×
سیاسی
شناسه خبر : 153812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/02 ساعت 19:39
سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»

نورنیوز بررسی کرد؛

سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»

بین بی‌گناهی که به ضرب گلوله کشته می‌شود یا بیماری که به خاطر نبودن دارو زجرکش می‌شود و کودکی که از بی‌آبی می‌میرد، هیچ تفاوتی نیست، اما «کشتار بدون خونریزی» قطعا تبعات کمتری دارد؛ یعنی همان گزینه‌ای که امریکا برای غزه تجویز کرده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: از ابتدای درگیری‌های ماه اکتبر، دست‌کم 5000 نفر از ساکنان این باریکه که اغلب آنها زن و کودک بودند، زیر آتشباری وحشیانه رژیم صهیونیستی شهید شدند، اما این عدد در برابر مجروحانی که در بیمارستان‌ها با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند، خیلی بزرگ نیست. از مراکز درمانی، فقط یک نام و ساختمان مانده؛ هیچ مسکن و آرامبخشی نیست؛ جراحی‌ها به خاطر قطعی برق زیر نور تلفن همراه و بدون بیهوشی انجام می‌شود. مجموعه شرایطی که بیمارستان‌ها را به یک گور دسته‌جمعی تبدیل کرده است. حتی کیسه جسد هم به اندازه کشته شدگان نیست.

اما تعداد مجروحانی که در مراکز درمانی برای زنده ماندن تقلا می‌کنند، در برابر آوارگان عدد بزرگی نیست. از 2میلیون و 300هزار نفر جمعیت غزه، یک میلیون و 400هزار نفر آواره هستند. آنها زیر سقف خانه خود به خواب رفتند و در یک ویرانه بیدار شدند.

غزه، هیچ نقطه امنی ندارد؛ بیمارستان، مسجد، کلیسا حتی گورستان‌ها زیر آتشند و شهروندان سرگردان و سردرگم، جایی برای پناه گرفتن ندارند. آب قطع است؛ برق نیست؛ ذخایر غذا و انرژی رو به اتمام است و سایه قحطی مرگبارتر از موشک‌های رژیم صهیونیستی، در حال آدمکشی است.

اگرچه علاوه بر کشورهای منطقه و مسلمان نشین، این بار حتی مردم اروپا و امریکا هم به صورت بی سابقه‌ای  به تراژدی غیرانسانی غزه معترض بوده و خواستار یک آتش بس ولو موقت هستند، اما امریکا با وتوکردن پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی در شورای امنیت مبنی بر «آتش‌بس بشردوستانه»، دستانش را روی دکمه «نسل‌کشی بدون خونریزی» فشرد تا در کنار حمام خونی که در این باریکه ساحلی به راه افتاده، به جهان نشان دهد؛ این جنگ به هیچ قانونی پایبند نیست.

رژیم اسرائیل در حال مجازات دسته‌جمعی مردم غزه است و امریکا با حمایت مالی، تسلیحاتی، اطلاعاتی، سیاسی و رسانه‌ای جلوی هر کمک، پیشنهاد یا ابتکار عملی را گرفته و طنز ماجرا این است که این ممانعت با شعار جلوگیری و بازدارندگی از تشدید تنش‌ها در منطقه انجام می‌شود.

امریکا با این استدلال که آتش‌بس موقت به تجدید قوای حماس و آمادگی این گروه برای حملات جدید علیه اسرائیل  می‌انجامد در تازه‌ترین واکنش اعلام کرده که صحبت از هر وقفه‌ای بعد از آزادشدن اسرایی که در بازداشت حماس هستند ممکن خواهد بود. شروطی که به صریح‌ترین شکل ممکن اعلام می‌کند دو میلیون و 300هزار شهروند غزه عملا گروگان امریکا و ارتش نیابتی اوست. ایالات متحده همانند گذشته به هواداری متعصبانه خود از اشغالگران قدس ادامه می‌دهد و جو بایدنی که به سهو کلام معروف است، عامدانه کلماتی انتخاب می‌کند که ضمن حمایت تمام‌قد از یک طرف، طرف دیگر را نادیده می‌گیرد.

میانجیگری مصر و قطر هم تا اینجای کار نتوانسته چیزی جز سه کاروان کمکی محقر را به داخل غزه بفرستد؛ سه قطره برای یک اقیانوس!

آمریکا و رژیم اسرائیل دربرابر فریادهای کودکان و زنان غزه و اعتراض جامعه جهانی، ناشنوا هستند و بر همین اساس است که جوامع بین‌المللی نگران‌تراز همیشه به خاورمیانه‌ای چشم دوخته‌اند که می‌دانند زیرپوستش، چه آتشی نهفته است.

در دو هفته گذشته رسانه‌های اروپایی بارها و بارها احتمال تشدید بی‌ثباتی و طولانی‌ شدن چرخه درگیری را گوشزد کرده و اخطار داده اند که فعالتر شدن محور مقاومت در شرایط فعلی به نفع هیچکس نیست. این رسانه‌ها به نقل از کارشناسان و تحلیگران هشدار می‌دهند، حزب الله لبنان و سایر نیروهای محور مقاومت در عراق، یمن، افغانستان، پاکستان و سوریه، تماشاگران بی‌حس و بی‌تفاوت تراژدی غزه نیستند و جانبداری سرسختانه امریکا از یک طرف این مجوز را به طرف دیگر می‌دهد که در راستای دفاع مشروع از ابتدایی‌ترین حق حیات و زندگی بی‌گناهان غزه به هر شکل ممکن اقدام کنند. اما پیشتر از همه، فلسطینیانی هستند که مقاومت برایشان نه یک انتخاب، بلکه تنها راه زنده‌ماندن میان دستهایی است که راه تنفسشان را بی‌رحمانه‌تر از همیشه می‌فشارد.  


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد خودزنی بایدن در جنگ غزه
یکشنبه 1402/08/07 ساعت 11:50
ابعاد خودزنی بایدن در جنگ غزه
در شرایطی که حتی ترامپ ترجیح داده‌ برای عوام‌فریبی، از نتانیاهو انتقاد کرده و از شکست رسمی رژیم اشغال‌گر قدس در جنگ غزه سخن بگوید، بایدن اما مشغول راهبری و زمینه‌سازی برای نسل‌کشی بیشتر اهالی غزه به دست صهیونیست‌ها است!
سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 16:02
نور ویدئو؛
سناریوی آمریکا در غزه؛ «قاعده مند کردن نسل‌کشی»
بین بی‌گناهی که به ضرب گلوله کشته می‌شود یا بیماری که به خاطر نبودن دارو زجرکش می‌شود و کودکی که از بی‌آبی می‌میرد، هیچ تفاوتی نیست، اما «کشتار بدون خونریزی» قطعا تبعات کمتری دارد؛ یعنی همان گزینه‌ای که آمریکا برای غزه تجویز کرده است.
مخالفت آمریکایی‌ها با توحش بایدن در غزه
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 10:12
آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد؛
مخالفت آمریکایی‌ها با توحش بایدن در غزه
نظرسنجی اخیر یک پیام مشخص دارد و آن اینکه روایت‌گری و استدلال تیم سیاست خارجی آمریکا در قبال ماهیت و شکل عملیات طوفان الاقصی و متعاقبا جنگ غزه، مورد پذیرش افکار عمومی این کشور قرار نگرفته است.
هاآرتص: حمله زمینی به غزه یک تله مرگ است
سه‌شنبه 1402/08/02 ساعت 21:17
هاآرتص: حمله زمینی به غزه یک تله مرگ است
روزنامه صهیونیستی هاآرتص حمله زمینی اسرائیل به غزه را یک تله مرگ برای سربازان و شهروندان صهیونیست خواند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
X
آگهی تبلیغاتی