×
سیاسی
شناسه خبر : 153723
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/01 ساعت 22:04
امیرعبداللهیان: به امریکا و رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که کشتار غیرنظامیان را متوقف کنند

امیرعبداللهیان: به امریکا و رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که کشتار غیرنظامیان را متوقف کنند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ در نشست وزیران امور خارجه 3+3 تلاش کردیم راهکارهای توقف جنایات رژیم صهیونیستی و کمک رسانی بشردوستانه و نیز توقف کوچاندن اجباری مردم غزه را به اشتراک بگذاریم.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری تاکید کرد: اولین نشست فرمت 3+3 با تمرکز بر موضوع حل و فصل منازعه در قفقاز جنوبی در سطح وزرای خارجه امروز در تهران برگزار شد. امیدوار هستیم که در ادامه برگزاری این فرمت شاهد حضور کشور دوست و برادر گرجستان هم باشیم .

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد که همزمان با بحران در غزه و تجاوزهای مستمر رژیم جعلی اسرائیل علیه ساکنان غیرنظامی در غزه این نشست برگزار شد دو پیام دارد : ما از این فرصت برای رایزنی و مشورت های دو جانبه در سطح وزرا  تلاش کردیم در راستای متوقف کردن اقدام ها برای کوچ اجباری مردم فلسطین به جنوب و ارسال کمک به مردم غزه و متوقف کردن حمله ها به غزه تبادل نظر کنیم. این نشست این این پیام را داشت که ایران از کنشگری فعال در مسائل منطقه برخوردار است و نسبت به تحولات در قفقاز جنوبی توجه دارد. 

او گفت: ایران در چارچوب ارزش های انسانی و دینی نسبت به حمایت از مقاومت فلسطین موضع روشن و مشخصی داشته است. ما به حمایت های سیاسی بین المللی و حقوقی و رسانه ای خود از مقاومت ادامه می دهیم. تعارف نداریم بگوئیم که رژیم صهیونیستی همچنان اشغالگر است و براساس حقوق بین الملل کسانی که سرزمین آنها اشغال شده میتوانند برای دفاع از حقوق مشروع خود اسلحه به دست بگیرند. 

امیرعبداللهیان با تاکید بر اینکه برخی کشورهای غربی تلاش دارند پدیده اشغالگری اسرائیل را نادیده بگیرند، گفت: شب گذشته با همتای خود از مصر ارتباط داشتم و امروز هم از زبان وزرای خارجه ای که در این اجلاس حضور داشتند جزئیاتی دریافت کردیم . کشورهای غربی حاضر نیستند کلمه ای در دفاع از مردم فلسطین در متن بیانیه پایانی نشست قاهره بیابد. 

او گفت: مقاومت یک واقعیت در منطقه است و ایران هرگز به دنبال توسعه جنگ در منطقه نیست اما تداوم کشتار غیرنظامیان عرصه را بر مردم منطقه تنگ کرده است.

وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که امیدوار هستیم که مجموعه تلاش ها در قالب سازمان همکاری اسلامی در جده منجر به توقف جنایت های جنگی رژِیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری شود.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه امروز منطقه مانند بشکه باروت است و هر لحظه هر اتفاق خارج از کنترلی ممکن است در منطقه رخ دهد، گفت: تا دیر نشده به امریکا و رژیم صهیونیستی هشدار می دهیم که کشتار زنان و کودکان و غیرنظامیان را متوقف کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی اجلاس 3+3 در تهران
پنج‌شنبه 1402/08/04 ساعت 04:22
سفیر ایران در آذربایجان در گفت‌وگوی اختصاصی با «نورنیوز» تشریح کرد؛
ابعاد و پیامدهای منطقه‌ای و جهانی اجلاس 3+3 در تهران
سفیر کشورمان در آذربایجان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه نشست 3+3 نویدبخش صلح و همکاری دائمی در منطقه قفقاز باشد، گفت: «منطقه قفقاز بیش از سه دهه درگیر منازعات و ادعاهای ارضی بی‌حاصل بوده و باید صفحه جدیدی در مناسبات درون منطقه‌ای رقم بخورد.»
پیام‌هایی که از نشست 3+3 به جهان مخابره شد
سه‌شنبه 1402/08/02 ساعت 20:19
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام‌هایی که از نشست 3+3 به جهان مخابره شد
نشست تهران با عنوان «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی»، می‌تواند فصل جدیدی در ایجاد منطقه‌ای آرام، باثبات، رو به پیشرفت و به دور از دخالت بازیگران فرامنطقه‌ای باشد که تحقق آن نیازمند اراده همه طرف‌ها است.
لاوروف با رئیسی دیدار کرد
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 21:53
لاوروف با رئیسی دیدار کرد
وزیر خارجه روسیه که برای حضور در دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» به تهران آمده است با رئیس‌جمهور اسلامی ایران دیدار کرد.
بیانیه مشترک دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» در تهران
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 20:46
بیانیه مشترک دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» در تهران
در پایان دومین نشست سازوکار منطقه‌ای «3+3» که با عنوان «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی» با حضور وزرای خارجه پنج کشور ایران، روسیه، ترکیه، آذربایجان و ارمنستان عصر امروز اول آبان‌ماه در تهران برگزار شد، حاضرین بیانیه مشترکی منتشر کردند.
رئیسی: ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 18:04
در دیدار با وزیرخارجه جمهوری آذربایجان مطرح شد؛
رئیسی: ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است
رئیس جمهور ضمن تاکید بر اینکه ایران بر حل مسائل و مشکلات منطقه از طریق تعامل تأکید دارد، گفت: ارتقای سطح تعاملات با آذربایجان، از محورهای سیاست خارجی ایران است.
با پایان جنگ در قفقاز جنوبی نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز فرارسیده است
دوشنبه 1402/08/01 ساعت 17:46
امیرعبداللهیان در افتتاحیه نشست فرمت 3+3:
با پایان جنگ در قفقاز جنوبی نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز فرارسیده است
وزیر امور خارجه کشورمان در دومین نشست ساز و کار منطقه‌ای 3+3 تاکید کرد که جنگ در قفقاز  جنوبی پایان یافته و اینک نوبت صلح و همکاری و پیشرفت در قفقاز فراهم شده است.
نظرات

آخرین اخبار
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟