×
سیاسی
شناسه خبر : 153812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/02 ساعت 19:39
سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»

نورنیوز بررسی کرد؛

سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»

بین بی‌گناهی که به ضرب گلوله کشته می‌شود یا بیماری که به خاطر نبودن دارو زجرکش می‌شود و کودکی که از بی‌آبی می‌میرد، هیچ تفاوتی نیست، اما «کشتار بدون خونریزی» قطعا تبعات کمتری دارد؛ یعنی همان گزینه‌ای که امریکا برای غزه تجویز کرده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: از ابتدای درگیری‌های ماه اکتبر، دست‌کم 5000 نفر از ساکنان این باریکه که اغلب آنها زن و کودک بودند، زیر آتشباری وحشیانه رژیم صهیونیستی شهید شدند، اما این عدد در برابر مجروحانی که در بیمارستان‌ها با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند، خیلی بزرگ نیست. از مراکز درمانی، فقط یک نام و ساختمان مانده؛ هیچ مسکن و آرامبخشی نیست؛ جراحی‌ها به خاطر قطعی برق زیر نور تلفن همراه و بدون بیهوشی انجام می‌شود. مجموعه شرایطی که بیمارستان‌ها را به یک گور دسته‌جمعی تبدیل کرده است. حتی کیسه جسد هم به اندازه کشته شدگان نیست.

اما تعداد مجروحانی که در مراکز درمانی برای زنده ماندن تقلا می‌کنند، در برابر آوارگان عدد بزرگی نیست. از 2میلیون و 300هزار نفر جمعیت غزه، یک میلیون و 400هزار نفر آواره هستند. آنها زیر سقف خانه خود به خواب رفتند و در یک ویرانه بیدار شدند.

غزه، هیچ نقطه امنی ندارد؛ بیمارستان، مسجد، کلیسا حتی گورستان‌ها زیر آتشند و شهروندان سرگردان و سردرگم، جایی برای پناه گرفتن ندارند. آب قطع است؛ برق نیست؛ ذخایر غذا و انرژی رو به اتمام است و سایه قحطی مرگبارتر از موشک‌های رژیم صهیونیستی، در حال آدمکشی است.

اگرچه علاوه بر کشورهای منطقه و مسلمان نشین، این بار حتی مردم اروپا و امریکا هم به صورت بی سابقه‌ای  به تراژدی غیرانسانی غزه معترض بوده و خواستار یک آتش بس ولو موقت هستند، اما امریکا با وتوکردن پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی در شورای امنیت مبنی بر «آتش‌بس بشردوستانه»، دستانش را روی دکمه «نسل‌کشی بدون خونریزی» فشرد تا در کنار حمام خونی که در این باریکه ساحلی به راه افتاده، به جهان نشان دهد؛ این جنگ به هیچ قانونی پایبند نیست.

رژیم اسرائیل در حال مجازات دسته‌جمعی مردم غزه است و امریکا با حمایت مالی، تسلیحاتی، اطلاعاتی، سیاسی و رسانه‌ای جلوی هر کمک، پیشنهاد یا ابتکار عملی را گرفته و طنز ماجرا این است که این ممانعت با شعار جلوگیری و بازدارندگی از تشدید تنش‌ها در منطقه انجام می‌شود.

امریکا با این استدلال که آتش‌بس موقت به تجدید قوای حماس و آمادگی این گروه برای حملات جدید علیه اسرائیل  می‌انجامد در تازه‌ترین واکنش اعلام کرده که صحبت از هر وقفه‌ای بعد از آزادشدن اسرایی که در بازداشت حماس هستند ممکن خواهد بود. شروطی که به صریح‌ترین شکل ممکن اعلام می‌کند دو میلیون و 300هزار شهروند غزه عملا گروگان امریکا و ارتش نیابتی اوست. ایالات متحده همانند گذشته به هواداری متعصبانه خود از اشغالگران قدس ادامه می‌دهد و جو بایدنی که به سهو کلام معروف است، عامدانه کلماتی انتخاب می‌کند که ضمن حمایت تمام‌قد از یک طرف، طرف دیگر را نادیده می‌گیرد.

میانجیگری مصر و قطر هم تا اینجای کار نتوانسته چیزی جز سه کاروان کمکی محقر را به داخل غزه بفرستد؛ سه قطره برای یک اقیانوس!

آمریکا و رژیم اسرائیل دربرابر فریادهای کودکان و زنان غزه و اعتراض جامعه جهانی، ناشنوا هستند و بر همین اساس است که جوامع بین‌المللی نگران‌تراز همیشه به خاورمیانه‌ای چشم دوخته‌اند که می‌دانند زیرپوستش، چه آتشی نهفته است.

در دو هفته گذشته رسانه‌های اروپایی بارها و بارها احتمال تشدید بی‌ثباتی و طولانی‌ شدن چرخه درگیری را گوشزد کرده و اخطار داده اند که فعالتر شدن محور مقاومت در شرایط فعلی به نفع هیچکس نیست. این رسانه‌ها به نقل از کارشناسان و تحلیگران هشدار می‌دهند، حزب الله لبنان و سایر نیروهای محور مقاومت در عراق، یمن، افغانستان، پاکستان و سوریه، تماشاگران بی‌حس و بی‌تفاوت تراژدی غزه نیستند و جانبداری سرسختانه امریکا از یک طرف این مجوز را به طرف دیگر می‌دهد که در راستای دفاع مشروع از ابتدایی‌ترین حق حیات و زندگی بی‌گناهان غزه به هر شکل ممکن اقدام کنند. اما پیشتر از همه، فلسطینیانی هستند که مقاومت برایشان نه یک انتخاب، بلکه تنها راه زنده‌ماندن میان دستهایی است که راه تنفسشان را بی‌رحمانه‌تر از همیشه می‌فشارد.  


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد خودزنی بایدن در جنگ غزه
یکشنبه 1402/08/07 ساعت 11:50
ابعاد خودزنی بایدن در جنگ غزه
در شرایطی که حتی ترامپ ترجیح داده‌ برای عوام‌فریبی، از نتانیاهو انتقاد کرده و از شکست رسمی رژیم اشغال‌گر قدس در جنگ غزه سخن بگوید، بایدن اما مشغول راهبری و زمینه‌سازی برای نسل‌کشی بیشتر اهالی غزه به دست صهیونیست‌ها است!
سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 16:02
نور ویدئو؛
سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»
بین بی‌گناهی که به ضرب گلوله کشته می‌شود یا بیماری که به خاطر نبودن دارو زجرکش می‌شود و کودکی که از بی‌آبی می‌میرد، هیچ تفاوتی نیست، اما «کشتار بدون خونریزی» قطعا تبعات کمتری دارد؛ یعنی همان گزینه‌ای که آمریکا برای غزه تجویز کرده است.
مخالفت آمریکایی‌ها با توحش بایدن در غزه
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 10:12
آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد؛
مخالفت آمریکایی‌ها با توحش بایدن در غزه
نظرسنجی اخیر یک پیام مشخص دارد و آن اینکه روایت‌گری و استدلال تیم سیاست خارجی آمریکا در قبال ماهیت و شکل عملیات طوفان الاقصی و متعاقبا جنگ غزه، مورد پذیرش افکار عمومی این کشور قرار نگرفته است.
هاآرتص: حمله زمینی به غزه یک تله مرگ است
سه‌شنبه 1402/08/02 ساعت 21:17
هاآرتص: حمله زمینی به غزه یک تله مرگ است
روزنامه صهیونیستی هاآرتص حمله زمینی اسرائیل به غزه را یک تله مرگ برای سربازان و شهروندان صهیونیست خواند.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود