×
سیاسی
شناسه خبر : 154032
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/06 ساعت 11:27

رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش؛

فرماده کل ارتش: ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارد

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه رزمایش اقتدار 1402 نیروی زمینی ارتش، ضمن ارزیابی مثبت عملیات نیروی زمینی در این رزمایش، اظهار کرد: پیام این رزمایش به دشمنان این است که بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارند.

نورنیوز - گروه سیاست: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش، ضمن ارزیابی مثبت عملیات نیروی زمینی در این رزمایش، اظهار کرد: ارتش مطابق با برنامه‌های ارتقای آموزش و آمادگی‌های دفاعی و رزمی خود در طول سال، رزمایش‌های متعددی را طرح‌ریزی و برگزار می‌کند و رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با هدف ارزیابی سطح آموزش و بررسی نقاط ضعف و قوت و در نهایت توسعه و ارتقای اقتدار دفاعی و رزمی کشور در مواجهه با تهدیدات پیش‌رو برگزار شده است.

فرمانده کل ارتش با اشاره به توانمندی‌های ارائه شده توسط نیروی زمینی و با تقدیر از امیر سرتیپ حیدری فرمانده این نیرو در طرح‌ریزی این رزمایش، گفت: ابتکارات و اقدامات یگان‌‎های مختلف هوانیروز، متحرک هجومی و واکنش‌سریع، زرهی، توپخانه و موشکی، پهپاد، مهندسی، جنگ‌الکترونیک و ارائه گوشه‌هایی از توان ناوگان بزرگ ترابری این نیرو برای جابجایی سریع تیپ‌ها با تمام کارکنان، ادوات و تجهیزات از نقاط دوردست به منطقه رزمایش با پشتیبانی هواپیماهای ترابری نیروی هوایی ارتش  شایان تحسین است.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: در این رزمایش، توانایی‌های فرماندهی و کنترل، اقدامات راهکنشی و عملیاتی یگان‌ها و رسته‌های مختلف نیروی زمینی از جمله هوانیروز در وضعیت‌های مختلف دفاعی و هجومی و همچنین برخی تجهیزات و مهمات ایرانی به‌کار گرفته شده در رزمایش، مورد ارزیابی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد ارتش قرار گرفت.

او افزود: در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲، هوانیروز با آماده‌سازی و آرایش بیش از ۲۰۰ فروند بالگرد، مأموریت‌های متعدد پروازی اعم از رزمی و  پشتیبانی رزمی را در روز و شب با هلی‌برن دقیق نیروها در نقاط مختلف با موفقیت انجام داد که بیانگر جهش و ارتقای توانمندی این ناوگان در سطح غرب آسیا است.

فرمانده کل ارتش افزود: امروز در تمامی پایگاه‌های هواپیمایی نیروی زمینی ارتش در سراسر کشور، آمادگی فزاینده برای انجام مأموریت‌های محوله اعم از رزمی و مردم‌یاری مشاهده می‌شود که حاصل زحمات بی‌بدیل فرماندهان و مدیران دلسوز و جهادی نیروی زمینی و هواپیمایی این نیرو اعم از کارکنان عزیز فنی و خلبانان غیور، متخصصان داخلی، شرکت‌های دانش‌بنیان و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و تجربه پیشکسوتان سال‌های دفاع مقدس در نیل به  موفقیت‌های روزافزون هوانیروز است.

فرمانده کل ارتش در پایان با تقدیر از رزمندگان نیروی زمینی، گفت: این رزمایش دارای پیامی روشن و امید بخش برای کشورهای مستقل از بیگانگان است. در واقع این رزمایش پیام‌آور صلح و دوستی برای کشورهای دوست و پیام‌هایی از ثمرات استقلال برای کشورهایی است که با باور توانمندی‌هایشان، می‌توانند روی پای خود بایستند و با عزت و افتخار و بدون نیاز به بیگانگان از کشور خود دفاع کنند. پیام دیگر این رزمایش به دشمنان ایران اسلامی و این مرز و بوم است که بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
X
آگهی تبلیغاتی