×
سیاسی
شناسه خبر : 154172
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/08 ساعت 10:44
سرلشکر باقری: صهیونیست‌ها اگر منطقی عمل کنند باید هر چه زودتر آتش‌بس را بپذیرند

سرلشکر باقری: صهیونیست‌ها اگر منطقی عمل کنند باید هر چه زودتر آتش‌بس را بپذیرند

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در همایش ملی پدافند غیرعامل: صهیونیست‌ها هم میدان را از دست داده‌اند هم به مرور خیابان‌های شهرهای جهان را از دست خواهند داد و اگر منطقی عمل کنند باید هر چه زودتر آتش‌بس را بپذیرند.

نورنیوز - گروه سیاست: سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح صبح امروز، در همایش ملی پدافند غیرعامل طی سخنانی اظهار کرد: این همایش همزمان با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه برگزار می‌شود، حوادثی که نشان داد فلسطین مهمترین مسئله جهان اسلام است و هیچ وقت نباید از این اوج خارج شود.

او افزود: ملت فلسطین ۷۵ سال پیش در یک اقدام تروریستی دشمنان، سرزمینش را از دست داد و هفت دهه است که در حال مبارزه است، آنچه در عملیات اخیر رخ داد نتیجه انباشت ظلم چندین‌ساله صهیونیست‌ها بود.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تأکید کرد: نسبت دادن این عملیات به خارج از فلسطین برای سرپوش گذاشتن بر این شکست بود.

باقری ادامه داد: ملتی ستم‌دیده با توانایی خود و با تسلیحات عمدتاً تولید خود و زیر شدیدترین کنترل‌ها با یک عملیات ‌بدون نقص توانست چنین عملیات ارزشمندی را به انجام برساند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: آن ارتش پولادین و آن امنیت بی‌نظیر و قدرت و شوکت صهیونیست‌ها در ۱۵ مهر فرو ریخت و نشان داد سرزمین غصب‌شده فلسطین جایی برای مهاجران و توسعه زیرساختش نیست و اسرائیل پشتوانه‌ای برای تکیه دادن حکومتهای غیرمردمی در منطقه نخواهد بود، این حکومت پوشالی قدرت سرپا نگه‌داشتن خود را ندارد چه برسد به اینکه تکیه دیگر حکومتها باشد.

باقری تصریح کرد: صهیونیست‌ها این شکست را با جنایت پاسخ می‌دهند، بمباران هوایی عملیاتی بدون ارزش نظامی است، در مقابل عملیات مبارزان فلسطینی که سراسر قدرت و اعتبار و نشان‌دهنده عمق توانمندی اطلاعاتی و عملیات آنها بود.

او خاطرنشان کرد: کسی که نمی‌تواند با رزمنده مقابله کند رو به کشتن مردم می‌آورد، اگر یک سال این بمباران ادامه یابد باز بازنده این میدان صهیونیست‌ها هستند.

باقری عنوان کرد: از یکی دو روز بعد از حادثه ۱۵ مهرماه توان عمده زمینی صهیونیست‌ها را دور نوار غزه جمع کردند و پنج لشکر زرهی با ۱۵۰۰ تانک و نفربر را دور این زمین مستقر کردند دائم هم می‌گویند "حمله سراسری می‌کنیم"، اما چرا این کار را نمی‌کنند؟ چون همه آگاهان نظامی به آنها می‌گویند "این عملیات شکست دیگری را برای شما رقم می‌زند"، مبارزان فلسطین آماده حمله زمینی اسرائیل هستند و در چند شب گذشته جلوه‌هایی از این شکست را شاهد بودیم و به‌محض وصل شدن اینترنت شاهد تصاویر تانک‌های سوخته و کشته شدن و به اسارت رفتن نظامیان صهیونیست هستیم.

او ابراز کرد: حرکاتی که در کشورهای اسلامی و اروپا به نمایش گذاشته می‌شود سابقه تاریخی ندارد، هیچ‌گاه چنین جمعیتی در دفاع از مظلوم به خیابان نیامدند. رزمندگان فلسطین مبارزه خود را با سنگ و مشت آغاز کردند و امروز با موشک و سلاح ضدتانک ادامه می‌دهند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: راهی برای کمک کردن به مردم غزه وجود ندارد. رزمندگان در همین تونل‌ها هم آمادگی کسب می‌کنند و هم صنایع دفاعی‌شان را اداره می‌کنند. آنچه در جنگ‌ها سرنوشت‌ساز است انسان‌های بااراده و محکم است و اسرائیلی‌ها چنین افرادی ندارند.

او اضافه کرد: فلسطین تصمیم گرفته است به‌جای مرگ تدریجی قیام کند و حق خود را بگیرد. پیشنهاد جمهوری اسلامی تنها پیشنهاد عادلانه در جهان است که مطرح شده است؛ یک همه‌پرسی از میان تمام فلسطینیان که برای آینده خود تصمیم بگیرند و هیچ راهی جز این وجود ندارد و قطعاً نتیجه‌ای که از این صندوق خارج شود مورد قبول همه خواهد بود.

سرلشکر باقری تأکید کرد: از دلایل پایداری مقاومت رزمندگان عزیز فلسطینی توجه به پدافند غیرعامل است. در همین بخش شمالی غزه گزارش این رزمندگان این است که بیش از ۴۰۰ کیلومتر تونل احداث کرده‌اند و بعضاً خودرو و موتورسیکلت در آن عبور می‌کند. یک سر تونل‌ها پشت حصارها و نیروهای صهیونیست است و یک سر آن در نوار غزه. صهیونیست‌ها هم میدان را از دست داده‌اند و هم افکار عمومی جهان را و اگر عمل کنند باید زودتر آتش‌بس را بپذیرند و با مذاکره مدتی مهلت بگیرند.

سردار باقری افزود: چنانچه تعامل، همگرایی و هم افزایی میان مجموعه پدافند غیرعامل و دستگاه‌های اجرایی ضعیف باشد، قطعاً نتیجه لازم حاصل نخواهد شد لذا توصیه من به عزیزان این است که هرچه امکان‌پذیر است این نزدیکی، همفکری و مشورت بایستی توسعه و تعمیق پیدا کند و باید انتظار داشت که چنین کاری بهتر از گذشته پیش برود.

او با اشاره به فراگیر شدن پدافند غیرعامل، اظهار کرد: با فرهنگ سازی باید پدافند غیرعامل را به یک باور عمومی، مسئله بسیار حیاتی و اساسی تبدیل کرد چون اگر چنین چیزی نباشد ابلاغ و تحمیل ابلاغیه‌ها کاری را به پیش نخواهد برد؛ البته فرهنگ‌سازی هم روش‌های گوناگونی دارد لذا برای آن ‌که روز به روز توسعه پیدا کند باید از همه امکانات و ابزار جذاب استفاده کرد.

باقری ادامه داد: باید بر روی نسل آینده سرمایه ‌گذاری کرد که در این رابطه بیشترین سرمایه‌گذاری باید در مدارس و دانشگاه‌های ما صورت بگیرد چون آینده کشور را آنها اداره خواهند کرد؛ فراگیری بایستی با اقدامات رسانه‌ای، دانش افزایی، تمرین، رزمایش، ایجاد کارگاه‌ها و جلسات مداوم توسعه پیدا کند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: البته این اقدامات نسبت به گذشته توسعه چشمگیری پیدا کرده و این هفته هم فرصت مناسبی برای فرهنگ سازی در این موضوع است اما هرچه در این موضوع کار شود باز هم‌کم است به همین دلیل بایستی فعالیتهای این حوزه توسعه پیدا کند؛ پدافند غیرعامل امری رشد یابنده است که هرچه زمان می‌گذرد موضوع آن پیچیده‌تر و موارد و مصادیق آن نیز متعددتر می‌شود.

او افزود: ویژگی‌های دیگری که باید به آن تاکید کنیم و در قانون هم به آن اشاره و تأکید شده، این است که مسئول اجرای پدافند غیرعامل در هر دستگاهی رئیس آن دستگاه است؛ اگر سازمان پدافند غیرعامل یا مدیری  یا مشاور و مستشاری در این امر وجود دارد، این‌ها صرفاً آموزش دهنده، راهنما، مستشار و هدایتگر هستند؛ قانون بسیار ارزشمندی در مجلس تصویب و ابلاغ شد که راهگشا خواهد بود زیرا هم تکلیف را معلوم کرده و هم برای مستنکفین قاعده گذاری کرده و هم تکلیف سازمان پدافند غیرعامل که باید هدایتگری کند را روشن کرده است و هم همه جوانبی که لازم بوده دیده است و مابقی از‌ جمله تصویب مجدد اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل را به نظر مقام معظم رهبری موکول کرده است که در مهلت ۶ ماهه‌ تعیین شده در قانون، صورت خواهد گرفت.

سرلشکر باقری ادامه داد: در سال‌های اخیر نمونه‌هایی مانند دیسپاچینگ ملی گاز،‌ کار بومی کم نظیر و بزرگ ملی به انجام رسید و شرکتهای دانش بنیان فراوانی در تولید فناوری و تجهیزات لازم برای مقابله با تهدیدات نوین به صورت بومی کار کردند و وارد میدان شدند و در این رابطه توفیقات بسیار بزرگی را هم به دست آوردند.

او  افزود: در مسئله امن‌سازی سایبری دستگاه‌ها و زیر ساختارهای کشور کارهای بزرگ و موفقیت‌های قابل توجهی به دست آمد و تمرین‌ها، رزمایش‌ها و کارهای هنری مانند تولید فیلم و فصلنامه و ‌نشریات گوناگون به انجام رسیده که قطعاً تأثیرگذار است؛ ایجاد قطب‌های آموزشی، درمانی و پژوهشی در برابر حملات شیمیایی و مصدومان شیمیایی زیستی و هسته‌ای در کشور صورت گرفته است.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پایان گفت: کشور ما باید دارای چنان مصونیتی شود که در کنار قدرت دفاع عامل و توان نیروهای مسلح به همراه سایر ابعاد کشور را به بازدارندگی کامل و مصونیت قابل اعتماد و پایدار در برابر تهدیدها و طمع‌های استکبار جهانی و بیگانگان و دشمنان برساند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
گزارش یونسکو از خسارت جنگ به آثار تاریخی ایران
پیام وزارت اطلاعات در پی شهادت دریابان تنگسیری
بیش از 30 درصد شرکت‌های های‌تک اسرائیلی در فکر ترک اراضی اشغالی هستند
قدردانی رهبر معظم انقلاب از علمای اهل سنت استان کردستان
سناریوی جنگ زمینی واشنگتن؛ جرقه انفجار نبرد منطقه‌ای بزرگ
فردا؛ تشییع سرداران شهید تنگسیری، اسحاقی و جمعی از شهدای مدافع اقتدار کشور
کوله پشتی میناب؛ نمادی جهانی برای ترامپیسم تبهکار
کشف 4000 تن کالای اساسی احتکاری و قاچاق
پیام تسلیت دکتر محمد مخبر در پی شهادت دریابان پاسدار شهید تنگسیری
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
برخورد پلیس با سارقان در پایتخت
پزشکیان، قالیباف، اژه‌ای و ذوالقدر در یک صف مشغول اداره کشورند
اردوغان خواستار پایان یافتن فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد
اعلام بسته جامع حمایتی وزارت اقتصادبرای ایرانیان مقیم امارات
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است
پرداخت تسهیلات کم بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده از جنگ در پایتخت
وزارت اطلاعات: 54 عامل دشمن در 4 استان دستگیر شدند
ارتش: پهپاد «لوکاس» دشمن در جزیره قشم ساقط شد
مخالفت پکن با حمله به تاسیسات اتمی ایران
تداوم خدمات‌رسانی ستاد سفر به مسافران نوروزی در پایتخت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه