×
سیاسی
شناسه خبر : 153723
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/01 ساعت 22:04
امیرعبداللهیان: به امریکا و رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که کشتار غیرنظامیان را متوقف کنند

امیرعبداللهیان: به امریکا و رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که کشتار غیرنظامیان را متوقف کنند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ در نشست وزیران امور خارجه 3+3 تلاش کردیم راهکارهای توقف جنایات رژیم صهیونیستی و کمک رسانی بشردوستانه و نیز توقف کوچاندن اجباری مردم غزه را به اشتراک بگذاریم.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری تاکید کرد: اولین نشست فرمت 3+3 با تمرکز بر موضوع حل و فصل منازعه در قفقاز جنوبی در سطح وزرای خارجه امروز در تهران برگزار شد. امیدوار هستیم که در ادامه برگزاری این فرمت شاهد حضور کشور دوست و برادر گرجستان هم باشیم .

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد که همزمان با بحران در غزه و تجاوزهای مستمر رژیم جعلی اسرائیل علیه ساکنان غیرنظامی در غزه این نشست برگزار شد دو پیام دارد : ما از این فرصت برای رایزنی و مشورت های دو جانبه در سطح وزرا  تلاش کردیم در راستای متوقف کردن اقدام ها برای کوچ اجباری مردم فلسطین به جنوب و ارسال کمک به مردم غزه و متوقف کردن حمله ها به غزه تبادل نظر کنیم. این نشست این این پیام را داشت که ایران از کنشگری فعال در مسائل منطقه برخوردار است و نسبت به تحولات در قفقاز جنوبی توجه دارد. 

او گفت: ایران در چارچوب ارزش های انسانی و دینی نسبت به حمایت از مقاومت فلسطین موضع روشن و مشخصی داشته است. ما به حمایت های سیاسی بین المللی و حقوقی و رسانه ای خود از مقاومت ادامه می دهیم. تعارف نداریم بگوئیم که رژیم صهیونیستی همچنان اشغالگر است و براساس حقوق بین الملل کسانی که سرزمین آنها اشغال شده میتوانند برای دفاع از حقوق مشروع خود اسلحه به دست بگیرند. 

امیرعبداللهیان با تاکید بر اینکه برخی کشورهای غربی تلاش دارند پدیده اشغالگری اسرائیل را نادیده بگیرند، گفت: شب گذشته با همتای خود از مصر ارتباط داشتم و امروز هم از زبان وزرای خارجه ای که در این اجلاس حضور داشتند جزئیاتی دریافت کردیم . کشورهای غربی حاضر نیستند کلمه ای در دفاع از مردم فلسطین در متن بیانیه پایانی نشست قاهره بیابد. 

او گفت: مقاومت یک واقعیت در منطقه است و ایران هرگز به دنبال توسعه جنگ در منطقه نیست اما تداوم کشتار غیرنظامیان عرصه را بر مردم منطقه تنگ کرده است.

وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که امیدوار هستیم که مجموعه تلاش ها در قالب سازمان همکاری اسلامی در جده منجر به توقف جنایت های جنگی رژِیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری شود.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه امروز منطقه مانند بشکه باروت است و هر لحظه هر اتفاق خارج از کنترلی ممکن است در منطقه رخ دهد، گفت: تا دیر نشده به امریکا و رژیم صهیونیستی هشدار می دهیم که کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان را متوقف کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی اجلاس 3+3 در تهران
پنج‌شنبه 1402/08/04 ساعت 04:22
سفیر ایران در آذربایجان در گفت‌وگوی اختصاصی با «نورنیوز» تشریح کرد؛
ابعاد و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی اجلاس 3+3 در تهران
سفیر کشورمان در آذربایجان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه نشست 3+3 نویدبخش صلح و همکاری دائمی در منطقه قفقاز باشد، گفت: «منطقه قفقاز بیش از سه دهه درگیر منازعات و ادعاهای ارضی بی‌حاصل بوده و باید صفحه جدیدی در مناسبات درون منطقه‌ای رقم بخورد.»
پیام‌هایی که از نشست 3+3 به جهان مخابره شد
سه‌شنبه 1402/08/02 ساعت 20:19
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام‌هایی که از نشست 3+3 به جهان مخابره شد
نشست تهران با عنوان «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی»، می‌تواند فصل جدیدی در ایجاد منطقه‌ای آرام، باثبات، رو به پیشرفت و به دور از دخالت بازیگران فرامنطقه‌ای باشد که تحقق آن نیازمند اراده همه طرف‌ها است.
لاوروف با رئیسی دیدار کرد
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 21:53
لاوروف با رئیسی دیدار کرد
وزیر خارجه روسیه که برای حضور در دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» به تهران آمده است با رئیس‌جمهور اسلامی ایران دیدار کرد.
بیانیه مشترک دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» در تهران
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 20:46
بیانیه مشترک دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» در تهران
در پایان دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» که با عنوان «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی» با حضور وزرای خارجه پنج کشور ایران، روسیه، ترکیه، آذربایجان و ارمنستان عصر امروز اول آبان‌ماه در تهران برگزار شد، حاضرین بیانیه مشترکی منتشر کردند.
رئیسی: ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 18:04
در دیدار با وزیرخارجه جمهوری آذربایجان مطرح شد؛
رئیسی: ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است
رئیس جمهور ضمن تاکید بر اینکه ایران بر حل مسائل و مشکلات منطقه از طریق تعامل تأکید دارد، گفت: ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است.
با پایان جنگ در قفقاز جنوبی نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز فرارسیده است
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 17:46
امیرعبداللهیان در افتتاحیه نشست فرمت 3+3:
با پایان جنگ در قفقاز جنوبی نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز فرارسیده است
وزیر امور خارجه کشورمان در دومین نشست ساز و کار منطقه‌ای 3+3 تاکید کرد که جنگ در قفقاز  جنوبی پایان یافته و اینک نوبت صلح و همکاری و پیشرفت در قفقاز فراهم شده است.
نظرات

آخرین اخبار
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
آغاز موج سی وهشتم عملیات وعده صادق 4/شریان‌های زیرساختی پایگاه آمریکایی‌ها هدف قرار گرفتند
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند