×
سیاسی
شناسه خبر : 154032
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/06 ساعت 11:27
فرماده کل ارتش: ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارد

رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش؛

فرماده کل ارتش: ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارد

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه رزمایش اقتدار 1402 نیروی زمینی ارتش، ضمن ارزیابی مثبت عملیات نیروی زمینی در این رزمایش، اظهار کرد: پیام این رزمایش به دشمنان این است که بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارند.

نورنیوز - گروه سیاست: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش، ضمن ارزیابی مثبت عملیات نیروی زمینی در این رزمایش، اظهار کرد: ارتش مطابق با برنامه‌های ارتقای آموزش و آمادگی‌های دفاعی و رزمی خود در طول سال، رزمایش‌های متعددی را طرح‌ریزی و برگزار می‌کند و رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با هدف ارزیابی سطح آموزش و بررسی نقاط ضعف و قوت و در نهایت توسعه و ارتقای اقتدار دفاعی و رزمی کشور در مواجهه با تهدیدات پیش‌رو برگزار شده است.

فرمانده کل ارتش با اشاره به توانمندی‌های ارائه شده توسط نیروی زمینی و با تقدیر از امیر سرتیپ حیدری فرمانده این نیرو در طرح‌ریزی این رزمایش، گفت: ابتکارات و اقدامات یگان‌‎های مختلف هوانیروز، متحرک هجومی و واکنش‌سریع، زرهی، توپخانه و موشکی، پهپاد، مهندسی، جنگ‌الکترونیک و ارائه گوشه‌هایی از توان ناوگان بزرگ ترابری این نیرو برای جابجایی سریع تیپ‌ها با تمام کارکنان، ادوات و تجهیزات از نقاط دوردست به منطقه رزمایش با پشتیبانی هواپیماهای ترابری نیروی هوایی ارتش  شایان تحسین است.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: در این رزمایش، توانایی‌های فرماندهی و کنترل، اقدامات راهکنشی و عملیاتی یگان‌ها و رسته‌های مختلف نیروی زمینی از جمله هوانیروز در وضعیت‌های مختلف دفاعی و هجومی و همچنین برخی تجهیزات و مهمات ایرانی به‌کار گرفته شده در رزمایش، مورد ارزیابی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) ستاد کل نیروهای مسلح و ستاد ارتش قرار گرفت.

او افزود: در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲، هوانیروز با آماده‌سازی و آرایش بیش از ۲۰۰ فروند بالگرد، مأموریت‌های متعدد پروازی اعم از رزمی و  پشتیبانی رزمی را در روز و شب با هلی‌برن دقیق نیروها در نقاط مختلف با موفقیت انجام داد که بیانگر جهش و ارتقای توانمندی این ناوگان در سطح غرب آسیا است.

فرمانده کل ارتش افزود: امروز در تمامی پایگاه‌های هواپیمایی نیروی زمینی ارتش در سراسر کشور، آمادگی فزاینده برای انجام مأموریت‌های محوله اعم از رزمی و مردم‌یاری مشاهده می‌شود که حاصل زحمات بی‌بدیل فرماندهان و مدیران دلسوز و جهادی نیروی زمینی و هواپیمایی این نیرو اعم از کارکنان عزیز فنی و خلبانان غیور، متخصصان داخلی، شرکت‌های دانش‌بنیان و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و تجربه پیشکسوتان سال‌های دفاع مقدس در نیل به  موفقیت‌های روزافزون هوانیروز است.

فرمانده کل ارتش در پایان با تقدیر از رزمندگان نیروی زمینی، گفت: این رزمایش دارای پیامی روشن و امید بخش برای کشورهای مستقل از بیگانگان است. در واقع این رزمایش پیام‌آور صلح و دوستی برای کشورهای دوست و پیام‌هایی از ثمرات استقلال برای کشورهایی است که با باور توانمندی‌هایشان، می‌توانند روی پای خود بایستند و با عزت و افتخار و بدون نیاز به بیگانگان از کشور خود دفاع کنند. پیام دیگر این رزمایش به دشمنان ایران اسلامی و این مرز و بوم است که بدانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی کامل دفاعی و رزمی برای مقابله با هر تهدیدی را دارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
. آزمون بزرگ ماشاریپوف در استقلال؛ ستاره ازبک می‌ماند یا می‌رود؟
رقابت نفس‌گیر 17 هزار پزشک در آزمون دستیاری 53
نخستین مأموریت ملی رسانه
برگزاری اولین انتخابات درون لیستی: چپ اسرائیل بازمی‌گردد؟
چرا باتری‌های مخابراتی حریف قطعی‌های دو ساعته برق نمی‌شوند؟
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟