×
فرهنگی
شناسه خبر : 154107
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/08/07 ساعت 11:48
خداحافظی با بازیگر نقش چندلر در سریال «فرندز»؛ متیو پری که بود؟

خداحافظی با بازیگر نقش چندلر در سریال «فرندز»؛ متیو پری که بود؟

متیو پری، بازیگر نقش «چندلر بینگ» در سریال آمریکایی پرطرفدار «فرندز» روز گذشته در سن 54 سالگی درگذشت.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: بنا بر گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، بدن بی‌جان او عصر شنبه ۲۸ اکتبر در خانه‌اش در شهر لس‌آنجلس آمریکا پیدا شده است. به نظر می‌رسد که او «غرق شده» است و اگرچه هیچ نشانه‌ مبنی بر وقوع یک عمل مجرمانه دیده نشده، اما پلیس همچنان در حال تحقیق درباره علت مرگ اوست.

این شبکه خبری همچنین نوشت که سخنگوی سازمان آتش‌نشانی لس‌آنجلس در ساعت ۴:۰۷ بعد از ظهر شنبه (به وقت محلی) تماسی تلفنی را برای دریافت کمک اورژانسی برای «نجات یک نفر در آب» دریافت کرده است.

وکلای متیو پری هنوز حاضر به اظهارنظر در این باره نشده‌اند.

شرکت برادران وارنر، سازنده مجموعه پرطرفدار «فرندز»، در اطلاعیه‌ای به خبر درگذشت او واکنش نشان داد و نوشت: «ما از درگذشت دوست عزیزمان متیو پری ناراحت هستیم. متیو یک بازیگر فوق‌العاده با استعداد و بخش جدانشدنی از خانوادۀ تلویزیونی برادران وارنر بود. نبوغ کمدی او در سراسر جهان احساس شد و میراث او در قلب بسیاری زنده خواهد ماند. امروز یک روز غم‌انگیز است و ما همدردی خود را با خانواده، دوستان و همه طرفدارانش اعلام می‌کنیم.»

حساب اینستاگرام تایید شدۀ «Friends» نیز شنبه‌شب به متیو پری ادای احترامی صمیمانه کرد و نوشت: «او یک هدیه واقعی برای همه ما بود.»

زندگی و فعالیت‌های هنری متیو پری

متیو لانگفورد پری، در اوت ۱۹۶۹ میلادی در شهر ویلیام‌تاون واقع در ایالت ماساچوست آمریکا، از پدری بازیگر و مادری روزنامه‌نگار به دنیا آمد.

والدین او در دوران جوانی متیو از یکدیگر جدا شدند و به این ترتیب میتو پری به شهر اتاوا در کانادا نقل مکان و در آنجا زندگی کرد.

متیو پری که در ابتدا علاقه وافری به تنیس نشان داده بود و حتی به یکی از تنیسورهای برتر کانادا تبدیل شده بود، درنهایت به لس‌آنجلس نقل مکان کرد و مانند پدرش حرفه بازیگری را در پیش گرفت.

او بازیگری را با ایفای نقش کوچکی در یک درام تلویزیونی به نام «۲۴۰-رابرت» در سال ۱۹۷۹ میلادی آغاز کرد و به‌تدریج نقش‌های دیگری نیز به او پیشنهاد شد.

تا اینکه درنهایت در سال ۱۹۹۴ میلادی برای ایفای نقش «چندلر بینگ» در سریال کمدی «فرندز» (تولید شرکت برادران وارنر) پذیرفته شد و به این ترتیب به شهرتی جهانی رسید.

او در سال ۲۰۰۲ میلادی برای ایفای همین نقش نامزد دریافت جایز گرمی شد و هنرنمایی او در نقش شخصیت شوخ طبع و مهربان «چندلر» او را به یکی از پردرآمدترین بازیگران سریال‌های تلویزیونی آن دوران نیز تبدیل کرد.

متوی پری در مجموع چهار بار برای جایزه گرمی نامزد و دو بار نیز برنده آن شد.

او در کنار هنرنمایی در ۱۰ فصل سریال «فرندز»، در فیلم‌های سینمایی دیگری از جمله کمدی «احمق‌ها هجوم می‌آورند» در سال ۱۹۹۷ میلادی و «تقریباً قهرمانان» در سال ۱۹۹۸ میلادی و «همه ۹ یارد» در سال ۲۰۰۰ ایفای نقش کرد.

کتاب خاطرات پری

متیو پری در نوامبر ۲۰۲۲ میلادی کتاب خاطرات خود را با عنوان «دوستان، عاشقان و یک چیز وحشتناک بزرگ» منتشر کرد و در آنجا به موضوع اعتیادش به مواد مخدر پرداخت.

از جمله نوشت که در ۴۹ سالگی، مصرف مواد مخدر منجر به پارگی روده‌اش شده بود و پزشکان شانس زنده ماندن او را تنها ۲ درصد ارزیابی کرده بودند. او در آن زمان به مدت دو هفته در کما بود و پس از احیا نیز برای ماه‌ها در بیمارستان بستری شد.

او همچنین نوشت که برای ترمیم همه آسیب‌های شکمی باید ۱۴ عمل جراحی را تحمل می‌کرد و اعتراف کرد که در آن سال‌ها ۱۵ بار به مراکز بازتوانی رفته بود تا بتواند اعتیادش را به مواد مخدر ترک کند.


یورونیوز
کلید واژگان
سینمابازیگر
نظرات

آخرین اخبار
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی