند. در حالی که تجربه تاریخی معادله مقاومت در برابر نسل کشی برابر تحقق پیروزی نهایی در ویتنام نیز جواب نداد و در نهایت ارتش آمریکا هم شکست میدانی نظامی خورد و مهمتر از آن در داخل آمریکا از سوی شهروندانش، جنایتکاران جنگی لقب گرفتند. 
اکنون در داخل اسرائیل، نیز باور شهروندان اسرائیلی چنین سمت و سویی پیدا کرده است و موج فرار از اسرائیل فقط فرار از خطرهای جنگ و مرگ نیست که دریافته اند همچون تاریخ جنگ ویتنام، مقاومت در برابر نسل کشی، در نهایت جواب نمی دهد و آنها را منفور در اذهان مردم جهان به لحاظ باور نژادپرستی صهیونیستی، خواهد کرد. در عین حال اگر حماس هم شکست نظامی و تاکتیکی بخورد، پایان راه نیست؛ زیرا مقاومت در برابر نسل کشی شکست ناپذیر است.

*کارشناس مسائل سیاسی


روزنامه اطلاعات
نظرات

آخرین اخبار
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات
تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت ؛ تماس های رایگان می‌شوند
سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در حال استرداد است
نوراینفو | مکمل‌ها را چه زمانی مصرف کنیم؟
تهدید ترامپ، پاسخ ایران؛ مسئول خون‌های بیشتر کیست؟
شناسایی و توقیف اموال 47 نفر از شبکه‌های معاند در خراسان شمالی
پایان فرار قاتل یک بانوی باردار در پلدختر
سهمیه ایران در آسیا مشخص شد؛ سه تیم در رقابت‌های AFC
زاخارووا : روسیه آماده کمک به حل تنش ایران و آمریکا است
چرا فرزندانمان به قد ژنتیکی خود نمی‌رسند؟
چرامتناسب‌سازی برای همه بازنشستگان یکسان نیست؟ + جزئیات افزایش حقوق 1405
جزئیات محدودیت جدید آمریکا برای تیم ملی ایران
بحران سیاسی در اکوادور
کمبود 85 قلم داروی ضروری در کشور
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
پیش بینی مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل در مورد چگونگی شکل گیری توافق میان ایران و آمریکا
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد
جریمه 363 هزار راننده و موتورسوار متخلف در تهران
آتش‌سوزی در مراکز نفتی روسیه پس از حملات اوکراین
مسئولان در صف اول شهادت یا فساد؟
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
مسی بازهم تاریخ ساز شد
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
گران‌فروشی یا تورم
آخرین وضعیت جاده‌های کشور اعلام شد ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رسانه ملی چگونه مرجعیت خود را از دست می‌دهد؟
قیمت گوشت قرمز امروز 20 خرداد 1405 + جدول
عراقچی: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد
مرحله جدید کالابرگ آغاز شد؛ شارژ اعتبار کدهای ملی 3 تا 6 از امروز
وزارت خارجه: در دفاع از خود برای هدف قرار دادن پایگاه‌های متجاوز درنگ نمی‌کنیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 خرداد 1405+ زمان پخش
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟