×
سیاسی
شناسه خبر : 153850
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 11:32
«مقاومت ترکیبی»؛ باطل‌السحر «جنگ ترکیبی» صهیونیست‌ها

نورنیوز بررسی کرد؛

«مقاومت ترکیبی»؛ باطل‌السحر «جنگ ترکیبی» صهیونیست‌ها

گرچه جنگ ترکیبی علیه جبهه مقاومت سال‌هاست که آغاز شده، اما اکنون به حساس‌ترین مرحله خود رسیده و صهیونیست‌ها درست در زمانی که فکر می‌کردند همه چیز مهیای تحقق رویای شوم «از نیل تا فرات» است، بیش از هر زمان دیگری متوجه مهارناپذیر بودن قدرت مقاومت شده‌اند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: درست در بحبوحه نبرد غزه، بسیاری از تحلیل‌گران و استراتژیست‌های غربی و صهیونیستی بر روی ابعاد گوناگون جنگ ترکیبی تل‌آویو علیه ملت‌های منطقه و جهان متمرکز شده‌اند.

این افراد و صاحبان ایده، متفق‌القول هستند که رژیم صهیونیستی علاوه بر شکست در جنگ اطلاعاتی و نظامی که مصادیق آن در جریان عملیات طوفان الاقصی مشاهده شد، در نبرد شناختی با افکار عمومی منطقه و دنیا نیز عرصه را باخته و به بن‌بست رسیده است.

«مقاومت ترکیبی» جبهه مقاومت در برابر «جنگ ترکیبی» دشمن صهیونیستی، واقعیت محض و غیرقابل خدشه‌ای است که اتفاقا در طوفان الاقصی و حوادث پس از آن نمود ویژه‌تری پیدا کرده است.

در این مقاومت ترکیبی، جریان‌های آزادی‌خواه و طرف‌دار آرمان‌های فلسطین و آزادی قدس شریف، در همه ابعاد نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، اقتصادی و حتی فرهنگی-گفتمانی توانسته‌اند دشمن صهیونیستی و حامیانش را مستأصل و بلکه مهار کنند.

این واقعیتی است که حتی برخی منابع و رسانه‌های غربی-صهیونیستی هم نتوانسته‌اند چشمان خود را بر آن ببندند.

به بیان دقیق‌تر؛ مقامات غربی و صهیونیستی نسبت به تثبیت مولفه‌های قدرت در جبهه مقاومت شدیدا نگران هستند، زیرا اکنون وقایعی را در مقابل چشمان خود می‌بینند که تصور وقوع پی‌‌درپی آنها و ناتوانی خود در مواجهه با آنها را هرگز تصور نمی‌کردند.

شکست ترکیبی صهیونیست‌ها البته عمق و دامنه وسیعی دارد و قطعا محدود به شرایط کنونی نیز نخواهد ماند. بخشی از نگرانی‌هایی که در اراضی اشغالی ابراز می‌شود، معطوف به آینده است.

در واقع؛ امروز کمتر کسی در اراضی اشغالی پیدا می‌شود که در آینده‌نگاری خود نسبت به وضعیت داخلی، منطقه‌ای و امنیتی اراضی اشغالی از ثبات و آرامش در این رژیم و سرزمین‌های اشغال شده توسط آن سخنی به میان بیاورد.

در این معادله، بودن یا نبودن نتانیاهو یا هر سیاست‌مدار دیگر صهیونیست اهمیتی ندارد! مهم، استیصال و درماندگی مفرط و محتومی است که جبهه مقاومت در قالب عملیات و مقاومت ترکیبی خود به دشمن قسم‌خورده ملت‌های منطقه تحمیل کرده است.

گرچه جنگ ترکیبی علیه جبهه مقاومت سال‌هاست که آغاز شده، اما اکنون به حساس‌ترین مرحله خود رسیده و صهیونیست‌ها درست در زمانی که فکر می‌کردند همه چیز مهیای تحقق رویای شوم «از نیل تا فرات» است، بیش از هر زمان دیگری متوجه مهارناپذیر بودن قدرت مقاومت شده‌اند.

تثبیت پیش‌فرض «شکست‌ناپذیری اسرائیل» در اذهان عمومی منطقه و جهان، مهم‌ترین هدف صهیونیست‌ها و حامیان آمریکایی-اروپایی در خلق این منظومه ترکیبی از ابتدا تاکنون بوده و به عبارت بهتر، القاء این گزاره، تبدیل به دال مرکزی و خمیرمایه جنگ شناختی علیه جبهه مقاومت شده بود.

این دال مرکزی اما؛ امروز با پیروزی بزرگ رزمندگان مقاومت در عملیات طوفان الاقصی فروپاشیده و علاوه بر آثار میدانی و راهبردی، آثار گفتمانی و فرهنگی خود را در منطقه و حتی نظام بین‌الملل گذاشته است، چنانچه همگان متفق‌القول هستند که نمی‌توان بدون توجه به ابعاد گفتمانی مقاومت، شرایط جاری در منطقه و فلسطین را مورد بررسی و تحلیل قرار داد.

به عبارت دیگر؛ حماسه‌سازی‌های جبهه مقاومت، مصدری گفتمانی داشته و برگرفته از ارزش‌ها و اصولی است که در هندسه تحلیلی دشمن صهیونیستی و حامیان غربی آن، متر و معیاری برای درک و تحلیل آن وجود ندارد و همین مسئله با ابطال پیش‌فرض «شکست‌ناپذیری اسرائیل»، بنیان جنگ ترکیبی و شناختی صهیونیست‌ها علیه جبهه مقاومت را منهدم کرده است.

این پیش‌فرض آن‌قدر قدرت داشت تا مقامات کشورهای حاضر در نشست هفته گذشته به اصطلاح صلح قاهره را آنچنان مقهور کند که انباشت خشم ملت‌های خود را علیه صهیونیست‌ها نبینند و نتوانند حتی یک خط در محکومیت رژیم کودک‌کش اسرائیلی بیانیه بدهند! اما آنها هم ناگزیر شکست این پیش‌فرض را خواهند پذیرفت.  

بدون شک پس از پایان نبرد اخیر، رژیم اشغال‌گر قدس در روزهایی که قاعدتا روزشمار اضمحلال خود را فعال خواهد کرد، روی به بازتعریف ناخواسته الگوهای جنگ ترکیبی خود علیه جبهه مقاومت خواهد آورد، غافل از اینکه این مسیر بازگشتی ندارد، چه، گفتمان سازش به عنوان عنصر مقوم جنگ ترکیبی صهیونیست‌ها، دیگر هیچ جایگاهی نزد فلسطینیان و دیگر ملت‌های منطقه نخواهد داشت.

قدر متیقن گفتمانی و فرهنگی عملیات طوفان الاقصی، پایان رسمی تاریخ مصرف گفتمان سازش و مرگ آن است، چنانچه حتی حتی برخی اعضای تشکیلات خودگردان فلسطین و فتح اذعان کرده‌اند که دیگر جایی برای بازخوانی گفتمان سازش و متعلقات آن مانند «پیمان ابراهیم» و «طرح دو دولتی» باقی نمانده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مهرماه 1402 | طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
پنج‌شنبه 1403/01/09 ساعت 08:45
مهرماه 1402 | طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
«مقاومت ترکیبی»؛ باطل‌السحر «جنگ ترکیبی» صهیونیست‌ها
شنبه 1402/08/06 ساعت 17:30
نور ویدئو؛
«مقاومت ترکیبی»؛ باطل‌السحر «جنگ ترکیبی» صهیونیست‌ها
گرچه جنگ ترکیبی علیه جبهه مقاومت سال‌هاست که آغاز شده، اما اکنون به حساس‌ترین مرحله خود رسیده و صهیونیست‌ها درست در زمانی که فکر می‌کردند همه چیز مهیای تحقق رویای شوم «از نیل تا فرات» است، بیش از هر زمان دیگری متوجه مهارناپذیر بودن قدرت مقاومت شده‌اند.
شکست رسمی گفتمان سازش و طرح دو دولتی
شنبه 1402/08/06 ساعت 14:08
نورنیوز بررسی کرد؛
شکست رسمی گفتمان سازش و طرح دو دولتی
گفتمان سازش طی سال‌ها و دهه‌های پس از تأسیس رژیم جعلی و اشغال‌گر قدس، ذیل دکترین و نگاه کلان دولت‌های آمریکایی نسبت به منطقه غرب آسیا، مصادیق گوناگونی از پیمان صلح اسلو تا کنفرانس آناپولیس و پیمان عادی‌سازی روابط اعراب و اسرائیل داشته اما هیچ یک از این پیمان‌های یک سویه، اساساً نسبتی با صلح واقعی در منطقه ندارند.
مخالفت آمریکایی‌ها با توحش بایدن در غزه
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 10:12
آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد؛
مخالفت آمریکایی‌ها با توحش بایدن در غزه
نظرسنجی اخیر یک پیام مشخص دارد و آن اینکه روایت‌گری و استدلال تیم سیاست خارجی آمریکا در قبال ماهیت و شکل عملیات طوفان الاقصی و متعاقبا جنگ غزه، مورد پذیرش افکار عمومی این کشور قرار نگرفته است.
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
یکشنبه 1402/07/16 ساعت 12:10
نورنیوز بررسی کرد؛
طوفان الاقصی؛ از اقتدار مقاومت تا زبونی اسب بازنده!
عملیات طوفان الاقصی علاوه بر به رخ کشیدن قدرت مقاومت و ضعف صهیونیست‌ها، از دو بُعد تاثیرگذاری بر نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم و همچنین کشورهایی که در طرح ابراهیم هدف اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابطشان با تل‌آویو هستند نیز قابل توجه است.
نظرات

آخرین اخبار
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است