×
فرهنگی
شناسه خبر : 153483
تاریخ انتشار : شنبه 1402/07/29 ساعت 10:34

نورنیوز بررسی می‌کند؛

اوج‌گیری مخالفت سازمان‌ها و شخصیت‌های فرهنگی و هنری جهان نسبت به تداوم جنایت رژیم صهیونیستی

با ادامه حملات جنایتکارانه رژیم اسرائیل علیه مراکز غیرنظامی وکشتار شهروندان بی گناه، شمار زیادی از شخصیت‌های شناخته‌شده فرهنگی و هنری و همچنین سازمان‌های بین‌المللی با محکومیت اقدامات غیر قانونی اسرائیل، خواستار پایان دادن به جنایات این رژیم شدند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: با اوج‌گیری حملات وحشیانه اسرائیل و بمباران مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مساجد، کلیساها و سایر پناهگاه‌های غیرنظامیان به ویژه پس از حمله به بیمارستان «المعمدانی» و «کلیسای ارتودوکس» هر روز افراد و سازمان‌های بین‌المللی بیشتری به صف مخالفان جنایات این رژیم می‌پیوندند.

تدروس ادهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز گذشته نسبت به دستور تخلیه بیمارستان‌های غزه از سوی ارتش اسرائیل واکنش نشان داد و تاکید کرد؛" این گزارش‌ها نگران‌کننده است چرا که تخلیه امن بیمارستان‌ها غیرممکن است." 

او گفته است که به عنوان مثال بیمارستان قدس در حال حاضر میزبان بیش از ۴۰۰ بیمار و ۱۲ هزار غیرنظامی آواره است و باید از آنان محافظت شود.

همچنین در آخرین مورد از واکنش شخصیت‌های برجسته فرهنگی و هنری آمریکا به جنایات اسرائیل، چهره‌هایی همچون خواکین فینیکس، کیت بلانشت، جان استوارت، کریستن استوارت، سوزان ساراندون و اندرو گارفیلد در نامه‌ای سرگشاده به رئیس‌جمهور آمریکا خواستار برقراری آتش بس در غزه شدند.

آنان در نامه سرگشاده خودبه بایدن  اعلام کردند: «ما از دولت شما و همه رهبران جهان می‌خواهیم که به همه جان‌های سرزمین مقدس احترام بگذارند و خواستار آتش‌بس و تسهیل آن بدون تأخیر- پایان بمباران غزه و آزادی امن اسرا» شوند.

چند روز پیش نیز نامه دیگری با امضای هنرمندان سرشناسی چون تیلدا سوینتون، استیو کوگان، میریام مارگولیز، مایکل وینترباتم و مایک لی منتشر شد و این افراد خواستار آتش‌بس در غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم شدند.

انفجار هولناک بیمارستان المعمدانی شهر غزه آنقدر فجیع بود که بعد از انتشار اولین خبرها از این فاجعه، واکنش‌های فراگیری در فضای رسانه‌ای جهان شکل گرفت. در جریان بمباران صهیونیست‌ها، صدها فلسطینی ازجمله تعداد زیادی زن و کودک بی‌دفاع که به بیمارستان پناه برده بودند به شهادت رسیدند.

تعداد زیادی از بازیگران و چهره‌های مشهور سینمای جهان همچون نانسی عجرم، جی جی حدید، مارک روفالو، سلنا گومز، سوزان ساراندون و... از جمله هنرمندان و چهره‌هایی بودند که حملات اخیر و همچنین جنایات سال‌های گذشته رژیم صهیونیسیتی را محکوم  کرده اند.
علاوه بر این شمار زیادی از سازمان‌های بین‌المللی از جمله یونیسف، سازمان جهانی بهداشت، دیده بان حقوق بشر و اتحادیه اروپا نیز نسبت به هدف قرار گرفتن مراکز غیرنظامی وهمچنین دستور تخلیه بیمارستان‌ها واکنش نشان داده و ضمن ابراز نگرانی از این وقایع، خواستار محافظت از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از سوی سازمان ملل شدند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حریق گسترده در برج 25 طبقه بدون تلفات جانی مهار شد
حمله می‌شود یا نه؟!
جزییات دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از پایان دیدارهای امروز
کاهش ساعت کاری ادارات کردستان طی دو روز آینده
ترامپ: در صورت پیشرفت مثبت، نشست سه‌جانبه برگزار می‌شود
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
X
آگهی تبلیغاتی