×
سیاسی
شناسه خبر : 154378
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 16:51
بازدید از ملیتا؛ قطعه‌ای ‌از آسمان برروی زمین

در دومین روز سفر هیات رسانه‌ای ایران از لبنان اتفاق افتاد؛

بازدید از ملیتا؛ قطعه‌ای ‌از آسمان برروی زمین

هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از دیدار روز نخست خود از گلزار شهدای مقاومت لبنان، در در دومین روز از سفر خود از باغ موزه ملیتا (موزه جنگ 33 روزه) بازدید کردند و سپس پای صحبت فرماندهان نظامی حزب الله لبنان نشسته و با عملیات‌ دلیرانه آنان علیه رژیم اشغالگر قدس آشنا شدند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در راستای گسترش همکاری‌ها و ارتباطات رسانه‌ای میان رسانه‌های جبهه مقاومت و همچنین شناخت نزدیک و ملموس خبرنگاران با تلاش‌ها و دستاوردهای جبهه مقاومت اسلامی در لبنان، هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران در دومین روز از سفر خود به لبنان از موزه جنگ ۳۳ روزه (ملیتا) که معروف به قطعه‌ای از آسمان بر روی زمین است بازدید کردند.

باغ موزه «ملیتا» در ارتفاعات اقلیم التفاح در جنوب لبنان، تصویرگر تاریخ مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی از زمان ابتدای اشغال بیروت در سال ۱۹۸۲ و آزادسازی لبنان در سال ۲۰۰۰ تا جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ است. این موزه شامل اتاق جلسه‌ها و پخش فیلم، بخش لوازم جنگی و تانک‌های منهدم شده اسرائیلی است. بخش جنگل باغ نیز سنگرها و لوازم سربازان حزب‌الله و سالنی شامل برخی غنائم به دست آمده از صهیونیست‌ها و اطلاعاتی سری از ارتش آن رژیم است.

در آغاز بازدیدهای روز دوم هیات رسانه‌ای ایران، باقرزاده رایزن فرهنگی ایران در لبنان میزبان اهالی رسانه ایران بود و به معرفی فرهنگ، جغرافیا و فضای سیاسی و اجتماعی لبنان پرداخت. ملاقات با فرماندهان نظامی حزب الله لبنان و دیدار با خانواده شهدای مقاومت از دیگر برنامه‌های روز دوم سفر هیات اعزامی ایران به لبنان بود.

خبرنگاران ایرانی در ملاقات با فرماندهان نظامی جبهه مقاومت در جریان عملیات‌های غرورآفرین نیروهای حزب‌الله در مرزهای مشترک با رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.


مقاومت آنچه دارد از عاشورا دارد؛ رهبر انقلاب اسلامی نوید اقامه نماز در قدس را داده‌اند

این فرمانده مقاومت با تاکید بر اینکه ما آنچه داریم از عاشورا داریم، گفت: امام خمینی (ره) احیا کننده اسلام در قرن بیست‌و یکم بود. ما در مسیر قدس قرار داریم و هدف ما برپایی دولت امام زمان (عج) است.

او با تاکید بر اینکه آموزش و مسلح‌کردن نیروهای مقاومت غزه با همراهی ایران و حزب الله صورت گرفت است، گفت: جنگ با اسرائیل نه تنها از قدرت ما نکاسته بلکه روز به روز بر قدرت و اقتدار نیروهای مقاومت افزوده است.

این فرمانده مقاومت با اشاره به آخرین دیدار سید حسن نصرالله با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، گفت: آقا به سید نوید داده‌اند که شما در قدس نماز خواهید خواند و به یاری خدا این امر محقق خواهد شد.

او تاکید کرد که هدف دشمن تخریب و کشتار در غزه به منظور تخلیه مناطق شمالی غزه است. صهیونیست‌ها برنامه دارند که نیروهای مقاومت را از این محدوده دور کنند تا برد موشک‌های مقاومت به تل‎آویو نرسد.

این فرمانده مقاومت با اشاره به اینکه اسرائیل روحیه خود را بعد از عملیات طوفان الاقصی از دست داد، گفت: آمریکا با پول و تجهیز نظامی از رژیم اشغالگر قدس پشتیبانی می‌کند اما این پایان اسرائیل است.

او گفت: چهار روز پیش، پس از ورود از سه محور شمال در بیت حانون و جبالیا، وسط به سمت خیابان صلاح الدین، و جنوب از معبر رفح با شکست مواجه شده و مجبور به عقب نشینی کردند.

در روز دوم عملیات زمینی با قطع اینترنت و زیر بمباران شدید مناطق مسکونی با نیروهای مقاومت و تسلیحات و تونل هایشان درگیر شدند؛ ارتشی که خودش را شکست ناپذیر میخواند، از عبور از کمترین عرض غزه (۵ کیلومتر) عاجز بود و آنچه امروز به آن افتخار می‌کنند ورود به زمین‌های سوخته است.

گفتنی است هیات رسانه‌ای ایران در روز نخست سفر خود از گلزار شهدای مقاومت بازدید کردند؛ آنان همچنین به مقر شبکه تلویزیونی المنار رفته و با تلاش‌های همکاران رسانه‌ای خود برای پوشش اخبار جنگ آشنا شدند و به بحث و تبادل نظر با خبرنگاران و مدیران المنار پرداختند.

گزارش تصویری بازدیدهای هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران را اینجا ببینید.


نورنیوز
اخبار مرتبط
دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المیادین
پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 17:44
دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المیادین
هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از شبکه المیادین بازدید و به گفت‌وگو و تبادل نظر با مدیران و خبرنگاران این رسانه جبهه مقاومت پرداختند.
وزیر فرهنگ لبنان: ایرانیان دوستان به وقت دشواری‌ هستند
پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 16:57
در دیدار با هیات رسانه‌ای ایران مطرح شد؛
وزیر فرهنگ لبنان: ایرانیان دوستان به وقت دشواری‌ هستند
وزیر فرهنگ لبنان در دیدار با هیات رسانه‌ای ایران گفت: ایرانیان مصداق ضرب المثل لبنانی «صدیق وقت الضیق» هستند؛ دوستان به وقت دشواری‌ها.
هیات رسانه‌ای ایران با نیروهای مقاومت فلسطین دیدار کردند
پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 16:16
هیات رسانه‌ای ایران با نیروهای مقاومت فلسطین دیدار کردند
هیات رسانه‌ای اعزامی جمهوری اسلامی ایران به لبنان در ادامه دیدارهای خود با نیروهای مقاومت اسلامی، ساعاتی قبل با نیروهای مقاومت فلسطین دیدار و پای صحبت دلیر مردان مقاومت اسلامی نشستند.
دیدار با «خانواده شهدای در مسیر قدس»
پنج‌شنبه 1402/08/11 ساعت 15:53
دیدار با «خانواده شهدای در مسیر قدس»
هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران در دومین روز از سفر خود به لبنان با خانواده شهدای راه قدس دیدار و با آرمان‌های شهدای راه مقاومت تجدید پیمان کردند.
دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المنار؛ رسانه اسلامی، پاسدار حقیقت
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 16:15
دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المنار؛ رسانه اسلامی، پاسدار حقیقت
هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از شبکه تلویزیونی المنار بازدید و به گفت‌وگو و تبادل نظر با مدیران و خبرنگاران این رسانه جبهه مقاومت پرداختند.
پیام هیئت رسانه‌ای ایران به مردم فلسطین: جوانان ما منتظرند تا مرزها باز شود و‌ برای رویارویی با دشمن به شما پیوندند
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 07:08
پیام هیئت رسانه‌ای ایران به مردم فلسطین: جوانان ما منتظرند تا مرزها باز شود و‌ برای رویارویی با دشمن به شما پیوندند
کوثر سادات زلیخایی خبرنگار اعزامی نورنیوز به لبنان، به عنوان نماینده هیئت رسانه ای ایران،پیام اصحاب رسانه کشورمان خطاب به مردم فلسطین را در«اردوگاه برج البراجنه» قرائت کرد.
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان: رژیم صهیونیستی از باتلاق غزه سالم بیرون نخواهد آمد
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 06:47
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان: رژیم صهیونیستی از باتلاق غزه سالم بیرون نخواهد آمد
سید هاشم صفی الدین در پاسخ به سئوال خبرنگار نورنیوز در خصوص احتمال اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی بهتر است فعلا در اندیشه پایان دادن به جنگ فعلی و توان باقی مانده ارتش خود پس از اتمام جنگ باشد؛ مطمئنا رژیم از باتلاق غزه سالم بیرون نخواهد آمد.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم
افضل مقیمی، چهره ماندگار زبان‌شناسی ایران، درگذشت