×
فرهنگی
شناسه خبر : 154107
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/07 ساعت 11:48
خداحافظی با بازیگر نقش چندلر در سریال «فرندز»؛ متیو پری که بود؟

خداحافظی با بازیگر نقش چندلر در سریال «فرندز»؛ متیو پری که بود؟

متیو پری، بازیگر نقش «چندلر بینگ» در سریال آمریکایی پرطرفدار «فرندز» روز گذشته در سن 54 سالگی درگذشت.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: بنا بر گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، بدن بی‌جان او عصر شنبه ۲۸ اکتبر در خانه‌اش در شهر لس‌آنجلس آمریکا پیدا شده است. به نظر می‌رسد که او «غرق شده» است و اگرچه هیچ نشانه‌ مبنی بر وقوع یک عمل مجرمانه دیده نشده، اما پلیس همچنان در حال تحقیق درباره علت مرگ اوست.

این شبکه خبری همچنین نوشت که سخنگوی سازمان آتش‌نشانی لس‌آنجلس در ساعت ۴:۰۷ بعد از ظهر شنبه (به وقت محلی) تماسی تلفنی را برای دریافت کمک اورژانسی برای «نجات یک نفر در آب» دریافت کرده است.

وکلای متیو پری هنوز حاضر به اظهارنظر در این باره نشده‌اند.

شرکت برادران وارنر، سازنده مجموعه پرطرفدار «فرندز»، در اطلاعیه‌ای به خبر درگذشت او واکنش نشان داد و نوشت: «ما از درگذشت دوست عزیزمان متیو پری ناراحت هستیم. متیو یک بازیگر فوق‌العاده با استعداد و بخش جدانشدنی از خانوادۀ تلویزیونی برادران وارنر بود. نبوغ کمدی او در سراسر جهان احساس شد و میراث او در قلب بسیاری زنده خواهد ماند. امروز یک روز غم‌انگیز است و ما همدردی خود را با خانواده، دوستان و همه طرفدارانش اعلام می‌کنیم.»

حساب اینستاگرام تایید شدۀ «Friends» نیز شنبه‌شب به متیو پری ادای احترامی صمیمانه کرد و نوشت: «او یک هدیه واقعی برای همه ما بود.»

زندگی و فعالیت‌های هنری متیو پری

متیو لانگفورد پری، در اوت ۱۹۶۹ میلادی در شهر ویلیام‌تاون واقع در ایالت ماساچوست آمریکا، از پدری بازیگر و مادری روزنامه‌نگار به دنیا آمد.

والدین او در دوران جوانی متیو از یکدیگر جدا شدند و به این ترتیب میتو پری به شهر اتاوا در کانادا نقل مکان و در آنجا زندگی کرد.

متیو پری که در ابتدا علاقه وافری به تنیس نشان داده بود و حتی به یکی از تنیسورهای برتر کانادا تبدیل شده بود، درنهایت به لس‌آنجلس نقل مکان کرد و مانند پدرش حرفه بازیگری را در پیش گرفت.

او بازیگری را با ایفای نقش کوچکی در یک درام تلویزیونی به نام «۲۴۰-رابرت» در سال ۱۹۷۹ میلادی آغاز کرد و به‌تدریج نقش‌های دیگری نیز به او پیشنهاد شد.

تا اینکه درنهایت در سال ۱۹۹۴ میلادی برای ایفای نقش «چندلر بینگ» در سریال کمدی «فرندز» (تولید شرکت برادران وارنر) پذیرفته شد و به این ترتیب به شهرتی جهانی رسید.

او در سال ۲۰۰۲ میلادی برای ایفای همین نقش نامزد دریافت جایز گرمی شد و هنرنمایی او در نقش شخصیت شوخ طبع و مهربان «چندلر» او را به یکی از پردرآمدترین بازیگران سریال‌های تلویزیونی آن دوران نیز تبدیل کرد.

متوی پری در مجموع چهار بار برای جایزه گرمی نامزد و دو بار نیز برنده آن شد.

او در کنار هنرنمایی در ۱۰ فصل سریال «فرندز»، در فیلم‌های سینمایی دیگری از جمله کمدی «احمق‌ها هجوم می‌آورند» در سال ۱۹۹۷ میلادی و «تقریباً قهرمانان» در سال ۱۹۹۸ میلادی و «همه ۹ یارد» در سال ۲۰۰۰ ایفای نقش کرد.

کتاب خاطرات پری

متیو پری در نوامبر ۲۰۲۲ میلادی کتاب خاطرات خود را با عنوان «دوستان، عاشقان و یک چیز وحشتناک بزرگ» منتشر کرد و در آنجا به موضوع اعتیادش به مواد مخدر پرداخت.

از جمله نوشت که در ۴۹ سالگی، مصرف مواد مخدر منجر به پارگی روده‌اش شده بود و پزشکان شانس زنده ماندن او را تنها ۲ درصد ارزیابی کرده بودند. او در آن زمان به مدت دو هفته در کما بود و پس از احیا نیز برای ماه‌ها در بیمارستان بستری شد.

او همچنین نوشت که برای ترمیم همه آسیب‌های شکمی باید ۱۴ عمل جراحی را تحمل می‌کرد و اعتراف کرد که در آن سال‌ها ۱۵ بار به مراکز بازتوانی رفته بود تا بتواند اعتیادش را به مواد مخدر ترک کند.


یورونیوز
کلید واژگان
سینمابازیگر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی