×
اقتصادی
شناسه خبر : 154198
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/08 ساعت 15:22
ایران سومین کشور در جراحی چاقی

ایران سومین کشور در جراحی چاقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ما در حوزه جراحی چاقی به توریسم سلامت تبدیل شده‌ایم و در دنیا نیز به عنوان مرجع علمی به ما نگاه می‌شود.

سایر رسانه‌ها: «دکتر عبدالرضا پازوکی» در نشست تخصصی «تبیین و تشریح مرجعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در درمان چاقی و جراحی درون‌بین» که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: امروزه، معضل چاقی در دنیا به یکی از مهمترین دغدغه‌های حوزه سلامت تبدیل شده است. کشور ما نیز دستاوردهای خوبی در این زمینه داشته است. از سال ۸۶، تقریباً چند سال بعد از رشته جراحی چاقی در کل دنیا که در چند کشور ایجاد شد، رشته فلوشیپ جراحی درون بین و جراحی چاقی و متابولیک در کشور راه‌اندازی شد. 

او ادامه داد: فارغ‌التحصیلان این رشته نه تنها در حوزه درمان فعالیت می‌کنند، بلکه در حوزه آموزشی، ما تقریباً ۸ فارغ‌التحصیل خارجی داریم و ده‌ها جراح تربیت کرده‌ایم که در دوره‌های کوتاه مدت ما از کشورهای منطقه شرکت کرده‌اند. ما در حوزه توریسم‌درمانی نیز این دستاورد را داشتیم که این افراد در زمینه جراحی چاقی متابولیک فعالیت می‌کنند. بنابراین تعدادی از این فارغ‌التحصیلان که از کشورهای مختلف برگشتند، می‌توانند پیام اور مرجعیت علمی برای ما باشند. 

دکتر پازوکی با بیان اینکه ما ۳ مرکز پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شیراز راه‌اندازی کرده‌ایم، افزود: ما دستاوردهای علمی خود را در قالب مقالات به سمع و اطلاع جامعه بین‌المللی در حوزه جراحی چاقی متابولیک رساندیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: سال ۲۰۱۹ میلادی رئیس اسبق فدراسیون بین‌المللی جراحی متابولیک و چاقی به من گفت ما جهش خوبی در این حوزه داشته‌ایم، این ارتقاء ادامه داشت تا اینکه سال گذشته رئیس فدراسیون بین‌المللی اعلام کرد، در حال حاضر ایران سومین کشور در حوزه تولید مقاله جراحی چاقی و متابولیک است و ۲ روش از ۳ روش جراحی، توسط جراحان کشور ابداع شده است. شاهدیم که اساتید و پزشکان کشور، بصیرت و آگاهی انسانی خود را به عنوان یک رسالت در نظر دارند.

«دکتر  محمد کرمان ساروی» دبیر انجمن جراحی چاقی و متابولیک ایران نیز گفت: امروزه در تولید علم دنیا، جایگاه بسیار خوبی داریم و ما در فدراسیون جهانی جراحی چاقی گرداننده پنل هستیم. امروزه دنیا به طور ویژه‌ای به جراحی چاقی در ایران نگاه می‌کند و پزشکان ایران به عنوان راهنما هستند. 

در ادامه دکتر شهاب شهابی، رئیس فدراسیون جراحان جوان چاقی آسیا، اظهار کرد: ما در مرجعیت علمی، ۳ بخش داریم. در پژوهش، ما در سال‌های اخیر، رشد چشمگیری داشتیم و سالیانه تقریباً ۲۰ مقاله داشته‌ایم. در کمتر رشته‌ای دیده می‌شود که مشارکت اساتید بنام خارجی در تولید مقالات باشد. در مقالات ما، اساتید بنام خارجی شرکت داشته‌اند و این مقالات بارها مورد مرجعیت واقع شدند. 

او افزود: در بعد آموزشی، در حال حاضر ما ۳ فلوشیپ از کشورهای افغانستان، پاکستان و لبنان داریم. علاوه بر این، کارگاه‌های آموزشی متعددی برگزار می‌کنیم. در درمان، روزانه ۶۰ تا ۷۰ بیمار به کلینیک چاقی دانشگاه علوم پزشکی ایران مراجعه می‌کنند و به آنها خدمات ارائه می‌کنیم که برخی از آنها از کشورهای همسایه هستند. این موارد باعث مرجعیت علمی ما می‌شود.با وجود تمام پیشرفت‌ها ما هنوز ابتدای راه هستیم. چراکه چاقی در تمام کشورهای دنیا معضل و عاملی برای مرگ و میر است. باید دست به دست هم دهیم تا در این زمینه پیشرفت کنیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود