×
سیاسی
شناسه خبر : 154031
تاریخ انتشار : شنبه 1402/08/06 ساعت 11:10
امیرعبداللهیان: باز شدن جبهه‌های جدید علیه آمریکا در صورت ادامه جنگ اجتناب‌ناپذیر است

امیرعبداللهیان: باز شدن جبهه‌های جدید علیه آمریکا در صورت ادامه جنگ اجتناب‌ناپذیر است

وزیر امور خارجه ایران ضمن حمایت از ایده آزادی اسرای غیرنظامی، هشدار داد که در صورت ادامه حمایت آمریکا از اسرائیل، جبهه‌های جدیدی علیه آنها گشوده خواهد شد.

نورنیوز - گروه سیاست: وزیر امور خارجه ایران هشدار داد که در صورت ادامه حمایت بی‌چون‌وچرای آمریکا از اسرائیل، جبهه‌های جدیدی در برابر آمریکا باز خواهد شد. این سخنان آخرین نمونه از تشدید تنش‌های لفظی دو طرف بوده و هشداری است نسبت به این‌که درگیری اسرائیل با حماس به یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر تبدیل شود.

به نوشته بلومبرگ، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران از بیان جزئیات عواقب احتمالی حمایت آمریکا از اسرائیل خودداری کرد. او همچنین با رد اتهامات علیه ایران مبنی بر صدور فرمان حمله در سوریه و عراق به نیروهای آمریکایی، گفت که این واشنگتن بود و نه تهران که به خشونت‌های پس از حمله ۷ اکتبر حماس دامن زده و از حملات هوایی اسرائیل علیه غزه حمایت کرده‌اند.

امیرعبداللهیان در گفتگو با تلویزیون بلومبرگ در محل دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: «آمریکا به دیگران توصیه می‌کند خویشتنداری نشان دهند، اما کاملاً در کنار اسرائیل ایستاده است. اگر ایالات متحده به آنچه تاکنون انجام داده ادامه دهد، جبهه‌های جدیدی در برابر آن گشوده خواهد شد».

او افزود: «همین‌جا هشدار می‌دهم که ادامه وضعیت و ادامه کشتار مردم غزه باعث می‌شود اوضاع در منطقه از کنترل خارج شود. طرف آمریکایی باید تصمیم بگیرد؛ آیا واقعاً می‌خواهد جنگ را تشدید کند؟»

کمتر از یک روز پیش از مصاحبه امیرعبداللهیان، آمریکا اعلام کرد که به دو تأسیساتی که ادعا شد مرتبط با سپاه پاسداران ایران در سوریه است، حمله کرده است. البته مقامات آمریکایی اذعان کرده‌اند که مدرکی دال بر دستور صریح ایران برای حملات به نیروهای آمریکایی در اختیار ندارند، اما مدعی شدند که ایران را مسئول اعمال این گروه‌ها می‌دانند.

وزیر خارجه ایران گفت که گروه‌هایی که به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق حمله می‌کنند مستقل عمل کرده و از تهران فرمان نمی‌گیرند. امیرعبداللهیان گفت: «آنها هیچ جهت‌گیری و دستوری از ما دریافت نمی‌کنند. طرف آمریکایی مدعی است که این گروه‌ها با ایران مرتبطند. اما این گروه‌ها برای خودشان مستقلاً تصمیم می‌گیرند».

توجهات همچنین بر نتیجه احتمالی آغاز حمله زمینی کامل اسرائیل به نوار غزه متمرکز شده است. حملات هوایی به غزه تاکنون هزاران کشته برجای گذاشته است و روز جمعه، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای برای آتش‌بس تصویب کرد.

مقامات غربی نگرانند که نیروهای حزب‌الله لبنان که تحت حمایت ایران هستند، رگبار حملاتی را انجام دهند که می‌تواند پدافند هوایی اسرائیل را تحت فشار بگذارد. «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در روز جمعه گفت که ایالات متحده نگرانی‌های خود را با اسرائیل در مورد تلفات غیرنظامیان و خسارات ناشی از آن ابراز کرده است.

امیرعبداللهیان نیز هشدار داد که حمله زمینی عواقب ناگواری برای اسرائیل خواهد داشت. در روزهای اخیر، نیروهای دفاعی اسرائیل حملات خود را افزایش داده و ارتش اسرائیل در روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حال آماده‌شدن برای «مراحل آینده عملیات» با حمله گسترده زمینی هستند.

وزیر خارجه ایران خاطرنشان کرد: «گشودن جبهه‌های جدید اجتناب‌ناپذیر خواهد بود و اسرائیل را در موقعیت جدیدی قرار می‌دهد که از اقدامات خود پشیمان خواهد شد. این وضعیت به نقطه انفجار رسیده و اکنون هر چیزی ممکن است».

وزیر امور خارجه گفت که به حماس توصیه کرده که زندانیان غیرنظامی را آزاد کند. به نظر می‌رسد مذاکرات برای آزادی ده‌ها نفر دیگر که در اسارت باقی مانده‌اند، در روز جمعه متوقف شده و اسرائیل گزارش‌های پیشرفت در مذاکرات را تکذیب کرده است.

در پایان این گفتگو امیرعبداللهیان تأکید کرد: «ما نیروهای جدیدی را نه به سوریه و نه به سایر مناطق منطقه اعزام نکرده‌ایم. اما ما تنها تحولات را تماشا نمی‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران بر اساس منافع ملی خود اقدام خواهد کرد».


نورنیوز
اخبار مرتبط
امیرعبداللهیان: اشغالگری اسرائیل ریشه اصلی بحران است/ مدیریت این جنگ در اختیار آمریکا است
دوشنبه 1402/08/08 ساعت 14:49
متن کامل گفتگو وزیر امور خارجه با بلومبرگ؛
امیرعبداللهیان: اشغالگری اسرائیل ریشه اصلی بحران است/ مدیریت این جنگ در اختیار آمریکا است
وزیر امور خارجه در گفتگو با بلومبرگ اظهار کرد: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم، مدیریت این جنگ در اختیار آمریکا است و اسرائیل به نیابت از آمریکا، این جنگ را انجام می‌دهد ولی مدیریت جنگ با نظامیان آمریکا است چون در داخل رژیم اسرائیل وضعیت فرو ریخته‌ای وجود دارد.
تصویب قطعنامه ضد اسرائیلی در مجمع عمومی سازمان ملل
شنبه 1402/08/06 ساعت 00:09
تصویب قطعنامه ضد اسرائیلی در مجمع عمومی سازمان ملل
قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی با موضوع درخواست آتش بس فوری به تصویب رسید.
آخرین‌خبرها از جنگ غزه
جمعه 1402/08/05 ساعت 23:50
آخرین‌خبرها از جنگ غزه
آخرین اخبار جنگ غزه از رسانه‌های مختلف جهان را اینجا ببینید.
رمزگشایی از جمله مهم  سید مقاومت؛ فراتر از یک پیام
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 22:35
نور نیوز به مناسبت اظهارات بسیار مهم سید حسن نصرالله بررسی کرد؛
رمزگشایی از جمله مهم سید مقاومت؛ فراتر از یک پیام
بدیهی‌‌‌‌‌ترین پیام سید مقاومت، درک و عملیاتی سازی پیوستگی اضلاع جبهه مقاومت در یکی از حساس‌‌‌‌‌ترین برهه‌‌‌های حیات منطقه و همچنین تعیین دقیق جهت گیری جبهه مقاومت در جنگ اراده‌‌‌ها است.
نظرات

آخرین اخبار
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین