×
اقتصادی
شناسه خبر : 153506
تاریخ انتشار :

جزئیات دهک‌بندی افراد برای کالابرگ الکترونیکی اعلام شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات الحاق دو دهک 6 و 7 به فرآیند افزایش یارانه کالابرگی را تشریح کرد.

نورنیوز ـ گروه اقتصاد: سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد جزئیات الحاق دو دهک جدید به کالابرگ الکترونیکی گفت: حسب دستور رئیس جمهور دهک‌های 6 و 7 درآمدی هم مشمول افزایش یارانه در صورتی که اقلامی که پیش‌بینی شده را خریداری کنند، می‌شوند.

او گفت: طرح کالابرگ پیشرفت خوبی داشته و در حال اجراست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد شرایط جدید دهک‌بندی و صدک بندی افراد گفت: قانون‌گذار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مکلف کرده که نسبت به بازنگری در دهک‌بندی اقدامات جدیدی را انجام دهد و ما با استفاده از داده‌ها و اطلاعات پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان مواردی که نیاز به اصلاح دارد را هرچند وقت یکبار انجام می‌دهیم.

او تأکید کرد: صدک بندی از قبل وجود داشته و ما از صدک‌بندی به دهک‌ رسیدیم. امکان دارد افرادی در این دهک‌ها بالا و یا پایین شوند و همکاران ما مرتب این اطلاعات را بررسی می‌کنند و به محض اینکه اتفاقی بیفتد آن را به اطلاع رسانه‌ها می‌رسانیم.

مرتضوی در مورد دلایل عدم استقبال از کالابرگ الکترونیکی گفت: دلایل مختلفی دارد، برخی مردم ترجیح می‌دهند پولی که به عنوان یارانه نقدی دریافت می‌کنند، در اختیار خودشان باشد و هر طور که علاقه دارند هزینه کنند. دلایل دیگری هم هست و ما هرچند ماه یکبار بررسی جامعی انجام می‌دهیم و یافته‌های جدیدی به دست می‌آوریم و بر اساس آن یافته‌ها، تصمیم جدیدی گرفته می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد اینکه فرایند کالابرگ پیچیده است و باید فرد به اندازه 200 هزار تومان از کالابرگ خود را از کالاهای مدنظر خرید کند تا 120 هزار تومان یارانه اضافه خرید کند، گفت: ما متناسب با سبد نیاز خانوار با کمک انستیتو تغذیه و مراکز صاحب نظر سبد کالابرگ را انتخاب کرده‌ایم و البته نگفته‌ایم که صد درصد یارانه را از کالاهای این سبد خریداری کنند که اگر آن طور باید باید همه 400 هزار تومان یارانه صرف خرید آن می‌شد. اما گفته‌ایم هر کس تا 200 هزار تومان یارانه خود را از کالاهای سبد کالابرگ خریداری کند، آن موقع 120 هزار تومان یارانه اضافی دریافت خواهد کرد، بنابراین اختیاری در مورد خرید اقلام کالابرگ برای خانوارها وجود دارد.

طرح کالابرگ الکترونیکی که مصوبه مجلس دارد، با هدف تامین سلامت خانوار و مصرف 11 قلم کالای ضروری مانند شیر خام، ماست، پنیر، مرغ، تخم مرغ، قند و شکر، روغن، برنج پرمحصول، گوشت قرمز منجمد، ماکارونی و حبوبات مورد مصرف خانوار قرار گیرد، بنابراین پیش شرطی گذاشته‌اند تا دهک‌های یک تا 7 درآمدی اگر به میزان 200 هزار تومان از این کالاها خریداری کنند، اولا این کالاها به قیمت 1401 برایشان محاسبه می‌شود، ثانیا 120 هزار تومان یارانه تشویقی خواهند گرفت که این مبلغ جدید هم باید صرف خرید همان کالاها شود.

کالابرگ یک الزام قانونی است که بر اساس قانون بودجه بر دوش دولت قرار داده شده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اساس اطلاعات اقتصادی ایرانیان در پایگاه رفاه اجتماعی اقدام به شناسایی دهک‌های درآمدی می‌کنند.


فود پرس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
X
آگهی تبلیغاتی