×
سیاسی
شناسه خبر : 154376
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 16:15
دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المنار؛ رسانه اسلامی، پاسدار حقیقت

دیدار هیات رسانه‌ای ایران از شبکه تلویزیونی المنار؛ رسانه اسلامی، پاسدار حقیقت

هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از شبکه تلویزیونی المنار بازدید و به گفت‌وگو و تبادل نظر با مدیران و خبرنگاران این رسانه جبهه مقاومت پرداختند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در راستای گسترش همکاری‌ها و ارتباطات رسانه‌ای میان رسانه‌های جبهه مقاومت اسلامی، هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از شبکه تلویزیونی المنار بازدید و به تبادل نظر با مدیران و خبرنگاران این رسانه جبهه مقاومت پرداختند.


مدیر شبکه المنار: پیروزی با حراست از حقیقت و مقابله با دروغ پراکنی‌های دشن میسر می‌شود

در این دیدار فرحات، مسئول شبکه تلویزیونی المنار ضمن تاکید بر اینکه رسانه‌های مقاومت در میانه یک جنگ رسانه‌ای قرار دارند، گفت: المناز از روز آغاز عملیات طوفان الاقصی، به صورت پیوسته اخبار فلسطین را پوشش می‌دهد.

او تاکید کرد کرد که در این راستا ناچار به حذف تمام سریال‌ها و برنامه‌های تفریحی شدیم که این موضوع موجب قدردانی مردم و نیروهای مقاومت فلسطین از شبکه المنار نیز شده است.

فرحات گفت: پشتیبانی رسانه‌ای و پوشش خبری یکی از وظایف ماست و تلاش می‌کنیم با انعکاس روحیه بالای رزمندگان فلسطینی، فضای رسانه‌ای را نیز قوی و امیدبخش نگهداریم.

مدیر شبکه المنار ضمن ابراز امیدواری نسبت به پیروزی پایانی در این جنگ همانند جنگ 33 روزه، گفت: پیروزی جز با حراست از حقیقت و مقابله با دروغ پراکنی‌های دشن میسر نمی‌شود.
 

مهدی‌پور: همکاری‌های مشترک رسانه‌ای به دفاع از آرمان‌های مشترک کمک می‌کند

معاونت امور مطبوعاتی و رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در این دیدار هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران را همراهی می‌کرد، بر لزوم اصلاح تصویر دو کشور توسط رسانه‌های جبهه مقاومت و جلوگیری از تصویرسازی یک جانبه رسانه‌های غربی از کشورهای جبهه مقاومت تاکید کرد.

او با اشاره به نشر اکاذیب توسط رژیم اشغالگر قدس، افزود: رسانه‌های دو کشور باید با گسترش همکاری‌های فی‌مابین، در مقابل دروغ پراکنی رسانه‌های غربی ایستادگی و اقدام کنند.

معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد که همکاری و تلاش مشترک رسانه‌ای می‌تواند به دفاع از آرمان‌های مشترک ما کمک کند.  


مدیر رادیونور: رسانه‌های اسلامی باید از ارزش‌های راستین خود پاسداری کنند

یوسف الزین مدیر رادیو نور در این دیدار تاکید کرد: آنچه در این جنگ اتفاق افتاد، شکست هیمنه دشمن و آشکار شدن توحش غرب پشت چهره ساختگی آن بود.

او ضمن تاکید بر اهمیت روایت حقیقت ماجرای فلسطین، گفت: سقوط ارزش‌های پوشالی غرب و دروغ بودن آنها آشکار شد. رسانه‌های اسلامی باید بتواند بر اساس ارزش‌های راستین خود به حراست از حقیقت بپردازد و تمایز خود نسبت به رسانه‌های دروغ‌پرداز غرب نشان دهند.

الزین تاکید کرد که رسانه‌های اسلامی باید بتوانند جایگزین مناسبی برای رسانه‌های دروغین غرب باشند و فجایع اتفاق افتاده در فلسطین را به گوش و نظر جهانیان رسانده و از مخدوش شدن چهره مقاومت جلوگیری کنند.

مدیر رادیو نور با انتقاد از ضعیف بودن پوشش اخبار لبنان در ایران، افزود: امروز نبرد رسانه‌ای جزئی از نبرد نظامی است؛ نبرد رسانه‌ای نبردی راستین در مقابله با فرهنگ منحط و نژآد پرستی غربی‌هاست.

در پایان علی یوسف، مسئول سوشال مدیا شبکه تلویزیونی المنار درباره مشکلات پوشش اخبار فلسطین در شرایط دشوار جنگی و با وجود قطعی اینترنت توسط رژیم صهیونیستی در غزه، توضیحاتی ارایه کرد و هیات ایرانی با بازدید از استودیوها و امکانات رسانه‌ای المنار، با چگونگی پوشش اخبار جنگ در این رسانه لبنانی آشنا شدند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بازدید از ملیتا؛ قطعه‌ای ‌از آسمان برروی زمین
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 16:51
در دومین روز سفر هیات رسانه‌ای ایران از لبنان اتفاق افتاد؛
بازدید از ملیتا؛ قطعه‌ای ‌از آسمان برروی زمین
هیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از دیدار روز نخست خود از گلزار شهدای مقاومت لبنان، در در دومین روز از سفر خود از باغ موزه ملیتا (موزه جنگ 33 روزه) بازدید کردند و سپس پای صحبت فرماندهان نظامی حزب الله لبنان نشسته و با عملیات‌ دلیرانه آنان علیه رژیم اشغالگر قدس آشنا شدند.
پیام هیئت رسانه‌ای ایران به مردم فلسطین: جوانان ما منتظرند تا مرزها باز شود و‌ برای رویارویی با دشمن به شما پیوندند
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 07:08
پیام هیئت رسانه‌ای ایران به مردم فلسطین: جوانان ما منتظرند تا مرزها باز شود و‌ برای رویارویی با دشمن به شما پیوندند
کوثر سادات زلیخایی خبرنگار اعزامی نورنیوز به لبنان، به عنوان نماینده هیئت رسانه ای ایران،پیام اصحاب رسانه کشورمان خطاب به مردم فلسطین را در«اردوگاه برج البراجنه» قرائت کرد.
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان: رژیم صهیونیستی از باتلاق غزه سالم بیرون نخواهد آمد
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 06:47
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان: رژیم صهیونیستی از باتلاق غزه سالم بیرون نخواهد آمد
سید هاشم صفی الدین در پاسخ به سئوال خبرنگار نورنیوز در خصوص احتمال اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی بهتر است فعلا در اندیشه پایان دادن به جنگ فعلی و توان باقی مانده ارتش خود پس از اتمام جنگ باشد؛ مطمئنا رژیم از باتلاق غزه سالم بیرون نخواهد آمد.
نظرات

آخرین اخبار
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
اظهارات روبیو در جلسه استماع
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است