×
سیاسی
شناسه خبر : 153951
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/08/04 ساعت 20:02

هشدار امیرعبداللهیان به آمریکا: اگر دامنه درگیری کنترل نشود درامان نخواهید بود

وزیرامور خارجه کشورمان گفت: ما به آمریکا اعلام می‌کنیم که اگر عملیات نسل کشی در غزه ادامه پیدا کند، ما کنار نمی‌مانیم و تماشا نخواهیم کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (پنجشنبه) چهارم آبان ماه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره فلسطین در مقر سازمان ملل در نیویورک شرکت کرد.

وزیر خارجه طی سخنانی در نشست مجمع عمومی عنوان کرد که ایران نقش سازنده‌ای در کمک به صلح و ثبات و در مبارزه با تروریسم و داعش ایفا کرده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی به اوضاع غزه اشاره کرد و افزود: آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی بدون توجه به منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل در کنار رژیم اشغالگر اسرائیل ایستاده‌اند. قطعنامه‌های شورای امنیت چه بود؟ این قطعنامه‌ها به غیر از این بودند که مردم فلسطین را تروریست خطاب کرده و حق دفاع از خود را برای آنها در نظر نگرفتند. این قطعنامه‌ها از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در غزه حمایت کردند.

او با بیان اینکه شورای امنیت در تامین صلح ناکام مانده است، افزود: آمریکا و شماری از کشورهای اروپایی تماشاگر و نظاره‌گر کشتار هفت هزار غیرنظامی در کمتر از سه هفته توسط رژیم صهیونیستی هستند. تامین کننده مالی و تسلیحاتی این رژیم هم هستند. 

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب نسل کشی در غزه است. 

او به آمریکا توصیه کرد که به جای ارسال راکت‌ها و بمب به غزه تامین کننده صلح باشد و افزود: آمریکا باید از حمایت رژیم صهیونیستی در نسل کشی در غزه دست بردارد. ما همیشه حامی صلح و امنیت بوده‌ایم. امروز در نیویورک و سازمان ملل به صراحت به آمریکا و سیاستمداران آن و کسانی که از نسل کشی در غزه حمایت می‌کنند، می‌گویم ما به دنبال توسعه و گسترش جنگ در منطقه نیستیم. اینجا خانه ما و غرب آسیا هم منطقه ماست.

امیرعبداللهیان با تأکید بر اینکه نسل کشی در غزه باید فورا متوقف شود، تصریح کرد: غزه نیازمند کمک‌های انساندوستانه فوری است.

او گفت: براساس قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مجمع عمومی مردم فلسطین حق مشروع دارند که در برابر اشغالگری مبارزه کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: آمریکا به عنوان حامی همیشگی و بی قید و شرط اسرائیل، اصلی‌ترین عامل ناکام ماندن تلاش‌ها برای مشخص کردن سرنوشت مردم فلسطین توسط شورای امنیت است. 

او افزود: ما برای مسأله فلسطین فقط از اجرای کامل حق تعیین سرنوشت و تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس شریف حمایت می‌کنیم. سرزمین فلسطین متعلق به ساکنان اصلی آن اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان است. ایران به حق مردم فلسطین برای مقاومت در برابر اشغالگری باور دارد و معتقد است که همه پرسی در بین مردمان اصلی فلسطین برای تعیین سرنوشت آنها به شکلی که در سازمان ملل ثبت شده باید انجام شود.

امیرعبداللهیان عنوان کرد: اساس و بنیان رژیم صهیونیستی براساس فریب، اشغالگری و جنایت است و تاکنون بیش از ۲۰ جنگ در منطقه به راه انداخته است. حتی به کشورهایی که در همسایه این رژیم نیستند نیز حمله کرده است. این رژیم همه گونه جنایات از جمله تجاوز، جنایت علیه بشریت و نسل کشی را انجام داده و بارها این جنایات را مرتکب شده است. این رژیم به هیچ قانونی پایبند نیست.

وزیر خارجه با بیان اینکه اشغالگری بی‌رحمانه به آپارتاید منجر شده است، افزود: این به مجوز کشتار علیه مردم فلسطین تبدیل شده است و این چهره واقعی رژیم صهیونیستی است. 

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه تلاش‌های مردم فلسطین و از جمله گروه حماس برای مقابله با اشغالگری حق ذاتی و مشروع آنها و برای مقابله با اشغالگری است، گفت: باید حق مشروع دفاع از خود در برابر اشغالگر را به آنها اعطا کرد. مسخره است که رژیم صهیونیستی خود را قربانی نشان دهد.

امیرعبداللهیان با ذکر این نکته که طوفان الاقصی فقط واکنشی به ادامه تجاوز به مردم فلسطین و ادامه اشغالگری بود، افزود: این عملیات فوران غم و خشم مردم فلسطین علیه ۷۵ سال اشغالگری و جنایات گسترده رژیم صهیونیستی و به خصوص دولت نتانیاهو است.

او ادامه داد: براساس قوانین بین‌الملل، مقاومت مسلحانه حق ذاتی مردم فلسطین است و نیازی به اجازه دیگر کشورها برای اجرای این حق ندارند و این حق براساس حقوق شناخته شده بین‌المللی است. کسانی که مدام درباره جلوگیری از این درگیری‌ها صحبت می‌کنند به خصوص ما که در ایران به دنبال گسترش این درگیری نیستیم، باید بگوییم اگر کسانی هستند که نمی‌خواهند این جنگ گسترش یابد، باید به رژیم صهیونیستی فشار بیاورند که جنایات جنگی آن متوقف شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه رهبران حماس برای آزادی اسرای غیرنظامی آمادگی خود را به ما اعلام کرده‌اند، گفت: ما آماده ایفای نقش خود برای برقراری صلح و ثبات در منطقه هستیم. ایران به همراه قطر و ترکیه آماده نقش آفرینی است.

او بر ضرورت آزادی ۶ هزار زندانی فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

او با اشاره به کشتار بیش از هفت هزار غیرنظامی فلسطینی که حدود سه هزار نفر از آنها کودک بودند و زخمی شدن ۱۷ هزار نفر و اینکه غذا و برق و آب مردم غیرنظامی قطع شده و به صورت بی رحمانه مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها،‌مدارس و کلیساها و زیرساخت‌ها هدف بمباران قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: اقدامات آمریکا که به صورت مستقیم در این درگیری‌ها شرکت کرده و حمایت مالی و نظامی از اسرائیل، نقض منشور سازمان ملل و الزامات و مسؤولیت‌های آمریکاست و باید پاسخگو به جامعه بین‌الملل باشد.

وزیر خارجه با بیان اینکه آمریکا در جنایت علیه مردم فلسطین مشارکت می‌کند، افزود: این در حالی است که دیگران را به خویشتنداری دعوت می‌کند. 

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: انتظار می‌رود قطعنامه‌ای بسیار قوی در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب برسانیم که خواستار توقف فوری خشونت‌ها و نسل کشی غیرنظامیان باشد و منجر به ارسال کمک‌های انساندوستانه به مردم غزه که به شدت نیازمند این کمک‌ها هستند، شود. 


این خبر در حال تکمیل است...


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی